Koripallo.com

Karhubasket 2023-2024

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 578
Nappasimme Janne Koskimiehen haastatteluumme.


Mitä suuruusluokkaa on se vihreä valo, joka Topias Palmilla tällä hetkellä on heittämiseen?

– Ei Topias Palmia tarvitse käskeä heittämään. Hän on kyllä sellainen pelaaja, ettei tarvitse sanoa, että heitä palloa, Koskimies naurahtaa.

...

Voi huoletta sanoa, että odotukset Nate Pollardia kohtaan ovat vähintäänkin täyttyneet.

– On ollut todella todella iso yllätys, ja ihan varmaan parhaita pelaajia, joita kesken kauden on tullut. Positiivinen vaikutus joukkueen voittamiseen ja siihen, että pystyy menestyvässä joukkueessa pelaamaan. Se on totta kai mennyt yläkanttiin.
 
Viestejä
172
Koskimiehen kikkapussi vaikuttaa melko tyhjältä. Vieläkö pohjalta löytyisi jotain. Jolla Gulssin saa stopattua. Vai joutuuko JK laskeutumaan tavallisten liigakoutsien joukkoon.
 
Viestejä
1 659
Koskimiehen kikkapussi vaikuttaa melko tyhjältä. Vieläkö pohjalta löytyisi jotain. Jolla Gulssin saa stopattua. Vai joutuuko JK laskeutumaan tavallisten liigakoutsien joukkoon.
Katotaas nyt sarja loppuun eka, ei 400m aitajuoksukisassa 300m kohdalla mitaleita jaeta, saattaa osua polvi aitaan ja rytmi seota.
Ensiksi ei meinattu päästä 8 sakkiin, sitten nippanappa ylempään ja lopulta voiton päähän 3.sijasta. tällä joukkueella Janne on leiponut koko kauden jo erilaisia kikkoja joukkueella jolla ei ole sentteriä eikä pointtia, puolivälierissä kikkapussista löytyi 3-1 voitto villppaasta, välierissä 2 huikeeta ryöstöä hesasta....kun mikään ei riitä...mutta ymmärrän, vähän liikaa simaa näin vappuna niin ajatus/muisti alkaa pätkimään. H.öpö provoo kotimaisia, ohops koutsia...aina saa yrittää
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
28
Kandenilta ja Luukkoselta pitäis kieltää heittäminen kokonaan! Jos Karhu häviää, nämä "tarkka-kivittäjät" voi ottaa vastuun. Toki Koskimies lopulta vastuussa kun ottaaa tällaisia kuulantyöntäjiä edes kokoonpanoon!
 
Viestejä
172
Game 7!!!
Kausi pelastettu tämän esityksen jälkeen.

H.öpö on nyt toki pimeässä piilossa, mutta just for you 46p nää KOTIMAISET siis. Palmi 20p koko pelin kovimmat pojot.
Valmennuksen kikkapussista löytyi taas jotain. Hattu päästä.
Joo, ei ollutkaan JK:n kikat loppuneet, hyvä niin. Aiemmassa matsissa vaan näytti koko sakki niin vaisulta, mut nyt oli oikea meininki.
Jännästi on Hopkinsin minuutit muuttuneet kuuden matsin aikana. Olikohan joku loukki alla vai muuten vaan laitettu lähemmäksi poppariosastoa ja sit kun sai näyttöpaikan niin käytti sen loistavasti.
 
Viestejä
1 221
Mikä on Hakamaan tilanne? Välillä jopa aloituksessa. Nyt ei kentällä minuuttiakaan.
Peliesityksiin nähden täysin oikein jätetty rotaation ulkopuolelle. Hetken pääsi Hopkinsin edelle, mutta nyt kun hoppari koki uudelleensyntymisen, ei Hakamaalla ole mitään asiaa kentälle. Mielestäni eilisessä pelissä minuutit jaettu aikalailla täydellisesti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös