Koripallo.com

25.2.2006 Salon Vilpas - Team Componenta

kannattaja

On ihan vitun hienoa, että Karkkila nousee takas liigaan.On ainakin yksi joukkue mukana, joiden kannattajat jaksavat käydä vieraspeleisssäkin.
 

SC

Viestejä
1 284
totta sanoi:
Salolaiset on ku lapualaiset. aina kun hävitään, syy on jossain muualla. Tai ainakin kahvi on kylmää, pulla kuivaa ja vastustajan kannattajat sikoja. Molempiin paikkoihin pitäisi ostaa h--tin iso peili, josta voisi aika ajoin tutkiskella itseään.
Pandaa jauhat kyllä... Salossa jos missä vittuunnutaan kotijoukkueen toimintaan jos vastustaja tekee kaksi koria peräkkäin... mitä karkkilan katsojien huutoihin tulee nii "fanikatsomon" keskellä istuneena voin todeta että ainakin Jylppy löi luun kurkkuun äänekkäimmiltä :D
 

torvensoittaja

vieläkö Namukylän totinen torvensoittaja perheensä kanssa on voimissaan??? ;D
 

äly hoi

Törkeää sanoi:
Mielestäni joidenkin karkkilalaisfanien käytös oli törkeää!!!
Oli sen tason peli, että ei tarvinnut karkkilalaisten huutaa törkeyksiä. Jos sinun mielestä kannustaminen ja pieni huulenheitto on törkeyksiä, niin ei voi muuta kuin sääliä ymmärryksen tasoasi. Karkkilassa on aina arvostettu ja kunnioitettu myös vastustajia. Fanitoimintaan kuuluu myös hauskan pitäminen ja voitosta nauttiminen. On sikamaista väittää, että faniporukkamme olisi käyttäytynyt törkeästi. Sitäpaitsi, jokaisessa ottelussa on, tai ainakin pitäisi olla järjestyksen valvojat. Olen aivan varma, että yksikään karkkilalainen fani ei vastusta sitä, että törkeyksien latelijat pannaan heidän toimestaan järjestykseen jos kerran tällaisia on mukana. Sunnuntaina salossa niitä ei ollut. Urheiluun kuuluu myöskin se, että osataan hävitä reilusti. Näille täällä marisijoille tämä tuntuu olevan tuntematon käsite. Kun ei voiteta pelaamalla niin sitten nimimerkin takaa aletaan heittämään lokaa vastustajien päälle. Hävetkää !!!!
 

GtB

Vähiin jäi Vilppaan pisteet(62).Jokainen voi koris.netistä tarkistaa,mitkä joukkueet ovat jääneet 62 ja alle Compon vieraillessa paikkakunnalla.Suosittelen jättäytymistä suosiolla karsinnoista.Toki kaksi tappiota(Visa ja Fokopo) riittää siihen,että pelit pohjanmaalla jatkuu 12.3 jälkeen toisinkuin Salossa(Vilppaan osalta)..... ;)
 
Viestejä
87
torvensoittaja sanoi:
vieläkö Namukylän totinen torvensoittaja perheensä kanssa on voimissaan???  ;D

Jep,jep. ;)

Emme vain ole ehtineet kaikkiin peleihin mukaan ja omat mukulat alkavat olla jo päätä pidempiä kuin isänsä, ja siten muitakin kuvioita ;) mielessä kuin rummutus peleissä.

Tosiasia on vain se, että kun aloitimme oman shown pyörityksen, tavoitteeni oli tuoda uutta ilmettä tähän korispiiriin, joka tuntui olevan paiseenpuhkaisun jälkeen maailman vakavampia asioita.

Hommalla oli oma tilauksensa, ja ajoi silloin asiansa. Mä voin vapaasti olla pellenä, jos se tuo porukalle tsemppiä ja vähän notkuttaa vastapuolen selkärankaa. Nekin muutamat pisteet voivat monasti olla kullan arvoisia. Nyt vain tilanne on se, että kun omat lapset ovat aikuisikiäisiä tai murkkuja, niin ei siinä enää ole samaa paloa kuin fanaattisissa mini- ja mikroikäisissä. Teknisesti varmasti parempaa mutta henki eri. :-\

Jos uusia nuoria löytyy kannustuspuolelle, niin voin edelleen lähteä vetämään sitä jengiä, mutta kotikutoisia minejä ja mikroja ei meiltä enää värkkäillä. ;)

Olisin toivonut, että muualtakin olisi kylähulluja löytynyt vastaavaan hommaan, mutta kaipa se miehisyys on niin kortilla, ettei sitä voi riskeerata tällaisella naurettavaksi tulemisella. Onneksi en ole koskaan kokenut olevani "tosi mies".

Keksikää nyt joku muukin jotakin väriä tähän koripalloelämään. En mä yksin jaksa vääntää, jollei muilla ole sopivia haasteita. ;)
Pistän sitten taas paremmaksi, ;D ;D ;D ;D ;D
 
Viestejä
87
Törkeää sanoi:
Mielestäni joidenkin karkkilalaisfanien käytös oli törkeää!!!

Totinen ei ollut tällä kertaa mukana, mutta aiemmin peleissä ollessamme meidän porukan keskelle on aina pyrkinyt Salon omia "faneja", jotka meidän piikkiin huutelee törkeyksiä pelaajille ja tuomareille. Että silleen... ???
 

punaniska

Olen käynyt monella paikkakunnalla katsomassa pelejä ja voin sanoa joka paikkakunalla on omat ns. häirikönsä. Tarkoitan niitä jotka huutavat vastustajan pelajille henklökohtaisuuksia. Onneksi heitä on vain muutama, jotka hiljenevät viimeistään kun oma joukkue häviää, niin kävi myös viikonlopun pelissä Salossa.
 

Voi LOLlo

punaniska sanoi:
Olen käynyt monella paikkakunnalla katsomassa pelejä ja voin sanoa joka paikkakunalla on omat ns. häirikönsä. Tarkoitan niitä jotka huutavat vastustajan pelajille henklökohtaisuuksia. Onneksi heitä on vain muutama, jotka hiljenevät viimeistään kun oma joukkue häviää, niin kävi myös viikonlopun pelissä Salossa.

Onneksi näitä ei ole Karkkilassa! ;D
 

redone

Voi LOLlo sanoi:
Onneksi näitä ei ole Karkkilassa! ;D

On niitä meilläkin mutta ehkä ei ihan niin törkeässä määrin mitä joiltakin paikkakunnilta löytyy.On kai kasvettu tai sitten pahimmat on vaihtaneet lajia.Joka tapauksessa ensi lauantaina eka mahis ratkaista lopullisesti nousu korkeimpaan sarjaan ja sunnuntaina vieraissa viimeistään ellei haluta jättää hommaa vikaan matsiin.Tsemiä joukkueelle,olette sittenkin kovempia mitä osasin odottaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös