Koripallo.com

Helsinki Seagulls 2022-2023

Viestejä
1 685
Mitä kauemmin Seagulls pelaa uskottavaa korista ylimmällä kotimaisella tasolla, sen keinotekoisemmaksi jokin "uusi ToPo" -viritelmä muuttuu.

Seagulls on keinotekoinen mesenaatteineen.


400 000 euroa tappiota jokainen kausi. Rahaa on kyllä suomalaisella mittapuulla laitettu ihan helvetisti pelaajiin mutta
tulos on suunilleen sama kuin olisi tunkenut ne seteliniput oksasilppuriin. Mikä tahansa muu joukkue ostaisi itselleen mestaruuden jos voisi vetää edes yhden kauden taloudellisesti rohkeasti vituiksi ja tehdä 400K tappiot.
 
Viestejä
82
Eikös tämä nimenomaan ole mistä maalaiset nauttivat. Isolla rahalla koottuja joukkueita jotka eivät ikinä voita.
Kuten aiemmin jo mainittiin, jos Helsingistä ei joukkuetta olisi, korisliigalla olisi sama kohtalo edessä kuin lentopallolla, kiinnostaa jossain Kyykärvellä mutta ei yhdessäkään yli 30 000 asukkaan kaupungissa.
Urheilu tarvitsee vastakkainasetteluja ja sitä ei valitettavsti esim. Uusikaupunki ja Lapua pysty toisilleen tarjoamaan.
 
Viestejä
2 925
Eikös tämä nimenomaan ole mistä maalaiset nauttivat. Isolla rahalla koottuja joukkueita jotka eivät ikinä voita.
Kuten aiemmin jo mainittiin, jos Helsingistä ei joukkuetta olisi, korisliigalla olisi sama kohtalo edessä kuin lentopallolla, kiinnostaa jossain Kyykärvellä mutta ei yhdessäkään yli 30 000 asukkaan kaupungissa.
Urheilu tarvitsee vastakkainasetteluja ja sitä ei valitettavsti esim. Uusikaupunki ja Lapua pysty toisilleen tarjoamaan.

Älähän höpötä, ettei kiinnosta ;) Vertailukohdaksi voisi ottaa paikkakunnan nimeltä Joensuu. Tappiota ei tule millekkään kaupungin seuralle, ja jokainen seura tekee keskenään yhteistyötä yli lajirajojen. Ilmankos olemmekin Urheilukaupunki Joensuu ;) Ja Jytkytämme koripallossakin uudella Motonet areenalla, joka on toteutettu yhdessä seurojen, kaupungin ja yksityisten tahojen kanssa (suunnittelusta valmiiseen vajaa 2 vuotta). Taitaa hgissä Kaartenin suunnittellu olla kuitennnii jo timanttihää- iässä, kisis on kyllä hieno paikka, ei siinä mitään. Joten ei muuta kun Jytkyttelemään europeleihin! ;) Puksuti!

lisätään vielä; Tosiaan, ne piirtää kellä liitua.. ;) On hieno kausi tulossa.
 
Viestejä
2 400
Olipa erikoinen "tale of two halves" Lokeilta Nokialla. Ekalle puoliajalle 50 pinnaa, toiselle 20. Rougeaulla karmea heittoilta, eikä ollut kyllä apua kotimaisista vakirotaation ukoistakaan.
 
Viestejä
1 669
Jos tekee 3 pelitilannekoria viimeiseen 10 minuuttiin, on todella vaikea voittaa koripallo ottelua. Rougeulla pelitilanneheitot 2/17. Rene+Zena jakoivat 10 menetystä. Okko 17min, 4p. Homma melkoista sekoilua (puolin ja toisin), mutta myös ne helpot lay-upit ja vapaat heitot menivät tänään mihin sattuu.

Täytyy samaan menoon sanoa, että Vilpas näytti lauantaina välillä yhtä huonolta, joten vastustajalla lienee osuutta hommaan. Lähtevätkö valmentajat juoksemaan vajaamiehiseltä Nokialta jalkoja alta ja päätyvät juoksemaan itse seinään?
 
Viestejä
1 669
Aika vaarattoman näköinen kolaus, jos tuo siitä alun tilanteesta tuli. Toki herran liikkuminen sen jälkeen näytti jonkun aikaa aika vaikealta. Toivottavasti selittää loppupelin esityksiä ja herra saadaan pikaisesti taas parketille. Renen arvo lienee lokeille suurin keväällä, toki ihan liian montaa peliä ei ole nyt alkukaudestakaan varaa tiputtaa.
 
Viestejä
1 669
Vaikeaa oli peli ensimmäiset 15-18min kun Karhun pakin intensiteetti söi Lokkien eväät. Aivan Nokia pelin lopun näköiseen avuttomuuteen ei sentään tällä kertaa ajauduttu, onneksi heitot putosivat normaalimpaan tapaan. Okko näytti taas itseltään kun sai riittävästi palloa, mielenkiintoista nähdä löytyykö rytmi myös Rougeaun kanssa yhdessä pelatessa jatkossa. Edosomwan ei tehnyt itselleen palvelusta hiiltymällä Nokialla pahemman kerran, tuohon tullaan hyökkäämään jokaisen fiksun koutsin toimesta vähän ylikovilla virheillä kiistapallo väännöillä. Muuten Zena vaikuttaa kyllä ihan pelimieheltä, jollain tapaa tulee mieleen päivitetty Basabe "parvin" vuoden takaa.

Paljon on vielä matkaa Lokeilla, jos tästä halutaan tehdä sarjan kärkipaikoista taisteleva joukkue. Vähiten ei huoleta rosterin kapeus, eilin käytännössä 7 miehen rotaatiolla, jossa Timi 13minuuttia. Renen paluu toki auttaa paljon ja Saken saaminen takaisin vähän. Salkkari ennakoi viidettä jenkkiä rosterin täytteeksi. Vaikka itse näkisin kovin paljon mielummin Okon ja Lassin kantamassa jengiä sinne asti mihin sillä päästää, lienee menestymisen (ja sitä kautta koko Lokki projektin) kannalta miltei toivottavaa, että budjettiin on jätetty tilaa varajenkille.

Jos Karhu saa eilisen pelin alun aggressiivisuuden kantamaan paremmin pelien loppuhetkillä, tulee kaikilla muilla olemaan kovin vaikeaa taas loppukaudesta. Nyt jalka kuitenkin luiskahti vielä kaasulta tahattomasti alun jälkeen turhan usein, ja Lokit kykenivät nuo hetket hyödyntämään ja pitämään eron takaisin kurottavissa lukemissa. Ensimmäisen puolikkaan jälkeen ero olisi voinut ilman näitä hetkiä helposti olla myös 20+. Lopussa Karhu näytti laajemmasta rotaatiostaan huolimatta olevan se, jonka tekeminen vähän sakkasi, ja vähän yllättäen Lokit kirivät rinnalle ja ohi niin intensiteetissä kuin pisteissä

Tilasto poimintoina levypallot eilen lokeille 36/35, hyökkäys leveyissäkin Karhu voitti vaan 15/12. Kaaren takaa Dolecn 2/3, Kaukiainen 4/6, Kantonen 0/4. Lokeilta Lassi 1/7, Okko 3/8 ja Hall3 4/6. Kanervo 22min ja 4 pelitilanneheittoa.
 
Viestejä
1 956
Tällaista:

Lisää särmää Gullsien etukentälle. Waterman (Zaterman?) ainakin levittää, hyvät kolmosprossat läpi uran. Ei vaikuta olevan mikään korinalusjyrä, viihtyy kaarella. Joukkueet vaihtuneet aika tiheään mut vaikuttaa hyvältä lisältä joukkueeseen, ilmeisesti liikettä ja levypallovoimaa löytyy. Kanadassa kutsuivat joukkueen ”kelmiksi”, kuten alla linkitetystä podcastista ilmenee. Aikamoisia velikultia ovat Gullsien isot, Zena ja Zane (!!!?!?), saa nähdä millainen cocktail tästä sekoittuu…!

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 669
Piti ihan lueskelle mitä Watermanista on puhuttu edellisellä visiitillä. Aivan hyvä pelaaja ollut ainakin silloin, toivottavasti on yhä. Levittää kenttää kivasti, mutta voimaa ja kokoa pitäisi löytyä sen verran, ettei tarvitse tyytyä pelkästään kaaren takana seisoskelemaan.

Toimiiko sitten loppukauden vesipoikana kun muut tervehtyy?
Ilmeisesti vastaa kisiksellä lattialta veden pois moppaamisesta, siellä ilmeisesti havaittu pahimmat puutteet. Tiedotteen perusteella kyseessä liikkuva pelaaja, joten hoitaa ilmeisesti molemmat päädyt?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös