Koripallo.com

BC Nokia 2022-23

Viestejä
348
Syysmasennus iskee kantaväestöönkin, etten ihmettele jos iskee myös auringosta tulleille. Nyt seuran vastuulliset hankkimaan D-vitamiiniä piristämään pimeitä, lähes päivättömiä päiviä.
En usko, että seurojen kannattaa verkostomarkkinoituja vitamiineja lähteä hommaamaan. Suomalaiset syö luultavasti ne tarvittavat D-vitamiinit jo ihan itse, muut tuskin suostuu niitä syömään vaikka ilmaiseksi saisivat.
 
Viestejä
6 085
Akatemialle harmittava tappio Mike Besselinkin Panttereista.

Eikö Kokolle tosiaan ole käyttöä, huhut vievät Teukkaa jo pois Nokialta.
 
Viestejä
24
Minkälaista peliä nähtiin tänään Nokialla?
3p heittoja on tänään ainakin saatu ilmaan normaalia enemmän 29 (21) ja paremmalla % 34 (29) kuin normaalisti tällä kaudella.
 
Viestejä
6 085
Voittohan sieltä napsahti, mutta aika hengetöntä tuo touhu on nyt koko syksyn ollut. Jenkeistä puuttuu johtajuutta, ei voi mitään.

Posiksi lasketaan Benlevin melko tasainen suorittaminen ja Herndonin kolmas onnistunut matsi putkeen useamman ohimatsin jälkeen. Stove on alkuhehkutuksen jälkeen osoittautunut suhteellisen rajalliseksi pelaajaksi. Tänään kakkoset 2/11 ja on kyllä kovimpia lihamuuriin puskijoita hetkeen Nokialla. Toki joukkueen kollektiivinen ongelma on koko syksyn hyökkäysajan loppuminen kesken ja usein nämä viime sekuntien hätätilanteet Stovelle pelataan.

Mielenkiintoinen fakta on sellainenkin, että esim. kaudella 2018-19 takurin tontilta pois potkittu Vuk pelasi lähes samoilla tehoilla kuin Callandret nyt, yhdeksän matsin pätkän pelannut ja Vukin korvannut Johnathan Hudson oli Callandretia parempi tehoissa (+ pisteissä, kolmosissa, syötöissä) ja myös loppukauden pointtina pelannut Raholasta nostettu Armin Cane pesee Callandretin tilastoissa. Nämä vertailut siis ihan randomisti tehtynä. Oli pakko tutkia näyttääkö Pertin tilastot melko heikoilta vai kuvittelenko vain :cool:

Yleisön joukosta tuli sellaista toivomusta, että alkaisiko Antinmaan urakka Nokia-kotimatsien osalta olemaan tässä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
348
Ei nyt oikein vakuuta nuo jenkki-takurit. Taitoo on molemmilla pallollisena, mutta joukkuepelaaminen ja puolustus pitäisi parantua.
 
Viestejä
6 085
Cupin vierasvoitto tänään, yksi huomio neljänneltä jaksolta.

06:19 62-77 Callandret 2 p.
02:02 74-77 Timeout Nokia

Miksi tänään(kin) ekaa aikalisää odotellaan siihen asti, että ero on enää yhden korin mittainen? Tuntuu, että valmennus nukahtelee näissä toistuvasti.

Lapua meni tämän jälkeen vielä 81-79 johtoon, joten vaatimaton 19-2 -run tuohon loppuun.

Final Fourissa ollaan silti.
 
Viestejä
819
Aikalisä, jota ei otettu, saattaa olla tapa viestiä. ”Luotan teihin, johtajat esiin jne” erityisesti joukkuueen kasvun vaiheessa. Sopii aika hyvin Nokian tilanteeseen?
 
Viestejä
6 085
Aikalisä, jota ei otettu, saattaa olla tapa viestiä. ”Luotan teihin, johtajat esiin jne” erityisesti joukkuueen kasvun vaiheessa. Sopii aika hyvin Nokian tilanteeseen?
Toivotaan parasta.

Posia Anteron 25 pisteestä. Vaikka alkusyksy meni hiukan penkin alle, niin luotto on kova, että kevätkaudella Antero on taas iskussa.
 
Viestejä
348
Turjan mielestä silkka tuomarivirhe vei Kobrien voiton, mutta koska kyseessä on Cup, niin ei paljon haittaa ja varsinkin kun kaaviossa vastaan olisi tulossa Seagulls tai Karhu, jotka on mahdottomia voittaa.
 
Viestejä
2 020
Myöpä pöllytetään teijät oikein kunnolla välierässä tammikuussa, ei muuta ku sitä ootellessa ;) Ollaan myöski ainu porukka suomessa, joka pystyy karhun voittamaan intensiteetillä ;) Jytkytellään!
 
Viestejä
6 085
Vaikea sanoa, ketä varten Suomen Cupia tässä muodossa pelataan, kun se ei oikein tunnu kiinnostavan ketään.

Muutaman vuoden takainen +30 hyvitys alemmalla sarjatasolla pelaavalle sai satunnaisista matseista tiukkoja, kuten cupin luonteeseen kuuluukin. Somessa on myös toistuvasti ehdoteltu, että cup pelattaisiin kokonaan kotimaisin voimin. Ei välttämättä olisi huono idea sekään.

Nykymuotoisena kiinnostavuus lähellä nollaa. Lisäksi cupin alkuperäinen idea kai on, että silloin tällöin alasarjaporukat voivat yllättää ylempiään. Tämä mahdollisuus hieman pienenee, jos mukaan cupiin otetaan vain liigan kahdeksan parasta.
 
Viestejä
650
BC Nokia taisi viime kaudella kitistä näistä sairasteluistaan. Toivottavasti koripalloliiton linja pysyy samana, oli syy sitten korona tai vastaava. Kuvastaa sarjan toimintaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös