Koripallo.com

FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Viestejä
321
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Viimeinen peli paikan päällä nähtynä tällä kaudella ei menny ku Strömsössä, mutta matsia ei voi voittaa, jos ei saa heittojaedes vapaista paikoista (niitä oli paljon) sisään. Ei jäänyt paha mieli, tosta on todella helppoa parantaa. Tsemppiä KTP!!!!
 
Viestejä
1 034
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Yleisöllä on aina oikeus mielipiteisiin niin valmentajien kuin pelaajien kuin tuomareidenkin parhaimmistosta. Eiköhän tuomareistakin ole kuitenkin valittu tämän hetken parhaat. Se on finaalien henki!
Ja hommahan on toiminut kahdessa ekassa pelissä hyvin.
 
Viestejä
117
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Mites Biisonifanit? Noh mielestäni olivat aika hyviä. Tunnelmaa pelissäkin oli ihan mukavasti saataispas Loimaallekkin halli täyteen niinkuin viime vuonna en tiedä mikä on kun ei innostuta eikai vaan olla varmoja mestaruudesta noh tuskin. kova finaalisarja tää ktp-bisons saas nähä kuin käyn itse toivon et menee viidenteen otteluun ja sitäkautta mestaruus sille kumpi sen ansaitsee siis pelillisesti ei historiallisesti ;D
 
Viestejä
7 519
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Hyvä muistutus kyllä taas siitä, että jos ei ole matsia nähnyt ja kp.comissa joku kritisoi tuomareita, niin ei kantsi uskoa höpinöitä. Hyvin viheltivät tuomarit ja antoi pelata. Pelin alku (ehkä eka puoliska) oli kyllä melkosen fyysistä vääntöä. Kuten Realisti taisi ilmaista Barretin eturautadonkki taisi tosiaan olla matsin kulminaatiopiste. Jostain siitä paikkeilta se oli yhtä alamäkeä KTP:lta.
 
Viestejä
226
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Orava vois palata järsimään käpyjä! Uskomatonta... Ja Mäntylä viheltää nyt kuin ihminen, runkosarjan oman egon nostaminen on jäänyt pois. Ei olis uskonut!
 
Viestejä
1 607
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Ei ollut ainakaan kannustuksesta uupeloa!

Olisko kotijoukueella vähän kuuppa pettänyt näyttöhalujen vuoksi kotiyleisölle? Joukkueena pelaaminen ja sitoutuminen sovittuun pelitapaan hieman petti.

Biisonit taas olivat oppineet läksynsä ja voittamisen formula ja rutiini löytyi jostain.

Maanantaina voi olla taas kokonaan toinen tilanne.

Nautittava sarja meille korisniiloille katsella UrhoTV:ltäkin.

Huomasin että näennäisestä puolueettomuudestani huolimatta KTP:n voitto olisi ollut tarinana omassa mielessäni vahvempaa.

Mutta oikeasti nämä sarjat voittaa lopulta se joukkue jolla henkinen kantti kestää paremmin. Johtajuus on ehdoton edellytys sille. 8]
 
Viestejä
1 367
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

kylläpä oli täysin peilikuva tiistain pelistä, vielä sillä erotuksella että Biisonit ratkas pelin jo kolmannella jaksolla kun jätti kotkan pojat kuuteen pinnaan, pelin viimisen 3min aikana Pounds kaunisteli lukemia 9 pinnan edestä.

mukavan ahdas tunnelma oli stevekolla :D
 
Viestejä
168
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Olipa kamalaa. Mulla on sellainen tuntuma, että sarja on oikeasti katkolla ensi pelissä. Jos Jakkihärät voittaa, niin KTP:n usko omiin mahdollisuuksiin on kovalla koetuksella. Varsinkin, kun kahden vastuunkantajan, Gilesin ja Barrettin päät roikkuvat jo nyt vähän kohti lattiaa. Ainoat, jotka jaksoivat viimepelissä taistella olivat Sarcevic ja Pounds, joista Sarcevic joutui käydä hakemassa levyjäkin, kun KTP isot vain seisoskelivat korin alla antaen Mäkäläisen mellastaa. Toiviainen: käske niiden sulkea.
 
Viestejä
285
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Jaahas, punaisilla oli mahtava kannustus, onnittelut siitä (kin) !!Mikä ihmeen Karkkarin mylväys? ja paskanmarjat se mänt 100-0 vierailijoille. Ivey-Zeno- Mäkäläinen olivat todella jäätäviä tässä matsissa, sen näki heti lämmittelystä että tää peli menee vieraille. Ei voi kun ihailla noita hypäreitä, levypalloja ja joukkuepelaamista. Näytti tosiaan siltä, että Kotkan Barretilta ja Gillesiltä oli pallot ja sukat ihan hukassa. Peli käänty heti toisen puoliajan jälkeen, sillon kun kentälle tuli Matinen, Pounds ja Lehtoranta. Kyl oli huikeeta katsoa tuota Bisons leveyttä ja onnistumisia vaikka vihreä valkoiset lasit päässä peliä kateltiikii. Mutta pirun tehokasta ja nautittavaa oli Bisonsin peliä katella ihan näin koripallon ystävänä eikä (fanaattisena KTP kannattajana. Materinaalin leveys oli tyrmäävää varsinkin kolmannesta jaksosta alkaen. Ei voi mtn. Taitaa bensa olla Kotkalt loppu mut aika pitkälle se kuuden pelaaja rotaatio sentään riitti. Kiitos siitä Sami !! Hienoa kokemuksia niin Karkkarilla kuin vieraskentillä. Tuo materiaalin leveys ratkaisee nyt nää loput kaksi peliä.Musta tuntuu että Kotkan flow`sta on ny ilmat pihal...Hieno on koriskulttuuri Loimaal, on se sit muovia tai rahalla ostettua, ei sil oo väliä. Samal tavallahan Kotkan pelaavasta ryhmässä omia taitaa olla vain kolme ?? josta hätäsesti yksi pelaa jämäminuutteja ja toinen sen takia kun on legendaarisen isänsä poika. Onnea Bisons !!! Maanantain voittaja vie tän kevään Pantteripatsaan. Saas nähä saako Sami Kotkan ulkomaanavuille jostain tekohengitystä vai onk se tosiaan täs?Kait sitä vois yrittää palata siihen kuuden pelaajan rotaatioon ja syöttää sellaiset doupinkit päälle jotta varmaan jaksaa ja sit viikonpäästä kokokuuden rotaatio lasaretille energiatankkauksee. Saappaat jalas ja sillee. On täysin käsittämätöntä että Kotkan kautta aikain lupaavin Juniori pelas runkkaripeleis vain jämäminuutteja, silloin se rutiini ois pitänyt kaivaa esiin eikä näis ratkaisupeleis. Onnea matsiin !!
 
Viestejä
57
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Olipahan se unohtumaton matsi, vaikkakin päättyi tappioon. Oli meikän ensimmäinen korisfinaali Karhuvuoressa kuitenkin ja tunnelma huippu etenkin alussa.

Ei uponnut ei. Ehkä siinä oli juurikin sitä liikaa yrittämistä ja tarvittava rentous puuttui kotijoukkueelta. Sarcevicin sadattelut ottelun lopussa onnistuneen kolmosen jälkeen kertoivat paljon: "miksi se nyt uppoaa, kun ei ole enää merkitystä" Mutta onhan sillä merkitystä. Molemmilla on vasta yksi voitto ja kolme tarvitaan.

Onneksi on sentään pari päivää huiliaikaa. On KTP:llä sen verran kapeampi rinki, että kaikki lepo tulee tarpeeseen. No, maanantaina nähdään henkinen kantti ja voittamisen halu. Pää pitää pystyä pitämään kylmänä. Tämä koskee erityisesti Barrettia. Melko mielialapelaaja kun on. Toivottavasti tulee onnistumisia heti alkuun.

Piisonifaneille tunnustus. Todella hieno vierailu. Ääntä ja määrää riitti ja erikoismaininta nimenomaan huuto/laulu-kannustuksesta. Sitä on aina ilo kuunnella. Sikäli voisitte kyllä karsia sitä rumpuarsenaalia ihan suosiolla. Pisteet siitä ettei tainnut olla kuin yksi torvi mukana. Hienompaa on saada meteliä ihan ihmisvoimin, eikä härpäkkeillä.

Tästä täytyykin antaa pieni miinus rakkaille kotifaneille. Miksi ihmeessä nyt finaaleissa pitää turvautua vuvuzeloihin ja rumpusetteihin? Jengiä on tupa täysi, kyllä siitä irtoaa ääntä muutenkin. Omana mielipiteenäni sanon, että torville porttikielto seuraavaan finaaliin ja ylipäätään saliin. Ja jos se rumpusetti täytyy olla, niin yksi riittäköön. Nyt äänihärpäkkeet pikemminkin söivät kannustukselta voimaa, kun harva viitsi alkaa niitten kanssa kilpailemaan. Itse tosin olin juuri rumpusetin vieressä, niin saattoi vain olla, että siksi KOOO - TEEE - PEEE ! -huudot vain siksi tuntuivat hukkuvan vinkunaan ja rummutukseen. Ja voisihan sen rumpalin tahtikin olla sellainen, että sopisi mukana huutaa K-T-P:tä...

No, se siitä. Hyvä meininki kuitenkin. Ja parannetaan seuraavaan kotimatsiin. Ja olkoon lopputulos mikä vain, niin EI JÄTETÄ OMIA! Miksi oli porukka hiljaa kuin hiiret ja nopeasti kotiin lähdössä heti matsin jälkeen, kun olisi voinut antaa tukea kotijengille juuri silloin kuin se sitä kipeimmin kaipaa? Ei tätä sotaa vielä ole hävitty! Nyt kaikui kotisalissa vain Biisonilauman kannatushuudot. No, toivotaan, että sen kuunteleminen sitten toimi kannustajana Kotkan poijille seuraavaan tuikitärkeään taistoon.

Ja maanantaina Loimaalle mikäli Herra suo ;) Vapise piisonilauma! Silloin pihvikarja saa tuta Kotkan kynsistä ja stampede on valmis!
 
Viestejä
1 302
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Ja pasat, härpäkkeet mukaan ja nokka kohti loimaata huomenna.
 
Viestejä
88
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

No hei, nyt ollaan finaaleissa siis finaaleissa, jos hävitään niin hävitään mutta ei tässä mihinkään synkkyyteen kannata vajota... Upea kausi ja pelit jatkuu.... Viimeisee minuuttii asti taistellaan ja... Nautitaan !!

Ja tunnelmasta, muistelen että joskus muinoin kun yleisöä yli 2000 pitkälti karkkarissa tunnelma oli huikeampi, mutta upea oli tunnelma nytkin. Ja lisäksi aika kultaa muistot ja nuorena kesätkin oli lämpöisempiä :)

Ja kuuleman mukaan lippuja olisi saatu myytyä nyt yli 3000 kotkaan heittämällä jos sali vetäisi...toivottavasti loimaallakin sali täyttyy huomenna..syytä olisi sillä joukkue on kova.

Näillä mennää...
 
Viestejä
7 519
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Olin ihan valmistautunut kattomaan korista tänään, mutta onkin vasta huomenna... Onpas löysä ottelutahti finaaleissa.
 
Viestejä
1 797
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

E440 sanoi:
Helppo varata kotkalaisille tilaa, kun katsomo on puolillaan. Kotkasta voi joku nurkka irrota täpötäydestä Karhuvuoren hornankattilasta. Mikä juttu tää suomen paras kannatuskulttuuri Loimaalla on? Toinen kausi liigassa! Ja finaaliin ei saada koulun jumppasalia täyteen? Muutenkin tunnelma aika vaisua.

KTP ei pysähdy enää mihinkään. Bisons tulee perjantaina kovaa, mutta nyt KTP hoitaa levyt ja sitä kautta 2-0!

Tähän on pakko tarttua. Miten ihmeessä on mahdollista, että FINAALEISSA HALLI EI OLLUT TÄYNNÄ?

Runkosarjan kahdessa viimeisessä kotiottelussa (Lahti & Lapua) molemmissa oli yli 1000 katsojaa. Puolivälierissä ja välierissä tuhannen molemmin puolin.

Valavuorihan on uhonnut myyvänsä mitä vaan, missä vaan ja kenelle vaan. Nyt kuitenkin Biisonihallissa reilusti alle tuhat ensimmäisessä finaalissa. Itseäni on ihmetyttänyt "markkinointi", jonka sanoma on ollut, että ennakkoliput on loppuunmyyty, joka tietysti on ollutkin totta, mutta samalla on syntynyt käsitys, että koko tapahtuma on loppuunmyyty, vaikka ennakkoon on myyty vain muutama sata paikkaa, joita lippupalvelusta on ollut mahdollista ostaa. No, nyt näköjään asiaan on reakoitu ja netin kautta voi ostaa myös numeroimattomia paikkoja - ja hyvä niin.
 
Viestejä
1 238
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Huomenna toivotaan todellakin sitä hallia täyteen, jotta saadaan se lisäbuusti kenttäpelaajille. Ensimmäinen finaali oli tosiaan varsin vaisu tunnelmaltaan. Välillä sitä tuli miettineeksi, mitä kotiin jäänyt yleisö jää vielä odottamaan. Huomenna mahdollisesti kauden viimeinen kotipeli, otetaan ilo irti!
 
Viestejä
401
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Huomenna on liikuntahalli täynnä. 95% punaista, loput valko-vihreää ja seepraa. Hyvä matsi taas tulossa.
Vähän on ihmetyttänyt KTP:n Barretin, Sarcen ja Gillesin hymyttömyys. Sama tylsä ilme joka tilanteessa. Ei noilla
ilmeillä kannusteta joukkuetta mestaruuteen !

Katsokaa ja verratkaa Bisonseihin, siellä on hymy herkässä, onnistumisten ja joskus epäonnistumistenkin
jälkeen ! Juuri noin pitää ollakin !
 
Viestejä
285
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Tasaraha osui naulan kantaan..totista poikaa on varsinkin tuo Barretti vaik Kouvot pelissä viel hymy oli herkäs. Ei haitannu vaik jalka oli jää-ämpäris. Näin ne tunnelmat muuttuu kun pelit kovenee. Bisoneista huokuu voittamisen tahto sen aistii ihan kaikesta. No Koutsi Toiviaisen mukaa pelit jatkuu viel, saas nähä miten Sami vastaa haasteeseen. Alkaako jalka nousee eri taval vai valutaako viel yhtä laiskasti lämmittelyy ja puolustuksee. No toivotaa et pelit jatkuu tiukkaan ja heitot uppoo taas vihree valkosillekii, ois jotain lapsilleki kerrottavana huomisest retkest. Mie tuun sit viientee peliin mukaa iha bussikyyil jos sinne asti päässää. Ois se kiva nähä Loimaan kotiluolakii. Iloista ja nautittavaa koripalloiltaa vaa kaikil sinne Loimaalle huomen.
 
Viestejä
1 302
Vs: FINAALIT 2013 Bisons-KTP

Tasaraha sanoi:
Huomenna on liikuntahalli täynnä. 95% punaista, loput valko-vihreää ja seepraa. Hyvä matsi taas tulossa.
Vähän on ihmetyttänyt KTP:n Barretin, Sarcen ja Gillesin hymyttömyys. Sama tylsä ilme joka tilanteessa. Ei noilla
ilmeillä kannusteta joukkuetta mestaruuteen !

Katsokaa ja verratkaa Bisonseihin, siellä on hymy herkässä, onnistumisten ja joskus epäonnistumistenkin
jälkeen ! Juuri noin pitää ollakin !

Meinaatte ottaa aika paljon porukkaa sisään, paljon halli vetää? Meitä on tulossa n.sata! ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös