1A-Divisioona 2018-19

Viestejä
276
#41
Tämä on Ville Tahvanaisen sarja, kaikki muut vain pelaavat siinä.

Muutoin HBA:n takamiesten heittotaito on aika shokeeravalla tasolla. Ainoa mukiinmenevä heittäjä Tahvanaisen lisäksi on Sajantila. Suokas ja Blomgren heittivät molemmat tänään jopa useamman helan. Miten se on edes mahdollista? Blomgrenin en aiemmin ollut nähnyt pelaavan, ja odotin puheiden perusteella jotain muuta. Toivottavasti hän parantaa, eväitä hänellä siihen on aivan selvästi.
 
Viestejä
266
#42
Sen perusteella, mitä itse ehdin katsoa peliä, Blomgren vaikutti olevan todella hyvä riistämään palloa. Arvokas taito sekin! Touko Tainamo on melko hyvä hyökkäyspelaaja, puolustuksessa ja erityisesti levypalloissa olisi sitten toisaalta paljon parannettavaa.
 
Viestejä
4
#45
Tänään Mäkelänrinteessä penkin päässä kokemus vei rookieta. Nikkarinen onnistui vaihdoillaan ja taktiikoillaan viemään Koskelaista kuin pässiä narussa. Koskelainen ja HBA olivat aivan vastaantulijoita vaikka HBAn olisi pitänyt viedä peli nopeudellaan ja pituusylivoimallaan. Koskelainen peluutus jätti jälleen kerran miettimään, pitäisikö HBAn tärkein vaihto tehdä penkin päässä.
 
Ylös