Koripallo.com

Bisons 2023-2024

Viestejä
216
Unohdin koko pelin. Vähänkö pelästyin kun X:ssä paukauttaa ruudulle "Bisons voittaa". No hyvä, että voitti, mutta perus haukkumiset + tietysti kehumiset vaikea suorittaa, kun peliä edes nähnyt.
Tilastoista pistää silmään, että ei ollut "four" tänään kokoonpanossa.
 
Viestejä
296
Perus pelaamisella voitettiin peli. Kolmannella jaksolla vaivasi samat ongelmat, mitä olemme useasti kauden aikana nähneetkin. Hieno tasonnosto kuitenkin vikalle kympille ja reilu voitto. Davidsonin pelatessa saadaan peluutettua porukkaa eri tavalla kuin McGlynnin, mutta kun se heitto saisi upota.. Fourin pelatessa Elmoa voitaisiin ottaa kentälle tuomaan kokoa. Perjantaita odotellessa.
 
Viestejä
296
Tänään mennään taas ja samalla kokoonpanolla kuin Lahdessa. Davidsonin olisi parempi tänään osua, jotta voidaan taistella voitosta. Pidetään huolta pallosta ja laitetaan Woodin jenkkapolvet liikkeelle.
 
Viestejä
178
Pienet marginaalit ekalla puoliskolla. Harmi esim. että Kallio viskoo tänään aikamoisia tiiliskiviä jopa vapariviivalta. Jokainen pinna olisi tärkeä.
 
Viestejä
296
Uotila, Kuukkanen, Kallio ja Hollo aivan turisteja. Goodmanin jalka paskana. Otetaan askelrikkeet hyökkäyspäässä kahteen otteeseen ja annetaan kaverin mennä ohi. Ansaittu häviö.
 
Viestejä
296
Juuri tämä kotimaisten taso oli syy, miksi 99,9% veikkasi meidät ennen kauden alkua putoajaksi. Ei se kaukana ole.
Onko tässä nyt jotain uutta? Tuliko yllätyksenä? Kaamea pettymys kun kotimaisista ei tälläkään kertaa löytynyt pelimiestä. Voi veljet... jos kotimaisista haluaa jotain kommentoida niin seuran johto voi katsella peiliin ja kysyä siltä peililtä, että olisiko kauden aikana pitänyt koittaa saada vahvistusta suomipoikien osastolle? Pelaajia oli kyllä tarjolla... No paskaako tässä enää näitä samoja tarinoita jauhamaan. Toivotaan ettei Goodmanin jalka mennyt yhden peliä huilia pahemmin. McGlynn, Davidsson, Brooks, Painter ja Uotila viisikon aloitusta odotellessa ja Anteron maailmoja syleilevää itseluottamusta...
 
Viestejä
296
Ei jauheta vanhoja enää tässä ketjussa. Asiat tosiaan ovat niin kuin ovat. Meillä 4 ja Lahdella 5 ottelua jäljellä. Vaikeaksi menee, Lahdella vielä kotona Kotka ja Lapua, joten tässä saa seurata silmä tarkana heidänkin otteitaan.
 
Viestejä
515
Voi että, kun harmittaa Bisonsin puolesta. Koko toinen puoliaika meni vieraiden onnettoman viimeistelyn ja sähellyksen tiimellyksessä. Siis todella onnettoman. Pakki näytti ihan hyvältä, hyökkäyskin useimmiten. Paljon hyviä paikkoja, mutta se viimeistely. Onnetonta. Tämä ois pitäny voittaa.
 
Viestejä
216
Ensimmäisen kympin katselin ja kolkit upposi hyvin, kolme onnistunutta kolmosta siis ekaan kymppiin. Sitten piti lähteä junalle ja nyt tuloksen näin, niin voi voi... Davidsonilla pitkästä aikaa hyvät tehot kaaren takaa 5/6.
Onko "four" loukkaantunut, vai miksei tänäänkään kokoonpanossa, mukana matkassa kuitenkin. Seuraavassa pelissä Davidson varmasti kokoonpanossa tämän päivän näytöillä, joten "Four" jatkaa roolissaan?
 
Viestejä
100
Goodman loukkasi jalkansa, mutta jo ennen sitä ei ollut parhaimmillaan (nopeimmillaan). Pisteet minimaaliset. Saattaa olla että viikon aikana Mc otetaan pelintekijäksi ja Goodman sivuun. Kallion minuutit nousevat, mutta ne saavatkin nousta. Puolustuksessa hävitään, mutta heittovoimaa tulee rutkasti lisää.
 
Viestejä
515
Harmittaa teidän puolesta. Teillä on sympaattinen koutsi, joukkue ja fanit. Etenkin se yksi, joka päätykatsomossa paukuttanut sitä isoa rumpua jo vuosikaudet.
Tässä katsellessa tätä Pyrintö peliä tuli mieleen, että missäs tämä herra on? Monta kautta löi isoa rumpua päätykatsomon kulmassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös