Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
2 113
Eiköhän siellä ole organisaation sisällä juosten kustu nämä jutut ja sen takia levinnyt noin pahasti. Cavsissa kuitenkin oli 2 tartuntaa peräkkäin (Love ja Markkanen) mutta sai silti pidettyä kurissa.

Voi olla myös että Bullsin sisällä leviää jo uusi omicron variantti, jonka on arvioitu olevan vielä tarttuvampi kuin deltavariantti.

Kyllähän tuo nyt näyttää taas tosi pahalta ja todennäköisesti nämä pelien siirrot ei jää viimeisiksi nba:ssa.
 
Viestejä
968
Saas nähdä miten tuo Bullsin veto kestää ja etenkin poffeissa. Nämä kaksi vissiin ovat olleet aika kiikun kaakun ja toisin kuin aiemmin kääntyvät nyt Bullsille.
 
Viestejä
394
Juna puksuttaa. Eikö tämä juuri kerro, että huononakin päivinä ottelut kääntyvät voitoksi.

puolustus vuotaa, mutta hyökkäys jyrää.
 
Viestejä
968
LaVinellä ilmeisesti polvivamma tilanteessa joka ei näyttänyt juuri miltään, kierukka. Harmi homma miehen kannalta jos tästä joku pahempi juttu tulee, vaikka itselle on aika sama miten Bulls pärjää. Nyt on tullut kaksi kertaa peräkkäin kuokkaan ja Dubsilta peräti 42 pinnaa ja fanirintamankin odotukset näyttävät palanneen taas realistisiksi. Post game-ketjun mukaan Vucin yritys etenkin puolustuspäässä on ollut viime aikoina kasa paskaa ja DDRkin näyttää normikuolevaiselta.
 
Viestejä
2 113
"Report: Goran Dragic reaches one-year, $2.9 million deal with the Bulls"

Hyvin erikoista, että miksi Dragic valitsi Bullsin. Bullsilla on kuitenkin jo takakentällä Zach LaVine, Lonzo Ball, Ayo Dosunmu, Coby White ja Alex Caruso, joista todennäköisesti jokainen menee Dragicin edelle peluutuksessa. Bulls varmasti tulee pelaamaan paljon kolmella pienellä takamiehellä.
 
Viestejä
371
Ja välittömästi ainakin fanikeskusteluissa alkoi spekulointi mahdollisilla jatkotreideillä, onko Lonzon kuntoutumisessa jotain ongelmia, yms..
 
Viestejä
1 212
White yrittäneen edelleen laittaa lihoiksi. Siihen kun yhdistetään Ballin loukkaantumisherkkyys(pelimäärät runkosarjassa 35-63 tähän astisella nuorella uralla), niin tätä menoa tullaan huomaamaan, että Dragic tulee pelaamaan merkityksellisiä runkosarjaminuutteja hyvinkin tuon rahan edestä.
 
Viestejä
209
White, Ayo ja Dragic ovat täysin merkityksettömiä pelaajia. Kolmoskentän miehiä.

Pakko sanoa, että Drummond oli taas todella hyvä haku 3.3 miljoonalla dollarilla.
 
Viestejä
164
Kyllä tämä markkinoinnin voima tulee esille myös tässä Bullsin viime vuosien touhussa. Kun uusi manageri Karnisovas tuotiin kehiin niin kaiken piti muuttua organissaatiossa ja mies oli jotain aivan mahdottoman ihmeellistä. No, nyt Bulls on täynnä (entisiä) nimimiehiä eikä tekeminen kyllä todellakaan vakuuta pätkääkään. Toki kaikki voi aina muuttua.

Mutta onko yksikään vanhoista ("kakkostason") nimimiehistä koottu joukkio koskaan voittanut mitään?
 
Viestejä
436
Lonzo oli vain super tärkeä heille. Hänen olemassa olo piilotti muiden avausviisikon pelaajien puolustukselliset heikkoudet. Kun vielä Carusokin on heikompi kuin viime vuonna niin Bulls ei vaan pysty puolustamaan ketään. Kyllä se tästä luultavasti paranee, mutta paljon riippuu siitä tuleeko Lonzo liian myöhään takaisin. Mikä lie hänen polven tilanne onkaan.

Derozan on ollut kyllä pirun hyvä, mutta ei vaan riitä. Eiköhän he itseään play-in:stä löydä. Viime vuonnakin osasivat voittaa ne huonot joukkueet, ja luulen että tekevät saman tänäkin vuonna.
 
Viestejä
394
White, Ayo ja Dragic ovat täysin merkityksettömiä pelaajia. Kolmoskentän miehiä.

Pakko sanoa, että Drummond oli taas todella hyvä haku 3.3 miljoonalla dollarilla.

Ayo on tulevaisuutta. Mahtava draft pick. Dragon myös pelannut hyvin.
Caruso tosiaan ollut rivimies, viime vuonna dominoi pakissa.
 
Viestejä
209
Positiivisia merkkejä Bullseille. Luotettavien lähteiden mukaan Lonzo Ball on alkanut harrastamaan vesijuoksua.
 
Viestejä
1 101
Bulls-fanien mielialoista saa hyvän (?) kokonaiskuvan seuraamalla kolmea ketjua RealGM Bullsissa: Around the NBA, AKME's Worst Move ja Billy Donovan's Future. Satunnaisesti muuallakin tarkastellaan joukkueen yleistä tilaa.

Pessimististä on eikä pessimistisiä arvioita kukaan edes yritä kiistää. Onpas harmi juttu.:rolleyes:

- joukkue on väärin koottu + alimittainen
- olisi kiva jos olisi toimiva joukkuehyökkäys ja osattaisiin syötelläkkin, eikä aina vain parin pelaajan hero ballia, joka joskus toimii, mutta kun ei toimi niin sitten homma kusee
- ja olisi kiva, jos nekin pari - kolme staraa osaisivat/viitsisivät puolustaa
- Donovan ei ole hyvä valkku, tai ehkä voisi olla, mutta AKME on ryssinyt joukkueen kokoonpanon
- ja taitaa se Laurikin olla hyvä pelaaja lopulta, mielipiteet vaihtelee lähinnä olisiko ollut kannattava kuitenkin pitää, vai oliko parempi antaa mennä kun ei olisi kumminkaan sopinut joukkueeseen
- huomattu jopa se että kummasti myös pelaajilla ollut tapana parantaa otteitaan siirryttyään Bullsista muualle

Tässä yksi kokonaisvaltainen analyysi jäseneltä "chefo":
 
Viestejä
3 018
Sauna-Jimin Team USA hävisi perjantaina MM-karsintamatsin kotonaan Brasilialle 79-94. G-league -joukkue toki ja Jimikään ei taida enää vaikuttaa Windy Cityssä. ;)

Tokihan kisoihin pääsevät.
 
Viestejä
209
DeRozan, LaVine and Vucevic kentällä yhteensä 198 minuuttia. Tuloksena järisyttävät -13.9 pistettä.

Koska tämä kakkakasa räjäytetään?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 419

After converting just 1 of his 14 shots and with the team trying to rally from a double-digit deficit, Bulls star Zach LaVine was benched for the final 3:43 of Friday's 108-107 loss to the Orlando Magic, a decision LaVine said he disagreed with after the game.

"I got to do a better job at the beginning of the game to make my shots, but you play a guy like me down the stretch,"
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös