Koripallo.com

Erik Hood - Divarin paras pelaaja?

Huippu

No nyt sai Lapua todellisen huippumiehen. Hood taitaa olla divarin paras pelaaja, aivan loistava 1 on 1 -pelaaja, kova heittäjä ja erinomainen puolustaja. Saa nähdä mitä tapahtuu viikonlopun peleissä. Veikkaan että Lapua voittaa Vilppaan 10-15p ja Hood upottaa n. 35p.
 

erik

Olikse Erik Hood taannoin fokopossa? Sellainen lievästi pehmytpäinen kaveri?
 

mex

Mexicossa kai. Ei varma Mutta onhan Hood philadelphian paras katupelaaja ja pelaa Harlem Road Kings -joukkueessa. Vissiin Koben kavereita.
 

khobrain sivuilt

Kuvateksti:

Koripallojoglööri Eric Hood tilattiin Amerikan Philadelpihiasta varmistamaan Lapuan Korikobrien 1-divisioonapaikan.

27-01-2006 Pikavauhtia Suomeen tullut uusi jenkkivahvistus Erik Hood vahvistaa Korikobria jo
lauantain pelissä Vilpasta vastaan.

Erik Hood on 27 vuotias takamies, jonka pituus on 193 cm ja paino 85 kiloa
Erik on syntynyt Philadelphiassa USA:ssa, josta hän myös saapui suomeen.
Eri on viimeksi pelannut USAn ulkopolella Meksikossa kaudella 2002-2003.
Sen jälkeen Philadelphiassa Pro Am sarjassa.
Erik Hood pelasi 20 vuotiaana suomessa FoKoPossa 13 ottelua kovilla
tehoilla ja pistekeskiarvolla 33,7.27-01-2006 Troy Sledgen sopimus purettuKorikobrien pelaajan Troy Sledgen saatua 5 ottelun pelikiellon on sopimus Sledgen kanssa purettu.
 
Viestejä
339
Joku täyspäinen forssalainen vois vähän kertoa Hoodista enemmän. Taidoista kentällä ja etenkin siitä urbaanien legendojen ympäröimästä lähdöstä.
 

pelimies

kovan luokan pelimies, ei mikään "kikkailija", vaan kova korintekijä. lähti muistaakseni aikoinaan "sairasta isoäitiään" katsomaan ja jäi sille tielle.
 
Viestejä
2 257
Huimassa oli hyvä esimerkki vastaavasta pelaajasta viime kaudella. Vincent Whitt oli kovan yliopiston hyvä pelaaja, mutta oli pari viime vuotta pelaillut katukorista. Potentiaalia oli, mutta kuntoa ja pelituntumaa ei ollenkaan. Voi olla että tämä Hood on aivan eri tason mies, mutta varma jenkkivalinta ei missään tapauksessa.
 

..

Hoodin taidot aivan ylivoimaiset tähän sarjaan. Niputtanut sen luokan pelaajia vaiheikkaan uransa aikana että oksat pois.

Olisi aikoinaan halunnut tulla Fokopoon takaisin, katosi vain joululomaksi tavoittamattomiin ja seura teki omat johtopäätoksensä. Tuskinpa siinä sen enempää oli.
 

Erikin kanssa pelannut

Ei se todellakaan ole niin ylivoimainen ja hyvä mitä hehkutatte. Jos on samanlainen kuin ennenkin, niin tulee olemaan aika itsekäs ja kiukutteleva. Joukkuepelaaja se ei ole, mutta hyvät tilastot varmaan pystyy keräämään.
 

positiivista

jotenkin tuntuu että kaveri joka on 27v eikä oo koskaan missään pelannut niin tilastot ei taida kiinnostaa enää pätkän vertaa. sen verran kai tajuaa jo maailman menosta kun suomessa on ennenkin käynyt. suomen tilastot on vähän kuin bulgarian nelosdivarin lätkätilastot, yhtä merkitykselliset.
 

Erikin kanssa pelannut

positiivista sanoi:
jotenkin tuntuu että kaveri joka on 27v eikä oo koskaan missään pelannut niin tilastot ei taida kiinnostaa enää pätkän vertaa. sen verran kai tajuaa jo maailman menosta kun suomessa on ennenkin käynyt. suomen tilastot on vähän kuin bulgarian nelosdivarin lätkätilastot, yhtä merkitykselliset.
Mitä luulet kuinka monelle joukkuekaverilleen se syöttää, jos se pitää niitä aivan paskoina ja itseään ihan ylivoimaisena?
 

jos se ei sulle syöttänyt

niin istuitko penkillä?aika kohtuulliset nuo syöttötilastot kuitenkin ja fokopolla taisi olla yksi(?)tappio siinä vaiheessa kun mies lähti pois..keväällä niitä tuli sitten enemmänkin. tyypillinen forssalainen joukkuepelaaja taidat olla, jos nyt edes ikinä kenttää olet nähnytkään.muualle kitisemään!
 

ttrter

Noh, eiköhän se tänään nähdä kuinka ylivoimainen kaveri on kyseessä.
 

Jyyti

Best sanoi:
Onko se teidän Eerikki kova jätkä?

On se ainakin sellainen jota on etsitty jonkun aikaa. Todella hyvä heittäjä ja tsemppari. Tänään tuli yli 30p ::)

Lapualla kentän päätyjen takana on junnukentät, jossa pikkupojat heittelee tauolla nii muut kobrat rupes paiskii palloja nii eerikki meni pelaa junnujen kanssa sinne :D Näytti olevan hauskaa molemmin puolin!
 

Manninen

Jässi sanoi:
Koittakaa ny voittaa ees yks peli.

Tänään Lapuan hurmoshenkinen voittoputki saa jälleen jatkoa ja Lapua jatkaa hurjaa nousuaan kohti... öh tota noin, pkele, no jatkaa nyt minne jatkaa, mutta jokatapauksessa Hood mättää yksinään yli 70 p ja aiheuttaa Compolle "Manniset", eli Hood talloo Compolaisten varpaille (menee hermot, reidet puutuu ja happi loppuu). No voi olla, että joukuepeli pelaa ja apuja tulee hieman muiltakin, elleivät ole liikaa tiellä ja jää jalkoihin. Mutta siis varmuudella tämä uuden ajan "Elmo" hoitaa homman loisteliaasti Lapuan aavoille lakauksille (= ns. kotiin). Tämän jälkeen häntä kutsutaankin Lapualla "Elmo II" Hoodiksi ja hänelle annetaan rantatontti (mistä se nyt tähän hätään tehdään ? No p.kele, kaivetaan se ranta, ellei sitä rantatonttia muuten löydy). Mutta kyllä on ilo illalla katsella, kuinka sarjan kärki kaatuu ja samalla tulee kerralla todistetuksi, että Lapuan ja Compon pitäisi suosiolla vaihtaa paikkaa keskenään sarajataulukossa ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös