Koripallo.com

Helmikuun EM-karsinnat Georgiassa

Viestejä
583
Ehkä mediavihaa on syytä harrastaa.Koris yleisesti ei edes ole ollut mediassa pahemmin edes esillä.Hyvällä tuurilla paikallislehdet jotain raportoi.
Paljon parempi on muutenkin suoraan soittaa kysyäkseen kommentteja eikä kv-lehdistötilaisuuden kautta niitä yrittää kalastella
Tämä Suomen kisoihin pääsy meinaa jäädä taka-alalle melkein nyt kun median edustajat twitterissä ja muualla kritisoivat Dettmannin esiintymistä kv-lehdistötilaisuudessa.Laitetaas asiat tärkeysjärjestykseen
 
Viestejä
1 309
EM rosteri IMO

Kenraali / Maxhuni / Tahvanainen
Salin / Palmi / Kantonen
Valtonen / A. Murphy
Jantunen / E. Murphy
Markkanen / Madsen

Haastajat

Gustavsson
Nkamhoua
Amzil
Suokas
Pöllä
Järvi

Jos joku pelaavasta kokoonpanosta loukissa, niin kokemuksen vuoksi Huffia, Nuutista tai Lindbomia sisään.
Maajoukkueen kapteenin pesti on sellainen että sitä ei vaihdeta ennen kisoja. Samalla kapteenilla mennään kisoihin, mieluummin useampiin. Sitä ei pitäisi vaihtaa edes montaa kertaa vuosikymmenessä.
 
Viestejä
631
Ehkä mediavihaa on syytä harrastaa.Koris yleisesti ei edes ole ollut mediassa pahemmin edes esillä.Hyvällä tuurilla paikallislehdet jotain raportoi.
Paljon parempi on muutenkin suoraan soittaa kysyäkseen kommentteja eikä kv-lehdistötilaisuuden kautta niitä yrittää kalastella
Mitä veikkaat: auttaako vittuilu ja työn hankaloittaminen saamaan parempaa näkyvyyttä?

Sen takia ne lehdistötilaisuudet järjestetään, että kaikki mediat voivat saada kommentit kerralla. Eikä niin, että jonotetaan pari tuntia ja ehkä lopulta ei saada yhtään mitään, kun Henkka on lähtenyt päivälliselle ja videoita katsomaan. Ja sitä parin tunnin jonotusaikaa ei ole edes olemassa.
 
Viestejä
512
Ei tarvitse hymyillä eikä olla iloinen. Aikuinen mies voi kuitenkin osata perus käytöstapoja, varsinkin jos on jonkinlaisessa edustustehtävässä.
Ei tuota voi tuon paremmin kuvata. Tästä menee maku koko touhusta, Juhani Tammista ja Mixu Paatelaista tulee mieleen. Harmillista etenkin pelaajien kannalta,
 
Viestejä
1 309
On taas hauskaa seurattavaa kun Dettman louskuttajat pääsee vauhtiin. Kun tuloksista ei saa turhaa ulinaa aikaiseksi niin se revitää sitten pressistä :D

Dettman on aina ollut hieman arrogantti ja vähäsanainen presseissä. Kuinka kauan meidän pitää vielä odottaa että louskuttajat osaavat diilata asian kanssa?

Kun media haluaa persoonallisuuksia urheiluun niin Dettmanissa teillä on sellainen, nyt se ei kuitenkaan kelpaa koska se ei ole NCAAn pressikoulutuksen käynyt mediapuudeli joka sanoo aina samat asiat "oikealla" tavalla.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
25
Siis nyt kun Wilson, Koivisto ja Kotti jätettiin pois, niin eihän tuonne jäänyt vanhaa pelaajakaartia kuin Koponen, Salin, E. Murphy ja kapteeni. Kyllä mun mielestä ei nuorennusleikkausta tieten tahtoen tarvita jos pelaajista 1/3 on 30v. tai yli. Niistäkin vain Huff alkaa olemaan viimeisillä kilometreillään huippu-urheilijana.

EM rosteri IMO

Kenraali / Maxhuni / Tahvanainen
Salin / Palmi / Kantonen
Valtonen / A. Murphy
Jantunen / E. Murphy
Markkanen / Madsen

Haastajat

Gustavsson
Nkamhoua
Amzil
Suokas
Pöllä
Järvi

Jos joku pelaavasta kokoonpanosta loukissa, niin kokemuksen vuoksi Huffia, Nuutista tai Lindbomia sisään.

Valmennus kyllä kaipaa nuorennusleikkausta, mutta vasta mahdollisten -22 kisojen jälkeen ja arvokkaasti. Tuovi - Rannikko. Publing under, JyLe itse valitsemallaan staffilla.
Itse ottaisin Nkamhouan joko Palmin tai Kantosen tilalle ja Amzilin toisen Murphyn tilalle ja miksi haastajissa on Pöllä mut ei Jaakkolaa joka paljon parempi kun Pöllä eikä ole yhtään kömpelö. Ja Jaakkola on ollut todella hyvä Sentteri verrattuna Pöllään. Jaakkola sopii vielä Suomen pelityyliin loistavasti. Muuten hyvin tehty kokoonpano.

Ja loistavaa että Suomi pääsi kisoihin!
Tavoite voisi kisoissa olla pääsy Puolivälieriin tai jopa Välieriin?!!!
 
Viestejä
1 745
Todella noloa käytöstä Dettmannilta. Ei se maskin käyttö parin minuutin ajan ihan niin kamalaa ole.
Vaikutti ettei kuullut mitä hänelle sanottiin. Ehkä on huonokuuloisuutta, siihen maskit ja vieras kieli niin ei huvita/voi vastailla umpimähkään. En tiedä, mutta samankaltaiseen käytökseen olen törmännyt työelämässä juuri noista syistä.
 
Viestejä
254
Tänään kolme ryhmää susijengissa ja kaikki hoitivat oman ruutunsa:

1. Vanhan rungon avainpelaajat Huff, E Murphy, Salin Koponen hoitivat homman hyvin. Salin pelaa primessa, Koponen osoitti lopussa arvonsa ja voisi pelata vielä muutaman vuoden ja Huff/Murphy pärjäsivät joten kuten.

2. Pitkän uran duunarit Seppälä, A Murphy Nuutinen hoitivat hommansa hyvin.

3. Uusi polvi Edu, Jantunen, Madsen, Valtonen ratkaisivat pelin eka jaksolla ( vaikka Madsen ei onnistunut silloin).

Ihan hyvältä näyttää.
 
Viestejä
196
Kisoissa ollaan..
4 lohkon isäntinä Saksa Italia Tsekki Georgia. Kaupungit Köln Milano? Praha Tbilisi. Onko nämä?
Kaikki fanien kannalta suht lähellä.
Jos Saksa osuu Suomelle niin faneja paikalla tuhansia.....toki muuallakin.
1.5 vuotta kisoihin....
Saataisko viellä koris-buumia nostettua 1.5 v päähän?
Saas nähdä jatkaako purkan jauhaja päävalkkuna sinne asti?..vai ottaako Tuovi pää-vastuun?
Nouseeko esim Hopkins, Järvi mukaan rinkiin?
Pääseekö Markkanen kisoihin 1-18.9.2022 ?
 
Viestejä
2 859
Kun täällä suurella äänellä vaaditaan staffin vaihtoa ja nuorennusleikkausta niin olisi hyvä muistaa että viime vuosikymmenen huippujoukkueesta ei taida olla jäljellä kuin Koponen, Salin ja Huff (E.Murphy tuli muistini mukaan hieman myöhemmin). Valmennusjohdosta on suurin osa vaihtunut, vain Dettman ja Hirvonen taitaa jatkaa. Tuovi, Larkas, Möttölä on uusia kasvoja.
Eli kyllä tässä on melkoinen nuorennusleikkaus ja staffin vaihto tapahtunut.
Ja kun noita nuoria pelaajia mietitään, on hyvä huomata että Pöllä pelaa NCAA-sarjaa ihan samoilla tehoilla kuin NIkkilä. Minä en ainakaan vielä ole menettänyt uskoani, Pöllä voi löytää oman ruutunsa Susijengistä. Isot kehittyvät usein hieman hitaammin ja Pöllä on ISO.
Maxhuni, Valtonen ja Jantunen alkavat olla jo luottomiehiä. Gustavson ja Tahvanainen varmasti saavat roolia.
Ihan hyvältä näyttää, vaikka suurin syy tähän kvmenestyksen on ollu FIBAn päätös laajentaa kisat 12 joukkueesta 24:ään.
 
Viestejä
1 806
Dettmann kritiikki:
Mikäli Dettmannin tulostavoitteeksi aikanaan asetettiin:
1) kuudet EM-kisat
2) kahdet MM-kisat
3) yhdet olympialaiset
4) pino mitaleja
Siinä mielessä pitää todeta, että Suomi ei saanut ihan kaikkea sitä mitä oli tilannut. Onko teidän mielestä Dettmannin kohdalla tapahtunut virherekrytointi? Toisaalta Dettmannin työ on vielä kesken...

Kehityskohteita:
1) levypallopeli
 
Viestejä
115
Eilisen pelin perusteella maajoukkue kaipaa nykyaikaista vitosta, joka pystyy vaihtamaan puolustuksessa ja jolta löytyy hieman pelintekotaitoja. Jantunen on sitä roolia pelannut nuorisomaajoukkueissa, mutta miesten peleissä jää pieneksi.

HD:n eilinen lehdistöesiintyminen sai kritiikkiä, mutta päävalmentajan viimeisen kympin valmennusotteet olivat vielä heikompia. En oikeasti muista milloin Suomi olisi viimeksi saanut karsintaotteluun jotain etua valmennuksesta.
 
Viestejä
1 806
...... päävalmentajan viimeisen kympin valmennusotteet olivat vielä heikompia. En oikeasti muista milloin Suomi olisi viimeksi saanut karsintaotteluun jotain etua valmennuksesta.
Päävalmentaja peluutti Koposta siellä kentällä... huonoa valmennusta olisi ollut ottaa Koponen pois ja laittaa joku toinen "seppä" tilalle...

Päävalmentajan homma on paljon muutakin kuin pelkkä penkkivalmentaminen. Katsoja näkee ainoastaan sen mitä pelin aikana tapahtuu. Se kova työ tehdään jo ennen peliä.

Dettmann on valmentanut Suomen jo kuusi kertaa EM-kisoihin. Hän on valmentanut toista maata ja voittanut MM-mitalin.

Dettmannin korvaaja ei voi olla ihan kuka tahansa vaan näyttöjä osaamisestaan tulisi olla vähintään maajoukkuetasolta. Rannikkoa en missään nimessä halua nähdä maajoukkuevalmentajana, jos hän ei osoita mielenkiintoa ensin valmennushommiin jossain muualla. Maajoukkueeseen ei saisi kävellä kuin Rautatieasemalle.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös