Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
407
Puolustus vuotaa ajoittain, mutta hyökkäys on ollut tehokasta viime ajat.
Yhtäkkiä LaVine näyttää lähes max-pelaajalta. Drummondia kaipaisin levypallo-ongelmiin.
 
Viestejä
461
Mikä tämä viime peli oli ollut? 5 sec pelikellossa jäljellä, Bulls down 3. Jätkät tulee aikalisältä ja LaVine painaa painttiin yrittäen kakkosta? Vuce ja Caru täysin vapaana kaaren takana mutta hän päättä yrittää kakkosta kolmen pisteen takaa-ajoasemassa. Pelin jälkeen coach Billy kertoo ettei me tommosta piirretty, piti kolmonen ottaa. Hyvää huumoria
 
Viestejä
4 099
Höntsä peli, urheilun kanssa ei mitään tekemistä tässä

Tää oli kyllä semmonen höntsä, että joku voisi tuumailla, ovatko "soturit" palkkojensa arvoisia aina.

Toisaalta, kun tämä höntsämahdollisuus on runkosarjassa 82 krt 15/kausi tiedossa, niin koskaan ei pety. :)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
96
Olen katsellut Bullsin pelejä läpi kauden. On vaikeaa ymmärtää, mitä joukkuetta kasattaessa on ajateltu. Valmentaja Donovan on toki ongelma, mutta kyllä pelaajamateriaalikin jättää toivomisen varaa, varsinkin kun ajatellaan mestaruustaistoja. Lisäksi Bulls on sitoutunut LaVineen maksimisopimuksella moneksi vuodeksi. LaVine on ajoittain ok pelaaja, mutta ei supertähti, jolla voitetaan mestaruuksia. Lisäksi hän on erittäin huono joukkuepelaaja.

Muutenkin rosteri on hajuton ja mauton. Se koostuu pelaajista, joilla ei vaikuta olevan lainkaan henkistä kapasiteettia ratkaisuhetkillä. Tosin pelit ovat usein ratkenneet jo kolmannella neljänneksellä reiluun tappioon.

Tavallaan näin jälkikäteen ajateltuna Markkasen kohtelu sekä seuran että sen kannattajien osalta oli typerää, mutta koska Bullsin rosterissa pelaajat näyttävät vain taantuvan, Laurille irtisanominen johti uuteen kukoistukseen ja jo Cavaliers-kausi oli hyvää tekemistä.
 
Viestejä
34
Jonkinlaista vahingoniloa tämä Bullsin touhu tuo ainakin itselleni. Karnisovas peri joukkueen, jossa 2 tulevaisuuden all-star pelaajaa ja kaikki omat pickit jäljellä. Nyt kolmannella kaudella taistellaan playin paikasta ja vaikea nähdä nykyisellä rungolla mitään tulevaisuutta.
AK on varmaan Nba:n huonoin manageri.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 625

There is a growing possibility that Chicago Bulls guard Lonzo Ball will need a third surgical procedure on his right knee that likely would require another six months of recovery and rehabilitation, sources told ESPN on Thursday.

Ball, who hasn't appeared in an NBA game since Jan. 14, 2022, and has been ruled out for the 2022-23 season, has undergone two surgeries on that troublesome knee in the past 14 months. The belief is that a third surgery is likely necessary to give the former No. 2 overall draft pick his best opportunity to play again, sources said.
 
Viestejä
580
Tuleekohan Lonzo enää koskaan pukemaan päälle peliasua pelatakseen? Ei ole koskaan kiva nähdä pelaajan uran loppuvan näin. No toivottavasti kuitenkin vielä palaa, koska oikeasti alkoi saamaan uraansa oikeaan suuntaan.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 625
Viestejä
1 924
Pahoittelut etukäteen, mut oli pakko jakaa tämä:

1689422120564.png
 
Viestejä
138
Tästä Simonovicistä Bullsin kannattajat puhuivat Markkasen korvaajana aikanaan. Ei tainnut ennustukset osua.
Eli pelaaja, josta ei ole juuri hyötyä, kun tungetaan väärään rooliin, jonka kehitys ryssitään ja joka pelaa loistavasti jossain muualla Bullsin jälkeen? Kai siitä roolista on jo puolet tai kolmasosa hoidettu?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös