Koripallo.com

eteläinen III divari

  • Viestiketjun aloittaja hugh jaskaman
  • Alkaa
Viestejä
94
Vs: eteläinen III divari

KY-KORI NÄYTTI F.U.T.:LLE KAAPIN PAIKAN

F.U.T. - KY-KORI 57-77 (24-40)

Kahden ottelun voittoputkessa ollut F.U.T. kohtasi vahvasti kauden aloittaneen KY-Korin, joka on viimeiset kaudet majaillut tasaisesti M3D:n kärkikahinoissa. Ennakkoasetelmien puitteissa kotijoukkue lähti otteluun altavastaajana ja tämän asetelman mukaan ottelu myös eteni.

Molemmat joukkueet olivat mukana hyvillä, lähes täysillä, rostereilla. Ensimmäisellä neljänneksellä korinteko oli alkuun molemmilla tahmeaa ja ensimmäisen erän puoleenväliin mentiin kotijoukkueen hienoisessa johdossa. Erän loppu meni vierailijoille, joka ei ohi päästyään enää katsellut taakseen. Erä vierailijoille 13-18.

Toisella neljänneksellä vierailijat näyttivät syyn siihen, että ovat vuodesta toiseen vahva joukkue M3D:ssä. Puolustus toimi eikä kotijoukkueella ollut lääkettä sen purkamiseen. Ratkaisuista muodostui vaikeita ja ajoittain vaikutti jopa siltä, että myös näiden vaikeiden ratkaisuiden löytyminen tuotti hankaluuksia. Hyökkäyspäässä KY-Kori liikutti palloa mallikkaasti ja pyrki ratkaisemaan korin läheisyydestä, monesti käyttäen F.U.T.:n pelaajia pujottelukeppeinä. Erä vierailijoille 11-22.

Toiselle puoliajalle kotijoukkue siirtyi pelaamaan HuHa-paikkaa (http://koti.welho.com/eairola/fut/web_gallery/huha2009/pages/P1130297.htm ) ja vaikka puolustuspäässä peli toimikin jo hieman paremmin oli kotijoukkueen hyökkäyspeli edelleen luokattoman huonoa. Jotain kertoo se, että noin puolet kotijoukkueen pisteistä näytti tulevan metrin-puolentoista päästä korista ja eivätkä heittäjät päässeet ottamaan heittojaan ”viivan takaa”. Erä tasan 18-18.

Viimeinen neljännes meni pitkälti edellisen erän askelmerkkien mukaan, vaikka kotijoukkueen paikka toimikin paremmin kuin ensimmäisen puoliajan miespuolustus niin silti mitään takaa-ajoa ei joukkue saanut aikaiseksi. Koreja tehtiin tasaiseen tahtiin ja KY-Kori otti ansaitsemansa voiton.


Katsojia 12

MUUTA Jokin LePyn junnulauma oli katsomossa kannustamassa ja vierailijoiden vapaaheittoja häirittiin ”ison maailman malliin” rummuttamalla tuolin selkänojia ja soittamalla paineilmatorvea. Vaikka pelillisesti ei nähtykään mitään maailmaa mullistavaa, loi katsomo peliin kuitenkin oman positiivisen tunnelmansa.


Edit. Linkki korjattu
 

Sandaalit

Vs: eteläinen III divari

Skinny legs sanoi:
V!ttu. Kumpi lienee pahempi, vierasmatsi Keravalla vai ysin peli Sykillä? Lopputulos kuitenkin ihan sama, 6 äijää rivissä ja odotellaan milloin noutaja tulee.

Sandaalit sitten vaan pois ja koristossut Skinny Legseihin ja parit kolmoset säkkiin, sitten on 7,5 äijää..? 8]
 
Viestejä
507

Eioo

Vs: eteläinen III divari

ookke sanoi:
Rudolf mua haki pisteet keravalle jakarin kotiluolasta

Mitkä mahtoivat olla loppulukemat ja kuinka paljon Keravan kuninkaan paluu vaikutti tähän?
 

Borgå

Vs: eteläinen III divari

LePy Orangemen kävi nappaamassa pisteet Porvoosta. Erikoisuutena mainittakoon, että katsomosta löytyi Ranta ja kentältä Eloranta, mutta missä oli itse Elo ::)
 
Viestejä
382
Vs: eteläinen III divari

Eioo sanoi:
Mitkä mahtoivat olla loppulukemat ja kuinka paljon Keravan kuninkaan paluu vaikutti tähän?

JaKaRi - Kakkoskori 65 - 88

Nämä tulokset muuten löytyy yllättävän helposti tuolta liiton sivuilta ;D
 

Lepy tiivii

Vs: eteläinen III divari

Hyvinkään ja Porvoon reissujen kamat vekaran.blogspot.comissa.
 

Ruudolffi

Vs: eteläinen III divari

ookke sanoi:
Rudolf mua haki pisteet keravalle jakarin kotiluolasta

Mistäs lähtien Mua on ollut Kakkoskorin rosterissa ja meinaako pelata Kervalla nimenomaan M3D:tä loppukauden? Eikös Mua kuitenkin aloittanut kauden Hampton cityssa pelaten M2D:ta..? Luulisi, että tuo kakkosdivari olisi ollut vähän parempi taso hänelle..
 
Viestejä
423
Vs: eteläinen III divari

Ruudolffi sanoi:
Mistäs lähtien Mua on ollut Kakkoskorin rosterissa ja meinaako pelata Kervalla nimenomaan M3D:tä loppukauden? Eikös Mua kuitenkin aloittanut kauden Hampton cityssa pelaten M2D:ta..? Luulisi, että tuo kakkosdivari olisi ollut vähän parempi taso hänelle..

Ymmärtääkseni "oikean" työpaikan perässä tuli Keravalle takaisin. Oli itse aktiivinen halutessaan Kakkoskolleihin pelaamaan. Ilmeisesti aika lepposa porukka. ; )
 

KY-HyPo

Vs: eteläinen III divari

Pontevan kotisivuilta repäisty raportti.

HyPo törmäsi KY-Korin puolustukseen

Kauden kuudenteen otteluun toistaiseksi puhtaalla pelillä lähtenyt HyPon miesten joukkue sai vastaansa pääosin helsinkiläisistä opiskelijoista koostuvan KY-Korin Töölön Kisahallin maanantai-illassa. Hyvin puolustanut ja fyysinen kotijoukkue hallitsi tasaista ottelua pienen eron turvin alusta loppuun ja aiheutti HyPolle lopulta syksyn ensimmäisen tappionsa lukemin 69-62.



Lähtökohdat KY-Korin kohtaamiseen olivat varsin mielenkiintoiset, sillä sen miehistöstä löytyi hypolaisille entuudestaan tuttuja kasvoja. Joukkueessa oli mukana mm. Ville Salonen sekä Mikko Malminen, joka pääsi veljeskamppailussa näyttämään pikkuveljelleen Jussille perheen toistaiseksi voimassa olevan arvojärjestyksen.

Kotijoukkue tuli kovaa heti alusta asti, eikä antanut HyPolle hyökkäyspäässä mitään ilmaiseksi. Ex-hypolaisten toimesta vierasjoukkueen tietyt pelaajat olivat myös alusta asti merkattu huolella, joten Janne Uotilalle ei luonnollisesti vapaita heittopaikkoja jäänyt ja Toni Hongan sekä Ilkka Blomqvistin haastot pysäytettiin tarvittaessa kahden miehen voimin. Näillä pelimerkeillä KY otti pelin haltuunsa ja vei sitä myöten ensimmäisen jakson luvuin 22-15.

Toinen jakso jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi KY:n puolustaessa edelleen tiukasti ja halliten pelin tempoa. Toni Honka löysi puolustuksesta onneksi muutaman aukon ja ero pysyi vielä kiinni otettavissa, kun puoliajalle siirryttiin tilanteessa 37-26 kotijoukkueen hyväksi.

Puoliajalla HyPo-leirissä painotettiin, että agressiiviseen puolustukseen tulee vastata liikkeellä ja rohkeilla ratkaisuilla. Ensimmäisellä puoliajalla näiden teesien toteuttaminen oli selkeästi ollut vaikeaa alkukaudesta leppoisampaan kolmosdivaripalloilluun tottuneelle HyPolle, mutta kolmannella neljänneksellä alettiin saada jo rytmistä kiinni. Ile Blomqvist sai pari haastettua hypäriä sisään, Jozef Valek punnersi korin alta ja Jussi Malminen toi kolmosellaan HyPon jo hengittämään niskaan. HyPo voitti jakson 13-18, mutta oli erän päättyessä vielä kokonaispisteissä kuusi pinnaa jäljessä luvuin 50-44.

Viimeinen jakso mentiin tasaisissa merkeissä, mutta kotijoukkueen Jesper Blomster ja entistä seuraansa vastaan vahvasti esiintynyt Mikko Malminen saivat kaulan pidettyä ja voitto jäi lopulta Helsinkiin lukemin 69-62.

KY-Korin parhaat olivat mainitut Blomster (21p) ja Malminen (16p), joiden käsistä syntyi yli puolet kotijoukkueen pisteistä. HyPolta sen sijaan Honka (20p) ja Blomqvist (12p) tekivät hieman yli puolet joukkueen pinnoista, jotka jäivät kaiken kaikkiaan melko alhaisiksi.

Muut Pontevan pinnamiehet: Jasu Uotila 7, Niko Luukkola 7, Jozef Valek 6, Jussi Malminen 5, Aleksi Suominen 3, Otto Riikonen 2. Kokoonpanosta puuttuivat Sauli Sukanen ja Jukka Rajamäki

Onko paikalla olleilta (KY-Korin pelaajisto?) jotain lisättävää?
 
Viestejä
85
Vs: eteläinen III divari

Rukkasen kotilumo ei auttanut LUMOssa, vaan Seniors riisui Rukkaset ja talloi yli. Loppulukemat 66-76, ottelun erikoisuuksina mainittakoon Rukkasen Head Coach Joynerin poistuminen puoliajalla (siis omasta tahdosta, ei tuomarien toimesta) ja allekirjoittaneen poskelletaputtelu-teku. Siis oikeesti! Ymmärrän, että tässä iässä ei kannata taputella nuoria pojuja takalistolle, mutta ettei edes poskea saa paijata.
 

TIMO

Vs: eteläinen III divari

Visa kävi nylkemässä Pantterit Laajasalossa lukemin 61:98 ja porskuttaa A-lohkon kärkipaikalla kuuden ottelun voittoputken myötä!!
 

0101

Vs: eteläinen III divari

Oliko kukaan seuraamassa Petäjä- ToPoLa ottelua? Kellään antaa minkäänlaista kuvausta pelistä?
 
Viestejä
94
Vs: eteläinen III divari

F.U.T. - PAKVI I 78-62 (32-28)

Muiden kiireiden vuoksi en valitettavasti en ehtinyt Los Pakilas Lakersin ja F.U.T.:n viimeviikkoista mittelöä seuraamaan. Ymmärtääkseni Los Pakilas oli kyseisessä ottelussa selkeästi parempi ja oli mukana huomattavasti laajemmalla rosterilla, eikä ottelu lopulta tainnut olla ihan niin tiukka kuin mitä numerot antavat ymmärtää.

Eilen pääsin taas seuraamaan kahden ottelun tappioputkessa olleen F.U.T.:n otteita. Tällä kertaa vastassa oli toinen pakilalaisjoukkue, Pakilan Visa I. Odottavan aika on toisinaan pitkä, etenkin eilen kun allekirjoittanut, tuomarit sekä vierailijoiden pelaajakaarti olivat saapuneet shitholeen Basket.fi:ssä ilmoitetun alkamisajankohdan mukaisesti. Katsomossa hiottiin kuvioita sekä seurattiin B-poikin I-divisioonan kammpailusta EBT-PuHu, jonka vierailijat veivät varsin selvänumeroisesti.

Ottelu pääsi alkamaan reilut 50-minuuttia myöhässä ilmoitetusta aikataulusta, vierailijoiden kuuden ja kotijoukkueen yhdeksän pelaajan voimin. Ottelun ensimmäisessä erässä mentiin vauhdikkaasti päästä toiseen ja koreja tehtiin tasatahtiin. Jo ensiminuuteista lähtien oli nähtävillä, että ottelua edeltänyt B-junioripeli oli se tämän sunnuntain koripalloviihde (ainakin shitholessa) ja tämä aikuisten, ajoittain jopa koripallolta näyttävät touhu, oli sitten sitä ”jotain ihan muuta”. Ensimmäinen erä kotijoukkueelle pistein 18-15.

Toisella neljänneksellä F.U.T. osoitti osaamistaan sekä aikaisemmilta vuosilta tuttua ”sosiaalipalloa”. Erän ensimmäiset viisi minuuttia mentiin kotijoukkueen vahvassa komennossa ja tilanne taisi parhaimmillaan olla 30-17 tai jotain sinnepäin. Mutta taas, kuten niin monta kertaa aikaisemminkin, joukkue päästi vastustajansa mukaan ja erän lopussa kotijoukkuetta vietiin kuin litran mittaa. Erä kaikesta huolimatta kotijoukkueelle 14-13 ja puoliajalle numeroissa 32-28.

Kolmannessa erässä kotijoukkue sai taas kiinni peli-ilosta, ajoittain peli näyttikin ihan koripallolta ja niin heitot kuin ajotkin löysivät tiensä maaliin. Erityismainintana kotijoukkueen #11, joka dominoi peliä sekä ”kaaren takaa” että keskipitkiltä etäisyyksiltä. Myös pitkänhuiskea #15 oli aktiivinen levypalloissa ja nosteli niistä saamiaan irtopalloja reppuun. Peli rupesi olemaan erän jälkeen jo kohtalaisen selvää tavaraa. Erä kotijoukkueelle 22-9.

Viimeinen erä olikin jo enemmänkin muodollisuus. Välillä juostiin päästä päähän tekemättä koreja kuten C-junnuissa konsanaan. Neljänneksen suurimman annin tarjosivat Pakilan takaa-ajo, joka käynnistyi aavistuksen liian myöhään ollakseen varteenotettava sekä kotijoukkueen #15 donkkiyritys, joka jäi yritykseksi vierailijoiden #43 tyylikkään torjunnan vuoksi. Erä vierailijoille 24-25 ja ottelu kotijoukkueelle numeroin 78-62.

Tuomariparivaljakko antoi pelata ajoittain varsin kovaa, mutta linja oli kieltämättä hieman epäselvä, sillä miespuolinen tuomari taisi viheltää koko ottelussa tasan yhden virheen.

Mitä seuraavaksi? F.U.T.:lla on edessä vapaa viikonloppu ja sunnuntaina 20.11. vastaan asettuu, jälleen shitholessa, vahvasti kautensa 6-0 recordilla aloittanut PuHu 2. Eilisellä peliesityksellä F.U.T. tuskin pärjäisi edes M4D:ssä, joten valmennusjohdolla lienee tekemistä ennen seuraavaa ottelua. Viimeksi M3D:ssä pelatuissa keskinäisissä ottelussa (kaudella 2008-2009) F.U.T. otti kuokkaan molemmilla kerroilla, joten joukkue lähteekin otteluun selvänä haastajana.

Myös PakVi:n valmennusjohdolla on varmasti pohdittavaa, sillä seuraavissa olttelussa vastaan asettuva HyPo, JaKaRi, Kakkoskori, Kisis ja KY-Kori. Ainakaan eilistä helpompia otteluita ei siis ole luvassa.

Edit. Linkki
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös