Koripallo.com

Välierä 2024: BC Nokia - Kataja

Ottelusarjan voittaja?

  • BC Nokia

    Ääniä: 23 65,7%
  • Kataja

    Ääniä: 12 34,3%

  • Äänestäjiä
    35
  • Poll closed .

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 627
Tässä ketjussa voidaan keskustella BC Nokian ja Katajan välieräsarjasta.
 
Viestejä
2 420
Nokia on Katajalle ollut tänä kautena vaikea vastus. Nokialla on hyviä kotimaisia kuten Mattila, Murphy ja Aidoo joka pelaa aivan eri tasolla mitä silloin kun Katajassa pelasi. Nokialla on myös hyvät ulkomaalaiset varsinkin Gach ja Richardson ovat pelanneet todella hyvän kauden ja kun joukkuetta valmentaa huippukoutsi Gibson niin Nokia lähtee suosikkina sarjaan. Nokia tiputti Kouvot 3-0 joten se jo osoittaa että Nokia on hyvässä vireessä.

Kataja meni välieriin voitoin 3-1 Korihaista. Sarja oli tasainen mutta ehkä Katajan laajempi rosteri vei Katajan jatkoon. Katajan ulkomaalaisista kaikki ovat enemmän ja vähemmän ailahdelleet Play offeissa. Kotimaisista Tumba ollut paras ja Lindberg sekä Hirvonen välillä pelanneet hyvin. Pöllä on kyllä ollut hyvä lisä joukkueeseen. Hannes tuo fyysisyyttä ja kokoa korin lähelle ja on pelannut paremmin kuin Lufile.

Nokia on suosikki kotietunsa ja kauden keskinäisten pelien takia mutta kyllä Katajalla mahdollisuus on finaaliin päästä. Jos Kataja saa kolmikon Ross, Gach ja Richardson pidettyä kurissa ja jos Katajalla ulkomaalaiset ei ailahtele ja muutenkin nyt ei Katajalla ole varaa huonoihin jaksoihin tai muuten se maksaa finaalipaikan. Katajan kotimaisista pisteitä voi odottaa kolmikolta Hirvonen Lindberg ja Tumba. Tulee olemaan fyysistä vääntöä ja toivon hyvää tuomarointia ja sitä että sarja ei oo Nokian ylikävely. Kahtena viime keväänä Kataja on ollut surkea välierissä joten siihen toivon muutosta. Ainut mikä kelpaa on finaalipaikka. Pronssipeli ei voisi vähempää kiinnostaa ja eiköhän molemmat halua sen pelin välttää. Realisti sanoo että Nokia menee ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana finaaliin mutta fani sanoo että Kataja menee finaaliin
 
Viestejä
6 220
Nokia on suorastaan jyrännyt Katajan kauden keskinäisissä Cup mukaan lukien. Nokia lähtee välieräsarjaan kotikentän turvin jopa aika selkeänä suosikkina. Mutta haluan uskoa että Katajalla on mahdollisuutensa. Kotikenttä täytyy pitää puhtaana jatkossakin ja Nokialta hakea ryöstö.

Sarja menee joko Nokialle 4-1 tai Katajalle 4-3.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 627
Jututimme Nokian Both Gachia ennen välieräsarjan starttia.


Sarjakakkoseksi pientä nokialaisseuraa uskalsi ennen kautta veikata tuskin kukaan. Joukkueelle itselleen tämänvuotiset mahdollisuudet valkenivat jo varhain, Gachin mukaan jo aivan varhaisimmissa treeneissä.

– Kun pääsin tänne ja näin jätkät ensimmäistä kertaa, tiesimme voittavamme paljon pelejä. Tiesimme, että meillä oli mahdollisuus olla erittäin hyvä joukkue ja luonnollisesti myös päästä pudotuspeleihin.

Gach kehuu monen muun tapaan Näätien päävalmentajaa Greg Gibsonia vuolaasti muun muassa hänen avuliaisuudestaan.

– Hän on hyvä jätkä, hän on minun miehiäni! Hän on pelaajien valmentaja, ja me kaikki pidämme hänestä. Hän on kerta kaikkiaan loistava, Gach hehkuttaa.
 
Viestejä
2 396
Vähän ehkä jänskätystä ja pelituntuman puutetta, mutta ihan peruskorista tuo minun mielestäni oli. Pakki vaan oli kovin hyvää ja sitten kun kaukoheitto ei putoa (eiköhän se vielä mene molemmilta).
 
Viestejä
2 420
Nokia heitti kolmosia paljon ohi mutta Kataja menetti mahdollisuuden voittoon koska menetyksiä tuli paljon ja Nokia pääsi tekemään liikaa pisteitä korin läheltä. Katajan onnistujat oli Permanto, Pöllä ja Tumba joka on pelannut hyvät Play offit. Ulkomaalaisista Pack oli ok ja Egekeze välillä hyvä mutta Lufile todella näkymätön ja Singleton jälleen suht huono. Katajan huonoin pelaaja oli tänään Hirvonen jolla jälleen oli surkea heittopäivä ku roiski kolkit 0/8 ja sai kasaan hurjat 0 pistettä.

Nokian onnistujat oli mielestäni kolmikko Aidoo, Gach ja Ross ja kyllä tuo Nokian puolustus sai Katajan pulaan mutta kyllä syytä oli myös Kataja hyökkäyksessä jossa ei ollu monestikaan mitään järkeä. Illan peli osoitti että Kataja voi Nokian voittaa mutta se voi olla että Nokia menee finaaliin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
260
Kataja aloitti näköjään välierät hyvin samalla tavalla kuin puolivälierät. Saa nähdä, jatkaako myös samoin ..
 
Viestejä
1 026
Yllättävän paljon Katajan pelaajien sisäistä tyytymättömyyttä näkyy kentällä. Valittamista pelikaverille ja tyytymättömyyttä valintoihin. Ei ole voittavan joukkueen tapoja.
 
Viestejä
180
Kyllä se niin on, että Nokia on menneen talven Lumia.
1713760341837.png
 
Viestejä
2 925
Tänään, hytkyy, jytkyy, paukkuu ja löylyt on taattu motonetissa! Iso H tyrmää Kaikki korin alla, Pack paukuttaa kolkit, Hirvonen herää henkiin, Grant, my man, ratkaisee, ja Tumba on eliittiä! Ei muuta kun baarin kautta lehtereille :cool:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös