Koripallo.com

Bisons 2023-2024

Viestejä
535
Jaaha,
Sitä ois Lahti vastassa. Kaveri ainakin tykkää vetää kaaren takaa aika perkuleesti, joten kaaripuolustus tänään testissä ainakin. Veikkaan että Painter ja Brooks syövät tänään taas hyvin.
 
Viestejä
22
Painter vois lopettaa seikkailun kaarella ja parkkeerata korin alle. Tosin tänään ei varmastikkaan puolustuspäässä kovin montaa tilannetta tule.
 
Viestejä
297
Jaaha,
Sitä ois Lahti vastassa. Kaveri ainakin tykkää vetää kaaren takaa aika perkuleesti, joten kaaripuolustus tänään testissä ainakin. Veikkaan että Painter ja Brooks syövät tänään taas hyvin.
Niin, Brooks oli kesy viime pelissä ja teki vain 4 pistettä. Nyt tarvitaan kaikilta onnistumisia molemmissa päissä kenttää, jotta taistellaan voitosta. Olisi hienoa nähdä ehjä 40min peli joukkueelta.
 
Viestejä
72
Molemmat jalat pitää olla puolen kentän yli ensin
Tarkalleen ottaen pallo ja molemmat jalat pitää osua lattiaan etukentällä niin ollaan etukentällä. Eli esim. viivaa pitkin voi kävellä niin, että pallo koskettaa kuljetuksessa kumpaa vaan puolta ja toinen jalka on etukentällä ja toinen takakentällä. Niin kauan kuin toinenkin jalka ja pallo ei kosketa etukenttää ei ole palautus.

Samoin voi kävellä etukentällä ja kuljettaa palloa takakentällä. Silloin voi vielä palata takakentälle. Noita tilanteita tulee harvoin ja ne ovat tuomarille vaikeita. Useimmiten ne vihelletään oikein (kun ne pitää kausikoulutuksessa osata aina kauden alussa tai ei pääse viheltämään edes junnupelejä) ja lähes aina yleisö on kuistilla ja kaikista eniten kuistilla olevat huutavat eniten.
 
Viestejä
1
Viime pelissä oli aika huolimatonta pelaamista pallon kanssa. 20 menetystä vastustajan 11:sta on aika suuri tekijä. Muutama aivan turha menetys esim. Davidsonilta viime pelissä. Jos voittoja halutaan, täytyy osata pitää pallo käsissä. Näitä kun saadaan karsittua, näyttää voittomahdollisuudet huomattavasti paremmalta. Toivottavasti tänään saadaan voitto!
 
Viestejä
168
Mä ennustan, että tänään tulee loimaalaisille eka voitto. Kentän kingi tulee olemaan Painter parillakymmenellä pojolla ja 18 levypallolla. Toisaalta, jos Bisons ei tänään voita niin ei sitten muulloinkaan tällä kaudella.
 
Viestejä
1 213
Aika lailla pakkovoiton paikka Bisonsilla. Tämän parempaa mahdollisuutta voittaa ottelu ei tällä kaudella tule, hyvä matchup Biisoneille kuten harjoitusottelu osoitti ja Lahti aika sekaisin joukkueena.
 
Viestejä
178
Heinämäelle teku ja jengi terävöityi aika lailla. Jännä peli tämä koripallo. Vaan Goodman sählää yhä liikaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
297
Hienoa, että voittotili saatiin auki. Brooks, Davidson ja Painter pelasivat hyvin. Goodman edelleen selvästi heikoin ulkomaalaisista. Hänet kun vaihdettaisiin niin joukkueen peli paranisi huomattavasti. Toivottavasti korvaaja on siis jo hakusessa.
 
Viestejä
94
Kovin on tyhjän näköistä Loimaan hallissa kun noita Lahti pelin highlighteja katselee. Toinen päätykatsomo kokonaan tyhjillään.
 
Viestejä
1 238
Jännä mies tuo Goodman. Johtaa tosiaan tällä hetkellä Korisliigan syöttötilastoa. Tänään jälleen kelvot 8 syöttöä, ilman menetyksiä. (Moni syöttö ihan pelin lopussa kun Lahden peli sekosi lopullisesti. )
Mutta vastaavasti järkyttävän huono heittämään (3peliä). 3 p % = 14,3 % ja 1 p % = 25 %...

Bisonsilla oli tänään pakkovoiton paikka ja se lopulta hienosti napattiin. Lahti oli kyllä todella heikko, ja vain Sajantilan hurja vire piti pelin tasaisena. Cleary ja Harden ovat kyllä heikkoja vahvistuksia. Planutis oli hyvin pihdeissä eikä päässyt edellisen pelin tapaan rellestämään.
Silti miten Bisons nappaa kovempia päänahkoja jatkossa, mietityttää ainakin itseä. Heinämäki kehui pressissä Davidsonin johtajuutta ja hyvä niin.
En kuitenkaan näe Goodmanissa minkäänlaista johtajuutta (muistissa esim Korihait-pelin viimeinen tilanne)

Yleisömäärä suuri pettymys...tyhjää oli vaikka huipputärkeä ottelu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös