Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
365
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Se mikä tekee muhun suurimman vaikutuksen, on se kuinka nopeasti lauri pallon saatuaan saa heiton aikaiseksi. Ja millä prosentilla ne menevät sisään. Niin isoksi kaveriksi, peli tilanteessa se heitto lähtee todella nopsaan. Ja kun kaveri on noin pitkä, niin on se puolustajalle pahapaikka estää heitto. Lisäksi kun kaveri nousee vielä lisää hypyllä. Tässä porukka ruotii todella tarkkaan pelejä ja tekoja. Itsestä tuntuu, että puolustus on vielä se heikoin osa alue. Mutta tuota tahtia kun on kehittynyt pelaajana, niin ei se pitkään ole sitä. Täytyy nyt muistaa, tämä on rookie year ja pikku hiljaa alkaa ainakin omassa mielessäni muhia ajatus. Rookie of the year. Nyt tunnustan, että en ole ennen Lauria NBA katsonut yhtään. Jotenka tämä voi olla sini silmäisten lasien takaa katsottua. Mutta tätä kuitenkin toivon. ;D ;D
 

XOX

Viestejä
406
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Eikö Ben Simmons ole aika loukkaantumisherkkä? Mahtaakohan pelata koko kauden...

Ja toisaalta nää on vasta Laurin ekat pelit, kehitystä varmaankin tapahtuu... Ben Simmonsillahan on tavallaan jo toinen kausi menossa eli siinä mielessä vähän etumatkaa.
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Jos Markkanen pystyy kasaamaan loppukaudella lähellekään näitä statseja joita viime pelissä veti - sanotaan keskiarvona 20p. / 10 levaria + 3-4 syöttöä & 1-2 blokkia, niin kyllä kisaa ihan aidosti tuosta Rookie of the Year -pystistä.

Toinen juttu tietenkin on, että pystyykö. Itse en ihan siihen usko.

Jos LaVine on puoliksikaan niin hyvä kuin mitä odotetaan, siitä tulee selkeästi Bullsin go-to guy joka näkynee mm. siinä, kuinka usein Markkanen pääsee koskemaan palloon kun kaikki syöttää Lavinea.

Toisaalta jos valmennusjohto ajaa ajatusta, että LaVine ja Markkanen on joukkueen dynamic duo ja tulevaisuuden kasvot, voi noiden kahden yhteispelistä tulla paljon hyvää ihan Markkasen henk.koht. tilastoihinkin. Jossakin Podcastissa hiukan hehkutettiinkin tällaista skenaariota jossa LaVine ja Markkanen rollaa ja poppaa pistäen puolustuksen mahdottoman tehtävän eteen: LaVine kun on huippu-ajaja joka osaa heittää ja Markkanen huippuheittäjä joka osaa ajaa - puolusta tuollaisia sitten... Tai kun LaVine osaa rynniä sisään, se voisi avata mahkuja tähän saakka kohtuu olemattomaan in-out pelaamiseen josta Markkanen kaarella varmaan kiittäisi.

Tai sitten LaVine vain rynnii yksin korille ja syöttää silloin tällöin Holidaylle joka heittää edelleen sen 5/20 peliä kohden ja Lauri frustroituu entistä enemmän tyhjän panttina.
 
Viestejä
1 349
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Lavinen ja Markkasen pick n' rollit vaikuttavat ajatuksen tasolla Bullsin parhailta vaihtoehdoilta hyökkäykseen. Toivottavasti Hoiberg osaa luoda näille kahdelle dynaamisen lähtöasetelman, Lavine on epätasapainossa olevaa puolustajaa vastaan ihan poikkeuksellisen vaarallinen pelaaja.

Tietty jos Lavine ei näe Laurin poppia koskaan tai jättää syöttämättä niin kuin Grant, niin kaikki tämä spekulaatio on turhaa. En toisaalta usko että NBA:ssa olisi kahta noin huonoa syöttäjää yhdessä joukkueessa.
 

XOX

Viestejä
406
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Eikö Holiday jää aloitusviisikon ulkopuolelle, jos/kun Lavine tulee takaisin?

Ehkä LaVinen mukaantulo parantaisi ainakin Laurin syöttötilastoa, kun kentälle tulisi joku, joka saa pallon syötöstä sisään...
 
Viestejä
1
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Faneille nettisivusto nostaa Lauria jopa vuoden urheilijaksi. Mielestäni ihan aiheellisesti. En juttua tänne linkkaa, mutta eiköhän jokainen sen osaa käydä itse lukemassa.

Omaan silmään Laurissa on kuitenkin pistänyt se jatkuva kehittyminen ja vieläpä nopea sellainen.
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Jos joku ei ole huomannut, niin suomalaisen Bullsin-seuraajan onnenpäivät koittaa juuri.

Nyt huomisaamuna Bulls @Lakers kello 5:30

Lauantai-aamuna Bulls @Warriors niin ikään kello 5:30

Sunnuntai-iltana Heat @Bulls kello 22:30


Että kolme matsia ihan ihmisten aikoihin.


(Ja tietty perjantaina on Bulgaria - Suomi ja sit maanantaina Suomi - Tsekki.)
 
Viestejä
2 568
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Lauri pyysi viime ottelussa kyllä sen verran näkyvästi ja aktiivisesti palloa, etten tiedä voisiko sitä enää tuon aktiivisemmin pyytää. Nyt hassattiin jopa postauksia 175 senttistä Ulista vastaan. Kyllä noi tilanteet alkaa saamaan melkeinpä koomisia piirteitä, kun samat tilanteet toistuvat ottelusta toiseen ja jokainen, paitsi kentällä olevat kanssapelurit, näkee mitä pitäisi tehdä. Positiivista oli nyt se, että Lauri päätti pakittaa itse postiin, kun ei kerta muuten saa palloa sinne. Toissa pelissä Lauri vielä syötti ulos vastaavissa tilanteissa. Nyt haki omaa ratkaisua. Se Benderiä vastaan tehty melkeinpä nowitzkimainen kääntöhypäri oli jotain kaunista katsottavaa. EM-kisoissa nähtiin vastaavia suorituksia ja ne kuuluvat ehdottomasti Laurin repertuaariin.

Mitä Lavinen paluun tulee, niin uskon, että se on Laurille lähinnä hyvä asia. Toivon ja uskon että Dunn ja Lavine pikkuhiljaa tulevat saamaan päävastuun takakentällä.
 

XOX

Viestejä
406
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Uskoisin samoin. Näkisin, että Dunnin ja Lavinen asema joukkueessa ei ole niin epävarma kuin Grantin ja Holidayn, mikä voisi johtaa hieman parempaan joukkuetekemiseen (kun ei ole pakko keskittyä koko ajan omien statsien maksimointiin).
 
Viestejä
7 517
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Peli alkoi kyllä silleen, kun kukaan valkku tuskin haluaa. Jokainen vuorotellen kokeilee vähän 1vs1. Laurilta huono alku myöskin, vaikkakin yksi hyvä ajo, mutta ei saanut uppoamaan.

Tulihan sielä tokalla puolikkaalla muutama positiivinenkin tilastomerkintä Markkaselle. Eiköhän tuo toisella puolikkaalla kaksinumeroisiin pääse.
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Markkanen oli kyllä vähän eksyneen oloinen ekalla puolikkaalla eikä näytä olevan ihan itseluottamuskaan tapissa, mutta pidetäään peukkuja, että toisella jaksolla aukeaa. Heittoprosentti ekalla jaksolla 16,7%.

Bullsin kakkoskenttä oli kyllä ihan liekeissä, eritoten Blakeney. Aika paljon kertonee myös Lakersin rosterin tasosta, että Bullsin vaihtokentällinen pyörittää sitä +13.
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Olipa käänne.

Markkasella kylmääkin kylmempi päivä, mutta silti 13 pistettä ja 14 levypalloa. Joukkueen toinen pisterohmu Holiday heitti sitten vieläkin huonommin. Jos edes toisella olisi ollut normiheittopäivä, niin tulos olisi ollut aika toinen.

Denzel Valentine on kyllä luonut nahkansa sitten Kesäliigan: on pelannut jo useamman hyvän pelin peräkkäin ja siksi kai Zipser ei pelaa enää ollenkaan? Kris Dunnkin alkaa lämmetä peli peliltä. ja kun Dunn alkaa pelata paremmin niin Grantin heikkous pelintekijänä käy entistä silmiinpistävämmäksi.
 

MK1

Viestejä
99
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Oli kyllä harmittavan huono heittopäivä Laurilla tänään. :/ Uusi levypallo ennätys kuitenkin syntyi.
 
Viestejä
7 517
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Jotenkin aika tutunoloinen peli. Pelaajilla, ketkä ei normaalisti ole niin suurta skorausvastuuta, säkittää melkeinpä kaiken alkuun. Varsinaisilla vastuunkantajilla ei taas kovinkaan mairitteleva alku. Normaalisti vähemmällä vastuulla olevat eivät kykene kantamaan tilannetta, kun painetta hieman lyödään ja normaaleilla vastuunkantajilla ei ole kokemusta nostaa omaa tasoaan.

Minusta Lauri vaikutti liikkuvan jotenkin raskaalla jalalla. Vai johtuiko kenties siitä, että oli vaan huonosti uponnut, niin alkoi painaa mentaalipuolen kautta. Kuitenkin koska viesti on hyvä päättää positiiviseen sävyyn, niin Markkanen oli silti ainoa joka pystyi tekemään pisteitä viimeisellä kolmella minuutilla ja epäonnistumisistaan huolimatta oli ainoa, joka ei pelännyt yrittää ratkaista ja ei ollut "peura ajovaloissa".

Joko seuraava peli on vieläkin raskaampi tai sitten edellisestä sisuuntuneempi...
 

XOX

Viestejä
406
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Katsoin vain toisen puoliajan, mutta samaa mieltä - Lauri vaikutti jotenkin väsyneen oloiselta, vaikkei edes ollut pelannut kovin suuria minuutteja.

Veikkaisin, että seuraava peli on edellisestä sisuuntunut, mutta saattaa kyllä olla vielä raskaampi, koska on toinen vieraspeli putkeen heti peräkkäisenä päivänä ja lisäksi vuoristossa (korkeusero).

Ainakin halli on tuttu Laurille.
 
Viestejä
131
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Lauri sairastellut ja näkyi kyllä jazzia vastaan. Ihan vetämättömän näköistä touhua.

https://twitter.com/DarnellMayberry/status/933556606783987712
"Lauri Markkanen is 5-for-26 in his last two games. Bulls coach Fred Hoiberg said Markkanen has been battling a bug the last few days and looked affected by it tonight."

Eli juu, 110-80 Bullsille turpaan, laurille 1-9 heittoa sisään, kolme pistettä ja seitsemän levaria. mietin vaan että jos on pöpöjä vastaan taistellut, miksi pelasi puoli tuntia eilen? Ja minkä takia se raahattiin vielä tänäänkin pelaamaan muutamia minuutteja jo ratkenneen pelin neljännelle jaksolle? Bulls, häpeän teitä.
 
Viestejä
2 290
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Kelmi kolkki sanoi:
Mietin vaan että jos on pöpöjä vastaan taistellut, miksi pelasi puoli tuntia eilen? Ja minkä takia se raahattiin vielä tänäänkin pelaamaan muutamia minuutteja jo ratkenneen pelin neljännelle jaksolle? Bulls, häpeän teitä.

Ehkä eivät ymmärtäneet taudin olevan niin rasittava, ehkä Markkanen vaati päästä pelaamaan. Toisaalta jenkkien valmennustaitokin on niin kuraa, ettei olisi ihme että on komennettu sinne vaikka on sairas.
 
Viestejä
373
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Tainnut olla Markkasen oma valinta pelata hieman kipeänäkin, kun niitä ennätyksiä/tilastoja/historiaa haluaa varmaankin tehdä !?

Nyt kolmosputki poikki, joten seuraavassa ottelussa GSW:a vastaan ei tarvitse pelata jos on vähänkään kipeä.
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Näky Into sanoi:
Nyt kolmosputki poikki, joten seuraavassa ottelussa GSW:a vastaan ei tarvitse pelata jos on vähänkään kipeä.
Tää olis tietty ihan järkevä selitys tilastohullussa Ameriikassa - oli idea sitten joukkueen tai Markkasen oma, tai yhteinen.

Samaa mieltä: Warriors-peliin siviilit päällä LaVinen seuraksi penkin päähän tsemppaamaan muita ja terveenä sitten seuraaviin peleihin.
 
Viestejä
2 568
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Facessa Bulls-fanit manaa jo valmiiksi sellaista skenaariota, että joukkue valitsisi ensi vuoden draftissa Luka Doncicin. Logiikka on suurimmalla osalla yksinkertaisesti se, että Luka on huono valinta koska on eurooppalainen. Ruudinkeksijöitä netti pullollaan. Oikeasti kyllä toi porukka Doncicin kaltaista pelaajaa kaipaisi. Toivottavasti näin käy.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös