Koripallo.com

1A-Divisioona 2019-2020

Viestejä
303
Kyllä Loimaan vanavedessäkin jonkinasteiset taistot saadaan aikaiseksi. Voimasuhteita kannattanee enemmälti arvioida sitten kun kokoonpanoista tulee tietoja. Pääkaupunkiseudulta lähes puolet sarjan joukkueista ( 5 / 12 ) . HBA Märsky saa urakoida ihan kunnolla, mikäli meinaa säilyttää viime vuosien sijoitustason.
 
Viestejä
59
Raiders:n kokoonpano keski-uusimaan mukaan, kahdella jenkillä menevät
Justin Taylor, Julius Jacksonin, Jesper Laisaari, Miio Mustonen, Juhani Jokio, Semi Saari, Veeti Auvinen, Teemu Kinnunen, Eepi Tuononen ja Otso Laakkonen sekä Tarmo Rista.
 
Viestejä
30
Harkkamatsia Muki - Kouvot
1567199008129-png.725
 
Viestejä
2 290
Miksei seurat päivitä sivujaan? Ehkä somessa on jotain, mutta ei jaksa kaikkia seurata.
 
Viestejä
54
Miksei seurat päivitä sivujaan? Ehkä somessa on jotain, mutta ei jaksa kaikkia seurata.
Mukin sivuilta:
"Eniten tulevan kauden pelien osalta MuKi-leirissä odotetaan tietenkin paikallisderbyjä ja niistä varsinkin otteluita Suomen lahjakkaimpia junioreita sekä ehkä jopa Euroopan innovatiivisinta valmennusta vastaan. Nähtäväksi jää, mitä olympiakomitean tukidollareilla sekä kattavalla pelaajarekrytoinnilla saa aikaiseksi pientä ja vaatimatonta MuKin joukkuetta vastaan. Huhu myös kertoo, että HBA on varannut Charter-lennon Oulun vieraspelimatkalle ja suunnittelee jouluksi turnausmatkaa Tahitille. MuKin pelaajisto on taas alkanut säästämään viikkorahoja, että rahat riittävät junamatkaan Pohjois-Suomeen."
 
Viestejä
529
Fokopo - Bisons 83 - 104. Parhaat pisteidentekijät Forssalta: Haikonen 31p/11l, Haji 13/3.
Biisoneilta: Wilchcombe 25/15, Marttinen 20/8.

Peli pysyi tiukkana ensimmäisen puolikkaan, jonka jälkeen mentiin n. 10-20p Bisons johdossa ottelun loppuun.
 
Viestejä
303
Tänään sitten starttaa Divari A käyntiin. Kun kakkosjoukkueet, akatemiajoukkueet ja korisliigaseurojen kanssa yhteistyötä tekevät porukat lasketaan pois niin jäljelle jäävät: Loimaa, Oulu, Kristika, Raiders ja Topo. Loimaa lienee ainoa jolla paukkuja ja haluja siirtyä porrasta ylemmäs. Samalla Loimaa tavallaan pelastaa systeemiin, koska divari pelkkänä pelaajien kehityssarjana ei kyllä toimi.

Positiivista se, että Loimaan takana näyttäisi olevan tasaista eikä etukäteen yhtä tai kahta heittopussia löydy. Sarjasta löytyy enemmän kuin kourallinen pelaajia jotka pärjäisivät myös korisliigassa, mutta ovat päätyneet divariin väliaikaisesti tai pysyvästi.

Loimaalle ehkä eniten pysytvät kampoihin laittamaan: Kristika, Topo, HBA ja JBA. Hnmky:n osalta paljon on kiinni siitä, miten Lokkien vahvistukset osallistuvat tähän sarjaan. Oulun osalta Basile tiedetään ja jos muut vahvistukset natsaavat niin viime kauden " yllätys " on mahdollista uusia. Pääkaupunkiseudun jäsentenväliset sitten bonuksena. Toivottavasti kotimaiset pelaajat ja tasainen sarja täyttäisivät myös katsomoita hieman viime kausia paremmin.
 
Viestejä
1 327
En muista mitä ollaan sovittu alaikäisten pelaajien suoritusten kommentoimisesta, mutta totean yleisesti että 15-vuotiaana miesten 1A-divarin pelaaminen on aika kova juttu, ja voi olla etten ole kuullut Miro Littlestä ihan turhaan.
 
Viestejä
86
Oulun Ynni antoi pientä myrskyvaroitusta Vorssasa. Kolmen jenkin varassa kuten viime kaudellakin. Mutta näinhän se on Oulusa mentävä.
 
Viestejä
303
Henttoselle ja Barnesille yhden ottelun penaltyt. Menee sunnuntain Muki - Loimaa ottelu ennakoitua kimurantimmaksi varsinkin kun Kotkalle ei samaan aikaan peliä.
 
Viestejä
15
Mitkä on veikkaukset peleihin tälle viikolle?

1. Pyrintö vs Raiders
2. HBA Märsky vs FoKoPo
3. Kristika Turku vs Torpan Pojat
4. Korikouvot vs JBA
5. ONMKY vs HNMKY
6. Muki vs LoKoKo Bisons

Perusteluja myös valinnoille olisi kiva kuulla.
 
Viestejä
6 444
Mitkä on veikkaukset peleihin tälle viikolle?

1. Pyrintö vs Raiders
2. HBA Märsky vs FoKoPo
3. Kristika Turku vs Torpan Pojat
4. Korikouvot vs JBA
5. ONMKY vs HNMKY
6. Muki vs LoKoKo Bisons

Perusteluja myös valinnoille olisi kiva kuulla.

1. Pyrba hoitaa niukasti laajemmalla materiaalilla.
2. HBA hoitaa kotiedun turvin, Forssalla aika hiljaista jenkkien jälkeen.
3. Turku voittaa, Aalto-Barnes-Tuomala on ok kolmikko divaritasolle.
4. Korikouvot vie selvästi.
5. Oululla ei ole juuri muuta kuin kolme jenkkiä, mutta tämän kauden A-divarissa niillä voidaan olla hyvinkin korkealla.
6. Loimaalla ilmeisesti nousuhaluja, joten täytyyhän nämä hoitaa, vaikka Gibson puuttuisikin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös