Koripallo.com

Eteläinen V divisioona

Viestejä
342
PuB 2 avasi kautensa väkevästi. Kannelmäen Pantterit kumoutui 85-82. Kakkospupilla tosi jykevää uutta vahvistusta parketilla - kandee väijyä ja fanittaa!
 

Vieras192

Mitä a lohkossa on ylipäätään tapahtunut? Isku ja Helsinki Basket team menossa ylimpään lohkoon?
 
Viestejä
160
Mitä a lohkossa on ylipäätään tapahtunut? Isku ja Helsinki Basket team menossa ylimpään lohkoon?
Uskoisin, että liitto laittaa jokaisesta lohkosta 3 parasta ylimpään lohkoon (tai ainakin niin minä tekisin). Tällöin jäisi muihin ei niin merkittäviin lohkoihin 10 joukkuetta + mahdolliset kevät joukkueet. Joten nuo 2 yllämainittua menevät ylimpään lohkoon, koska lohkon merkittävät pelit on jo pelattu. Tuon pidemmälle en ketään arvuuttele, koska aikaisempinakin vuosina on syksyn lohkoissa ollut tasoeroja. Mutta sanotaan, että olisin erittäin yllättänyt mikäli Muki IV ei löydä itseään nelosesta ensi vuonna.
 
Onko jollain tietoa mitä tapahtuu Go Time Athleticsille? Ovat luovuttaneet nyt keväällä kaksi peliä tuloksella 0-40. Eteläisen alueen sarjamääräyksessä lukee: Aikuisten II divisioonissa joukkue suljetaan sarjasta yhdestä luovutuksesta, muissa sarjoissa kahdesta.
Sääntöjen mukaan siis Go Time Athletics pitäisi ilmeisesti sulkea sarjasta? Onko tällaisia tapauksia ollut ennen?
 
Viestejä
160
Mikäli kyse on esimerkiksi edustuskelvottoman pelaajan käyttämisestä niin silloin niitä pelejä ei lasketa luovutuksiksi, jolloin tuo sääntö ei enää vaikuta. Peli vain merkataan päättyneeksi 0-40.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös