Koripallo.com

Jääkiekko koripallon suurin vihollinen

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
9 123
Vs: Jääkiekko koripallon suurin vihollinen

En lähtisi liikaa keulimaan yksittäisissä peleissä otetuista voitoista, varsinkaan kotikentällä koriksen kaltaisessa pelissä, jossa kotikenttäetu on huikea. Jos nämä voitot olisivat edesauttaneet kisapaikan saamista tuolloin, niin tietysi tämä olisi eri asia. Nyt kuitenkin kisoihin mennään "säälipleijareiden" kautta, joten edes kisapaikkaa ei voi pitää erityisenä saavutuksena.
 

Oppade

Vs: Jääkiekko koripallon suurin vihollinen

Strömberg sanoi:
Mitä valitatte jääkiekko ainua lajii jossa suomi pärjää niiin mitäs koripallossa? miesten laji, saa ottaaa kova kontaktia ei mitää neiti pelleilyä näyttelemistä niinku koripallo jalkapallo! SUomi isänmaallinen maa mistä te saatanan teinit ette tajua yhtikäs mittään! hävettää isän puolesta tuollaisia kakaroita ette varmaan osaa edes sikralta luistimila? ette varmaan hahahaa
Jääkiekko on pikkukersojen peli. Koripallo on miesten peli, jossa kova kunto palkitaan, jalkapallo taas kuuluu tytöille, joten diilataa nyt asian kanssa... Harrastan itse koripalloa, ja sen takia, etten jaksa kakaraimaisuutta mitä jääkiekkoilijoiden parissa pyörii. Jalkapallosta en tosin piittaa vaikka tulikin kersana pelattua nappulasarjassa etc. Koripallokulttuuria pitäs Suomessa saada enemmän.
 

kummola akatemia

Vs: Jääkiekko koripallon suurin vihollinen

Vuosisadan hypetetyimmät junnukisat meni taas kerran niinku pitikin ::)
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös