Koripallo.com

2011 NBA draft

Viestejä
943
2010-11 yliopistokauden päätyttyä seuraava NCAA-korikseen liittyvä merkittävä tapahtuma on kesäkuun NBA draft. NBA kauden huipennushan tässä on vielä tietysti edessä, mutta katseita voi tässä samalla pikku hiljaa suunnata nykyisten NBA pelaajien lisäksi myös tuleviin.

Tänä vuonna varaustilaisuus järjestetään 23 kesäkuuta, joten odottelua ei ole enää kuin vaivaiset 77 päivää. Erikoista 2011 draftissa on se, että se pidetään Newarkin Prudential Centerissä, normaalin näyttämön, Madison Square Gardenin, ollessa tuolloin rempassa. Kyseinen areena tuli yliopistokorisfaneille tutuksi juuri päättyneen NCAA Tournamentin East Regionista. Nähtäväksi jää onko sali yhtä suosiollinen Kentuckyn lahjakkuuksille draftissa kuin March Madnessin Sweet 16 ja Elite 8 kierroksilla, joilta joukkue eteni voittajana Final Fouriin.

Kentuckystä puheen ollen, viime kesänähän peräti viisi Wildcatsia varattiin ensimmäisellä kierroksella. Nyt aivan vastaavaan ei ehka päästä, mutta kaukana ei valttamatta olla, ja Kentucky on taas yksi draftin pääosan esittäjistä. Terrence Jonesissa, Brandon Knightissa ja Enes Kanterissa - joka ei koskaan saanut pelilupaa NCAA:lta - Kentuckylla on kolme todennakoista lotteryvalintaa jos kaikki heistä vaan draftiin lahtevat. Sentteri Josh Harrellson saattoi pelata itsensa ainakin kakkos-kierroksen pickiksi viimeisen collegekuukautensa aikana. DeAndre Ligginsissa, Darius Millerissa ja Doron Lambissa Kentuckylla taas on viela kolme tulevaa NBA pelaajaa, mutta heista kukaan tuskin koulun penkilta viela lahtee.

On aina hauska seurata pelaajien draft arvon heittelya yliopistokauden aikana. North Carolinan Harrison Barnes starttasi ainoan collegekautensa (lahjakkuus ei ole viela ilmoittautunut drafttiin, mutta paatos on luvassa lahipaivina) monen mock draftin ykkospickina. Jarjettomiin odotuksiin nahden vaisu yliopistouran alku sai Barnesin stockin kaymaan jo 1. kierroksen puolivalin heikommalla puolella, mutta olihan koko ajan aivan selvaa etta mies on lottery- ja oikeastaan jopa Top 5 kamaa. Nyt Barnes on kavunnut takaisin paikalle nelja DraftExpressin ennusteessa, enka ihmettelisi jos hanen nimensa lopulta kuulutettaisiin draftiltana ensimmaisena. Oikeastaan ainoana toisena realisisena vaihtoehtona ykkos-pickiksi nakisin Duken Kyrie Irvingin (jota itse asiassa pidän vuosikerran parhaana pelaajana), ellei ensimmaisena varaava joukkue sitten lahde hakemaan megapottia riskilla jo mainitun Kanterin, Baylorin Perry Jonesin tai nykyisin Euroopassa pelaavan lahjakkuuden muodossa (Jonas Valanciunas, Donates Motiejunas, Jan Vesely). Arizonan Derrick Williamsin osakkeet ovat myös monen silmissä korkealla. Selkeää ykkösvarausta tai franchisen pelastajaa ole tällä kertaa tarjolla, ja voi hyvin olla jo ykkös-pickillä varataan joukkueen tarpeiden mukaan.
 
Viestejä
561
Vs: 2011 NBA draft


Olisko tässä draftin "yllättäjä" ? Huikea nousu monilla listoilla kuluneen kauden aikana, ja varsinkin hyvät otteet Hoop Summitissa nosti osakkeita entisestään.

http://www.draftexpress.com/profile/Bismack-Biyombo-5902/

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=S4hBmPNb944[/youtube]


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O2QFlV3Xn18&feature=player_detailpage[/youtube]
 
Viestejä
260
Vs: 2011 NBA draft

Aika pieneltä ja pehmeeltä näyttää NBA sentteriksi.. PF positioon taas ei riitä muut avut millään. Kaveriltahan ei löydy heittotaitoa lainkaan ja posti-liikkeistä löytyy hmmmm donkki.. Atleettinen hustlaaja, joka koripalloilijana vielä todella raakile. Biyombo^2=Ibaka?
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

Baylorin Perry Jones palaa kouluun: Rivals.com/The Dagger - Potential top 5 pick Perry Jones decides the NBA can wait

Muista merkittävistä nimistä UNC:n Henson ja Zeller, Kansasin Taylor ja Robinson, Memphisin Witherspoon, Villanovan Wayns sekä Ohio Staten Sullinger pelaavat myös ensi vuonna collegeparketeilla. Duken Irving, Kansasin Morrisit, USC:n Vucevic, UCLA:n Honeycutt, Illinoisin Richmond, Washingtonin Thomas, Georgian Thompkins ja ilmeisesti myös UConnin Walker taas ovat lähdössä NBA:han. Ja sitten on kasapäin pelaajia jotka ovat ilmoittautuneet draftiin, mutta eivät ole palkanneet agenttia ja voivat vielä palata kouluun. (legacysportsent.com - 2011 NBA Draft Underclassman Tracker)
 
Viestejä
72
Vs: 2011 NBA draft

Voi voi... erityisesti Perry Jonesin olisin halunnut nähdä NBA:n valokeiloissa mahd. nopeasti.
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

Viime päivinä on taas kohistu draftiin ilmoittautumisen, ja etenkin pois vetäytymisen aikatauluista...

Yliopistokorisblog: Pelaajien oikeudesta testata NBA vesiä

NCAA aikaisti viime kesäksi päivämäärää, johon mennessä draftiin ilmoittautuneet pelaajat, joilla on opiskeluoikeutta ja amatööristatus (eivät ole palkanneet agenttia) vielä jäljellä, voivat vetäytyä draftista ja palata kouluun. Uusi deadline on 8. toukokuuta - vain reilu kuukausi collegekauden loppumisen, ja vajaat kaksi viikkoa draftiin ilmoittautumisen takarajan jälkeen. NBA:n ja liigaan suuntaavien pelaajien kannalta, jotka haluavat asiantuntijoilta palautetta mahdollisuuksistaan ennen ammattilaiseksi ryhtymistä, aikataulu on aivan liian tiukka. Nyt NCAA kuitenkin haluaa aikaistaa päivämäärää entisestään, suunnilleen huhtikuun puoleen väliin. Tämä tekisi käytännössä prospectien testailumielessä draftiin ilmoittautumisen mahdottomaksi, koska NCAA kausi loppuu vasta maalis-huhtikuun vaihteessa.

Moni toimittaja on kerennyt jo valittamaan miten epäreilu tämä muutos olisi pelaajille. Sitä se saattaa ollakin, mutta koko draftiin ilmoittautuminen testailumielessä on nurinkurinen käytäntö ja täysin epäreilu yliopistoille ja valmentajille. "Vesien testailu", eli draftissa käynti pelkästään palautteen saamisen vuoksi, on yleistynyt siihen pisteeseen asti, että viime vuosina jokainen vähääkään NBA potentiaalia omaava pelaaja käyttää mahdollisuuttaan hyväksi. Käytäntö tekee NCAA joukkueiden strategisen rakentamisen mahdottomaksi. High School pelaajien rekrytoinnin kevätjakso nimittäin alkaa huhtikuun puolessa välissä, ja tällöin tulisi jakaa viimeiset urheilustipendit seuraavalle kaudelle ja lyödä joukkueen koostumus lukkoon. Mutta jos collegejoukkueen pelaajien draft status on vielä silloin epäselvä, ei valmentajilla ole tietoa siitä miltä heidän joukkueensa tulee näyttämään, tai kuinka monta ja minkä tyyppisiä pelaajia heidän tulisi rekrytoida. Tilanne ei ole mielestäni yliopistokoriksen kannalta hyväksyttävä, ja NCAA:n päätös aikaistaa vetäytymisen takarajaa olisi hyvä.

Lähtökohtaisesti olen melkein asiassa kuin asiassa pelaajien puolella, ja tiestysti toivon että koripallolupaukset saavat parhaat mahdolliset puitteet NBA:han siirtymistään varten. NCAA koripallon ensisijainen tarkoitus ei kuitenkaan ole toimia ammattilaiskoripalloilijoiden tehtaana, vaan yliopistokoris on arvostettu urheilumuotonsa omana itsenään, eikä NCAA.n tule ottaa sokeasti NBA:ta huomioon päätöksissään.

Pelaajien vapautta pelata missä he haluavat - tai siis ainakin missä sarjassa haluavat - ei tulisi mielestäni rajoittaa millään tavalla. On kuitenkin oltava selvää missä he kulloinkin pelaavat. Oma simppeli ratkaisuni käytäntöjen järkeistämiseksi ja pelaajien edun suojaamiseksi olisi seuraava (okei, täydellisin vaihtoehto sisältäisi myös draftista kokonaan luopumisen, mutta jätetään se kysymys toiseen kertaan):

- Jokainen koripalloilija saisi siirtyä ammattilaiseksi silloin kuin kokee olevansa siihen valmis. Lahjakkaimpien pelaajien kohdalla collegeen pakotus vuodeksi (tulevaisuudessa ehkä jopa kahdeksi) estää heitä harjoittamasta ammattiaan ja saattaa haitata heidän kehitystään. NBA:n tulisi luopua typerästä ikärajastaan.

- Collegesta saisi myös lähteä ammattilaiseksi koska tahansa. Päätöksen tulisi kuitenkin olla sitova, eikä paluuta yliopistokoripallon pariin urheilustipendillä enää olisi. Jos pelaaja lopettaa yliopistokoripallon, eikä NBA:han tule sopimusta, voi hän siirtyä NBDL:n tai muualle.

- Keventääkseen nuorukaisten paineita siirtyä ammattilaiseksi liian aikaisin, NCAA-pelaajille tulisi pystyä maksamaan avustusta. Ei summia joista voidaan puhua palkkana, mutta pieni määrä puhdasta rahaa stipendin lisäksi. Stipendillähän saa vain opiskelun, kirjat, ruoat, majoituksen sekä korisjutut.
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

Conseco sanoi:
Olisko tässä draftin "yllättäjä" ? Huikea nousu monilla listoilla kuluneen kauden aikana, ja varsinkin hyvät otteet Hoop Summitissa nosti osakkeita entisestään.

Biyombo on kivunnut jo paikalle seitsemän DraftExpressin mockissa: http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2011/

Se, kertooko tämä pelkästään kaverin potentiaalista vai myös siitä, että NCAA:sta siirtyvien lahjakkuuksien taso on tänä vuonna heikko, onkin sitten toinen asia. Peräti viisi pelaajaa tuon mockin top 10:sta ei ole pelannut yliopistokorista.
 
Viestejä
16 284
Vs: 2011 NBA draft

En ymmärrä, miksi Kansasin Selby lähti Draftiin mukaan. Eka yliopistovuosi ei ollut mitenkään hohdokas, varsinkaan sen loppupuoli...
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

Barnes jää kouluun. North Carolina alkaa vaikuttaa suvereenilta ennakkosuosikilta ensi kaudelle.
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

JoKaFan sanoi:
En ymmärrä, miksi Kansasin Selby lähti Draftiin mukaan. Eka yliopistovuosi ei ollut mitenkään hohdokas, varsinkaan sen loppupuoli...

Tässä miksi...

Yliopistokorisblog: Mitä pahaa siinä on jos Josh Selby haluaa ammattilaiseksi?

Kansasin Josh Selbyn päätöstä lähteä ammattilaiseksi yhden, epäonnistuneen yliopistokauden jälkeen on kritisoitu monelta taholta. On varmasti totta, ettei Selby ole valmis menestymään NBA:ssa, tai että hän todennäköisesti petraisi draft-sijaansa, ja ensimmäisen ammattilaissopimuksensa arvoa, odottamalla vuoden, pari. Mutta asia ei ole niin yksinkertainen. Selby on niitä lahjakkuuksia jotka eivät koskaan collegeen halunnutkaan, ja esimerkki pelaajasta jota NBA:n ikäraja sortaa. Se, miltä Selbyn otteet Kansasin paidassa viime kaudella näyttivät ei oikeuta meitä koripallofaneja sanomaan että hänen tulisi jatkaa NCAA:ssa. Hänelle löytyy varmasti ottaja NBA:sta, ja lupaus pääsee ammattilaiseksi elättämään itsensä koripalloavuillaan, joita on kehittänyt kovalla harjoittelulla vuosikausia.

Miksei Selby saisi tehdä ammattilaissopimusta kun hänelle sellainen varmasti tarjotaan? Selby tulee köyhästä perheestä ja oli muutama vuosi sitten yksinhuoltajaäitinsä kanssa käytännössä koditon. Hänellä on ollut vaikeuksia koulussa, eikä varmasti ole kovin motivoitunut opiskelupuolesta Kansasin yliopistossa. Selby on tehnyt työtä tienatakseen, ei opiskellakseen koripallolla. Annetaan miehen tehdä päätöksensä ja harjoittaa ammattiaan rauhassa.

Selbyn tapauksesta kiinnostuneille tässä erittäin hyvä asiaa valottava artikkeli: The Kansas City Star - KU's Josh Selby not where he was, but not yet where he wants to be.
 
Viestejä
3 106
Vs: 2011 NBA draft

Kaveria lainkaan tuntematta voisin veikata, että kun niin monet kovat nimet ovat jääneet vielä kouluun, kannattaa vähemmän kovien nimien ilman muuta kokeilla onneaan tämän vuoden draftissa. Varsinkin "suuri lupaus, ei näyttöjä" -tyyppisten pelureiden. Jos suoriutuu hyvin workouteista, voi päästä yllättävänkin korkealle. Mitä korkeammalla varataan, sitä enemmän hilloa saa, vaikka olisi miten floppi NBA:ssa (jos uusi CBA ei täysin muuta tulokkaiden palkkausjärjestelmää - tuskin, koska se nyt ehkä vähiten kusee NBA:n palkka-asioissa yleensäkin).
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

Yksi draftin mielenkiintoisimmista nimistä tulee olemaan Jeremy Tyler...

Yliopistokors: Mitä Jeremy Tylerille kuuluu
Kirjoitin kaksi vuotta sitten (kaksi vuotta! Herranjumala, onko tämä blogi jo niin vanha?) Jeremy Tylerista, joka päätti taistella amerikkalaista systeemiä vastaan sanelemalla itse omat aikataulunsa ammattilaisesi siirtymiselle. Ennen Tyleria Brandon Jennings oli jo kerennyt haistattaa pitkät NBA:n ikärajalle lähtemällä lukiosta Euroopaan odottelemaan kunnes on tarpeeksi vanha amerikan koriskentille. Tyler pisti vielä paremmaksi jättämällä high schoolinkin kesken, siirtyen Maccabi Haifaan vasta 17-vuotiaana. Peliaikaa Israelissa ei tullut niin kuin oli toivottu, ja viime heinäkuussa Tylerin suuntasikin Japaniin. Eksoottiselta kuulostava osoite koripalloilijana kehittymiselle näyttää osoittautuneen hyväksi valinnaksi. Tokyossa Tyler on nimittäin päässyt valmistautumaan NBA:ssa pelaamiseen entisen Indiana Pacers ja San Antonio Spurs luotsin Bob Hillin alaisuudessa, ja oppien joukkuetovereiltaan, amerikkalaisilta ammattilaisveteraaneilta. Nyt Tyler on tarpeeksi vanha draftiin, ja kesäkuussa näemme mitä maailmanympärimatka on tehnyt miehen varaus-arvolle. Draftsivusto nbadraft.net rankkaa mockissaan Tylerin sijalle #26. DraftExpressin listalla lupaus on vasta paikalla #56, mutta kuten tässä New York Times artikkelissa mainitaan, Tylerin arvointi on vaikeaa sillä juuri kukaan ei ole päässyt seuramaan hänen otteitaan parin viime kauden aikana. New York Times - NBA prospect gets 2nd chance in Japant
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

Yliopistopelaajien draftiin ilmoittautumisen deadline meni, ja tässä lista kokonaisuudessaan: http://www.nbadraft.net/2011-nba-draft-early-entrants

...ja tässä merkittävimmät pelaajat hieman helpommin käsiteltävässä muodossa, ja jaoteltuna agentin palkanneisiisiin ja ei palkanneisiin: http://msn.foxsports.com/collegebasketball/story/2011-NBA-draft-early-entry-watch-list-041311

29.4. alkavat NBA joukkueiden järjestämät workoutit, ja amatööristatuksensa pitäneet pelaajat (ne jotka eivät ole palkanneet agenttia) voivat vetäytyä draftista 8.5. asti.
 
Viestejä
7 419
Vs: 2011 NBA draft

Mielenkiintoista spekulaatio Bismack Boyimbon todellisesta iästä:

[quote author="http://www.pistonpowered.com/2011/04/how-old-is-bismack-biyombo-a-doctor-explains-how-accurately-the-wrist-test-could-determine-biyombos-age/"]How old is Bismack Biyombo? A doctor explains how accurately the wrist test could determine Biyombo’s age
By Dan Feldman • 10:57 am • April 26, 2011

How old is the hottest prospect in the NBA Draft, Bismack Biyombo?

David Aldridge took a stab at answering the question that could make the difference between Biyombo getting picked in the top-five and in the second round:

Biyombo says he’s 18, but as Sports Illustrated’s Ian Thomsen wrote over the weekend, NBA scouts and executives aren’t 100 percent sure, and Biyombo wouldn’t talk about it when asked.

"Question of the week here!," a team scouting director texted Sunday night. "No way to know for sure. I’m guessing he’s 21 or 22."

If that’s the case, it won’t be a big deal and Biyombo will go in the first round for sure. But an Eastern Conference GM said he heard rumors that Biyombo was anywhere from 23 to 26, which would obviously be a much different deal.

Loppustoori löytyy osoitteesta: http://www.pistonpowered.com/2011/04/how-old-is-bismack-biyombo-a-doctor-explains-how-accurately-the-wrist-test-could-determine-biyombos-age/[/quote]

Joku tällainen tarkastelu olisi voinut olla poikaa myös esim. Yi Jianlianin tapauksessa? Toisaalta kiinalaiset offisiaalit olisivat varmaan kyenneet toimittamaan röntgen-kuvia ihan minkäikäisistä ranteista tahansa.

[rasistinen kommentti]
Ja millä ilveellä sitä erottaa kahden kiinalaisen ranne-röntgenit toisistaan, kun he ovat muutenkin niin saman näköisiä?!2?
[/rasistinen kommentti]

(Huomatkaa myös tyylikäs kaksinkertainen, tarkoituksellinen lainaus.)
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

John Calipari vei one-and-done myönteisyytensä uudelle tasolle alettua järjestää Kentuckyn pelaajille omia draft workouteja. 23 NBA joukkuetta oli eilen katsomassa pelkkiä Wildcats lupauksia: Knightia, Jonesia, Ligginsia Harrellsonia ja Kanteria: http://www.ballinisahabit.net/2011/05/kentucky-combine-is-another-example-of.html
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

Pari yllättävää nimeä palkannut agentin ja päättänyt pysyä draftissa: Louisvillen Terrence Jennings ja Georgia Techin Iman Shumpert. Itse olen pitänyt Jenningsistä heti ensinäkemästä asti, ja vaikkeivat NCAA tilastot ole päätä huimannut, uskon että hänellä on saumat menestyä NBA:ssa, etenkin puolustuspäässä. Shumpertin kyvyistä en ole yhtä vakuuttunut, mutta toisaalta huono draftivuosi ja hyvä henkilökohtainen kausi tekevät liigaan lähdön ajoituksesta otollisen.

http://aol.sportingnews.com/ncaa-basketball/story/2011-05-03/no-turning-back-louisvilles-terrence-jennings-hires-agent#ixzz1LKlFol2u

http://sports.espn.go.com/nba/draft2011/news/story?id=6472819&campaign=rss&source=twitter&ex_cid=Twitter_collhoops_6472819
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

Portsmouthin leirin loppuyhteenveto nbadraft.netissä: http://www.nbadraft.net/portsmouth-invitational-tournament-final-recap

Sanoisin että huononakaan draft vuotena ei tuosta poppoosta montaa nimeä varata. Omat sleeperini näiden joukosta ovat:

- Curtis Kelly, Kansas State: Poor man's Zach Randolph, anyone?

- Ravern Johnson, Mississippi State: Noin atleettinen ja pitkä heittokone voi löytää paikkansa NBA:ssa vaikkei muuten mitään osaisikaan.

- Brad Wanamaker, Pitt: Greivis Vasquezia katsellessa herää kysymys eikö Wanamakerkin voisi onnistua.
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

Draftista vetäytymisen takaraja NCAA underclassmeneille meni viime sunnuntaina. Tässä lopullinen lista siitä ketkä lähtivät ennen aikojaan koulun penkiltä, ja ketkä palasivat kouluun. Listassa on myös draftiin ilmoittautuneet europelaajat, mutta voivat vetäytyä vielä kesäkuun puolellakin.


(http://www.nbadraft.net/2011-nba-draft-official-early-entry-withdrawals)

Vetäytyneet, pelaavat siis ensikin kaudella NCAA:ssa:
Olu Ashaolu 6-6 235 SF Louisiana Tech Jr.
Keion Bell 6-3 190 SG Pepperdine Jr.
Laurence Bowers 6-8 190 SF Missouri Jr.
TyShwan Edmondson Austin Peay 6-4 Junior
Kim English 6-6 200 SG Missouri Jr.
Ashton Gibbs 6-2 195 PG Pittsburgh Jr.
Desmond Holloway 6-3 SG Coastal Carolina Jr.
Tu Holloway 6-0 185 PG Xavier Jr.
Orlando Johnson 6-5 220 SF Santa Barbara Jr.
Reggie Johnson 6-10 300 C Miami Jr.
Tiondre Johnson 6-6 Coastal Bend JC (TX) Sophomore
Kevin Jones 6-7 220 SF West Virginia Jr.
Terrence Jones 6-9 241 SF Kentucky Fr.
David Loubeau 6-8 235 PF Texas A&M Jr.
Greg Mangano 6-10 C Yale Jr.
Cameron Moore 6-10 PF Alabama-Birmingham Jr.
Darrion Pellum 6-6 190 SF Hampton Jr.
JP Primm 6-1 195 PG UNC Ashville Jr.
Ralph Sampson 6-11 240 C Minnesota Jr.
John Shurna 6-8 210 SF Northwestern Jr.
Tony Taylor 6-1 George Washington Jr.
Hollis Thompson 6-7 205 SG Georgetown So.
Thomas Tibbs Jr. 5-10 PG Staten Island Jr.
Charlie Westbrook 6-4 187 SG South Dakota Jr.
Brandon Wood 6-2 190 PG Valparaiso Jr.

Mukana draftissa, koulu jäi kesken:
Jacob Blankenship 6-9 PF Southeastern (FL) Jr.
Alec Burks 6-6 185 PG/SG Colorado So.
DeAngelo Casto 6-8 245 PF Washington St. Jr.
Roscoe Davis Midland JC (TX) 6-10 Freshman
Mamadou Diarra Chaminade (HI) 7-0 Junior
Michael Dunigan 6-9 245 PF USA 1989
Augustus Gilchrist 6-10 240 PF South Florida Jr.
Troy Gillenwater 6-7 240 PF New Mexico State Jr.
Jeremy Green 6-4 190 SG Stanford Jr.
Jordan Hamilton 6-7 208 SG/SF Texas So.
Tobias Harris 6-8 210 SF/PF Tennessee Fr.
Tyler Honeycutt 6-7 195 SF UCLA So.
Scotty Hopson 6-7 205 SG Tennessee Jr.
Kyrie Irving 6-2 175 PG Duke Fr.
Reggie Jackson 6-2 180 PG/SG Boston College Jr.
Terrence Jennings 6-10 225 PF Louisville Jr.
Cory Joseph 6-3 190 PG Texas Fr.
Enes Kanter 6-11 261 PF/C Kentucky Fr.
Ryan Kelley 6-5 SG Colorado So.
Dan Kelm 6-0 PG Viterbo (WI) So.
Brandon Knight 6-3 175 PG Kentucky Fr.
Malcolm Lee 6-5 180 PG UCLA Jr.
Kawhi Leonard 6-7 220 SF San Diego St. So.
Travis Leslie 6-4 210 SG Georgia Jr.
DeAndre Liggins 6-6 190 SG Kentucky Jr.
Shelvin Mack 6-2 190 PG/SG Butler Jr.
Keishawn Mayes 6-7 SF Campbell Jr.
Darius Morris 6-4 190 PG Michigan So.
Marcus Morris 6-9 235 SF/PF Kansas Jr.
Markieff Morris 6-10 245 PF Kansas Jr.
Jamine Peterson 6-6 240 PF USA 1988
Willie Reed 6-9 240 PF St. Louis So.
Jereme Richmond 6-7 205 SF Illinois Fr.
Carlton Scott 6-8 218 SF/PF Notre Dame Jr.
Josh Selby 6-3 183 PG Kansas Fr.
Iman Shumpert 6-5 210 PG/SG G. Tech Jr.
Chris Singleton 6-9 221 SF/PF Florida St. Jr.
Greg Smith 6-10 249 PF/C Fresno St. So.
Isaiah Thomas 5-10 170 PG Washington Jr.
Trey Thompkins 6-9 245 PF Georgia Jr.
Klay Thompson 6-6 190 SG Washington St. Jr.
Tristan Thompson 6-9 230 PF Texas Fr.
Nikola Vucevic 6-10 240 PF USC Jr.
Kemba Walker 6-0 179 PG UConn Jr.
Antoine Watson 6-4 SG Florida International Jr.
Derrick Williams 6-9 235 PF Arizona So.
Jordan Williams 6-10 260 PF Maryland Jr.

Draftiin ilmoittautuneet amerikan ulkopuolella palloilevat pelaajat:
Andrew Albicy 5-9 170 PG France 1990
Furkan Aldemir 6-10 PF Turkey 1990
Davis Bertans 6-10 210 SF Latvia 1991
Bismack Biyombo 6-9 240 PF Congo 1992
Nihad Djedovic 6-5 Lottomatica Roma (Italy) 1990
Emmanouil Koukoulas 6-11 C Ilysiakos (Greece) 1991
Joffrey Lauvergne 6-10 240 PF Chalon (France) 1991
Abdoulaye Loum 6-10 230 PF France 1992
*Ater Majok 6-10 225 SF/PF Australia 1989
Nikola Mirotic 6-10 225 SF/PF Montenegro 1991
Donatas Motiejunas 7-0 224 PF Lithuania 1990
Lucas Nogueira 7-0 210 PF Brazil 1992
Femi Oladipo 6-7 Crailsheim (Germany) 1990
Leon Radosevic 6-11 240 PF Croatia 1990
Negueba Samake 6-11 230 C France 1990
Tornike Shengelia 6-9 230 SF Georgia 1991
Abdel Kader Sylla 6-9 Nancy (France) 1990
Jeremy Tyler 6-9 235 PF USA 1991
Jonas Valenciunas 6-11 220 PF/C Lithuania 1992
Jan Vesely 6-11 230 SF/PF Czech Republic 1990
*Max Zhang 7-3 225 C China Jr.
Jonas Wohlfarth Bottermann Telekom (Germany) 6-10 1990
Tomislav Zubcic 6-11 210 SF Croatia 1990
 
Viestejä
561
Vs: 2011 NBA draft

Ja täältä löytyy Christophen lyhyitä scouting repotteja + videoita Amerikan ulkopuolisista kandidaateista

http://www.europeanprospects.com/1990-born/forward-1990-born/tomislav-zubcic/nba-draft-2011early-entrants-analysis/#more-2724
 
Viestejä
943
Vs: 2011 NBA draft

Conseco sanoi:
Ja täältä löytyy Christophen lyhyitä scouting repotteja + videoita Amerikan ulkopuolisista kandidaateista

http://www.europeanprospects.com/1990-born/forward-1990-born/tomislav-zubcic/nba-draft-2011early-entrants-analysis/#more-2724

Kiitoksia! Draftexpressissakin on muuten aika hyvää matskua myös euroopassa pelaavista, mutta joidenkin pelaajien kohdalla hieman vanhoja päivityksiä. Kertokaapas muuten ei-amerikkalaisia pelaajia paremmin tuntevat omia mielipiteitänne tämän vuoden draft-katraasta. NCAA:sta tulevien kavereiden terävin huippu vaikuttaa aika kehnolta normaalivuosiin verrattuna, ja nyt voisi olla otollinen paikka monella ei-amerikkalaisella tulla varatuksi korkealla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös