Koripallo.com

HBA-Märsky - Suomikoriksen tähtihautomo?

Viestejä
1 051
Olisipa. HBA:n nettisivut ovat mahdollisesti koko valtakunnan huonoimmat. Niitä päivitetään varmaan kerran vuodessa.
 
Viestejä
115
Onko kenelläkään tietoa tän vuoden rosterista?
Tarkempaa nimilistaa voi päätellä tutkimalla tämän kesän/syksyn seurasiirtoja ja yhdistämällä siihen 6-7 2004 ikäluokan maajoukkuepelaajaa pääkaupunkiseudulta.

Veikkaisin, että nollaykkösistä Sajantila ja Excaucia jatkavat, koska heitä ei palkittu kevään Senior Nightissa.
 
Viestejä
16
Liiton seurasiirtolistalla (pvm. 29.9) seuraavat HBA:han tulleet ja sieltä lähteneet.

Tulleet: Vaara (Lahti), Chime (HNMKY), Muhonen (Honka), Pällijeff (HNMKY), Vartiainen (Honka), Lindberg (Honka), Tuomi (HNMKY) ja Tolonen (Sykki),

Lähteneet: Lähdetniemi (Lahti ), Pihlajamäki (Pyrintö), Blomgren (Vilpas) ja Syrjämäki (Kouvot).

Todennäköisesti muitakintulleita/lähteneitä, esim. ulkomaille suunnanneet, jotka eivät näy liiton listalla. Onko jollain tietoa näistä?
 
Viestejä
11
Eilen tiistaina 29.9. harkkamatsi HNMKY - HBA Märsky 83-70. Namikalta kokonaisuudessaan vahvaa pelaamista. HBA:lta puuttui kokoonpanosta ainakin Chime ja Federiko.
 
Viestejä
930
”Markkanen draftattiin 2017 NBA:han ja Awak Kuier varataan naisten WNBA:han ensi keväänä. Tämä on huikea tulos pieneltä koripallomaalta”, valmentaja perustelee.

”Molemmat pelaajat ovat saaneet peruskoripallokoulutuksen suomalaisessa maaseudun seurassa ja jatkokoulutuksen HBA-Märskyssä. Ei tässä nyt ihan täydellisesti ole munattu. Joku voisi jopa todeta, että järjestelmä toimii.”
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös