Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
25
Pienen(muutaman vuoden) tauon jälkeen kirjoitteluista voisi koittaa itsekin välillä kommentoida taas, sillä Markkasen matkaa tullut seurattua aika tiiviisti ja NBA:ta muutenkin pari viime kautta. Palstaa tosin seurannut viikoittain hiljaiselonkin aikana. Aloitetaan tämä ns puhtaalta pöydältä.

Vaikka alkupelien osalta näyttänyt heikolta tuo Bullsien pelaaminen kokonaisuutena niin joukkueena, kun yksilötasollakin(pois lukien muutamat onnistuneet pelit joillain yksilöillä) en nyt vielä lähtisi Markkasta Katajaan siirtämään. Nyt neljä peliä alla ja joukkue ollut suhteellisen vähän aikaa yhdessä ja uusia pelaajia ym. Kymmenen peliä ja jos sitten joukkuetekeminen ei ala toimia paremmin niin ehkä kannattaisi alkaa miettiä jotain. Ehkä valmentajan vaihtoa kannattaisi miettiä jos jotain. Toisaalta välillä näyttää, että onko joukkueella oikein minkäänlaista tapaa pelata. On niin ihmeellisen näköistä välillä. Johtuu ehkä osin siitä, että Lavineen ei saada kuria ja hänen sooloilu sekoittaa koko vähäisen systeemin. Tuota pallollisen tuplaamista screeni tilanteessa en kyllä myöskään tuossa liigassa ymmärrä.. Joku mainitsi, että näyttää välillä "susipuolustukselta", mutta sehän nähtiin mitä kävi "susipuolustukselle" jenkkejä vastaan back in the days.

Lauristahan näkee kaikki kiometrin päähän, että punttitreeni on kesällä maistunut ja tuon täytyy oleellisesti vaikuttaa heittoon ja herkkyyteen. Mikäli aikoo tuon +75 peliä pelata tällä kaudella se luultavasti sen Laurilta vaati. Menee aikansa ennenkun heiton pehmeys alkaa taas löytymään ja tähän on pakko uskoa. Ei se nyt voi minnekkään kadota yhdessä kesässä ilman erittäin vakavaa loukkaantumista.

Ensi yönä taas peli ja saa nähdä onko paremmasta tekemisestä elonmerkkejä. Puolustus ja levypallopelaamisen täytyy olla parempaa, että tuo hyökkäys lähtisi rullaamaan eikä menisi 1 vs 5 Lavine sekoiluksi. Mikäli Carter ei pysty pelaamaan, niin voi olla kyllä levypallopelaaminen aika vaikeaa Thompsonia ja Lovea vastaan..
 
Viestejä
2 313
Vaikka alkupelien osalta näyttänyt heikolta tuo Bullsien pelaaminen kokonaisuutena niin joukkueena, kun yksilötasollakin(pois lukien muutamat onnistuneet pelit joillain yksilöillä) en nyt vielä lähtisi Markkasta Katajaan siirtämään.
Mun veikkaus ainakin on, että Lavine pelaa koripalloa Kiinassa huomattavasti aikaisemmin kuin Lauri nähdään Euroopan kentillä. Zach Lavine. Mitä hänestä nyt voikaan sanoa. Olen nyt tällä kaudella koittanut suhtautua avoimin mielin häneen, mutta kyllä tämän herran pelityyli jotenkin vaan on niin luontaantyöntävä. Tavallaan Lavine on ehkä Bullsin paras pelaaja, mutta kyllä hän aika monesti myös on vastustajan paras pelaaja, varsinkin kun pelataan ottelun viimeisiä kriittisiä minuutteja. Mutta jos Zachin pelaaminen on Boylenin mielestä ok, niin ei hirveästi auta marina koripallo.comissa.

Laurista vielä. Heitto on pahasti kipsissä kuten kaikki näkee. Ehkä siihen voi vaikuttaa liiallinen punttitreeni, mutta henkinen kipsi on varmasti myös keskeinen tekijä. Kuten T_Ball kirjoitti, niin ei se heitto nyt noin vaan voi kadota. Lauri on hyvä kaukoheittäjä, joten kyllä Lauri kohta taas alkaa osumaan. Viime pelissä oli mun mielestä paljon hyvää Laurilta. Toisin kuin Lavine, niin Lauri teki pääosin fiksuja päätöksiä, ja kuten tiedämme, niin Laurin hyökkäysarsenaanista löytyy aika paljon työkaluja millä operoida, kun heitto on kateissa. Se on elintärkeää, että Lauri ei hakkaa päätä seinään silloin, kun heitto ei uppoa. Toisaalta on tosi hyvä, että Lauri jatkaa heittämistä aina, kun saa pallon hyvään paikkaan. Pahin olisi jos itsetunto menisi sen verran, että heittoja ei enää uskaltaisi ottaa. Mä luotaan Lauriin kuin kiveen, ja kautta on vielä 78 ottelua jäljellä. Ja edelleen Lauri on tällä kaudella pelannut uransa parhaan pelin (tilastojen valossa), joten synkistely Laurin tekemisestä on nyt ollut hieman liitoiteltua.

Ps. Katson muuten nyt Bayern Munchenin ja Realin ottelua, jossa Koponen vetää erittäin hyvin. On kyllä aikamoinen kontrasti tuohon Bullsin räpellykseen. Pallo liikkuu, pelaajat liikkuu, katsomossa on tunnelmaa ja parketilla intensitettiä. Kyllä Euroliigassa vaan pelataan niin paljon kauniimpaa ja parempaa koripalloa, ainakin mun mielestä
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 875
Mun veikkaus ainakin on, että Lavine pelaa pelaa koripalloa Kiinassa huomattavasti aikaisemmin kuin Lauri nähdään Euroopan kentillä. Zach Lavine. Mitä hänestä nyt voikaan sanoa. Olen nyt tällä kaudella koittanut suahtautua avoimin mielin häneen, mutta kyllä tämän herran pelityyli jotenkin vaan on niin luontaantyöntävä. Tavallaan Lavine on ehkä Bullsin paras pelaaja, mutta kyllä hän aika monesti myös on vastustajan paras pelaaja, varsinkin kun pelataan ottelun viimeisiä kriittisiä minuutteja. Muta jos Zachin pelaaminen on Boylenin mielestä ok, niin ei hirveästi auta marina koripallo.comissa.

Laurista vielä. Heitto on pahasti kipsissä kuten kaikki näkee. Ehkä siihen voi vaikuttaa liiallinen punttitreeni, mutta henkinen kipsi on varmasti myös keskeinen tekijä. Kuten T_Ball kirjoitti, niin ei se heitto nyt noin vaan voi kadota. Lauri on hyvä kaukoheittäjä, joten kyllä Lauri kohta taas alkaa osumaan. Viime pelissä oli mun mielestä paljon hyvää Laurilta. Toisin kuin Lavine, niin Lauri teki pääosin fiksuja päätöksiä, ja kuten tiedämme, niin Laurin hyökkäysarsenaanista löytyy aika paljon työkaluja millä operoida, kun heitto on kateissa. Se on elintärkeää, että Lauri ei hakkaa päätä seinään, silloin kun heitto ei uppoa. Toisaalta on tosi hyvä, että Lauri jatkaa heittämistä aina, kun saa pallon hyvään paikkaan. Pahin olisi jos itsetunto menisi sen verran, että heittoja ei enää uskaltaisi ottaa. Mä luotaan Lauriin kuin kiveen, ja kautta on vielä 78 ottelua jäljellä. Ja edelleen Lauri on tällä kaudella pelannut uransa parhaan pelin (tilastojen valossa), joten synkistely Laurin tekemisestä on nyt ollut hieman liitoiteltua.

Ps. Katson muuten nyt Bayern Munchenin ja Real ottelua, jossa Koponen vetää erittäin hyvin. On kyllä aikamoinen kontrasti tuohon Bullsin räpellykseen. Pallo liikkuu, pelaajat liikkuu, katsomossa on tunnelmaa ja parketilla intensitettiä. Kyllä Euroliigassa vaan pelataan niin paljon kauniimpaa ja parempaa koripalloa, ainakin mun mielestä
Tälle vahva peukutus, itsekin pidän euroliigan pelien katsomisesta. NBA on kuitenkin selvästi urheilullisempi liiga ja kyllähän sitäkin mielellään katsoo.
Kun tuota Laurin kehitystä miettii niin normaalin kehityskäyrän mukaan Laurin tulisi ensi kaudella olla NBA:ssa ..... rookie. Omassa ikäluokassaan Lauri on NBA:ssakin ehdottomia staroja, vaikka heitto hieman tällä hetkellä tökkiikin. Hieman kärsivällisyyttä, please.
Ps. Koponen oli erinomainen.
 
Viestejä
608
Bullsille jälleen turpaan nyt Clevelandilta lukemin 117-111
Niin siinä sitten kävi että kokenut kehäkettu Kevin Love kyykytti kuin kyyttikin Lauria PF:en taistossa ja vielä todella ylivoimaiseen tyyliin. Loven saldo 17 pinnaa 20 levyriä. Laurin vastaavat luvut 16 pinnaa 8 levyriä.

Laurilta ei taaskaan parasta heittämistä vain 4 onnistumista 12 yrityksellä lisäksi miinusta tuli 9 pykälää.
Eikä se puolustuskaan Laurilta juuri sen häävimmin sujunut sillä Lauri oli monessakin tilanteessa pahasti ulkona kuin lumiukko lumimyrskyssä. Laurin heitoissa oli taas liikaa toivotaan toivotaan hätäratkaisuja varsinkin 3 pinnan viivalta.

Lauri otettiin ekan kerran vaihtoon jo alle viiden minuutin pelin jälkeen ( tarkka peliaika 4:55 ) kohdalla.
Ennen tuota vaihtokomennusta Lauri ehti heittämään yhden kolmosen. Lauri pelasi peliin ekan lopussa mutta pelasi tästä hetkestä lähtien aina 4 erän puoliväliin vaihtopenkkipelaajien kanssa eli niin ikävää kuin suomen Markkasfaneille on niin Boylen tosiaan pudotti Laurin avausrosterissa ja täysin ansaitusti.
Sillä Lauri oli kentällä lähinnä ''höntsäämässä'' eli pelasi vaisusti niinsanotulla EVVK asenteella lisäksi hänellä oli vahva teippaus oikeassa olkapäässä ( en osaa sanoa oliko vammasta johtuva ).
Lauri ei palannut peliin enää 4 erän loppuhetkiksi vaan hän sai katsoa ne penkillä istuen.

Toinen Lauriin liittyvä huomio on se että kahdessa viimepelissä ( Knicks Maanantaina ja Cavaliers tänään ) Laurin peliaika on kummassakin ollut alle 30 minuuttia ( 29 ja 27 minuuttia ) kun taas Lavine on pelannut yli 30 minuuttia ( 35 ja 31 ). Mistä tämä siis kertoo? no ainakin siitä että Boylenin luotto Lauriin on heikentynyt / heikkenemässä ja tuosta todisteena Laurin pudotus pois avausrosterista jo hyvissä ajoin ennen pelin puoliväliä. Jos Laurin peliesityksissä ja asenteessa ei pian ala näkyä kohentumisen merkkejä niin on ajan kysymys koska Lauri menettää paikkansa Bullsin aloittavana PF:nä.

Bullsin pistemiehet tänään
Lauri 16
Zach Lavine 16
Otto Porter 15
Wedenll Cartej Jr 15
Thaddeus Young 14
Luke Kornet 9
Tomas Satoransky 8
Kris Dunn 8
Coby White 8
Ryan Arcidiacono 2
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
800
Lauri makkannen pudotettu kakkosketjuun. Neljäs huono pelii putkee, kuusi jäljellä ja tapahtuu. 16 pistettä todella huonoilla heittoprosenteilla ja levyjä vain 8 (tolla puntilla) Bulls häviää kaikille voitettavissa oleville. Markkanen jos heitto ei putoa nii ole aktiivinen ja ilkeä ja aja korille tee sitä mitä teit ekassa ottelussa, ansaitse vapariviivalle pääsy. Nyt voi helposti sanoa että playoff ja allstar asiat oli tuthaa hypetystä vaikka paranisi niin ei näy tasaisuutta.
 
Viestejä
286
Ei tämä nyt Lauriin kaatunut. Nykyinen joukkue ei vaan halua olla enää Chicagossa. Ei yksikään pelaaja yrittänyt. Hengetöntä kruisailua koko joukkueelta. Kun Cavs pelaaja teki kovan suorituksen niin muut olivat heti onnittelemassa. Kun Bulls pelaaja teki samat, muut vähän nostivat peukkua ylös. En tiedä onko tämä hiljaista kapinaa vai toivooko jokainen, että jos pelaavat huonosti niin kaupataan. NBA:n huonoin valmentaja ja organisaatio ei paljoa tunnu motivoivan ketään... Valmentajan vaihdos ei myöskään mitään auta, koska he kaappaavat seuraavan tyypin kadulta, kuten ovat tehneet jo edelliset 40 vuotta. Todennäköisyys, että sieltä tulee joku osaava valmentaja on äärimmäisen pieni.
 
Viestejä
473
Markkastahan peluutettiin Carterin kanssa samoin vaihdoin lyhyempiä stinttejä, minkä näen lähinnä yrityksenä erilaiseen peluutukseen ja normaaliminuutein 4. erän keskivaiheille, missä jätettiin penkille ihan syystä koska parhaat jäivät kentälle. Tärkein merkkihän ei ole kuka avaa vaan kuka lopettaa, ja sillä perusteella tämä "kakkosketjuun dumaaminen" on oikeutettu. Minuutit tuonne 4. erän puoliväliin olivat normaalit. Sitten kun aletaan puhua peräkkäisistä 20 minuutin peliajoista, niin pysyvä vahvistus penkkihemmoksi ja tradeassetiksi alkaa olla selviö. Vielä ei olla kuitenkaan lähelläkään.

Bullsin peli oli pitkälti samaa skeidaan jota ei jaksa vatvoa. Pelistä sen verran että Cavsin nuori takamieskaarti vaikutti potentiaaliselle. Ei heilläkään vielä kuitenkaan rebuildin palaset ole kasassa, mutta eiköhän ainakin joku noista kolmesta takurista joku kehity hyväksi.

Viime vuonna kävin katsomassa juuri näillä mailla kauden alussa paikan päällä pelit Nuggetsia, Pacersia ja Rocketsia vastaan. Lauri ja Dunn puuttuivat loukkien takia ja Parker oli kesälihassa. Nuggets-matsissa avaus oli Lavine, Carter,Holiday, Payne(!!), Parker, penkiltä mm. Blakeney nakkasi 15 pojoa. Chicago pelasi hyvin, ja hävisi loppusekunnin korilla. Kaksi muutakin olivat tasaisia ja pirteitä matseja. Bulls pelasi varmasti potentiaalinsa ylärajoilla paperilla huomattavasti heikommalla materiaalilla. Hoiberg oli vielä ruorissa. Vaikea muuta syytä hakea lähes kaikkien yksilöiden ja joukkueena alisuorittamiseen kuin valmennus. Tuolla on kuitenkin kaksi uutta apuvalmentajaa. Fleming, joka tuli Netistä, sai siellä hyökkäyspelin pyörimään mallikkaasti ja pallon liikkumaan keskinkertaisella materiaalilla. Preseasonilla uskoi että hän on istuttanut saman homman Bullsiin, mutta ei. Rogers taas tuli Houstonista ja on puolustuspään spesialisti. Ei oikein sekään näy. Mikä on Boylenin rooli muu kuin rah-rah-tyylinen hengen ja työmoraalin ylläpito kunnon high school koutsin hengessä.
Ei kai tässä auta kuin odotella aikaa parempaa. Sitä oliko Hoiberg väitetyn sysipaska, ei koskaan saa todennettua, koska monotettiin ennen kuin sai parhaalla miehityksellä näyttää. Muistaakseni nauttii vielä tämän kauden Nebraskan ja Bullsin palkan erotusta ja Boylenille räätälöitiin fiksusti pidennys ilman mitään näyttöjä, joten tätä touhua jouduttaneen katsomaan ainakin tämä kausi.

Itselle muistiin: preseson ei todellakaan merkitse yhtään mitään.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 313
En ole katsonut peliä vielä, joten en pysty sanomaan miltä se Laurin pelaaminen oikeasti näytti. Saattaa olla hyvinkin perusteltua, että Lauri istui penkillä pelin ratkaisunhetkillä, jos kerran Thad Young pelasi paremmin eilen, niin kuin Boylen tässä selittää.


Toivon kuitenkin, että Boylen olisi kypsä kokeilemaan sellaista vaihtoehtoa, että Lavine otettaisiin penkille loppuminuuttien ajaksi, jos peli takkuilee. Jos siis tarkoituksena on voittaa tiukat pelit.
 
Viestejä
800
Tuntuu että Boylen on enemmän sellainen joka puhuu vaan ja ei ole mikään taktinen nero tms. Tästä tullu todisteita ainakin muutamasta aivopieruista otteluiden loppussa.
Harmi kuin aikalisiä ei näytetä nba:ssa. Eihän boylenilla ole mitään näyttöä olla päävalmentaja. Luulin alussa et oli väliaika ratkaisu kuin hoibergille annettiin potkut. Kohta on mun mielestä annettu tarpeeksi aikaa boylenille. Äijä antaa vaiktuksen et on paljon munaa mut ei oo munaa penkittää Lavinea jossa olen ehdottomasti samaa mieltä Boritzin kanssa et sitä vois kokeilla kanssa saman lailla kuin Laurin kohdalla. Lavine on nyt vaan samanlainen kuin Boylen, molemmilla suu käy.


Onko ensi vuoden draftissa jotain helmiä voi varmaa kohta katsoa mitä sieltä yrittäisi.
 
Viestejä
473
Onko ensi vuoden draftissa jotain helmiä voi varmaa kohta katsoa mitä sieltä yrittäisi.
Ensi vuoden draftissa on pointteja todella paljon sekä lauma kovia ranskalaisia. No on siellä tietysti muutakin. Joku kädenlämmin 6 pick tuo korkeintaa jonkun zägähelmen. Mutta voi olla että jos tankkaus jatkuu niin siinä tapauksessa pitkään tarvitse seurata Laurin uraa Bullseissa.
 
Viestejä
2 875
Muistan aikoinani lukeneeni jostain Phil Jacksonin kirjasta tarinaa että hän peluutti historiallisessa CBA-liigassa valmentaessaan hyvin erikoisella peluutuksella. Kymmentä miestä kierrätettiin tasaisesti niin että kaikilla oli 20 mins plakkarissa viimeisen neljänneksen puolivälissä ja sitten lopussa pelasivat sen pelin kuumat pelaajat. Halusi rakentaa joukkuekemiaa ja tuoda kaikki mukaan.
Hieman samalla tavallahan Boylen tuota pyörittää ja varsin hyväksytty tapa. Lauri ei eilen ollut loppuminuuttien arvoinen, peli kulki oikeasti hieman paremmin kun Lauri oli penkillä.
Tuossa Bullsin loppuhetkien pelaamisessa alkaa näkyä rosterin tolkuton nuoruus. Ainoastaan Satoransky ja Young ovat sellaisia pelaajia jotka alkavat lähestyä "parasta ikää". Muut ovat ihan junioreita NBA:ssa ja sitä ei korjaa mikään muu kuin aika. Varsinkaan kun joukossa ei ole varsinaisia TOP 5 pickejä, joiden varaan oikeasti voisi rakentaa.
 
Viestejä
608

Tästä vähän Lauri analyysejä.
 
Viestejä
2 313
Muistan aikoinani lukeneeni jostain Phil Jacksonin kirjasta tarinaa että hän peluutti historiallisessa CBA-liigassa valmentaessaan hyvin erikoisella peluutuksella. Kymmentä miestä kierrätettiin tasaisesti niin että kaikilla oli 20 mins plakkarissa viimeisen neljänneksen puolivälissä ja sitten lopussa pelasivat sen pelin kuumat pelaajat. Halusi rakentaa joukkuekemiaa ja tuoda kaikki mukaan.
Hieman samalla tavallahan Boylen tuota pyörittää ja varsin hyväksytty tapa. Lauri ei eilen ollut loppuminuuttien arvoinen, peli kulki oikeasti hieman paremmin kun Lauri oli penkillä.
Tuossa Bullsin loppuhetkien pelaamisessa alkaa näkyä rosterin tolkuton nuoruus. Ainoastaan Satoransky ja Young ovat sellaisia pelaajia jotka alkavat lähestyä "parasta ikää". Muut ovat ihan junioreita NBA:ssa ja sitä ei korjaa mikään muu kuin aika. Varsinkaan kun joukossa ei ole varsinaisia TOP 5 pickejä, joiden varaan oikeasti voisi rakentaa.
1572528495144.png

Ja eurokoriksessahan tuo laajan rotaation peluuttaminen on varsin yleistä, esimerkiksi Euroliigan kovemmissa porukoissa. Esimerkkinä Pablo Laso peluutti eilen porukkaa tällä tavoin Koposen Bayern Muncheniä vastaan. 11 pelaajaa kävi kentällä, joista ainoastaan neljä pelasi yli 20 minuuttia. Vähiten pelannut kaveri, siis rotaation 11 pelaaja, oli kentällä niinkin paljon kuin 11 minuuttia. Tämä tietenkin edellyttää, että joukkueessa on paljon laadukkaita pelaajia, mutta tykkään kuitenkin siitä ideasta, että avauskokoonpanon ja penkkipelaajien välillä ei ole niin giganttinen kuilu kuin se usein on NBA:ssa. Jonkun Carmelo Anthonyn ego ei salli sitä, että hän aloittaisi ottelut penkiltä. Vastaavasti Manu Ginobili oli harvinaisuus siinä, että hän mielellään oli supervaihtomies, eikä hänellä ollut pakkomielteinen tarve olla avausviisikon pelaaja, vaikka hän taitojensa puolesta olisi voinut olla sitä.

Jos Boylenin filosofia on peluuttaa kuumia pelaajia lopussa, niin toivotaan, että kaikki (mukaan lukien Lavine) voi joutua penkille kannustamaan joukkuekavereitaan, jos peli ei kulje.
 
Viestejä
649
Laurin kohdalla tärkein asia eilisen peluutuksessa ei ollut se tuleeko minuutteja 27 vai 32. Nyt ne minuutit tulivat ensisijaisesti Archin, Whiten ja Carterin kanssa, kun taas LaVine, Sato ja Young/Porter/Kornet pelasivat enemmän yhdessä. Vaikka siis Lauri ja Carter avauksessa olivatkin niin alussa kuin puoliajan jälkeen, peluutus oli enemmän sen suuntainen, että he olivat kakkosviisikon ukkoja. Se nyt on jo pidemmän aikaa ollut nähtävissä, että Lauri ja LaVine eivät jostain syystä samaan aikaan kentällä ollessaan vain hyvin yhteen toimi.
 
Viestejä
86
En ole koskaan nähnyt artikkelia siitä, että yrittääkö Lauri edes treenata post pelaamista? Salilla tulee selvästi käytyä, puolustusta yritetään parantaa ja 3p heitot lentävät radalle jatkuvalla tahdilla. En vaan tiedä, että harjoitteleeko Markkanen tarpeeksi korin alla pelaamisen peruspilareita. Nimenomaan perusasioita, kun jopa ne tuntuvat puuttuvan Laurin pelistä. Kahdessa vuodessa asiassa ei ole tapahtunut yhtään kehitystä. En tiedä montaa yhtä pitkällä ja voimakkaalla varrella operoivaa pelaajaa NBA:ssa, joka on niin pehmeä korin lähellä. Luulisi, että Laurin iässä voisi vielä helposti opetella perustan, minkä rakentaminen on jäänyt selvästi nuorempana pahasti taka-alalle. En vaan tiedä, että pitääkö Lauri/taustajoukot sitä tärkeänä asiana?
 
Viestejä
473
Laurin kohdalla tärkein asia eilisen peluutuksessa ei ollut se tuleeko minuutteja 27 vai 32. Nyt ne minuutit tulivat ensisijaisesti Archin, Whiten ja Carterin kanssa, kun taas LaVine, Sato ja Young/Porter/Kornet pelasivat enemmän yhdessä. Vaikka siis Lauri ja Carter avauksessa olivatkin niin alussa kuin puoliajan jälkeen, peluutus oli enemmän sen suuntainen, että he olivat kakkosviisikon ukkoja. Se nyt on jo pidemmän aikaa ollut nähtävissä, että Lauri ja LaVine eivät jostain syystä samaan aikaan kentällä ollessaan vain hyvin yhteen toimi.
Tässä lopussa olet todnäk asian ytimessä. Ykkös vs kakkos ei ainakaan päde Carterin osalta joka on täysin selkeä ykkössentteri ja "pöytäkirjasta" tarkastettuna Laten ja Carterin vaihdot menivät hyvin synkassa Laurin penkitykseen asti.
Kyse voi olla nimenomaan siitä kuka sopii kenenkäkin kanssa kentälle. Näinpä jos yhteispelikehitystä ei tapahtu Lauri ja Lavine tuskin edes keskipitkällä tähtäimellä pelaavat samassa joukkueessa. Mahdollistahan tuo yhteistyö on kuten viime helmikuu osoitti, mutta vaatii molemmilta erilaista otetta. Toisaalta kolmen takurin kentän (Arci, Dunn, White) voisi ehkä myös unohtaa.
 
Viestejä
1 597
Ei tämä nyt Lauriin kaatunut. Nykyinen joukkue ei vaan halua olla enää Chicagossa. Ei yksikään pelaaja yrittänyt. Hengetöntä kruisailua koko joukkueelta. Kun Cavs pelaaja teki kovan suorituksen niin muut olivat heti onnittelemassa. Kun Bulls pelaaja teki samat, muut vähän nostivat peukkua ylös
Juu. Tuo koko Bullsin joukkueen hengettömyys on pistänyt silmään jo parin pelin ajan. Varsinkin New Yorkissa kotijoukkueen ja Bullsin ero tällä osastolla oli ihan jäätävä. Samoin nyt Clevelandissa.

Vaikka tietysti valmennus onkin ihan täysin perseestä ja syvältä, niin pakko se on nyt myös myöntää että ei tämä Bullsin rosteri ole kovin laadukas loppujen lopuksi. Samoin voidaan myös todeta kovasti hypetetyistä kesän free agenteista. Tämän rosterin tason hypetys meni kesällä ihan yli.. Jos tuosta nykyrosterista heitettäisiin pois Sato, Young ja Porter ja korvattaisiin heidät Robin Lopezilla, Bobby Portisilla ja Justin Holidaylla, niin Bulls olisi edelleen ihan saman tason joukkue. ellei jopa parempi. Edellisten vuosien aikana rosteri oli ainakin paljon tasapainoisempi. Rosterin laadun osalta ei olla menty yhtään eteenpäin pariin vuoteen. Edelleen siellä häärii kentällä Archidiaconot, Dunnit ja Kornetin tasoiset pelaajat isoja minuutteja.. Lopuksi heitän myös sellaisen ajatuksen, että jos Lopez olisi edelleen Bullsissa niin Bulls olisi tuon Cavsin nykyryhmän kaatanut todennäköisesti parilla kymmenellä pinnalla.

Nyt parin pelin aikana on myös alkanut vituttamaan, että tuollainen Coby Whiten tyylinen pelaaja tuli Bullsiin. Tämä Cavs-pelikin oli Whitelta ihan aivotonta pelaamista. Ja siitä Archidiaconosta en jaksa enää kirjoittaa mitään.. Kakkoskentällisen kolme pientä kentällä on myös Boylenilta ihan pöljä idea. Ei toimi ollenkaan, vaan Dunn ja White vuorollaan puskevat ja tekevät omia tyhmyyksiään.. Ihan kauhea ajatus, jos Lauri jatkossa laitetaan tuon jengin kanssa pelamaan isoja minuutteja. Voi voi!

Itselle muistiin: preseson ei todellakaan merkitse yhtään mitään.
Millä tavoin Bulls edes oli hyvä preseasonilla? En nähnyt niissä peleissä paljoakaan hyvää. Käytännössä ihan samanlaista pelaamista kuin nyt kaudellakin.

Tuskin Hoiberg myöskään enää kuolaa tätä heittäjiä täynnä olevaa rosteria. :) Bulls on ottanut taas sen oman paikkansa sieltä tilaston perältä eli on nba:n kolmanneksi huonoin 3 pisteen % -tilastossa.
 
Viestejä
473
Millä tavoin Bulls edes oli hyvä preseasonilla? En nähnyt niissä peleissä paljoakaan hyvää. Käytännössä ihan samanlaista pelaamista kuin nyt kaudellakin.
Sanoit tässä ketjussa aiemmin omassa "ennakossasi" katsoneesi puolitoista matsia preseasonia. Ehkä se kokeneemmalle sankarille riittää syväanalyysiin.

Mutta mitä näistä jähnäämään, tilastoista voi osan katsoa; vaikka syöttöjen määrästä ja pacesta. Ehkä luin liikaa artikkeleja yms ja uskoin että tässä tulee nyt uusi "fun-Bulls", niinkuin jossain medioissa preseasonin viimeisten pelien jälkeen rapakon takana kutsuttiin. Eikä se nyt tässä olennaisin asia vaan nykyinen meininki ja sen muuttaminen.

Monessa asiassa ja epäilyksessäsi olet ollut oikeassa suunnassa, esim puolustuksen heikkoudessa. Minulla on kuitenkin joku mystinen lapsen usko että homma voi vielä muuttua.
 
Viestejä
1 022
Late lammas ei päässyt kentälle ratkaisuminsoilla enää edes.... jotenkin aseettomaksi jää monessa tilanteessa. Kaukoheitot uppoaa huonosti, händärin kautta yritetään samaa kuviota jonka kaikki saanut jo pois. Midaripeliä Laurilla ei ole, saatikka postmooveja. Vasemmalla osaa driplata palloa ja tuoda ylös, mutta agressiivisesti ei korille pyri. Tätä menoa minsat kuihtuu, toki hyvä asia sille jos kauden tavoite on pelata 82 pelia ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös