Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Jope--

Näinkö pääsi käymään!?...Wartti on kova kotona joten Kerava on siis ollut yksinkertaisesti parempi! Ketkä pelasi hyvin?...Kommentteja pelin nähneiltä....ja miksi ei muiltakin!
Kiitos. Itä-Helsinki vaikenee hetkeksi!
 

Pertsa Tuomala

Kylläpä kyllä.

Kuten numeroista voi päätellä, heitot ei kummaltakaan oikein uponneet - tai upposivat, mutta vain hetkittäin.

Wartti oli loppujen lopuksi aika pehmeä hakatessaan päätään Keravan Spar-liigan tasoiseen puolustukseen. Lopussa vaan miehet erottuivat pojista.

Kentän pistekunkku taisi olla Keravan Haanpää. Wartista tuskin kukaan pääsi lähellekään 20 pinnan saldoa.
 

högfors

LePy -- KaU 86-55 (42-30)

Melkoisessa myllytyksessä on ollu namikylän pojat ;D
 

Jore

högfors sanoi:
LePy -- KaU 86-55 (42-30)

Melkoisessa myllytyksessä on ollu namikylän pojat ;D
puutuiko karkkilalta miehiä? Aika huono tulos LePyä vastaan,kun on pelannut kelpo pelit WB:tä ja Keravaa vastaan!
 

Pertsa Tuomala

Haanpää on varmasti vähintään I-divarin tasoinen pelaaja ja sen takia on ehkä vaikea ymmärtää hänen pelaamistaan Keravalla.

Vaikka kyse on vain II-divarijoukkueesta, on Kori-80 Haanpäälle luonnollinen vaihtoehto, koska Haanpää asuu Keravalla.

Sitä paitsi - tämän hetkinen Kori-80 pelaa I-divarikorista ja pesisi mennen tullen esimerkiksi Rekolan, jossa sielläkin pelaa yksi Haanpää. Lisäksi koko Keravan koripallotoiminta junioreista aina edustusjoukkueen pelitapahtumien järjestämiseen vastaa enemmän I-divarin vaatimaa tasoa kuin monella nykyisellä I-divariseuralla.

Toki täytyy ihmetellä, jos Haanpää viihtyy kotikaupunkinsa seurassa koko kuluvan kauden.
 

pertsa on kahvilla

Pertsa onnistui vihdoin provosoimaan tarpeeksi noilla jutuillaan. Se, että Keravalla olisi Sparliiga tasoinen puolustus on kyllä sangen paksua. Ethän ole tosissasi? Ja jos olet niin mietin vaan että minkä spar- joukkueen puolustamista olet käynyt katsomassa...herää nyt oikeasti. Sitten Keravalla pelataan sinun mielestäsi 1-divarikorista (tasoltaan). Eikä helvetissä pelata, jos pelattaisiin, niin kervo ei olisi tippunut kakkoseen ja ollut nousematta ykköseen. Eihän kerava olisi päässyt edes karsimaan viime vuonna ellei muutama joukkue olisi luopunut karsinnoista. Nyt te keravalaiset pelaatte siis Eteläistä II-divaria, tarvitseeko viittoa?. Ja ne puitteet, mitkä puitteet? Ai niin, siellä myydään kahvia. Tosiaan. Kahvia ei saa joissain 1-divarimatseissa, kyllä keravalla osataan ja sali on muutenkin ihan hartwall areena tasoa...
 

Pertsa Marttila

En mä nyt ihan tosissani sen Keravan Sparliiga-puolustuksen kanssa ollut, mutta Keravan koripallotouhuja sivusta ja vähän lähempääkin seuranneena väitän, että tällä hetkellä asioita tehdään hiukan eri tavalla kuin mitä tehtiin esimerkiksi edellisellä I-divarikaudella pari vuotta sitten.

Mitä tulee viime kauden nousukarsintoihin niin pitää paikkansa, että Kori-80 ei päässyt sinne pelaamalla. Kerava väänsi luokkaantumisten ja pelaajien työkiireiden takia lähes koko syyskierroksen todella vajaamiehisenä. Vasta keväällä 2004, pelaajapakan tultua kuntoon, saatiin todellinen kuva siitä, millä tasolla Keravalla pystytään miesten koripalloa nykyään pelaamaan.

Pienimuotoinen buffet-myynti otteluiden yhteydessä on vain yksi osoitus seuralaisten aktiivisuudesta. Sinällään varsin tärkeä. Kysympähän vaan, että missä muissa II-divaripeleissä on kuulutukset ja toimitsijapöydän takana enemmän kuin yksi tai kaksi ihmistä - siis sellaisia ihmisiä, jotka eivät istu siellä kotijoukkuueen peliasu päällä. Kaiken lisäksi vielä joidenkin joukkueiden peliasut ovat niin monen sorttisia, että hallissa olevista on välillä vaikea nähdä, että kuka on tullut pelaamaan ja kuka toimitsemaan.

Killan sali on todellakin vähintään Länsi-Auto -areenan luokkaa, jos sitä vertaa esimerkiksi Kallahden Liikuntahalliin, jossa vielä viime vuonna pelattiin I-divaria. Tarvittaessa löytyy satoja istumapaikkoja ja pelikellon summerinkin toimii.

Loppujen lopuksi koko koripallotouhu on Suomessa pelkkää puuhastelua. Pikkujätkänä, seuratessani suosikkijoukkueeni KTP:n pelejä, pidin Tuomalaa, Marttilaa, Spockia, Klingaa, Monni Sarkalahtea ja muita vanhoja staroja tosi kovina pelureina. Nyt vanhemmiten on hohto jotenkin niistäkin muistoista hävinnyt tajuttuani, että tämä koko touhu on Koripalloliittoa myöten pelkkää pienen piirin puuhastelua - ja asiat hoidetaan juosten kustusti.

Jostain ihmeen syystä, joka minulle itsellenikään ei ole vielä selvinnyt, yritän omalta pieneltä osaltani vaikuttaa siihen, että ainakin Keravalla homma hoituu tyylikkäästi - oli sarjataso mikä hyvänsä.
 

karkkilan mies

Kuules Pertsa, se teidän kahvio hommeli ei nyt kovin kummoinen asia ole, karkkilassa on kahvio vaikka salissa pelattaisiinkin minityttöjen 3-divaria. Myös toimitsija hommelit on hoidossa mutta asiota ei kuitenkaan voi vertailla keskenään. Silti, älä yli hehkuta asioita, ainiin, kuinka moni muu 2-divari porukka kuvaa kotiottelunsa? (provosointi, ekassa pelissä keravaa vastaan kamera oli käytössä).
 

......

....eiköhän hoideta peelamalla tämä kilpailu ja kauden jälkeen nähdään mille sarjatasolle mikäkin joukkue kuuluu!! Tottahan on se,että Keravalla on hyvä joukkue-en tiedä kuinka paljon parempi,kuin viime kaudella ja mikä siihen on syynä.? WB on myös kova ja pääsee karsintoihin! Pelaaminen on mielestäni kumminkin tärkein asia, eikä mikään kahvittelu tai kuvaaminen!
 

nl_fever

Pertsa sanoi:
Pai tö vei - Karkkila on ihan asenne mesta mitä koripalloon tulee. Joukkue ykkösessä ja kakkosessa on tuon kokoluokan kylältä ihan huippu saavutus. Puhumattakaan, että mestaruussarjaakin on pelattu. Sen hallin voisi kuitenkin perussaneerata purkamalla pois ja rakentamalla uuden tilalle.....

Hallista pitäisi tehdä entistä neuvostomallisempi ja alkulämmittelyissä soitettaisiin vain neuvostoliiton kansallislaulua ja katossa roikkuisivat neuvostoliiton lippuja. Siinä olisivat vierailijat ihmeissään.
Siis tosissaan sen hallin eräs ulkoseinä on yläasteen/lukion sisäseinä, että purkaminen ei välttämättä ole kovinkaan helppo/järkevä homma.

Mitenköhän Jarkko Ilosen peliesitykset muuttuvat, kun mies valittiin vast'ikään kunnanvaltuustoon?
 

Pertsa

Sattuisiko kukaan tietämään jo pelattujen KaHe - ToPoLa tai KaU - Superit -pelien tuloksia ???

KaHen vellihousut ilmoittavat lopputuloksen koris.netiin todennäköisesti aikaisintaan marraskuun puolivälissä, joten ilmoitelkaa muut tätä kautta, jos jotakin tiedätte.

En tiedä mihin KaHen miehet aikaansa tuhlaavat, mutta tuskin ainakaan yhtenäisen peliasun suunnitteluun ja hankintaan....
 

Kartanon rouva

KaHe voitti 10 - 20 pinnaa. Ottelu oli selvä ensimmäisen erän jälkeen. Eroa pahimmillaan / parhaimmillaan n.30 pistettä. Lopussa luvut muuttui ToPoLa:n kannalta siedettävimmiksi. Supereitten pelistä ei tietoa.
 

koris.net

sieltäpä nämä löytyy.

KaU -- Superit 86-71 (39-38)

Superit saivat hyvän alun peliin kun karkkilan poijat antoivat useita harhasyöttöjä. Lisäksi Superit pelasivat alun todella makaavaa paikkaa ja Ilosen johdolla heitot osuivat rautoihin. Toisen puoliajan Superit pelasivat miestä. Täytyy kyllä sanoa, että Sakala on kovempi kuin uskoinkaan, paras korinaluspelaaja karkkilassa. Kerava, Lepy ja Wartti lienevät sarjan kovimmat jengit mutta muutenhan karkkilan nuorilla taitaa olla ihan hyvät saumat.
 

Defence

Väinämöinen sanoi:
Tuntuu käsittämättömältä notkahdukselta Karkkilan peli Leppävaarassa, kun katsoo muiden otteluiden tuloksia.

Lepyhän on kuuluisa nimenomaan kovasta puolustuksestaan, ja on pitkäikäisin joukkue kakkosdivarissa eli ollut mukana perustamisesta lähtien (n.13vuotta!). :eek:

Melkein jokaisena vuonna se on kuulunut sarjan vähiten pisteitä päästäneisiin joukkueisiin. :)
 

Sivusta katsoja

Pertsa Tuomala sanoi:
Kylläpä kyllä.

Kuten numeroista voi päätellä, heitot ei kummaltakaan oikein uponneet - tai upposivat, mutta vain hetkittäin.

Wartti oli loppujen lopuksi aika pehmeä hakatessaan päätään Keravan Spar-liigan tasoiseen puolustukseen. Lopussa vaan miehet erottuivat pojista.

Kentän pistekunkku taisi olla Keravan Haanpää. Wartista tuskin kukaan pääsi lähellekään 20 pinnan saldoa.

Pertsa tuomala on varmaan ollu jossain eri pelissä.. muistan nähneeni kyseisen ottelun ja se oli aivan pyöreätä peliä,ei hirveen hyvää peliä kummaltakaan,varsinkaan WB:n "pojilta" ... Spar-liigan tasoinen puolustus ::) Se oli keravan puolustukseks todella hyvää... Katsottuani wb:n sivuilta niin Hänninen(17v) 17p on mielestäni aika lähellä.. Eikä kaukana ole Vangonen(20v)&Forström 13 pistellään... Haanpää(19v) oli hyvä,varmaan 25p.. On hienoa että nuoret pelaajat alkavat olla kykeneviä ratkaisijoiksi tiukoissa peleissä... Odotan innolla seuraavaa kohtaamista...
 

fast

mites yllläoleva ottelu? Onko joukkueet minkälaisii? kannattaako mennä kattoon kisikselle lauantaina?
 

pepe

Sivusta katsoja sanoi:
Pertsa tuomala on varmaan ollu jossain eri pelissä..  muistan nähneeni kyseisen ottelun ja se oli aivan pyöreätä peliä,ei hirveen hyvää peliä kummaltakaan,varsinkaan WB:n "pojilta" ... Spar-liigan tasoinen puolustus ::) Se oli keravan puolustukseks todella hyvää...  Katsottuani wb:n sivuilta niin Hänninen(17v)  17p on mielestäni aika lähellä.. Eikä kaukana ole Vangonen(20v)&Forström 13 pistellään... Haanpää(19v) oli hyvä,varmaan 25p.. On hienoa että nuoret pelaajat alkavat olla kykeneviä ratkaisijoiksi tiukoissa peleissä... Odotan innolla seuraavaa kohtaamista...

Täytyy myöntää, että tämä Hänninen oli todella positiivinen yllätys. Vaikuttaa ihan tulevalta pelimannelta... Toisin kuin joku inisevä, vanha sentteri... Loistava suoritus nuorelta kundilta!
 

Kokemustakin

pepe sanoi:
Täytyy myöntää, että tämä Hänninen oli todella positiivinen yllätys. Vaikuttaa ihan tulevalta pelimannelta... Toisin kuin joku inisevä, vanha sentteri... Loistava suoritus nuorelta kundilta!

Wartille tulossa myös kohtalaisesti kokemusta kun Heinosen Antti palaa mestaruussarjasta takaisin kasvattaja seuraan.
 

Etsitään elämää

fast sanoi:
mites yllläoleva ottelu? Onko joukkueet minkälaisii? kannattaako mennä kattoon kisikselle lauantaina?

Jos et mitään muuta keksini tuu meidän saunan taakse lopetettavaks :-*
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös