Koripallo.com

Valavuori ja Suomi-koris

Viestejä
1 022
On se hienoa että Han on matkassa mukana ja kuvasi itseään katsomossa kisojen aikana, pääsi jopa Mörkölennolle mukaan. On päässyt kyllä piireihin mukaan hyvin ;)
 
Viestejä
1 022
Miten Valavuori oli päässyt Kulta-Leijonien kotiinpaluu-koneeseen.....???
Ei ymmärrä ei......
Tämä olisi kyllä mielenkiintoista tietää, en itekään ymmärrä et miten päästetään maajoukkuelennolle mukaan. Onko kyseessä niin tärkee ukko lätkäpiireille... kin vai sit vaan osaa haistaa toki tilaisuudet ja änkee joka porukkaan.
 
Viestejä
19 317
Kyllähän Valavuori on erittäin tärkeä henkilö lätkäpiireille ja kaikille muillekin Suomen piireille.

Korvaamaton meediapersoona valtakunnallisesti ja yksi kansainvälisestikin tunnetuimmista suomalaisista, sanoisin. Ja sanonkin.

Ennen oli vain Boisonsien kanssa yhtä perhettä, mutta nyt koko Suomen kansan kanssa. Ja koko maailman.

Aleksin aikansaannokset tunnetaan koko maailmankaikkeudessa ja häntä onkin kuulemma kysytty jo ensimmäiselle Marsiin suunnatulle, miehitetylle lennolle, laittamaan sielläkin asiat järjestykseen. Ja vaikka takaisinpaluu onkin sieltä hiukka epävarmaa, niin uskoakseni kaikki tekevät parhaansa, että siinä onnistutaan?

Ja jos niin huonosti kävisi, että jäisi sinne, niin luulenpa, että onnistuu ainakin loppuelämänsä lähettämään kuvaa sieltä tänne meille Mörkölöille. Siis ainakin itsestään.....ja niin kauan kuin älypuhelimessa akkuja riittää....
 
Viestejä
1 828
Onko Valavuori vielä koripallon lisenssipelaaja? Muistan yhden hänen otteluistaan, joka pelattiin Helsingin jäähallissa vuonna 2014. Se oli hieno ja viihdyttävä kamppailu. Katsojia taisi olla 5000 ja tunnelma oli katossa.
EDIT:
Muistin väärin, koska virallinen katsojamäärä vuoden 2014 näytösottelussa oli ainoastaan 3650 (vuonna 2015 katsojia oli hieman vähemmän). Valavuori toi pallon ylös ja rakensi peliä...Kuinka moni teistä on nähnyt Valavuoren pelaavan?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 331
"Häiritsevät häntäkärpäset ja turhapurot kerääntyvät sinne missä on tarjolla helppoa julkisuutta ja ansaitsemismahdollisuuksia."

- Henrik Dettmann

Nyt ollaan kyllä tuon ilmiön osalta kiivetty vuoren huipulle. Valeksi huomaa orastavan kendokiiman ja keksii välierien aikaan pakata laukkunsa ja lähteä mestoille. Homma päättyy mestaruuteen ja janari lentää joukkueen charterin kyydissä kotiin.

Veini Vehviläisen snapchatista bongattua: liuta leijonia terassilla ja kuva siirtyy kaiteen päällä istuvaan lokkiin. Joku pelaajista huutaa "mee ny valavuori helvettiin siitä" :D
 
Viestejä
1 479
"Häiritsevät häntäkärpäset ja turhapurot kerääntyvät sinne missä on tarjolla helppoa julkisuutta ja ansaitsemismahdollisuuksia."

- Henrik Dettmann

Nyt ollaan kyllä tuon ilmiön osalta kiivetty vuoren huipulle. Valeksi huomaa orastavan kendokiiman ja keksii välierien aikaan pakata laukkunsa ja lähteä mestoille. Homma päättyy mestaruuteen ja janari lentää joukkueen charterin kyydissä kotiin.

Veini Vehviläisen snapchatista bongattua: liuta leijonia terassilla ja kuva siirtyy kaiteen päällä istuvaan lokkiin. Joku pelaajista huutaa "mee ny valavuori helvettiin siitä" :D
Tässä video twitteristä bongattuna
Valavuori.. ***** ku äijä on taas täällä jne :)
 
Viestejä
19 317
Vilsa päästä ja kaikki kunnia Valavuorelle eli meidän kaikkien rakastamallemme meediopersoonalle.!

Elä hyvä wimi huolehdi Aleksin elannosta. Olihan hän kuitenkin verotietojen mukaan hankkinut ainakin kymppitonnin viime vuodelta.....ja verot yhteiseen kassamme.

Kyllähän sillä jo porskutellaan sharter-lennoilla ympäri maailmaa ja suomen mömmön kullan lennoilla ja varjolla.

No sen vaan sanon, että olisi mukava joskus pyöritellä kaveria mutalammikossa ja kysellä omaansa selfiekuvaa sen jälkeen.....

Joskus vaan tuollaiset rimpulat ja narsissit olisi ihan kivaa pistää kuriin ja ojennukseen.

Anteksi nyt Aleksi! Enhän minä mikään väkivaltainen ole, Ilkikurinen vaan.....

Terkkuja sinne! Missä ikinä oletkin yhdessä perheesi kanssa. Ilmeisesti siis Loimaalla....yhtä perhettä......
 
Viestejä
1 828
Muistakaa "punainen kortti kiusaamiselle" kamppanja.... Kyseinen henkilö on ehkä ansainnut saamansa kritiikin, mutta on hän myös tehnyt lajinsa eteen paljon hyvää. Siitä Valavuoren charter-lennosta Leijonien kanssa sain ihan fanitus mielessä idean.....Millä lennolla se universiadijoukkue lensikään maanantaina 1.7.2019 sinne Napoliin?
 
Viestejä
1 828
Siis minkä lajinsa....? Ja mitä hyvää?
Koripallo on käsittääkseni Valavuoren laji ja hänen kohdallaan mieleeni tulee Honka, Topo, Bisons ja EU. Hänen 40-vuotiseen uraan mahtuu kaikenlaista mm. useampi niitä charter-lentoja. Kattavan listan hänen työtehtävistään voi katsoa LinkedIn-palvelusta. Asiantuntijatehtävissä osaaminen määräytyy seuraavien titteleiden mukaan senior, principal, chief ja fellow. Tänään opin uuden tittelin godfather.
 
Viestejä
1 052
Ehei, kyllä me tyhjänpuhujat ja -kirjoittelijat olemme se kaikista tarpeettomin ihmisryhmä suomalaisessa koripallossa. Toisaalta olemme myös viihdyttävin.
 
Viestejä
8 790
No niin elikkäs
Nythän on ollut tai ei nyt, mutta joskus kovaa puhetta Allun äärimmäisen kovista meriiteistä koripallokenttien puolella. Ei mikään turha jätkä omasta mielestään ja eipä siinä mitään epäiltävää. Onhan mies kovan espoolaisen koriskoulun kasvatti.

Siltä ajatukselta lähdettiin sitten tänään katsomaan tuoretta ottelutallennetta Miesten nelosdivarista eli tuosta monin paikoin alimmasta mahdollisesta suomalaiskoripalloilun tasosta.


Shokki ja juhamietotason yllätys oli suuri, kun paljastuikin ettei miehemme maailmalta ole ihan niin kovassa tikissä kuin silloin joitain vuosia sitten. Pettymys sinänsä, kun ottaa huomioon viime kuukausien armottoman fyysisen rääkin. Toki pelikavereissa oli aika paljon vikaa, suht hidasjalkaista sakkia konsanaan. Se ei pelintekijäsuuruudelle tietenkään ole paras mahdollinen ponnahduslauta tehdä peliä.

Pelin saldo:

0/2 kolmoset. Heittoformi näytti aika nytkähtelevältä omaan makuun. Jalat nousivat kyllä kentästä, mutta luonnollista tuosta formista ei saanut tekemälläkään. Molemmat heittovalinnat olivat myös vähintäänkin kyseenalaisia.

1 AST. Ihan kelpo fiidi korin alle, josta kaveri kiitti kupilla. Kiitämme myös pass-first mentaliteetista eli oikeasti niitä kavereita haettiin.

2 TO. 2 syöttömenetyksen lisäksi miltei kaikki nähdyt syötöt olivat niin-ja-näin tason sohaisuja. Huonolla tuurilla ja ilman kanssapelaajien varmoja näppejä tuosta olisi saanut helposti sen 3-4 TO lisää, siinä määrin sivuun, yli, ohi ja huonoista kulmista nuo passit tulivat/menivät.

Puolustustyöskentelystä ei tämän tallenteen osalta saanut mitään selvää. Se oli varmasti rautaa.

Ja tietenkin kirsikkana kakun päällä mites muutenkaan, oli kotituomareilla selvästi mustankippeyttä ilmassa. Toisen jakson alussa jo tuli lähtö pukuhuoneen puolelle kahden EU:n saattelemana. Ensimmäisessä omasta turnoverista kismiintynyt Vallu kolasi törkeästi vastustajaa kohti toimitsijapöytää. Toisessa sitten haettiin "excessive contact" ja perään vielä maustettiin kyynärpään käytöllä.

Toki miesten peleissä näistä ei pitäisi vielä suihkuun lentää, mutta minkäs teet kun olet niin vitun rikas, komea ja kuuluisa. Vihaajat vihaa ja tuppukylissä kuten Uusikaupunki vielä enemmän.

Näistä scouteista kohti seuraavaa koitosta. Eiköhän siellä Allu näytä "närhen munat" ja vähän muutakin. Nyt oli huono päivä ja ehkä ihan hyväkin notta peli loppui hänen osaltaan ajoissa ainakin mitä alkupeli antoi osviittaa.

EDIT: EU:t ovat 19 ja 21 minuutin kohdalla.
 
Viestejä
943
Mikäs performanssi tuossa oli kyseessä? Oliko parketilla vain koska liikunta on kivaa? Vai oliko kertomassa kuinka nelosdivarissa pyörisi miljoonat, jos siellä saisi pelata betsifirman kalsarit jalassa?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös