Koripallo.com

BC Nokia vs Kataja Basket 28.12.2018 klo 18.30 Nokian palloiluhalli

Viestejä
2 399
3 kohtaaminen näiden joukkueiden välillä. 2 aiempaa on päättynyt Katajan voittoon mutta luulen että tulee tasainen peli ja kun Nokialla pelataan niin Nokia on jopa pieni suosikki.

Nokian kokoonpano on muuttunut viime kohtaamisesta kun Malidzan vaihtui Hudsoniin. Hudson ollut ilmeisesti ihan ok mutta häneltä haluaa varmasti Nokian kannattajat nähdä parempia pelejä. Bernard taas loukkaantui ja ilmeisesti edelleen on hakusessa uusi pelaaja mutta Davis jr joka on pelannut Bernardin tilalla on ollut todella kova. O`Mara ja Labovic ovat molemmat kovia pelaajia ja jokaiselle joukkueelle haastavia match uppeja. Kotimaisista Dolenc ja Mattila ovat olleet loukkaantuneina joten saapi nähdä pelaako kumpikaan heistä Katajaa vastaan. Alanen on Nokian kotimaisista ollut paras ja Sulonen on parhaimmillaan hyvä kaukoheittäjä.

Katajalla on siinä mielessä hyvä tilanne että loukkaantumisia ei tällä hetkellä ole. Edi sai lähteä. Vaikea sanoa tuleeko Edin tilalle joku vai odotetaanko että Hollis-Jefferson tekee paluun kokoonpanoon. Muista ulkomaalaisista Mullings on ainut vahvistus. Simpson on parhaimmillaan hyvä heittäjä mutta ailahtelee todella paljon ja Wright on ollut muuten vaan huono. Kotimaisista Palmi on ollut todella hyvä. Seppälä on ollut ihan ok vaikkakin heittopeli on ailahdellut viime peleissä. Ojalan puolustuspelaaminen on ollut hyvää. Kun vaan Matu alkaa osua heitoissaan paremmin niin hyvä homma. Huolila taistelee kaikki tilanteet loppuun ja on kyllä Katajan ykkös sentteri. Vanttaja on ollut ihan hyvä ja Herrala on puolustuspäässä ollut hyvä.

Tässä pelissä jos Kataja meinaa voittaa niin levypalloissa pitää pärjätä. Labo, O´Mara, Davis jr ja Alanen ovat hyviä levypallo pelaajia joten Katajan pitää onnistua joukkueena jotta levypallot voitetaan. Ja Nokialle ei saa antaa hurmosta tai muuten sen tietää että Nokian pojat upottaa vaikeatkin heitot sisään. Kyllä siis helppo todeta että jos Kataja meinaa voittaa niin puolustus ei saa vuotaa. Ja tietysti jos Seppälä, Palmi ja Simpson kolmikosta edes kahdella on hyvä kaukoheittopäivä niin voitto saattaa matkata Joensuuhun.
 
Viestejä
6 201
Hyvä pohjustus!

Tärkeistä pisteistä taas tapellaan, mikä on Katajan iskukyky viikon paussin jälkeen? Siinä avainkysymys jälleen. Katajasta ei tiedä mikä vireystila ja tahtotila on, mutta toivottavasti nälkäinen Kataja nähdään parketilla. KTP tappio jätti kitkerän maun suuhun. Hurja kuukausi alkaa Katajalla tästä matsista, pelejä riittää helmikuun alkupuolelle yllin kyllin. Onneksi kotona on valtaosa.
 
Viestejä
2 399
Mattila ja Dolenc puuttuu edelleen Nokialta. Isoja menetyksiä molemmat. Kyllä Katajan pitäisi vajaamiehinen Nokia voittaa mutta katsotaan miten käy
 
Viestejä
2 089
Edelleen tasaista suorittamista Katajalla.

Olipa 1 tai 4 ulkomaalaista niin puolustuspeliä ei ole. Jokainen vastustaja mättää sarjan huonointa puolustusta vastaan 90-110 pistettä.

Muuten peli hallussa. Toisella.
 
Viestejä
19 541
Mullisen peli on näköjään mennyt kaveri-Raitin lähdön jälkeen sekaisin? Kun Raitti törttöili kentän ulkopuolella, niin Mullinen törttöilee nyt kentän sisäpuolella.

Mutta ei tässä mittään hättää oo. Peli kyllä lähtee lutviutummaan. Nokikolareilta....
 
Viestejä
2 399
Ei riittänyt Palmin huippupeli voittoon. Katkera tappio taas kerran. Labo ja O'mara oli liian isoja pidettäviä Katajalle. Mullings pelasi surkean pelin. No jospa sitä sunnuntaina Seagulls kaatuisi kotikentällä
 
Viestejä
19 541
Joku olisi ehkä viheltänyt Nokialle virheen Palmin viimeisessä heitossa?

Mutta eihän peli siihen kaatunut. Kyllä se pitkälti kaatui Ilari Seppälään. Miksi pitää heittää niin paljon, kun osumaprosentti on mitä on. Samoin vapaa ajo korille ja tietenkin kenenkään estelemättä ohi. Nää on aika ratkaisevia asioita tasaisessa pelissä.

Synkkä päivä Mullisellakin puoliaikaan mennessä.

Onhan tää niin paskaa katottavaa, että ihan haisee. Vaan onneksi lopussa kiitos seisoo....eli kevättä odotellen.

Nokikolareitten vahvistukset vain 73 pistettä.... Simppari ja Mullinen sentään urheasti yhteensä 23 pinnaa.
 
Viestejä
1 597
Kataja kyllä pärjäisi ihan suomalaisillakin. Laza ei saanut peliaikaa, mutta ehkä jatkossa. Mullikka tosi huono, joka outoa. Mullikan huono peli oli joskus vain tultava . Mies on ollut joukkueen luottopelaaja ja peliajat varsin isoja. Nyt pieni huilaus ja nousu huipulle takaisin.

Eniten kyllä ärsyttää Simpsonin jatkuva valittaminen. Keskittyisi peliin,niin ihan hyvin riittäisi.
 
Viestejä
6 201
Taas kerran umpisurkea sisääntulo peliin Katajalta.... Siitä voi valmennus ottaa osan taas piikkiinsä. Saa nähdä millainen Katajan keväästä tulee..
 
Viestejä
19 541
Hieno kevät tullee. Aurinko paistaa ja lumet sullaa pikavauhtia. Ja pikaisesti loppuu Katajan pelitkin. No ei vainaskaan. Mestaruutta pukkaa, kun saadaan mörssäri ja Jehve kuntoon.

Kyllä JOE tietää
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös