Koripallo.com

Välierä 2024: BC Nokia - Kataja

Ottelusarjan voittaja?

  • BC Nokia

    Ääniä: 23 65,7%
  • Kataja

    Ääniä: 12 34,3%

  • Äänestäjiä
    35
  • Poll closed .
Viestejä
2 429
Katajalta kauden parasta hyökkäystä ja tärkeä voitto jolla sarja laitettiin tasoihin. Hirvonen vihdoin pelasi hyvän pelin ja Lufile Pöllä sekä Egekeze hyvä esitys. Molemmat voittaneet kotonaan ja hyvin pitää Katajan heittää myös Nokialla jos meinaa vierasvoiton hakea mutta on se mahdollista
 
Viestejä
2 968
Tumba huomenna toimituksen jutulla. Kysymyksiä ja ideoita saa esittää!

Matti Liljaniemi
Meinasin just sanoo, että kannattaa tumbaa ottaa mukaan.

Vois kysyy, kun se paras puolustaja koko sarjassa on, mistä ammentaa oppinsa ja energiansa :cool: Ja playoff äijä selkeästi, mikä vielä pykälän lisää tuo kevään peleihin;)

Ja tottakai, saako Jytkyttää motomaatissa ;)
 
Viestejä
218
Karjalainen: ”Petri Virtanen ei voinut uskoa Elijah Lufilelle tuomittua epäurheilijamaista virhettä.”

En kyllä ymmärtänyt minäkään, vaikka kuinka edes takaisin kelasin tilannetta. Voiko joku paremmin sääntöjä tunteva selittää, millä perusteella tuomarit antoivat tuon virheen?
 
Viestejä
2 462
Oli kyllä todella erikoinen tuo Lufilen EU. Ilman videoita tai että niistä ei olisi näkynyt kunnolla tapahtumaa, voisin ymmärtää, että olisi nähty jotain, mitä ei oikeasti tapahtunutkaan - ja sitä myöden se EU olisi vihelletty. Mutta nyt videolta näkyy hyvin selvästi (ja sen perusteella tuomio annetaan), että Lufile ei tiedä yhtään mitään Gachin sijainnista, eikä myöskään toimi mitenkään varomattomasti. Kunhan antaa syötön ja liikkuu sen jälkeen kuten kuka tahansa pelaaja tilanteessa. Eikä Gachkaan mitään väärää tee, vaan yritti vain pysyä miehessään kiinni.
 
Viestejä
1 042
Ainoa syy on se, että kyseisestä tuomarikolmikosta ainakin kaksi ovat liian kovissa peleissä. Eihän tällaisia "tulkintoja" kukaan voi tehdä. Pelissä oli muutenkin esimerkiksi pallottoman pelin käsien käytössä paljon linjaamista jota ei tehty.
 
Viestejä
1 979
Oli kyllä todella erikoinen tuo Lufilen EU. Ilman videoita tai että niistä ei olisi näkynyt kunnolla tapahtumaa, voisin ymmärtää, että olisi nähty jotain, mitä ei oikeasti tapahtunutkaan - ja sitä myöden se EU olisi vihelletty. Mutta nyt videolta näkyy hyvin selvästi (ja sen perusteella tuomio annetaan), että Lufile ei tiedä yhtään mitään Gachin sijainnista, eikä myöskään toimi mitenkään varomattomasti. Kunhan antaa syötön ja liikkuu sen jälkeen kuten kuka tahansa pelaaja tilanteessa. Eikä Gachkaan mitään väärää tee, vaan yritti vain pysyä miehessään kiinni.
Näin.Eikä se kyynerpää edes ole korkealla. Ennemminkin Gach sattuu matalassa puolustusasennossa epäonnisesti väärään paikkaan. Normaali pelitilanne ja huonoa tuuria.
 
Viestejä
2 429
Eilinen peli oli Katajalta kauden parasta peliä. Nyt ei tullut heikkoa jaksoa ja jokainen pelaaja onnistui kentällä. Sentterit Lufile ja Pöllä dominoi korin lähellä ja helppo todeta että Kataja vahvistui paljon kun sai Pöllän play offeihin. Hirvonen pelasi pitkästä aikaa hyvän pelin mutta se on hyvinkin mahdollista että vieraskentällä Hirvonen heittää taas kaikki ohi. Egekeze pelasi myös hyvin mutta ei hänkään ole läheskään kaikissa Play off peleissä onnistunut. Singleton pelasi eilen niin parhaan pelinsä mutta se voi olla että taas jälleen torstaina nähdään se Singleton mitä monesti eli heitot kolisee raudoissa ja syöttömäärä on pyöreä nolla. Mutta jokatapauksessa eilen Katajan hyökkäys toimi todella hyvin ja Kataja sai Nokian puolustettua suht pieneen pistemäärään. Varsinkin Richardson, Ross ja Aidoo saatiin hyvin kuriin.

Torstaina jos Kataja meinaa ryöstön hakea Nokialta niin kolkin pitää upota, menetyksiä ei saa liikaa tulla, levypalloissa pitää jälleen dominoida ja puolustus ei saa vuotaa ja ei saa päästää kolmikkoa Ross, Gach ja Richardsonia kuumaksi. Nokia on edelleen suosikki varsinkin kotonaan mutta eilinen osoitti ettei Nokia voittamaton ole.
 

Vt

Viestejä
84
Tape ei kyllä saa enää joutua virhe vaikeuksiin ja joutuu pelaamaan melkein koko pelin. Peltonen oli sellaisessa mankelissa ja eikä Gatch myöskään pysty puolustamaan Lufile/Pöllä kaksikkoa. Tuskin Kataja tuolla prosentilla upottaa kolmoset tulevissa peleissä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 730

Thomas Tumban mukaan Näätien ei kuitenkaan voi sanoa tuoneen peliinsä mitään yllättävää: sitä sai, mitä luvassa kaiken aikaa olikin.

– He ovat olleet koko vuoden tuollaisia. He pelaavat fyysisesti, he pelaavat kovaa, he tykkäävät juosta ja löytävät heittäjiä. Se on todella hyvä joukkue: kun heitä vastaan pelaa, täytyy koko ajan olla hereillä. Mitä tahansa saattaa tapahtua seuraavaksi, Tumba muotoilee.
 
Viestejä
2 429
Tänään vuorossa 3 välieräpeli joukkueiden välillä. Selviä kotivoittoja olleet kaksi ensimmäistä peliä ja Nokia lähtee tähän peliin pienenä suosikkina koska saa kotonaan pelata. Katajalla jos kolkit uppoaa, menetykset jää minimiin ja levypallot jää Katajalle niin vierasvoitto on mahdollinen. Kataja kaipaa pisteitä erityisesti avausviisikolta joka todennäköisesti on Hirvonen Pack Tumba Egekeze ja Lufile. Hirvonen ja varsinkin Lufile ovat olleet vieraspeleissä huonoja ja tänään ei oo Hirvosella varaa heittää kolkit 0/8 mitä hän heitti viimeksi Nokialla. Vaihtopelaajista tehoja voi tulla kolmikolta Lindberg, Pöllä ja Permanto toki miksei Singletoniltakin mutta Singleton on monessa pelissä ollut heikko varsinkin vieraissa niin hänen varaan ei voi paljoa laskea.
 
Viestejä
155
Löytyykö maailmasta yhtään joukkuetta, jolla kotiottelun ja vierasottelun välinen ero on yhtä suuri kuin Katajalla?
 
Viestejä
1 277
Täydellinen toisinto ensimmäisestä ottelusta. Ensimmäisellä jaksolla vähän koreja, toisella Nokia vahvistaa johtoaan. Kolmannella Kataja käy nopeassa johdossa, jonka jälkeen Nokia voittaa 20 pisteellä viimeisen jakson takia. Yhdistävänä tekijänä myös molemmissa otteluissa Katajan 19 menetystä. Lopulliset pistemäärät myös hämmentävän lähellä toisiaan.
 
Viestejä
2 429
Tän illan peli oli kuin uusinta ekasta välierästä. Kataja menetti liikaa palloa ja Nokia rankaisi. Gach varsinkin oli aivan liekeissä. Nokia heitti paljon kolkkeja ohi mutta niin heitti Katajakin. Katajan hyökkäys oli surkeaa läpi pelin. Pack vaikka olikin Katajan paras pistemies heitti myös paljon ohi. Egekeze oli surkea samoin kuin Singleton. Kotimaisista Pöllä paras ja Permanto ok. Hirvonen heitti nyt vähän vaikka upotti ekan kolmosensa eli ois voinu kokeilla oisko ollu tänään hyvä heittopäivä. Iso on Katajalla ero pelaamisessa koti ja vieraskentällä. Kotonaan Kataja pelaa hyvää korista jossa heitot uppoaa kun taas vieraissa palloa menetetään paljon ja kolkit ei uppoa
 
Viestejä
693
Aika vaikea arvata noista. Omalta kohdalta sanoisin, että jos on ns. historiaa tuollaisesta, niin voi parantua nopeastikin. Ekalla kerralla voi olla viikkojakin kipeä.

Sitten on tietty kaikki puudutukset ja teippaukset, jotka voi auttaa pelaamaan.
 
Viestejä
6 228
Olipa se aika tyly ylikävely taas lopulta. Nokia oli parempi kolmannen jakson alkua lukuunottamatta ja ansaitsi voittonsa. Iso on tosiaan ero Katajalla koti ja vieraspelaamisessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös