Koripallo.com

eteläinen III divari

  • Viestiketjun aloittaja hugh jaskaman
  • Alkaa

Lepy tiivii

Vs: eteläinen III divari

Superit - LePy matsin kamat vekaran.blogspot.comissa.
 
Viestejä
16
Vs: eteläinen III divari

Sunnuntai 19.12.2010 klo 13:20 Vuosaaren Urheilutalo Wartti Basket-Härät 66-80 (12-24, 23-24, 13-18, 18-14).

Ottelun alussa mentiin tasatahtiin kentän päästä päähän. Jos jotain eroa joukkueiden välillä halusi etsiä niin ehkä se oli osumatarkkuus. Kotijoukkue otti taktisesti taitavasti aikalisän jo kolmen minsan kohdalla. Tilanne oli 1-13, Suovuo oli upottanut upeasti jälkimmäisen vaparinsa pari minuuttia aiemmin.

Ero päätettiin ottaa välittömästi kiinni. Naapurin Laakso oli eri mieltä, ja laittoi ekan jakson kaikki neljä jölssiään sisään. Seuraavat kaksi jaksoa pelailtiin sopuisasti odotellen Wartin perinteistä viimeisen jakson kiriä.

Tuomaritarkkailu, meikäläisten core competence area, jäi tällä kertaa Härkien koutsin harteille. Joka kerta kun James sai pallon kuului "askeleita!". Pari kertaa askeleita vaadittiin Jamesille vaikka hänellä ei ollut edes palloa. Olisiko kerran ollut vaihtopenkilläkin huudon kuuluessa. Saahan sitä huudella, ehkä mielenkiintoisin oli moite, jossa tuomittiin pelaajiemme protesti vastustajan mahdollisista askeleista. Jossain vaiheessa omatkin pelaajat esittivät kohteliaasti, että "oo nyt hiljaa".

Ottelu oli dumarinäkökulmasta aika helppo, ystävällistä pelaamista puolin ja toisin. M2D:n nykyinen muotivillitys epäurheilijamaisuus ei ole vielä levinnyt alasarjoihin. Ainoa teku tuli meidän Topparille aika helposti. Ei muuten kande ottaa tekua kun naapurilla on nuori Takala kentällä. Villeimpien huhujen mukaan osaa halutessaan heittää vaparit ohi, mutta tästä ei tullut nytkään näyttöä. Härkien juniorikaarti pelasi muutenkin tyylikkäästi, kuten toki aikuisetkin.

Vikalla jaksolla tultiin taas lujaa, ja kohta ero oli enää 9 paunaa. Sitten homma jumittui, ja kun Malassu-Laakkonen kombinaatioyhdistelmä muutti eron jo 16 pinnaan oli ottelu taputeltu neljä minsaa ennen loppua. Asiaa ei auttanut Jamesin komea donkki (saliin oli saapunut nuorehkoja naisia) eikä se, että ero oli enää 10 kun kaksi minuuttia oli pelaamatta.

Tuomaripari Mr Front nuorempi ja Ms Nieminen luulivat päässensä helpolla, mutta jostain ainakin minulle käsittämättömästä syystä 18 sekkaa ennen loppua syntyi kiihkeä kalabaliikki Malassun epäsäännöllisestä kuljetuksesta -ottelu oli ratkennut aikoja sitten.

Pistemiehet WB: Suovuo 23, Dockery 20, Ahlgren 7, Paramo 6, Pistokoski 5, Toivonen 3, Matikainen 2
Härät Laakso (MVP) 27, Pulkkinen 17, Laakkonen 15, Malassu 7, Tiihonen 6, Takala 4, Dolk 4.

Parkkipaikalta löytyi aika hyvän näköinen Audi, ja yksi junnumme näytti Itä-Helsinkiläisessä autokoulussa oppimiaan teoriatuntitaitojaan, ajonesto ohitettiin ja auto käynnistyi nätisti kaapeleilla. Matka päätyi kuitenkin hetikohta lumipenkkaan, ajotunnit alkavat kuulemma vasta ensi viikolla.
 

Seniors-Kakkoskori

Vs: eteläinen III divari

Missäs viipyy perinteinen kollien rapsa viikonlopun pelistä? Ei maistu kinkku samalta kuin aina ennen, jos ei ensin saa kerätä nälkää mehukkaan raportin parissa :) Luulisi että pelistä jonkinlaisen rapsan saisi aikaan, kun molemmilta joukkueilta on tännekkin ilmestynyt useampiakin jopa II-divaritason otteluraportteja kauden aikana...
 
Viestejä
382
Vs: eteläinen III divari

Seniors-Kakkoskori sanoi:
Missäs viipyy perinteinen kollien rapsa viikonlopun pelistä? Ei maistu kinkku samalta kuin aina ennen, jos ei ensin saa kerätä nälkää mehukkaan raportin parissa :) Luulisi että pelistä jonkinlaisen rapsan saisi aikaan, kun molemmilta joukkueilta on tännekkin ilmestynyt useampiakin jopa II-divaritason otteluraportteja kauden aikana...
Tulee tulee, kohta... :)
 
Viestejä
382
Vs: eteläinen III divari

Pisteryöstö lumipyryn keskellä - Seniors kaatui nitropelissä

Kakkoskori suuntasi monien ja mielenkiintoisten reittien kautta Haagaan Seniorsin vieraaksi. Ennakolta oli tiedossa, että vihreät miehet ovat vahvoja kotonaan ja varsinkin lähes täyden rosterin kirmaaminen kentällä antoi merkkejä tulevasta. Vanhemmat Kollit levittivät vielä tässä vaiheessa linimenttiä kolottaviin niveliinsä, jos siis olivat löytäneet tiensä pelipaikalle.

Ottelun alku oli Kakkoskorin - 0-1! Seuraavan kerran Kollit pääsivät kuskin paikalle noin ajassa 39.48 (+/- 5 sek). Ensimmäisellä kympillä Senior esitti vahvaa heittopeliä ja onnistui puolustamaan lähes jokaisen Kollin pimentoon. Seniors takoi ekalla kympillä enemmän pinnoja (26) kuin Kollit tuplasti samassa ajassa (25). Pahimmin Kolli-puolustusta puhkoivat lähinnä herrat Pelkoset. Kollien osalta toisen kympin parasta antia oli se, että Seniorsin pistetehtailulle saatiin edes jonkinlaiset rajat ja eron venyminen lähes tyrehtyi. Puoliaikaa vietettiin selvässä kotijohdossa lukemin 39 - 25. Vieraiden heittopeli oli omalla tavallaan tiivistettynä aivan karmeaa shaibaa.

Kolmannelle kympille Kollien vanhempi kaarti oli saanut lihaksensa (ai mitkä?) lämpöisiksi ja tähtäimet kohdistettua edes suunnilleen kohdalleen. Kiri alkoi purra hitaasti ja varmasti. Kirin pahin este oli tosin herra Petteri Pelkonen, joka piti Seniorsin käytännössä yksi kuskin paikalla - kolmannella kympillä 19 pinnaa, joista 14 putkeen. Näin jälkeen päin herää kysymys, että huomasiko kukaan vierailijoista, että siellä oli yksi kaveri todellisissa liekeissä ja olisi tarvinnut erikoisvartiointia. Annettakoon silti pakeilla pieni synninpäästö, koska mukana oli erittäin tyylikkäitä, suoraan naamatauluun vedettyjä jumppereita ja muita sirkustemppuja. Kollien takaa-ajon ilmentymänä voidaan pitää Jesse Suutari-Kaupin kauden ensimmäisiä kolkkeja, jotka upposivat lähes peräkkäin keskelle kotijoukkueen koria. Suutari-Kaupin lisäksi Ossi Ylipekka löysi toisella puoliajalla itsensä ja alkoi laittaa pelivälinettä mukiin käyttäen kokoaan lyhyempiä vastustajia vastaan häikäilemättä hyväksi. Kolmas kymppi kavensi eron puoleen ja viimeinen kymppi alkoi jännissä tunnelmissa.

Seniorsin turmaksi koitui korinteon hankaluus parillisien erien aikana (1. ja 3. erä 52 p / 2. ja 4. erä 25 p). Kollien järjestämä takaa-ajo tuotti vihdoin tulosta eron ollessa vielä neljännen kympin puolessa välissä pahimmillaan 10 pinnaa (72-62). Toni Railotien ja Ylipekan koreilla sekä kapteeni Kosken kolmosella ja Jarkko Rönnholmin vapareilla Kollit nousivat vihdoin tasoihin viimeisellä minuutilla (76-76). Pelikellossa oli aikaa 19 sekuntia ja Seniorsilla aikalisä. Kollit päättivät laittaa Seniorsin vapaaheittoviivalle ja Ylipekan virheen johdosta Tuomas Pelkonen heitti toisen kuppiin. Jälleen aikalisä. Pallo pelattiin korin alle Ylipekalle, jota rikottiin - mies viivalle ja molemmat heitot sisään tilanteeksi 77-78 ja Kollit ensimmäisen kerran johtoon 0-1 -tilanteen jälkeen. Seniors pelasi viimeisen heiton P. Pelkoselle, joka napautti heittonsa takarautaan - levypallo Rönnholmille ja Ylipekka vielä kerran viivalle taputtelemaan loppulukemat 77-79.

Ottelu oli kaiken kaikkiaan viihdyttävä tapahtuma. Näitä lisää, kiitos! Ottelun tuomaripari Tuominen - Terämaa vihelsi tarkasti, mutta erittäinkin hyvin linjan pysyessä molemmissa päissä. Kauden parasta tuomarityöskentelyä! Seniorsille kiitos hyvästä urheilutapahtumasta!

Seniors - Kakkoskori 77 - 79 (26-15, 13-10, 26-33, 12-21)

pinnat:
Seniors: Pelkonen P. 32, Pelkonen T. 12, Metsälä 12, Sahlberg 9, Arte 7, Kokkonen (?) 2, Salmio 2, Illman 1, Rinne -

Kakkoskori: Railotie 16, Rönnholm 16, Ylipekka 15, Koski S. 15, Kauppi 6, Iivonen 4, Jumppanen 4, Heinonen 3, Luukkonen -

Tästä on hyvä jatkaa joulutauolle. Kakkoskori toivottaa kaikille m3d-joukkueille Hyvää ja Rauhallista Joulua!!!
 

Seniors-Kakkoskori

Vs: eteläinen III divari

Kiitkosia vapaaheitolle hyvästä rapsasta jälleen kerran! Nyt voikin hyvillä mielin mennä joulupöytään :)
 
Viestejä
94
Vs: eteläinen III divari

Vekara sanoi:
Arvoisat eteläiset M3-divarilaiset

Koska tämä uusi otteluhanke on nyt tullut tällä foorumilla esille näin aikaisessa
vaiheessaan, niin laitan tässä tulemaan hieman infoa.

Lähetin viime viikolla M3D-joukkueiden yhdyshenkilöille sähköpostiviestin, jonka
tarkoituksena on tehdä alustava kartoitus joukkueiden halukkuudesta osallistua
tekeillä olevaan historian ensimmäiseen A-B-otteluun.

LePy on siis aikeissa järjestää hegemoniaottelun, jossa mittaa toistaan ottaisivat
eteläisen III-divisioonan A- ja B-lohkon joukkueista muodostetut "tähdistö"-sikermät.

Useinhan sarjan pelaajien keskusteluissa spekuloidaan kauden alla ja aikana,
että kumpikohan lohkoista onkaan se kovempi lohko kunakin kautena, A vai B.
Tälläinen "All-Stars"-peli loisi myös osaltaan yhteishenkeä joukkueiden kesken.
Ja voisipa kuvitella kiinnostusta löytyvän melkoisesti itse otteluakin kohtaan, koska
kyseessä olisi sentään 23:n joukkueen yhteinen tapahtuma, jossa jokaisella joukkueella
voisi olla oma pelaajansa mukana pelissä.
Ottelu olisi alustavasti arvioden toteutumassa M3D-sarjan joulutauon aikoihin.
Pelipaikaksi kaavailemme ensisijassa Leppävaaran liikuntahallia.

Eteläinen III-divisioona on jo rakenteeltaankin kuin luotu tälläiseen All Stars-tyyppiseen otteluun.
Joukkueille löytyy luonteva vastakkainasettelu A- ja B-lohkojen väliltä.
Molemmissa lohkoissahan on normaalisti 12 joukkuetta.
Kunkin joukkueen sisäisellä päätöksellä valitaan oman joukkueen piiristä varsinainen
edustaja sekä vähintäinkin yksi, mielellään kaksikin varaedustajaa. Loukkaantumisten yms.
syiden takia varsinaisista edustajista ei välttämättä saada 12-miehisiä joukkueita täyteen,
joten varaedustajilla tullee käytännössä olemaan hyvinkin tärkeä rooli joukkueiden täydentäjinä.
Edustajien valintakriteerit saisi kukin osallistuvista joukkueista valita ihan itse.
Pitäen tietysti mielessä, että tarkoituksenahan on mitata A- B-lohkojen voimasuhdetta kuluvan
kauden osalta sekä saada myöskin toteutettua viihdyttävä höntsä-tapahtuma "pitkän ja raskaan"
sarjakauden lomaan. Edustajien ei siis todellakaan välttämättä tarvitsisi olla joukkueidensa varsinaisia
tähtiä, vaan toivottavaa olisi että edustajistoon tulisi valituksi myös joukkueensa ansioituneita
persoonia, väriläiskiä ja pitkäaikaisia keulakuvia. Eli varmaankin monen joukkueen osalta
juuri yhdyshenkilö saattaisi useinkin olla juuri se pelaaja, joka parhaiten edustaisi joukkuettaan.
Myös esimerkiksi seuraavan tekun ottajan voisi "palkita" valitsemalla hänet jenginsä edustajaksi
A-B-otteluun perinteisen saunakaljaroudaamisen sijaan (lisäksi).
Mutta kuten sanottu, valinta tulee olemaan teidän.
A- ja B-joukkueiden valmentajaksi pyritään kutsumaan ansioituneita M3D hahmoja.
Ehdotuksia toki otetaan mielellään vastaan kaikilta tahoilta ja vapaaehtoiseksikin saa halukkaita
ilmoittautua..


..Yritän vastailla asiaa koskeviin tiedusteluihin myös tällä palstalla parhaani mukaan.

Veikko Rantio
Leppävaaran Pyrintö, miesten joukkue
A-B-ottelun järjestelytoimikunta
Milloin ottelu pelataan (pelipaikaksi uumoiltiin Leppävaaran liikuntahallia)?

Jännityksellä jään odottamaan ottelun järjestämistä ja etenkin sitä, että saavatko LePy-aktiivit buffan pystyyn ja kelvollisia mustikkatassuja myyntiin.. :p
 
Viestejä
12
Vs: eteläinen III divari


Lähetimme syyskuun puolenvälin aikoihin M3D-joukkueiden yhdyshenkilöille sähköpostia, jossa
tiedustelimme joukkueiden halukkuutta joulutauolle tähdättyyn AB-koosteotteluun osallistumiseksi.
Varmoja osallistujia ilmoittautui seitsemän ja muutama epävarmempi tapaus.
Ottelujärjestelyiden jatkamiseksi olisi kuitenkin pitänyt saada varmistus vähintäänkin puolelta molempien lohkojen joukkueista.
Näin ollen nyt ei ollut mitään varmuutta siitä, että olisiko saatu kasaan kattavasti edustetut lohkojoukkueet.
Projektia ei siis tällä erää kannattanut jatkaa tämän pidemmälle, vaikka ihan mielellämme olisimme tähän kolmen viikon
sarjatauon lomaan pientä äksöniä järjestäneet.
Toivotaan kuitenkin. että tästä jäi jonkinmoinen siemen itämään ja joku vastaavanlainen häppeninki joskus tulevaisuudessa
vaikkapa toteutuukin.

Veikko Rantio
Leppävaaran Pyrintö, miesten joukkue
 

Dibs

Vs: eteläinen III divari

Voidaanhan me spekuloida A- ja B-lohkon joukkueiden "tähdistöistä" :) Laittakaas omia listojanne!
 
Viestejä
382
Vs: eteläinen III divari

Kakkoskorin kotitaika piti kärkiottelussa - Visa Basket kaatui hyvällä pelillä

Joulun kinkut olivat enää muisto vain ja viime viikon harjoituspeleillä otettu tyhjät pois, kun Nikkariin saapui lohkon kärkikamppailuun Kolleja syksyllä pahasti riepotellut Visa Basket. Visan 7 peluria muodosti varsin kilpailukykyisen nipun ja kotijoukkue oli puolestaan saanut sairastuvaltaan takaisin Kari Piipposen ja Tume Keskisen. Hieman jännitti, miten 2 kuukauden tauko kullakin näkyy...

Ottelun alku oli vauhdikas ja koreja syntyi tasaisesti molempiin päätyihin. Ensimmäisellä kympillä mm Kollikippari Samu Koski naulasi pari muikeaa kolmospussukkaa ja pikkutauolle mentiin tiukassa 22-21 tilanteessa. Toisella kympillä näytti siltä, että Kollit määräävät ottelun tahdin kokonaan ja ero repesi suurimmillaan jo Kärsä Piipposen kolmosella 16 pinnaan (41-25). Tästä sisuuntuneena Visan Stålhammar ja Nietosvaara olivat kuitenkin eri mieltä ottelun suunnasta ja kavensivat Kollien johdon nakuttamalla kimpassa Visan sarakkeeseen 17 pinnaa lisää. Isolle tauolle mentiin hienoisessa Kolli-johdossa lukemin 51-44.

Tauolla Kollien vaihtopenkillä mietittiin, että nyt pelataan sitten tarkasti kolmas kvartaali eikä aleta sössiä. Toisin kuitenkin kävi. Visan tiukentunut puolustus aiheutti harmaita hiuksia Kollilaumalle - kuskinpaikka vaihtui vierailijoille kotijoukkueen sohiessa palloa maaliin vain 12 pisteen edestä. Viimeiselle kympille Kollit päätti olla myymättä nahkojaan halvalla - ottelu eteni tasaisessa ja hienoisessa Visa-johdossa aina tilanteeseen siihen asti, kunnes ottelua oli jäljellä nelisen minuuttia. Samo Kosken kahdella vaparilla ja kylmänviileällä kolmosella Kollit hivuttautuivat tiukasti jälleen vierailijoiden kantaan ja jopa tasalukemiin 82-82. Tasatilanteessa kolliveteraani Jarkko Rönnholm kiskaisi Kosken namuttelupassista vastapalloon kotijoukkueen kolmen pinnan johtoon, minkä jälkeen Johannes Jumppanen vei nopean hyökkäyksen päätteeksi kotijoukkueen jo ratkaisevan tuntuiselle karkumatkalle lukemin 87-82. Tämän jälkeen vierailijat ei enää pelitilanneheitoissa osuneet ja kun Samu Koski naulasi kaksi vaparia ja Rönnholm niittasi buzzer beaterin lähes lattiatasosta hyökkäyslevyrin jälkeen voitiin tulostaululla ihailla kotivoittoa osoittavia lukemia 91-88.

Ottelu oli viihdyttävä ja vauhtia riitti. Vierasjoukkueen Stålhammar oli merkattu mies, mutta siitä huolimatta hemmo nakutti tarkasti 26 pinnaan. Kentän kovimmasta pistesaaliista vastasi kuitenkin Nietosvaara, joka aiheutti liukkaudellaan jatkuvasti harmaita hiuksia Kollien puolustukselle - tuloksena komeat 32 pinnaa. Kotijoukkueen onnistujat jakautuivat tuttuun tapaan tasaisesti kippari Kosken takoessa 22 pinnaan Rönnin säestäessä 20 pinnalla.

Voitto lämmitti mieltä, mutta pilviä taivaalle aiheutti järkälemäisen Toni Railotien mahdollisesti saada kylkivamma. Johan se sairastupa oli hetken lähes tyhjä. Tuomarit hoitivat ottelun Tuomistomaisen tyylikkäästi. Ottelusta ei juurikaan irtoa erikoisuuksia...

Kakkoskori - Visa Basket 91 - 88 (22-21, 29-23, 12-23, 28-21)

pisteet:
Kakkoskori: Koski S. 22, Rönnholm 20, Railotie 12, Piipponen 10, Ylipekka 9, Jumppanen 9, Haapasalo 7, Keskinen 2, Kyyrö -, Luukkonen -, Kauppi -

Visa Basket: Nietosvaara 32, Stålhammar 26, Leikas Toni 14, Diouf 6, Kauppinen 6, Spiridovitch 4, Järvinen -

Olihan kivaa taas saada parempaa peliä alle (vrt. treenimatsit JaKaRia (tappio) ja Rekolaa (voitto) vastaan).
 
Viestejä
16
Vs: eteläinen III divari

9.1.2011 klo 2015 Martinhalli-Hyvinkää HyPo2-WB 71-68 (17-13, 18-20, 17-17, 19-18).

Ns. kevätkausi alkoi ehkä hankalimmalla mahdollisella vierasmatsilla. Kausibudjetissa oli matka suunniteltu tehtävän pummilla junassa, mutta kova talvi on tehnyt junamatkailun varsin arvaamattomaksi.

Itse ottelu oli harvinaisen tavanomainen suoritus. Ekalla jaksolla ihailtiin naapurin heittovoimaa, sitten pelailtiin tasatahtiin ja viimeisellä jaksolla tehtiin matsista tasainen, rikkonainen ja sekava.

Ottelun kulminaatiopiste oli ihan lopussa syntynyt kalabaliikki, jossa mitä ilmeisimmin isot töni pieniä ja kostoksi pienet isoja, ja vissiin joku vielä jotakin. Kahta edes vähänkään yhtäpitävää silminnäkijälausuntoa en ole kuullut. Juniorin lyömisestä kuulemma härdeli alkoi, mutta ko. pelaaja ei tunnusta tulleensa lyödyksi, ja kun juniorivuodetkin ovat kaverilla takana niin ota nyt sitten tästäkin selvää. Loppusaldo pöytäkirjassa oli kuitenkin meille kaksi EU-virhettä, eikä mitään jatkoseuraamuksia. Menikö tuomiot oikein ja oliko tämä nyt sitten matsin ratkaisu, so not, lopputulos kakkospossujen kolmen pinnan voitto.

Kotijoukkeen pinnat: Koskinen 17, Kernen (? nro 13) 16, Liikala 14, Niemi 11, Blomqvist 8, Pilvi 2, Putus 2, Hämäläinen 1, Laiho 0, Vihavainen 0
Wartti: ottelun paras pistemies koostui tällä kertaa samalla numerolla pelanneista herroista Parama ja Toivonen 23 pinnaa, Syväpuro 18, debyytin tehnyt Finell 10, Dockery 10,Matikainen 4, Pistokoski 3.

Tänään oli vieraana sitten toinen radanvarsijengi, jään odottelemaan ekana nimimerkki Vapaaheiton ansiokasta raporttia tapahtuneesta. Minulla jäi junnumatsin takia viimeinen jakso käytännössä näkemättä.
 
Viestejä
329
Vs: eteläinen III divari

16.1. Masu – Ky-Kori
37-64

Kyseessä ei ole puoliaikatulos vaan ottelun lopputulos. Masu kävi siis sunnuntaiaamuna valloittamassa yhden kategorian miesten 3.divarissa, sillä tällä hetkellä kategoriassa ” Pienin pistemäärä” komeilee Masun nimi ja naisten Sm-sarjaan verrattavissa olevat numerot 37. Masun 20 pelaajan ringistä paikalle jaksoi vaivautua viisi pelaajaa + kaksi A-junioreista kaivettua vahvistusta. Ensimmäinen erä meni Edarin valittamisen ja taistelun jälkeen Ky-Korille 6-20. Tässä vaiheessa oli jo selvää että helppo matsi ei ole luvassa, tai oikeastaan se oli jo alkulämmittelyssä tullut ilmi. Masulla oli selvät sävelet Kauppislaisten isojen pelaajien pysäyttämiseen ja aika yksinkertaisesti pojat olisi pysäytettykin; mutta tätäkään ei jostain syystä millään manipulaatiolla pystytty toteuttamaan. Kaikki tekeminen Masun osalta oli koko ottelun ”vähän sinne päin”. Ottelun parasta antia kuvastaa J. Vuollen viimeinen ”hyökkäys” toisen erän loppuun: pallon pomputtelua 20sekunttia keskiympyrässä ja sitten heitto joka meni tietenkin ohi. Selityksenä oli Chris Loftonin onnistuminen samankaltaisessa tempussa aikoinaan ( http://www.youtube.com/watch?v=fsa0jsshdEg ) …Huh?! Ilmeisesti tiukka pääsykoepänttääminen alkaa jo alkumetreillä vaikuttamaan pääkoppaan….Noo kaikki pitää kestää.. (mutta Johtokunta on pyytänyt kirjallista selvitystä ennen kauden päätösreissua Tuurin Kyläkauppaan).
3. Erä mentiin tasaista vääntöä aika pitkälle mielenkiintoisin numeroin 4-6, eikä kumpaakaan joukkuetta näyttänyt kiinnostavan korien tekeminen.. zzZzZZzZzzZzzzz… Ottelu rupesi olemaan toisella puoliajalla jo niin huonoa tekemistä kaikin puolin ettei Masun pelaajat voineet muuta tehdä kuin nauraa lopulta itselleen… Adjektiivit ja palstatila ei riitä kuvaamaan jokaisen masulaisen surkeutta sunnuntaiaamuna, eikä tässä vaiheessa voi muuta tehdä kuin tuijottaa peiliin hölmistyneenä.

Masu on todistanut olevansa perinteinen 3.divari joukkue; koskaan ei tiedä ketkä tulee paikalle ja onko pelaajat tässä maailmassa mukana... Haastava ottelu tulee olemaan myös tämänviikkoinen keskiviikkoillan klo 20.15 ottelu Riihimäellä jossa pelataan Turunen vs. Masu matchuppi. Huhujen mukaan Pohjois-Helsingin paras saunamajuri Nuutinen, sekä joukkueen Presidentti Lind (0 pelattua ottelua) saapuvat joukkueen mukaan 100% panostuksella kevätkaudelle. Ebt & Lepy – otteluista otetut voitot ovat tällä erää muisto vain ja joku viisas on tainnut sanoa joukkueen olevan yhtä hyvä kuin viimeisin ottelu.

http://www.masubasket.net/joukkueet/miehet/tilastonurkkaus/ (Huomatkaa punaisen värin huomattava kasvu)

P.S. Masu kiittää jo tässä vaiheessa tasaisesta ja rehdistä väännöstä A-Lohkossa!
 

Lepy tiivii

Vs: eteläinen III divari

Lepy tiivii sanoi:
LePy - EBT matsin kamat vekaran.blogspot.comissa.
Videon käännöksessä oli tapahtunut jokin moka, joka teki kuvasta tavallistakin suttuisemman. Latasin juutuubiin nyt hieman parempilaatuisen version.
 
Viestejä
16
Vs: eteläinen III divari

16.1.2011 klo 1030 Kallahti WB-Kakkoskori 53-51 (14-20, 9-7, 17-16, 13-8).

Syyskuussa joukkueet kohtasivat Keravalla. Ottelu herätti sarjatason rajoitukset huomioiden hyvin vilkkaan raportoinnin ja keskustelun tällä forumilla, ehdottomana huippuna Äm-kaks-deen (ja the Internetin) ylivertaisesti merkittävimmän auktoriteetin 29.9.2010 klo 0858 antama naseva lausunto kolmannen jakson jälkeisestä taukotilanteesta 82-24: Eijjumalauta!

Edellinen otteluhan päättyi Kakkoskollien 109-52 voittoon. Voitto oli ansaittu, toisena tuomarina toimi puolueettomasti Elo, puolueettomalla kentällä, ja hänen vihellyksillään ja viheltämättä jättämisillään ei ollut osuutta siihen, että pinnat jäivät Kakkoskolleille.

WB:n joukkue oli aika lailla uudistunut viime kohtaamiseen verrattuna. Naapurin aina tyylikäs sentteri Haapasalo kyseli hiukset liehuen ennen ottelua nuoren Vilhusen perään, olisi kuulemma ollut mielenkiintoista painia hänen kanssaan. No, valitettavasti en ollut ottanut rosteriin, järjestyy ensi kerralla varmasti jos Haapis muistaa asiaa ajoissa pyytää. Sanoin, että joutuu tyytymään Jamesiin ja Ramiin painikavereina. Ymmärrän kyllä Haapiksen pettymyksen, James ja Rami ovat aika saamarin vahvoja kaksimarkkasia ja Aku taas Haapista lyhyempi 16-kesäinen poikanen.

Otteluun lähdettiin ajatuksella, että edellisen matsin 52 tehtyä pinnaa on ihan OK määrä, mutta puolustusta täytyy pikkasen parantaa. Ensimmäisellä jaksolla naapuri sai vielä palloa naruihin ehkä joka kolmannessa hyökkäyksessä, kukaan ei ollut varsinaisesti liekeissä, mutta jatkossa molempien joukkueiden kohmettuminen ja kohta täydellinen jäätyminen oli aika erikoista. Toinen jakso 9-7, joukkueet tekivät yhteensä 5 pelitilannekoria! Tekisi mieli vedota huikeaan puolustuspeliin, mutta jälleen vetoan sarjatason rajoituksiin.

Viimeiselle jaksolle lähdettiin Kakkoskollien jo ratkaisevalta tuntuvassa kolmen pinnan johdossa. Viimeisen jakson pelitilannekorit meille 4-3. Dumarit Patomeri-Kemppainen laittoivat Jamesin pöytäkirjan mukaan kolmasti viivalle, saldo 5 paunaa, tämä oli ilmeisesti ottelun ratkaisu. Kuten jo edellisessä postauksessani totesin, en nähnyt vikaa jaksoa kuin ihan lopussa parikytä sekuntia. Naapurin viimeinen kolkki kolisi raudoissa, ja matsi oli meidän. 5 sekkaa ennen loppua päätettiin vielä leikkiä sen verran, että yksi kolkkiyritys vielä tuli, toki noin 20 metriä korista, ja ei niin yllättäen pari metriä ohi.

Tuomaristo selvisi tiukasta pelistä aika vähällä, tai sitten Seppo ennenkin itähelsinkiläisten pelejä dumanneena osasi pitää homman hanskassa. Tehtävää toki helpotti se, että tammikuun saapumiserään oli poimittu kaksi aktiivisinta tuomaritarkkailijaamme. Harmaista kotiutunut Sinisalo ei kyennyt täyttämään tätä aukkoa huolellisesti vaalitussa imagossamme.

Kakkoskollit: Koski 13, Keskinen 10, Pähn 9, Jumppanen 7, Haapasalo 6, Heinonen 2, Ylipekka 2, Kyyrö 2.
Me: Nro 22 Suovuo + Matikainen (Suovuo selvästi enemmän, mahdollisesti kaikki) 19, Dockery 17, Sinisalo 4, Mikkonen (jr!) 4, Ahlgren 3, Paramo 2, Pajala 2, Rousku 2.

Naapurilta puuttui pelaajia, ainakin (loukkaantunut?) Railotie, sekä monellakin tapaa hyvin tärkeä Rönnholm.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös