Koripallo.com

Huiman touhu ihmetyttää!!

huimaaja

Arvokas junnutyö ja sm-tason pelaajat miesten tasolla on aivan kaksi eri asiaa. Huiman junnutyö on tosi hyvää, mutta se ei takaa yhtään mitään lyhyellä tähtäimelle. B-junnujen SM-sarjassa on pelannut vaikka kuinka monta ikäluokkaa, a-junnuissa paljon vähemmän. Työtä on vaan tehtävä vuodesta toiseen ja joskus taas,,, tulee niitä pelimiehiä joita oli 70 luvulla syntyneet OMAT JUNNUT mm. "matuja ja toneja ja teroja ja vakseja ja sarkkiksia ja repejä ja saavoja ja koukkia ja ymm.." esim 80 luvun junnuista pelas sm sarjassa useampi joukkue, mutta mitä on jäljellä...
Pena Ranta -81 Matti Hirvanen -82 huimassa ja Sami Kajander -83 pyrinnössä.. ei se niin helppoa ole siirtyä miehiin ja ennustankin että nykyisistäkään b ja a junnuista ei tule yhtään sen kummenpaa... sori vaan..
 

heh heh

jeesjees sanoi:
Umorun kohdalla voi jopa yhtyä mielipiteeseesi. Andyn kohdalla en missään tapauksessa.

A-poikien kohdalla asiaa voi miettiä kahdella kantilta. Huima olisi voinut lähteä ilman minkään sortin vahvistusta ja ei olisi todennäköisesti päässyt sm-sarjaan. Andyn mukaan tulon myötä Huima selvitti tiensä sm-sarjaan ja koko joukkue saa kovempia pelejä. Tottakai tietyt pelaajat jäävät nyt pienemälle peliajalle, mutta kumpi on sitten parempi enemmän minuutteja huonomassa sarjassa vai vähemmän minuutteja kovemmassa sarjassa? Varsinaisesti Andy ei vie keneltäkään pelipaikkaa, sillä Huimalla ei yksinkertaisesti ole tällä hetkellä sille paikalle pelaajia ja juuri tämän takia Andy joukkueeseen hankittiin.

Jaloilla äänestäjille minä totean vain, että niin kaun kuin Äänekoskella koripalloa pelataan, niin minä istun katsomossa.

Tämähän on vain minun mielipide, enkä todellakaan ole niin viisas kuin sinä, Äänekosken suurin koripallotietäjä...

kyllähän sinä olet yrittänyt olla se suurin koripallotietäjä, tosin kerta toisensa jälkeen siinä olet epäonnistunut.
 

totta ja tarua

huimaaja sanoi:
Arvokas junnutyö ja sm-tason pelaajat miesten tasolla on aivan kaksi eri asiaa. Huiman junnutyö on tosi hyvää, mutta se ei takaa yhtään mitään lyhyellä tähtäimelle. B-junnujen SM-sarjassa on pelannut vaikka kuinka monta ikäluokkaa, a-junnuissa paljon vähemmän. Työtä on vaan tehtävä vuodesta toiseen ja joskus taas,,, tulee niitä pelimiehiä joita oli 70 luvulla syntyneet  OMAT JUNNUT  mm. "matuja ja toneja ja teroja ja vakseja ja sarkkiksia ja repejä ja saavoja ja koukkia ja ymm.." esim 80 luvun junnuista pelas sm sarjassa useampi joukkue, mutta mitä on jäljellä...
Pena Ranta -81  Matti Hirvanen -82 huimassa ja  Sami Kajander -83 pyrinnössä.. ei se niin helppoa ole siirtyä miehiin ja ennustankin että nykyisistäkään b ja a junnuista ei tule yhtään sen kummenpaa... sori vaan..

Osittain totta, osittain ei. Suurin muutos nykyiseen junnuvalmennukseen ja sen heikkenemiseen ovat liikaa tapahtumiin vaikuttavat isit ja äidit. Kun tuossa noita edellämainittuja 70 luvulla syntyneitä luettelit, olivat heidän valmentajinaan ihmiset, jotka olivat kiinnostuneet lajista lajin takia, eivät siksi, että heidän lapsensa ovat osa joukkuetta. Nykyään on menty liikaa siihen. On hienoa, että vanhemmat kannustavat lapsiaan harrastuksissaan, mutta valmennushommasta kannattaa pysytellä sivussa, jos ei ole minkäänlaista ajatusta lajista.
 

Raipe

totta ja tarua sanoi:
Osittain totta, osittain ei. Suurin muutos nykyiseen junnuvalmennukseen ja sen heikkenemiseen ovat liikaa tapahtumiin vaikuttavat isit ja äidit. Kun tuossa noita edellämainittuja 70 luvulla syntyneitä luettelit, olivat heidän valmentajinaan ihmiset, jotka olivat kiinnostuneet lajista lajin takia, eivät siksi, että heidän lapsensa ovat osa joukkuetta. Nykyään on menty liikaa siihen. On hienoa, että vanhemmat kannustavat lapsiaan harrastuksissaan, mutta valmennushommasta kannattaa pysytellä sivussa, jos ei ole minkäänlaista ajatusta lajista.
Täytyy kait sitten todeta,että:"Ennen oli ennen ja nyt on nyt, on tukka päästä lähtenyt" Menneisyyden suuriin hetkiin ei enää ole palaamista :eek: Mistähän Huima sais ne valmentajat, jotka olis tosi kiinnostuneita lajista ja tietäisi jotain koriksesta ? Kait junnuvalmennuksessa on joku sellainen joka jotain tietää ja osaa opettaa.
 
Viestejä
72
Raipe sanoi:
Täytyy kait sitten todeta,että:"Ennen oli ennen ja nyt on nyt, on tukka päästä lähtenyt" Menneisyyden suuriin hetkiin ei enää ole palaamista  :eek: Mistähän Huima sais ne valmentajat, jotka olis tosi kiinnostuneita lajista ja tietäisi jotain koriksesta ? Kait junnuvalmennuksessa on joku sellainen joka jotain tietää ja osaa opettaa.
Ihan tuosta vaan heitän, että onko näille topiikeille kirjoittajista kukaan ollut junnuvalmentajana vai heittääkö kirjoittajat arvioitaan ihan tuosta vaan. Tarkoitan sitä, että tiedättekö tämänhetkisen juniorivalmennus tilanteen (väitän edelleen, ettei mikään katastrofi) ?
 

isät ja äidit

kyllä se taitaa vaan nii huimassa olla että vuosi vuodelta siellä lopettaa valmentajat ja enemmän menee vanhempien kontolle valmentaa. sieltä ei huippuja tule! mut mistä tälläinen johtuu?
 

peli

No niin junnuista siirrytään takaisin keskustelemaan tämän vuoden peleistä. Huomenna on elintärkeä peli Wartti-Baskettia vastaan! Miten käy? Huiman on hoidettava se. A-pojilla näyttäisi olevan samana päivänä kotipeli...toivottavasti pari pelaajaa lähtisi sieltä miesten peliin, että sarjapaikka varmistettaisiin.
 
Viestejä
2 257
kalle sanoi:
Veikkaan, että nämä nimimerkit ovat eri henkilöitä, jotka ovat huomanneet "erinomaisuutesi"...
Ihan miten vaan. Paistaa vaan yksi kirjoitustyyli niin selvästi suurimassa osassa viesteistä, että on lähes varmasti sama henkilö.
Kovasti olen koittanut painottaa olevani vain fani ja kirjoittavani vain omia näkemyksiäni asioista, mutta joillekkin se ei vaan tunnu menevän tajuntaan.
 
Viestejä
2
hei koris-ystävät.. olen seurannut jo useita vuosia näitä juttuja täällä ja edeltäjässä soneral. Itsellänikin on melkoinen tietämys koriksesta ja sen historiasta. Mielestäni tämä jeesjees on yksi parhaiten juttujaan perusteleva henkilö Äänekosken koripallosta. En tiedä kuka hän on mutta paikkakuntalaisena ja pitkään eri kommentoijia kunnelleena olen ehkä perillä siitä kuka hän voisi olla. Joutavan haukkujille sen verran että lukekaan nämä kommentit,, tai yrittäkää ymmärtää sisältö niin ehkä vähemmän tarvitsee keskittyä toisen mollamiseen ja samalla saa enemi itsekin irti tarinoista. Vanha opetus sanoo et kun antaa niin samalla saa itsekin, tai kun kuuntelee niin ymmärtää.
heippa. ;D
 
Viestejä
628
Takaisin asiaan. Huima voitti juuri BCJ:n 114-86 (55-42). Kentän hahmo oli J.J. Montgomery 54 pisteellään. Hyvä esitys
koko Huiman joukkueelta.
 
Viestejä
2 257
Olipa huikea peli Montgomerylta, eipä saanut Jyväskylän pelaajat miestä kiinni ollenkaan. Myös Andy pelasi parhaan ottelunsa Huiman paidassa. Ottelu repesi lopulta 4.jakson aikana, vaikka varsinaista hätää Huimalla ei missään vaiheessa ollut. Parhaimmillaan BCJ kävi muutaman kerran 8 pisteen päässä Huiman muutaman huonon hyökkäyksen jälkeen, mutta aina Huima sai pelinsä järjestykseen ja lopulta meni menojaan.
Kokonaisuutena Huima onnistui tasaisesti (JJ tietysti omassa luokassaan), ainoastaan Hirvanen on pettymys pelistä toiseen, viime kauden hyvistä otteista ei ole jälkeäkään. Määttänen hakee edelleen parasta virettä, välilllä kovia koreja kun taas välillä uskomatonta koheltamista. Siimes ei jostain syystä pelannut kuin 9 minuuttia, ehkä kipeänä? Ranta puuttui edelleen ja Hytönen ilmeisesti armeijassa.

Bc Jyväskylän kaikki kaikessa on Naukkarinen, todella hyvää peliä. Juvonen yllätti muutalla vahvalla korilla ja Lyytinen heitti hyvin. Suurin pettymys minulle oli Ahila joka on todella kaukana viime kauden tehoista, johtuneeko siitä ettei ole enää joukkueen ykköstakamies.

Loppukevennykseksi muutama lainaus koskien Montgomerya, Rekolaa vastaan pelatun miehen ekan pelin jälkeen.


Aivan paska! Teki pisteensä (n. 12p) puskemalla ja vapareista toivottoman heittoyrityksen jälkeen. Divarissa todella huono jenkki ja keskivertosuomalaisen tasoinen pelaaja.

Täysin luokaton esitys.Miten Äänekoskella osataankin näin paskoja ukkoja hommata vuodesta toiseen?
 

Liiska

Olipa hienoa katsoa tänään peliä! Nyt oli joukkueessa asennetta jo pelin alusta saakka. Toivottavasti vire jatkuu koko loppukauden!!!
 
Viestejä
979
Täällä keskustellaan siis HUIMA:sta.

Provoaminen ja nimittely ei siis tosiaankaan ole netiketin mukaista. Koripallotietäjiä tällä palstalla on monen tasoisia. Kyse on kuitenkin fanipalstasta.

Isosisko valvoo...
 

heh

Estefan sanoi:
Täällä keskustellaan siis HUIMA:sta.

Provoaminen ja nimittely ei siis tosiaankaan ole netiketin mukaista. Koripallotietäjiä tällä palstalla on monen tasoisia. Kyse on kuitenkin fanipalstasta.

Isosisko valvoo...

Estefan vaan poistaa asiattomat tekstit pois, kun on valvoja. Taitaa tulla herääminen vähän myöhässä, kun katsoo noita toisia topicceja. Siellä tekstin taso ei kovinkaan paljon eroa tästä topicista..
 
Viestejä
72
Huiman toiminnanjohtajan paikka avoinna eilisessä Sisä-Suomen Lehdessä. Paikasta kiinnostuneet, CV:t liikkeelle.
 

CV

Luulis löytyvän hakijoita. Tälläkin foorumilla on kirjotellu kymmeniä henkilöitä jotka tuntuu tietävän miten toiminnanjohtajan hommat pitää hoitaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös