Koripallo.com

Välierä 2024: BC Nokia - Kataja

Ottelusarjan voittaja?

  • BC Nokia

    Ääniä: 23 65,7%
  • Kataja

    Ääniä: 12 34,3%

  • Äänestäjiä
    35
  • Poll closed .
Viestejä
1 704
Molemmissa välieräpareissa on samat elementit:
Gulls ja Nokia dominoineet kautta kun pelejä harvakseltaan ja molemmilla loistavat avausviiskot jotka pelanneet pääosin yli 30min / peli. Ja vielä terveenä.
Penkiltä avut olleet pääosin yhden tai kahden pelaajan varassa.

Karhu ja KataJa on peluuttaneet laajaa rotaatiota mutta myös kausi täynnä erilaisia ongelmia lähinnä jenkkien kanssa, vaihtuvuutta ja loukkia riittänyt ja pelikirjaa jouduttu rustaamaan uuteen uskoon monta kertaa.
Joukkue uinut syvissä vesissä mutta kevättä kohti kantanut hedelmää, molemmat lähti ilman kotietua pleijareihin mutta sieltä on vaan sitkeästi noustu välieriin ja molemmat pistäneet huikeasti kampoihin ennakkosuosikkeja vastaan.
Molemmissa sarjat 3-3 huikeiden vaiheiden jälkeen.
Kotietu on ryöstetty moneen kertaan, altavastaajina, karhubasket jopa 3-2 vierassaldolla, ja kataja 2-3.
Miten jalka liikkuu alusta alkaen, pysyykö tempo ja aktiivisuus 40min, kestääkö kokemattomimpien hermot paineessa.

Ketkä tuomitsee nämä pelit?
Joko tiivistetään?

Avainpelurit rene, coleman, cach, richarson, givens, palmi, egekeze, pack.
Mutta x factoreita tulee molempiin peleihin tuomaan 10-15pistepotin joka saattaa kääntää koko ottelun.

Ottelun alku iso asia kumpi ilmoittaa terävämmin finaalihalunsa
 
Viestejä
200
Päkin sätkiminen ja siitä palkitsiminen naurattaa myös tässä sarjassa. Gibsonille peukku kun uskalsi asiasta sanoa.
 
Viestejä
19 552
Tuomareissa ei mitään vikaa tässä ottelussa. Ja ihan turhaa alkaa itkemään mistään Packin " sätkimisistä ". Kaveria otetaan koko ajan ylikovaa ja niinhän se pitääkin kentän parasta tai ainakin yritteliäintä pelaajaa koettaa eliminoida....Tämä on ollut hieno sarja ja kumpi sitten sen viimeisen pelin viekin, niin onhan tämä ollut jännittävää katseltavaa....

Vähän on tullut pelejä katsottua, kun ei oo jaksanut....Nyt voi olla, että katson ainakin " syrjäsilmällä " tämän sarjan viimeisenkin pelin...:)
 
Viestejä
2 968
JOEN SUULTA aivan jäätävä analyysi, ja missään nimessä ei kannata siinä halkojen pilkkomisen ja lohen savustus hommissa unohtaa Game seveniä, joka on niin viiltävää tykitystä että pakko varustautua eväillä ;)

Ai että, hienoa aikaa tämä kevät, ja huomista kohti ;)
 
Viestejä
2 428
Tänään legendaarinen game 7. Kataja on noussut 3-1 tilanteesta 3-3 joka on hyvä suoritus mutta tänään pitäisi myös voittaa tai muuten kausi on ollut pettymys. Viime pelissä Katajalla upposi kolmoset hyvin ja tänään toiveissa olisi hyvä kolmosten päivä koska Lufile saattaa puuttua tänään niin korin lähellä Nokian pitäisi olla vahvempi. Katajalla hyvänä päivänä pisteiden tekijöitä on enemmän kuin Nokialla mutta toki tuntuu että kotona moni Katajan pelaaja heittää paremmin kuin vieraissa. Toki jos Pack pelaa huippupelin niin se voi jo voittoon riittää. Eniten pisteitä Kataja tarvitsee Pack, Lindberg, Tumba, Egekeze ja Hirvonen viisikolta mutta Singleton oli viime pelissä hyvä joten ehkä hän tänäänkin pelaa hyvin. No paineita on molemmilla ja kumpi on henkisesti vahvempi voittaa tänään.
 
Viestejä
2 460
Onnittelut Nokialle finaalipaikasta!

Mahtava sarja (kuten se toinenkin). Melkein olisi toivonut tänä viikonloppuna, että Westerholm olisi vetänyt ässän hihasta ja todennut, että vedetäänkin paras yhdeksästä. Finaaleille aika kovat vaatimukset, että yltää näiden tasolle.

Eikä seitsemän pelin sarja yhteen tilanteeseen ratkea. Tuossa ihan ymmärrettävää, että Miltoksen katse on kaikkialla muualla kuin lattiassa. Kauempana olevalla kaksikolla sitten saattaa olla huonot linjat tuota nähdä tai ylipäänsä kaukaa havaita missä kohtaa tossujen kärjet ovat.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös