Koripallo.com

Eurochallenge: 21.11.2012 Norrköping vs. Pyrintö

Viestejä
1 402
Tänä iltana on sitten Pyrsällä pakkovoiton paikka. Käytännössä häviö sinetöisi tämän euroturneen jo tässä vaiheessa kun jäljellä olisi vielä kaksi kotipeliä. Ventspils on siis ainoa puhtaan pelin joukkue. Svedujengeillä on molemmilla yksi voitto.

Basket.fi:n ennakosta lisää Norrköpingin joukkueesta: http://www.basket.fi/uutiset/etusivun_uutiset2/?x33156=15278227
Voisi sanoa, että ruotsalaisjoukkue on siten tyypillinen joukkue eurokentille, että sikermä on melko kansainvälinen. Ruotsin maajoukkuetason pelaajia täydentää kaksi jenkkiä ja neljä europeluria. Pyrinnön nykyvire on ollut todella alavireinen verrattuna Norrköpingin viime pelien esityksiin. Lisäksi ruotsalaisten heittovoima on pelottavan kova, varsinkin kun Pyrinnön paikkaa on viime aikoina puhkottu kovin helposti.

Norrköpingin maajoukkuemies Mikael Lindquist on ilmeisesti tänään sivussa. Islantilainen Pavel Ermolinskij on sairastellut, mutta pystynee pelaamaan. Peli Tampereen ystäväkaupungissa alkaa klo 20.
 
Viestejä
680
Vs: Eurochallenge: 21.11.2012 Norrköping vs. Pyrintö

Tietääkseni Tampereen asemakaava on kopio Norrköpingistä, joten tämähän on "kotipeli" myös Pyrinnölle. Vain voitto kelpaa, joten tasonnostoa odotan ja kaikki peliin asennetta.
 
Viestejä
449
Vs: Eurochallenge: 21.11.2012 Norrköping vs. Pyrintö

Pyrinnön eurotaival tuntuu loppuvan lyhyeen, Norrköping tuntuu vievän selvästi.

Jotenkin Pyrinnön vaisuus noita ruotsalaisia joukkueita vastaan on ollut ainakin itselleni pettymys. Onko se sitten vain Damonin vanhenemista vai mistä on kyse. Luulin esimerkiksi Lindbomin hankinnan olleen askel hyvään suuntaan mutta kyllä nyt ainakin nämä europelit ovat olleet selkeä floppi.
 
Viestejä
1 402
Vs: Eurochallenge: 21.11.2012 Norrköping vs. Pyrintö

Nyt eroa on jo 16 paunaa kun reilu viisii minuuttia jäljellä... Harmillista... Ei tämä nyt ihan niin mennyt kuin kuvitteli. Ei toiminut Tuomisen taktiikka eurokentillä alkuunkaan. Harmi, että jatkopaikka karkaa jo tässä vaiheessa kun vielä kaksi peliä Pyynkillä olisi jäljellä. Mitenköhän mahtaa ruotsalaiset vetää katsojia tässä tilanteessa? Voi olla vaikea joukkueenkin tästä ryhdistäytyä.
 
Viestejä
449
Vs: Eurochallenge: 21.11.2012 Norrköping vs. Pyrintö

Takkiin tuli siis 84-73. Teoriassa mahdollisuudet jatkoon on siis vielä olemassa, ruotsalaiset vaan nurin kotimatseissa kunnon korierolla ja us siihen että Ventspils myös kaataa ruotsalaiset (tuskin kukaan uskoo että TP voittaa Ventspilsiä vieraissa). Lisäksi ruotsalaisten pitäisi omat keskinäiset pelinsä sopivasti ristiin että jatkomahdollisuudet tamperelaisilla säilyisivät.
Pienenpienet mahdollisuudet siis edelleen olemassa mutta tosiasiassa pettymyshän tämä on. Minäkin pidin juuri tätä lohkoa helpompana kuin Katajan lohkoa.
 
Viestejä
499
Vs: Eurochallenge: 21.11.2012 Norrköping vs. Pyrintö

Voi P...a ... Eikö muut saaneet heittoa sisää kuin Damon ja ulmer :(
Mikä ihme masennuskausi nyt menossa kun piti tärkeimpiä pelejä pelata..
Lowen kakkoset 1/10, oliko merkattu mies Ventspils pelin jälkeen???

Pakko vaan uskoa et Pyynikillä Ruottalaiset kaadetaan jos ei muuta niin kunnian vuoksi.
 
Viestejä
8 658
Vs: Eurochallenge: 21.11.2012 Norrköping vs. Pyrintö

Se siitä sitten. Meni aika lailla hukkaan maksaa europelien lipuista etukäteen rahaa. Vois vähempää kiinnostaa jäljellä olevat pelit. "Eurokiimaa" :-\
 
Viestejä
499
Vs: Eurochallenge: 21.11.2012 Norrköping vs. Pyrintö

Tässä ollu aika monta peliä surkealla kolmosprosentilla et eiköhän ois voinu enemmän kokeillla sisäpeliäkin..Tosin Olli ja vaivojensa kanssa painiva Antti on kuin varjoja entisestään :((

isoja pelejä ei voiteta kolmosilla kuin satunnaisesti sehän on nähty. Tosin ei siellä ny hirveesti Pyrintö kolkkeja heittänytkään??
Ei vaan uppoo PRKL...

Kukakohan opettais Lindbolmille muutaman sentteriliikkeenkin, tolla varrella uhkaa pitäs olla korin allakin...

En tiedä...uuteen nousuun vaan
 
Viestejä
2 906
Vs: Eurochallenge: 21.11.2012 Norrköping vs. Pyrintö

Mississippi sanoi:
Minäkin pidin juuri tätä lohkoa helpompana kuin Katajan lohkoa.
Eiköhän se helpompi olekin, Pyrintö vaan ei ole näissä peleissä päässyt sille tasolle mitä ehdimme Korisliigassa alkukaudesta nähdä, ja jonka varmasti uskoimme olevan vasta alkusoittoa. Tämä dosenttitason analyysi toki vain yhden europelin itse nähneenä.

Nolo suoritus ollut tämä challenge :(
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös