Koripallo.com

Dallas Mavericks

Viestejä
2 446

“There were times throughout this process when I was in Brooklyn where I felt very disrespected,” he said.

Irving said he regretted not doing research on the Nets’ front office before he and his close friend Kevin Durant joined Brooklyn in the summer of 2019.

Irving confirmed he removed from Instagram his apology for promoting a movie containing antisemitic material earlier this season. The Nets suspended him for promoting the film and initially declining to apologize for doing so.
Valtavaa epäkunnioitusta Netsiltä. Ja nyt voikin sitten poistella anteeksipyynnöt antisemitismistä, kun ei ole enää pakko. Teksasissa taitaa tuo sakea paska vetääkin vähän eri malliin kuin New Yorkissa, missä eniten juutalaisia.
 

3PO

Viestejä
195
En tiedä em. nimimerkin syitä Kyrien inholleen. Jos nyt aloitellaan listaamaan potentiaalisia syitä, korkealle voisi päästä julkinen ja vaarallinen antisemitismi sekä holokaustin kieltäminen, seuraavaksi sitten muiden vahingollisten salaliittoteorioiden levittäminen (erityisesti koronan osalta).
No, jätetään asiat sellaisenaan rauhaan... osa on tahallista provokaatiota (kuten hänkin eräässä keskustelussa oli maininnut... tykkää hiukan ravistella porukkaa...).
Osa sitten on jo ihan asioita, joista voidaan olla montaa mieltä ja täällä vääntämällä ne eivät muutu miksikään...

Suoraselkäinen kaveri, joka on lajissaan maailman parhaimmistoa ja taitavin... ;) jokaisella toki meistä on syynsä "inholleen" :)
 
Viestejä
1 918
98e0dd18871cc933b1973dc9784d85f5d0e8d102.gif

7718ef2d0d61c0bdd749e441476d2b86bb358e77.gif
 
Viestejä
2 446
Osa sitten on jo ihan asioita, joista voidaan olla montaa mieltä ja täällä vääntämällä ne eivät muutu miksikään...
Holokausti ei tosiaan muutu miksikään, vaikka kuinka vääntäisi.

Kyrie uskoo sanoihinsa 100 %. Sen takia hän kieltäytyi pyytämästä anteeksi ja perumasta sanojaan. Sen takia hän pyysi anteeksi vain pakotettuna ja poisti anteeksipyyntönsä samalla sekunnilla, kun ura Netsissä oli ohi.
 
Viestejä
2 446

The team announced late Friday morning that Irving (right foot injury recovery), shooting guard Tim Hardaway Jr. (left ankle soreness), small forward Josh Green (rest), and power forward/centers Maxi Kleber (right hamstring injury recovery) and Christian Wood (rest) would sit out against the Bulls, essentially for precautionary reasons.

Siitä että laitettiin siirtotakarajalla kaikki munat Kyrie-koriin ja taisteluun mestaruudesta, alle kahdessa kuukaudessa tankkaamaan. Erittäin kova suoritus. Listalta tietysti puuttuu Luka, joka kieltäytyy tankkaamasta niin kauan kuin on sauma pleijareihin.

Ok, menettävät ykköskierroksen pickinsä, jos se ei ole top10. Mutta tokkopa Lukaa hirveästi lohduttaa tämän vuoden draftin #10 tms. varaus ja pudotuspeleistä ulos pullahtaminen. Ja noinkohan Kyrie tuossa jengissä jatkaa, kun tämä pätkä oli mitä oli, eikä yhteiselo Lukan kanssa näyttänyt siltä, että siinä mestarikaksikko olisi.

Tulee todella mielenkiintoinen kesä Dallasissa. Kolme vuotta Lukalla sopimusta jäljellä. Tyytymättömyyttä ollut ilmassa jo hetken aikaa. Joukkueen vahvistamisen pelimerkit vaan ovat melko vähissä.
 
Viestejä
2 446
Ja Lukahan pelasi sitten pelkästään ekan erän, ja senkin vain ja ainoastaan sen takia, että Dallasilla oli "I Love Slovenia" ilta, Slovenian valtion matkailufirma oli maksanut kaikille huivit jne. jne. ja pirusti jengiä Sloveniasta oli matkustanut Lukaa katsomaan. Sitten istui koko loppumatsin, Mavs onnistui häviämään ja on ulkona pleijareista.

Veikkaan etteivät nuo slovenialaisfanit ainakaan kovin tyytyväisiä ole reissuunsa...
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 694
 
Viestejä
1 918
Varmaan Cuban mielellään sakot maksaat jotta saa edes pikkaiset paremmat mahdollisuudet Victoriin.

Mun mielenrauhalle tekisi erittäin hyvää jos NBA nappais Dallasilta varausvuoron pois.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös