Koripallo.com

1A-divisioona 2020-2021

Viestejä
243
Karsea esitys ToPolta hienon voiton jälkeen ja Hongalle ansaittu kotivoitto.
Aikamoinen antikliimaksi hienon Kristika voiton jälkeen. Olipa todella aneeminen esitys Topolta. Joo, Kauppinen ja Pehkonen puuttui mutta silti
 
Viestejä
193
Ainoa todellinen jännitys taitaa tällä hetkellä kohdistua siihen, kuka on runkosarjan toinen ja välttää Bisonsin ennen mahdollisia finaaleja. Kukaan ei varmaan halua kohdata Bisonsia välierissä. Siellä on Loimaalla ollut sen verran vahva meininki että mahtaako ensi viikonvaihteen kaksi Kristika-peliäkään olla mikään ongelma. Spyridonidis vielä puuttunut kokoonpanosta ja kun muistetaan miten mies hallitsi ottelua ToPoa vastaan, ei ole kiva tuo Bisonsin porukka vastustajana.
 
Viestejä
497
HNMKY voitti Korikouvot 10 pisteellä. Jos Korikouvot aikoo voittaa pelejä kotimaisin pelaajin, niin siihen ei riitä Nymanin 4 pinnaa. Nymanin pitäisi tehdä jokaisessa matsissa vähintään 12-15 pinnaa/matsi. Kuitenkin keskiarvo on 12.8/8.6.
Lisää röyhkeyttä ja rohkeutta puntiin, niin tulokset on aivan toiset. Otteet ailahtelevat liikaa.
Nuori joukkue tarvitsee, nuorien korisliigajoukkueen pelaajien tukea myös pisteiden teossa.
Kyllä 1-divarissa pitää tehdä tulosta.
 
Viestejä
243
Olipas taas vakuuttava Bisons Järvenpäässä. Ottelu ratkesi toki jos siinä vaiheessa kun Raidersilta puuttui Jacks. Toinen puoliaika meni vähän vasurilla, mutta silti 30p voitto. Spyridonidis palasi kehiin, tosin ei kauheasti pelannut
 
Viestejä
9
Huhu kertoo että Jacks on vaihtanut osoitetta toiseen maahan. Lähteeköhän toinenkin jenkki myös muihin maisemiin ja raiders pelailee suomalaisin voimin loppukauden. Mene ja tiedä
 
Viestejä
26
Tänään Kristika ratkaisi pelin HNMKY vastaan käytännössä ensimmäisen 5min aikana. Eipä Besselink kummoisia esittänyt, toki nuoresta pelaajasta vasta kysymys.
 
Viestejä
24
Oulu - Kristika 74-106 eilen iltapäiväpelissä. Oululta Kai Mitchell 29 pistettä ja 21 levypalloa, toinen jenkki Hillsman 25p. Kristikalla on kyllä laadukas ja tasainen suomalaisporukka jonka pelaamista on mukava katsoa. Kaikkea hyvää turkulaisille loppukauteen!
 
Viestejä
20
Karsea esitys ToPolta hienon voiton jälkeen ja Hongalle ansaittu kotivoitto.
Sama meininki jatkuu ilman Kauppista, Pehkosta ja toki Rainamaata. Korikouvot hallinut selvästi peliä ensimmäiset 25 minuuttua, vaikka piste-ero ei ole vielä mitenkään mahdoton.
 
Viestejä
24
Loukkaantumiset ovat aina ikäviä. Vaikka Gibson vastustajajoukkueen fanin näkökulmasta melko ikävä pelaaja onkin, niin terveyttä toivoo jokaiselle pelaajalle joka eteenkin hieman vanhemmalla iällä jaksaa vielä ykkösdivaria tahkota.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös