Koripallo.com

2017 NBA draft

Viestejä
156
Vs: 2017 NBA draft

Näinhän tämä tulee menemään:

1. Boston Celtics
-otetaan paras talentti: Markelle Fultz
2. LA Lakers
-pakkohan se on ja sopiihan se joukkueeseenkin: Lonzo Ball
3. Philadelphia 76ers
-sekotetaan pakkaa ja otetaan kova tykittäjä: Malik Monk
4. Phoenix Suns
-SF sopisi hyvin jengiin ja meidän mielestä paras on: Jayson Tatum
5. Sacramento Kings
–ei juma mikä tipahti syliin: Josh Jackson
6. Orlando Magic
-mitäs helvettiä nyt sit, pakko ottaa PG tai PF: DeAaron Fox
7. Minnesota Twolves
-kaupataan Rubio ja otetaan PG OTF: Dennis Smith
8. NY Knicks
-Älkää nyt viittikö! Meidän pointit menny: Donovan Mitchell
9. Dallas Mavs
-tästä tykättiinkin koko ajan: Frank Ntilikina
10. Sacramento Kings
-me saatiin Rubio+ ja tämä pikki Twolwesille: Jonathan Isaac
11. Charlotte Hornets
-Portland vaihtoi kolme yhteen ja ottaa: Lauri Markkanen!
12. Detroit Pistons
-Utah Jazzillehan tämä kaupataan ja Gobertin viereen tämä: Zach Collins
13. Denver Nuggets
-Jokicin viereen passaa vallan mainiosti: OG Anunoby
14. Miami Heat
-kovat menny joten otetaan riskillä: Terrance Ferguson
15. Portland Blazers
-tämä kaupattu siis Charlottelle joka täyttää penkkiään: Jarrett Allen
16. Chicago Bulls
-Zipser oli hyvä haku joten germaani taas: Isaiah Hartenstein
17. Milwaukee Bucks
-otetaan toinen arpa, joko tämä tai Maker kuitenkin osuu: Harry Giles
18. Indiana Pacers
-Teaguen ja Georgen väliin heittäjä: Luke Kennard
19. Atlanta Hawks
-pitkiä miehiä kaivataan ja tämä sopii: Bam Adebayo
20. Portland Blazers
- tämä kaupattu siis Charlottelle joka varaa: Justin Jackson
21. OKC Thunder
-Westbrook, Oladipo, Sabonis, Adams ja: Frank Jackson
22. Brooklyn Nets
-parasta talenttia haetaan, oisko se tämä: John Collins
23. Toronto Raptors
-tarvitaan palkkatilaa joten kaupataan Wizardsille: Justin Patton
24. Utah Jazz
-Detroitille meni tämä vuoro: Jawun Evans
25. Orlando Magic
-pointti saatiin jo, nyt heittovoimaa: TJ Leaf
26. Portland Blazers
-tämäkin Charlotten heiniä, nyt eurostash: Rodions Kurucs
27. Brooklyn Nets
-pelipaikalla väliä, kaikki kelpaa: Sindarius Thornwell
28. LA Lakers
-tässä kohtaa isompaa kaveria: Ivan Rabb
29. San Antonio Spurs
-Katos, meille jäi 4 paikan Kawhi: Semi Ojeleye
30. Utah Jazz
-pakkohan se on ottaa Gobertille oppilas: Jonathan Jeanne
 
Viestejä
34
Vs: 2017 NBA draft

shaqtin a fool sanoi:
Vaikka Minnesota saattaisikin vaikuttaa kivalta vaihtoehdolta, niin kyllä siellä peliaika olisi todennäköisesti aika tiukassa. Gorgui Deng ja Karl-Anthony Towns ovat selkeät etukentän aloittajat ja pelaavat todella paljon minuutteja (32 ja 37min/peli viime kaudella). Lisäksi heillä on penkillä Nemanja Bjelica (18min/peli viime kaudella), joka on aika paljon samanlainen pelaaja kuin Markkanen. Mutta ainakin vielä tällä hetkellä selkeästi Markkasta parempi pelaaja. Lisäksi Minnesotan rosterista löytyy Jordan Hill ja Cole Aldrich, jotka pelaavat jonkun verran minuutteja.

Ja Tom Thibodeau ei ainakaan Chicagon aikoina paljonkaan antanut rookieille peliaikaa.
Bjelican ennakoitu samankaltaisuus rookie-Markkasen kanssa on ainoa perustelu, minkä ostan. Jordan Hill on mennyttä kalua (47 min koko viime kaudella, non-guaranteed soppari ensi vuodesta, joka jätettäneen näillä näytöillä lunastamatta) ja Aldrichkin kerää massinsa varmuudella vain ensi kaudesta (18-19 vain pari milliä guaranteed-rahaa). Aldrichin minuutit (8,6 keskiarvo viime kaudella) kuitenkin tulevat lähes kokonaan Bjelican kanssa ja miestä ei nähdä koskaan kehissä Diengin kanssa. Tähän komboon, kun yhdistetään koko liigan huonoin penkki pisteiden valossa, niin lienee selvää, että jotain tarttis tehdä.

Wolves on surkea myös kolkeissa ja Dieng avarin PF:nä ei auta asiaa. Joukkue ja KAT kaipaa tulivoimaa vierelleen ja hyvälle heittäjälle sekä ison pään vaihtoehdolle luulisi riittävän minuutteja.
 
Viestejä
2 534
Vs: 2017 NBA draft

Onko Veselyn mahdollinen Dallas-kuvio Markkasen kannalta haitallinen? Vesely oli EM-kisojen tarkin heittäjä ja myös ihan hyvä levypalloissa ja pisteissä. Tarkoittaako toi Vesely-huhu, että Markkanen ei päädykään Dallasiin? ???
 
Viestejä
17
Vs: 2017 NBA draft

HAHA Vesely tarkka?!! Ehkä korirenkaan yläpuolelta muttei ainakaan mistään metriä kauempaa, kaverillahan on tapana heittää vaparitkin heloina :D Hiukan eri tyyppinen peluri kun Markkanen siis kyseessä :D En oikein usko että olisi lähdössä NBA:han, mutta jos jotenkin Dallasiin päätyisi, en kyllä osaa arvioida vaikuttaisiko mitenkään Markkasen varmaan joka tapauksessa myös aika epätodennäköiseen mahdollisuuteen päätyä Dallasiin. Loistavia pelureita ilman muuta kummatkin, mutta koska niin totaalisen erilaisia, niin vaikea kuvitella heistä puhuttavan samassa lausessa, vaikka toki usein samantyyppisillä pelipaikoilla (vaikkakin eri puolilla kenttää) pelaavatkin.. Toki, jengien pelipaikkojen pelureiden määrä vaikuttaa tarpeisiin jne. mutta kaikin puolin absurdin spekulatiivinen skenaario.
 
Viestejä
156
Vs: 2017 NBA draft

Kun tuossa nyt alkaa kovasti tippumaan infoa prospektien treeneistä eri seurojen kanssa, niin missäs Markkanen oikein menee tämän suhteen? En itse löydä oikein infoa siitä minkä joukkueiden luona Lauri on vieraillut/vierailee tai mistä suunnasta löytyy suurinta kiinnostusta.

Dirk Nowitzki muuten kehui Markkasta "hyväksi tyypiksi", mutta kertoi Mavsien hakevan vähän muuta tässä draftissa. Orlandossa huhutaan pelintekijä Smithin olevan hyvinkin vahvoilla varausvuoron 6 kohdalla.
 
Viestejä
278
Vs: 2017 NBA draft

Nyt kun on tullut perehdyttyä paremmin varaustilaisuuden pelaajistoon, on aika raapustaa lupaamani omat mielipiteet osasta heistä. Tulen tuomaan oman mielipiteeni seuraaviin pelaajakategorioihin: Lempipelaaja, yliarvostetuin, aliarvostetuin, suurimman potentiaalin omaava, suurimman high risk high reward potentiaalin omaava, sekä ns. Malcolm Brogdon palkinnon saava. Brogdon pysti annetaan 4 vuoden college pelaajalle, joka todennäköisesti varataan toisella kierroksella, ja joka auttaa pleijareihin pyrkivää joukkuetta saman tien kypsällä pelaamisellaan.

Sitten itse asiaan...

Lempipelaaja: Jawun Evans
Pyrin tähän kategoriaan tuomaan pelaajan kärkipään prospectien ulkopuolelta, sillä heillä lähes kaikista on jotain ominaisuuksia, joista ei oikein voi olla tykkäämättä. Evansia avasin jo mock draft pelissä, jossa varasin hänet Thunderiin 21. varauksella. Pienestä koostaan huolimatta johdatti Oklahoma Staten hyökkäystä, joka osoittautui yliopistopallon yhdeksi tehokkaimmaksi. Hän on nopea, pieneksi mieheksi vahva, käyttää palloskriinejä tehokkaasti, sekä yrittää kaikkensa puolustuksessa rajoitteistaan huolimatta. Heittokin putoaa melko hyvällä tarkkuudella kaikilta etäisyyksiltä. Evans pelaa myös asenteella, josta itse diggaan suunnattomasti

Yliarvostetuin: Frank Ntilikina
En vain ole oikein myyty. Muistuttaa Dante Exumia. Hyvä puolustaja, mutta hänen hyökkäyspelamisen en näe siirtyvän kovin hyvin NBA:han. Ei ole mielestäni niin urheilullinen, kuin hänen sanotaan olevan. Lisäksi pallonkäsittely ei ole sillä tasolla, että pystyisi pelaamaan pointtia liigassa. Heittotaito lmeisesti kehittynyt viime aikoina, mutta silti liian ailahteleva omasta mielestä. Olisi täten parempi kakkospaikalla, mutta onko halukas pelaamaan muuta kuin pointtia? Ntilikina on mielestäni joka tapauksessa muutaman vuoden projekti, joten en ihan vielä 10 numerolla lähtisi hänen kelkkaan. Mutta näissä asioissa olen usein ollut aivan väärässä, joten katsellaan tilannetta parin vuoden päästä.


Aliarvostetuin: Dennis Smith
Olin muutaman viikon jo kirjoittamassa Luke Kennardista tähän osioon, mutta ilmeisesti kivunnut mockeissa 12. paikkeille, joten se asia on korjaantunut. Smithiä pidetään kaikissa mockeissa selvästi kolmanneksi parhaana pointtina tässä draftissa, mutta omaan silmään omaa potentiaalin olla jopa paras. Aliarvostus ei tässä casessa siten heijastu mockien varausnumeroon, joista olen useimmista samaa mieltä, vaan nimenomaan hänen potentiaaliin pelaajana. Herran tähden joissain mockeissa Ntilikanikin otetaan häntä ennen! Smith on pelaaja, joka omasta mielestäni sopii paremmin NBA:n pelityyliin, ja kun pelikaverit ovat paremmalla tasolla kuin surkeassa NC Staten joukkueessa, tulee hänkin näyttämään huomattavasti paremmalta. Lisäksi kykeni yhden välikauden (loukkaantuminen) jälkeen latomaan 18/4.6/6 numerot pöydälle, joka on hieno saavutus.

Biggest potential: Jayson Tatum
Uskon Tatumista tulevan draftin paras pelaaja. Pitkä kolmospaikan pelaaja, joka pystyy pelaamaan small-ball nelosena erinomaisesti. Erinomainen low/high post pelaaja jo nyt, ja tulee sitä kautta tekemään rutkasti pisteitä urallaan. Keskimatkan hypärit ovat tällä miehellä tappavia, joten uskon rangen kehittyvän myös kolkille ajan mittaan. Tatum ei ole aivan kärkipäässä urheilullisilla puolilla, mutta tälläkin osa-alueella keskivertoa parempi, joka auttaa isolation tilanteissa sekä puolustuksessa. Pakissa on vielä kehitettävää, myönnetään, mutta pituudellaan tulee varmasti kehittymään hyväksi pakittajaksi tulevaisuudessa. Vielä kun Tatum tiukentaisi pikkusen pallonkäsittelyä, pystyisi hän monipuolistamaan hyökkäystään käyttämällä palloskriinejä.

High risk, high reward: Harry Giles
Loukkaantumiset on perseestä. Ilman polvivaivoja olisi mahdollisesti top5 keskustelussa, vähintään top8. Mikäli pystyy selättämään loukkaantumiset pysyvästi, voi hänestä tulla erittäin hyvä pelaaja. Mutta toisaalta voi osoittautua uudeksi Odeniksi, joka ei vain millään pysy kasassa.

Malcolm Brogdon- palkinto: Josh Hart
Villanovan kahden edellisen kauden kulmakivi. Hyväkokoinen kakkospaikan pelaaja, joka osaa käyttää tätä hyödykseen korille ajaessa. Hypärikin on kehittynyt mukavasti. Ylipäätänsä mies on tehokas korintekijä, tietää milloin ottaa omat heittonsa joukkueen systeemin puitteissa. Pidän Hartia myös melko hyvänä puolustajana, vaikka häntä ei olekaan siunattu maailman nopeimmilla jaloilla. Ei ole uitenkaan mikään tehokkain mies luomaan muille, mutta kakkoskierroksen varaukselta ei ihan kaikkea voi odottaakkaan. Hartissa pidän eniten siitä, miten hänestä huokuu voittamisen halu, ja miten se konkretisoitui Villanovan menestykseen. New Orleansin voisin kuvitella olevan erittäin kiinnostunut varaamaan Hartin 40. varauksella, mikäli silloin vielä saatavilla.
 
Viestejä
943
Vs: 2017 NBA draft

Kiitos mainiosta katsauksesta! Smithistä varsinkin olen täysin samaa mieltä. Evansia en jostain syytä nähnyt juurikaan, ei vaan osunut Oklahoma Staten pelejä kohdalle, ja kun ei ole omia havaintoja sitä tarttuu helposti johonkin yksittäiseen juttuun scouting reporteissa. Hänen kohdallaan se on (pienen koon lisäksi) se ettei pysty ilmeisesti viimeistelemään läheltä (tai surkea prosentti ainakin) ja jotkut on ainakin sitä mieltä että heittokin saisi olla parempi ottaen huomioon missä antaa jo muutenkin muille tasoitusta. En siis todellakaan väitä vastaan etteiko olisi kova luu ja voisi pärjätä NBA:ssakin, mainitsin vaan muualta luettua. Pitääpä laittaa kirjoituksestasi inspiroituneena oma versio tuosta jossain vaiheessa.
 
Viestejä
278
Vs: 2017 NBA draft

NCAA-jukkka sanoi:
Kiitos mainiosta katsauksesta! Smithistä varsinkin olen täysin samaa mieltä. Evansia en jostain syytä nähnyt juurikaan, ei vaan osunut Oklahoma Staten pelejä kohdalle, ja kun ei ole omia havaintoja sitä tarttuu helposti johonkin yksittäiseen juttuun scouting reporteissa. Hänen kohdallaan se on (pienen koon lisäksi) se ettei pysty ilmeisesti viimeistelemään läheltä (tai surkea prosentti ainakin) ja jotkut on ainakin sitä mieltä että heittokin saisi olla parempi ottaen huomioon missä antaa jo muutenkin muille tasoitusta. En siis todellakaan väitä vastaan etteiko olisi kova luu ja voisi pärjätä NBA:ssakin, mainitsin vaan muualta luettua. Pitääpä laittaa kirjoituksestasi inspiroituneena oma versio tuosta jossain vaiheessa.
Joo nuohan ne Evansin heikkoudet ovat. En itsekään usko, että aivan avauksen tason pointiksi kehittyy, mutta Patty Mills-mainen piriste joukkueen hyökkäykseen penkiltä olisi hyvä ensimmäisen kierroksen loppupuolen/toisen kiekan alun varaukselle.
 
Viestejä
943
Vs: 2017 NBA draft

Lempipelaaja:Fox (Kentucky), mutta jos haetaan kauempaa kärjestä niin Bell (Oregon)
Se on mielestäni aina jotenkin upeaa kun pelaaja ratkoo otteluita - tai on siis selvästi lopputulokseen suurin yksittäinen vaikuttaja - ilman että tekee paljon koreja. Bell oli Oregonissa kaveri joka teki tätä. Blokit, hustle, difu ylipäätän todella kovaa, harvinaislaatuista. Sijoittuu hyvin, lukee peliä, osaa syottääkin. Pituutta NBA isoksi ehkä turhan vähän, mutta ulottuvuutta ja atletiikkaa riittää ja uskon että solidiksi aloitusviisikon pelaajaksi on mahdollisuudet.

Yliarvostetuin: Patton (Creighton)
Tämä menee pelkästään "silmätestin" perusteella. Koska suosikkijoukkueeni Georgetown pelaa Big Eastissa, tuli saman konferenssin Creightoniakin katsottua, enkä vaan saa kiinni Pattonista. Scouting reportit kuulostavat hyviltä, mutta minun silmissä Pattonin avut jäävät pituuteen ja ihan ok touchiin. Mies on heikko kokoisekseen, ei ota levyjä, ja blokkaa lähinnä kokonsa takia. Raporteissa lukee että nopea ja räjähtävä. Ehkä sitten on, mutta ei näyttänyt tätä peleissä jotka itse näin. No, ikäähän on vähän ja en kiellä etteiko potentiaalia olisi, mutta minun papereissani on kaukana draftin lupaavammista nuorista senttereistä ja paikka ekan kierroksen ihan lopussa, eikä kolkuttele lotterya niin kun monella muulla listalla.

Aliarvostetuin: Smith, mutta sanotaan joku muu kun hänet jo mainittu: Rabb (California)
Rabb saattaa kärsiä siitä mihin suuntaan NBA koris on menossa, sillä kyseessä on perinteisempi iso, mutta en tajua miten hänen stockinsa sijoittuu esim edellä mainittuun Pattoniin. Rabb on käytännossä saman kokoinen, MUTTA on atleettinen, aggressiivinen, loistava levyissä, osaa puolustaa, ihan ok taitava, näyttää hyvältä postissa.

Biggest potential: Fultz (Washington)
Eihän näistä koskaan tiedä, mutta kaikki palaset ovat olemassa tyyliin top5 pelaajaksi.

High Risk, High Reward: Pasecniks. Hyvin liikkuvat, heittopotentiaalia omaavat 7'2 pelaajat ovat aika harvassa.

Michael Brogdon palkinto: Sanoisin Motley (Baylor) mutta 3 vuoden kaveri ei kelpaa, joten Thornwell (South Carolina)
Hart on hyvä veto tähän, ja nämä kaksi ovatkin aika samalla viivalla, ja miehet ovatkin NBA prospekteina hyvin samanlaisia. Hart pelasi paremmassa joukkueessa, Thornwell puolestaan joutui kannattelemaan joukkuettaan harteillaan. Kokoa ja atleetiikkaa saisi Hartin tavoin olla hivenen enemmän, mutta asennetta ja taitoa riittää.
 
Viestejä
34
Vs: 2017 NBA draft

Dennis Smith alkaa olemaan jokaisen mielestä "aliarvostetuin pelaaja". Draftin neljänneksi parasta pointtia nyt vaan on hankala valita kärkijoukossa, vaikka talentti riittäisikin. Eri asia sitten on toki, jos koette miehen olevan top 3 -kamaa.
 
Viestejä
943
Vs: 2017 NBA draft

banbanxaixai sanoi:
Dennis Smith alkaa olemaan jokaisen mielestä "aliarvostetuin pelaaja". Draftin neljänneksi parasta pointtia nyt vaan on hankala valita kärkijoukossa, vaikka talentti riittäisikin. Eri asia sitten on toki, jos koette miehen olevan top 3 -kamaa.

Mun mielestä itse asiassa on! Tässä tän hetken mockini:

1 BOS: Fultz, Washington, PG
2 LAL: Ball, UCLA, PG
3 PHI: Smith, NC State, PG
4 PHO: Jackson, Kansas, SF
5 SAC: Fox, Kentucky, PG
6 ORL: Tatum, Duke, SF
7 MIN: Isaac, Florida St, SF/PF
8 NY: Monk, Kentucky, SG
9 DAL: Ntilikina, Strasbourg, PG
10 SAC: Markkanen, Arizona, PF
11 CHA: Mitchell, Louisville, SG
12 DET: Collins, Gonzaga, PF/C
13 DEN: Allen, Texas, C
14 MIA: Collins, Wake Forest, PF
15 POR: Anunoby, Indiana, SF/PF
16 CHI: Giles, Duke, C
17 MIL: Anibogu, UCLA, C
18 IND: Rabb, California, PF
19 ATL: Adebayo, Kentucky, PF/C
20 POR: Pasecniks, Gran Canaria, C
21 OKC: Jackson, UNC, SF
22 BRO: Kennard, Duke, SG
23 TOR: Bell, Oregon, PF/C
24 UTA: Wilson, Michigan, PF
25 ORL: Leaf, UCLA, PF
26 POR: Ferguson, Adeleide 36ers, SG
27 BRO: Ojeleye, SMU, SF/PF
28 LAL: Motley, Baylor, PF/C
29 SA: Patton, Creighton, C
30 UTA: Dorsey, Oregon, SG
---
31 ATL: Brooks, Oregon, SF
32 PHO: Swanigan, Purdue, PF/C
33 ORL: Hartenstein, Zalgiris Kaunas, PF/C
34 SAC: White, Colorado, PG/SG
35 ORL: Thornwell, South Carolina, SG
36 PHI: Hart, Villanova, SG
37 BOS: Lydon, Syracuse, SF/PF
38 CHI: Kuzma, Utah, PF
39 PHI: Oliver, Nevada, PF
40 NO: Brown, SMU, SG
41 CHA: Evans, Oklahoma St, PG
42 UTA: Jackson, Duke, PG/SG
43 HOU: Bradley, North Carolina, PF
44 NY: Mason, Kansas, PG
45 HOU: Iwundu, Kansas St, SG
46 PHI: Lessort, Nanterre 92, PF/C
47 IND: Dozier, South Carolina, PG/SG
48 MIL: Sumner, Xavier, PG
49 DEN: Williams-Goss, Gonzaga, PG
50 PHI: Abalbe, Joventut, SF
51 DEN: Bolden, FMP Belgrade, PF
52 WAS: Bryant, Indiana, C
53 BOS: Blossomgame, Clemson, SF
54 PHO: Peak, Georgetown, SG
55 UTA: Peters, Valparaiso, PF
56 BOS: Morris, Iowa St, PG
57 BRO: Bacon, Florida St, SG/SF
58 NY: Hayes, Wisconsin, PF
59 SA: Briscoe, Kentucky, PG/SG
60 ATL: Pryor, Georgetown, SG
 
Viestejä
17
Vs: 2017 NBA draft

Oma lisäys lempipelaajiin ja mock drafteihin: Marko Guduric, Crvena. Kaveria ei näy missään mock drafteissa, mutta näkisin oikein hyödyllisenä 3D roolipelaajana tuomaan vaihdosta energiaa puolustukseen. Loistava pelisilmä puolustuksessa ja hyökkäyksessä, syttyy tärkeimmillä hetkillä.
 
Viestejä
34
Vs: 2017 NBA draft

Hieno listaus Jukalta! Tuo C-kirjainten määrä numerosta 12 eteenpäin on aika jäätävä ja toisaalta pelintekijöiden puute Ntilikinan jälkeen koko ensimmäiseltä kierrokselta suorastaan hurjaa! Juwan Evansia on tarjottu joissain mockeissa ensimmäiselle kierrokselle, mutta Sacramento Kingsillä on kyllä jännä paikka, jos päättävät ottaa vitosella SF:n kuten kävi meidän mockissa ja kaikki viisi talenttia menevät ohi suun kymppivuorolla. Heidän pitäisi melkein jättää pointin valitseminen sinne toiselle kierrokselle ilman treidejä, josta toki saattaisi #35 tarttua nimenomaan Evans tai Derrick White.
 
Viestejä
173
Vs: 2017 NBA draft

Vähän tuli NCAA:ta katseltua ja juurikin ne Arizonan matsit, joten kiinnostaisi miten asiaanperehtyneemmät näkevät muiden Arizonan pelaajien mahdollisuudet.
Ovatko muut Arizonan pelaajat enää edes mukana tämän draftin listoilla? Trier ja Simmons taisivat ainakin ilmoittautua ja kai siellä muitakin haaveilijoita oli.
Näiden kahden suorituksia seuranneena vaikutti siltä, että Trierillä on tähtipelaajan mentaliteetti, mutta valitettavasti kyvyt eivät ihan riitä asenteeseen.
Simmons vaikutti hyvältä joukkuepelaajalta - tai ainakin Arizonan peli kulki joukkueena paremmin ennen tähti Trierin paluuta.
Kakkoskierroksen varauksiahan nuo molemmat ovat, jos varatuiksi tulisivat, mutta koko draftin kattavia mockeja en löytänyt kuin yhden. Ja siinä Simmons oli jätetty viimeiseksi pickiksi.

Eli vieläkö muita Arizonan pelaajia on mukana draftissa, ja millä todennäköisyydellä tulevat varatuiksi?
Faktatietona vielä: Mitä jos pelaaja ilmoittautuu draftiin, muttei varata? Tästä taisi aiheutua jotain haittaa pelaajalle?
 
Viestejä
943
Vs: 2017 NBA draft

testitesti sanoi:
Vähän tuli NCAA:ta katseltua ja juurikin ne Arizonan matsit, joten kiinnostaisi miten asiaanperehtyneemmät näkevät muiden Arizonan pelaajien mahdollisuudet.
Ovatko muut Arizonan pelaajat enää edes mukana tämän draftin listoilla? Trier ja Simmons taisivat ainakin ilmoittautua ja kai siellä muitakin haaveilijoita oli.
Näiden kahden suorituksia seuranneena vaikutti siltä, että Trierillä on tähtipelaajan mentaliteetti, mutta valitettavasti kyvyt eivät ihan riitä asenteeseen.
Simmons vaikutti hyvältä joukkuepelaajalta - tai ainakin Arizonan peli kulki joukkueena paremmin ennen tähti Trierin paluuta.
Kakkoskierroksen varauksiahan nuo molemmat ovat, jos varatuiksi tulisivat, mutta koko draftin kattavia mockeja en löytänyt kuin yhden. Ja siinä Simmons oli jätetty viimeiseksi pickiksi.

Eli vieläkö muita Arizonan pelaajia on mukana draftissa, ja millä todennäköisyydellä tulevat varatuiksi?
Faktatietona vielä: Mitä jos pelaaja ilmoittautuu draftiin, muttei varata? Tästä taisi aiheutua jotain haittaa pelaajalle?

Kun mennään toiselle kierrokselle, ja varsinkin sen toiselle puoliskolle, drafteja on kovin vaikea ennustaa ja joukkueet varaavat usein pelaajia joka on tehnyt heihin vaikutuksen workouteissa, vaikka varaus-sija ei ollenkaan korrelloisi yleisiä listasijoja. Kadeem Allen, Kobi Simmons Chance Comanche voivat aivan hyvin tulla varatuiksi, ja he itse asiassa löytyvätkin esim DraftExpressin Top 100 listalta: http://www.draftexpress.com/rankings/Top-100-Prospects/#list Trier ei lähtenyt draftiin.

Jos pelaajaa ei valita, useat kutsutaan kuitenkin kesäliigaan antamaan näyttöjä ja ansaitsemaan sopimusta.
 
Viestejä
2 441
Vs: 2017 NBA draft

Nyt viimeisimmässä mock drafteissa Markkasen veikataan menevän Minnesotaan 7. varauksella. Näin veikkaavat esim. Draftexpress ja Bleacherreport.

Alla olevassa linkissä myös pohditaan tuota vaihtoehtoa ja mitä Wolves mahdollisesti tekee 7. varauksella. Tuossa jutussa mainitaan myös, että Markkanen on käynyt Minnesotassa näytillä. Lisäksi jutussa mainitaan, että Draftexpress on aikaisemmin ollut melko hyvä mock drafteissaan.

http://www.canishoopus.com/2017/6/15/15807270/nba-draft-one-week-out-will-lauri-markkanen-be-the-wolves-guy-malik-monk-dennis-smith

Hyvin näyttää Laurilla heitto uppoavan reeneissä.

https://twitter.com/DXContent/status/872535323376586752
 
Viestejä
2 441
Vs: 2017 NBA draft

The Philadelphia 76ers have agreed to a deal with the Boston Celtics to acquire the No. 1 overall pick in the NBA draft, clearing the way to select Washington point guard Markelle Fultz, league sources told The Vertical.

The teams are expected to finalize the trade with the league office on Monday, league sources said.

Philadelphia is planning to send Boston the No. 3 overall pick in Thursday’s draft and the 2018 first-round pick that the Los Angeles Lakers owe the Sixers, league sources told The Vertical. The Lakers’ pick in 2018 is protected Nos. 2-5, league sources said.

If that pick doesn’t convey to the Celtics, the Sixers will send a 2019 first-round pick via the Sacramento Kings to Boston, league sources said.

https://sports.yahoo.com/sources-76ers-advanced-talks-acquire-no-1-pick-take-markelle-fultz-215225362.html
 
Viestejä
997
Vs: 2017 NBA draft

Paljon keskutelua herättää tämä historiallinen draft tilaisuus. Hyvä kp.com
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös