Koripallo.com

Joensuun Kataja 2014-15

Ovatko Toijala ja Törmälä #YhtäPerhettä, kun Kataja häviää #Aina, mutta Jukkaa ei eroteta ikinä?

Skenaarioita:

1. Rannikko
Valmentaja*/ei valmentajaa

Sijoitus 1.

2. Rannikko
Virtanen tai (/ja) S.Lehtoranta
Toijala/muu valmentaja

Sijoitus 2.-4.

3. Rannikko
Toijala

Sijoitus 2.-4.


*Ei Jukka Toijala
 
Viestejä
3 472
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Seuraavaksi odotetaan JoKaFania avautumaan, että ei Katajan ensi kauden topikin avaus voi olla tämän tasoinen...ja vaatii tämän avauksen poistettavaksi koska oli itse aikeissa kuuden viikon kuluttua tehdä omansa :D
 
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Ihmispallo sanoi:
Seuraavaksi odotetaan JoKaFania avautumaan, että ei Katajan ensi kauden topikin avaus voi olla tämän tasoinen...ja vaatii tämän avauksen poistettavaksi koska oli itse aikeissa kuuden viikon kuluttua tehdä omansa :D
Se suotakoon JokaFanille, joka on ehdottomasti foorumin parhaita kirjoittajia.
Oli vain pakko avata topic vittuillakseen, niin käsittämätöntä on Joensuun Jukka-kaimojen suhteen lujuus.
 
Viestejä
5 229
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Mun mielestä aika typerää . Mitään ei viellä ole hävitty .
Kannattaa nyt maltaa keiteleellä .
Eikä puukota selkään .
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Mautonta. Tähän topiikkiin ei tule mitään pohdintaan.

Pallerolle tiedoksi, että topiikki tulee ma, jos kausi loppuu huomenna. Tai keskiviikkona, jos kausi loppuu tiistaina. Jos tiistai on luokkaa "torilla tavataan", niin sitten voi mennä kauemmin. Ei kuitenkaan mainitsemaasi kuutta viikkoa. :)
 
Viestejä
231
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

JoKaFan sanoi:
Mautonta. Tähän topiikkiin ei tule mitään pohdintaan.
Olen JoKaFanin kanssa ihan samaa mieltä. Tällainen topikin avaus ei palvele ketään missään muotoa. Korisliigajoukkueiden ensikautta koskevat pohdinnat tulisi avata "puhtaalta pöydältä" jokaisessa liigajoukkueessa. sen omissa topikeissaan!
 
Viestejä
290
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Hoppee ei oo häppee! Tuosta on hyvä lähteä ensikautta rakentamaan, runkohan pysyy kuitenkin taas samana. ;)
 
Viestejä
492
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Achilles sanoi:
Jukka Toijala :D
jukka toijala ja katajan maksumiehet antakaa vastaus seuraaviin:

-toijala tiesit tarkalleen että jos damon pääsee kuumaksi niin se on menoa....voidaan puhua tsäkä kolmosista laudan kautta mutta peli ratkaistiin jo ennen....mikset tehnyt mitään uutta poikkeavaa damonia vastaan vaikkapa...nenonen rikkomaan niin kovaa kuin pystyy vaikka saisi 5 virhettä 2 minuutissa...so what...voisi peli mennä sekaisin...tai jesse niemi sama juttu vaikkei olekaan vielä kunnossa....tai joku muu

-teidän paras kohta pelissä oli 3 / 2 paikka missä vain virtanen teki pari merkkausvirhettä ja lehto sai ilmaiset korit..heti takaisin mieheen ja taas vietiin....paikka olisi voinut toimia j toijala kun mies ei ainakaan toiminut pyrsällä liian taitavia yksilöitä teitä vastaan

-entä minne uhohdit j lehtorannan....tai hänen kautensa taisit pilata jo kauan aiemmin viemällä itseluottamuksen kokonaan pois

-miksi peluutat s lehtorantaa niin paljon...tiedät että hermot ei kestä ja ei ole voittaja

-mikset luottanut enemmän p virtaseen on kuitenkin ratkaisija

-ilman wesbyä olisitte olleet lähinnä naurettavia

että tällaista
 
Viestejä
1 202
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Kapeampi rotaatio ensi vuodeksi ja unohdetaan ne eurokentät ainakin toistaiseksi. Esim. Jesse Niemen ollessa kunnossa(on joka tapauksessa Joensuussa opintojensa takia) ei Juho Lehtorannalle kannata antaa edes ruokapalkkaa. Wesbylle voisi lyödä suoraan jatkosopimuksen pöytään.

Hahmotellaan tähän nyt omaa näkemystäni ensi kaudesta. Itse haluaisin nähdä joukkueen ytimenä kovan kuusikon. Nykyjoukkueesta ainoastaan Wesby ja Rannikko kuuluvat tähän kastiin. Kaksi jenkkiä ja kaksi kotimaista siis tarvittaisiin. Isoon päähän joko Kaunisto, Kotti tai vastaava olisi unelmana, puhutaan siis sen tason kavereista. Tämän kuusikon tehtävä olisi nimenomaan ratkaista ne pelit. Näitä sitten täydennettäisiin "yliopistopojilla", eli Neponen, Niemi, Naapi, joita voi käyttää runkosarjahöntsässä enemmänkin. Tosipelien koittaessa sitten kuusikko pelaisi ainakin 180 minuuttia 200:sta tarjolla olevasta.
 
Viestejä
19 438
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Vaan on se tuo Jokeri viisas poju. Mutta miksi ei mene neuvojaan jakelemaan sinne suuresti rakastamaansa Tarmoon.....Pieni vinkki sinne Porvooseen.

Täynnä tarmoa-JOE
 
Viestejä
310
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Mielenkiintoista nähdä miten Kataja lähtee kasaamaan ensi kauden joukkuetta ja mitä muutoksia aikovat tehdä.

On selvää, että Kanervo ja Toijala on täysin nähty, eikä heillä tee mestaruutta tavoittelevassa joukkueessa yhtään mitään. Saman voisi oikeastaan sanoa Mäkäläisestä, mutta koska isojen kotimaisten tarjonta on niin heikko, en pitäisi suurena yllätyksenä jatkoa Katajassa, jos parempaa ei löydy tilalle. Mäkäläistä ilmeisesti kuitenkin huhuttu Lahteen.

Työ- ja opiskelukuvioiden takia uskon joukkueessa jatkavan seuraavat pelaajat: Virtanen, Niemi, Nenonen ja Naapi. Lisäksi Rannikolla taisi olla sopimus jo aiemmin.

Ei ole kovin montaa pelaajaa tarjolla, joita Katajan kannattaisi lähteä tavoittelemaan. Nimet, jotka tulevat mieleen ovat Ahonen, Huff, Kotti, Koivisto ja Nuutinen. Näistä ainoastaan Ahonen vaikuttaisi realistiselta. Uskon ko. biisonien jatkavan Loimaalla ja Koiviston sekä Huffin ulkomailla. Toki Lindbom ja Haanpää voisivat olla vaihtoehtoja, mutta näihinkään en usko.

Varmaa on että 4 ja 5 -jenkkien lisäksi tarvitaan yksi suomalainen iso pelaaja, sillä Nenonen ei yksistään riitä tuuraamaan. Nuutinen sopisi tähän rooliin erinomaisesti, kun voisi pelata molempia laiturin tontteja.

Valmentajaksi Tuovi. Tammivaara olisi Toijalan kaltainen, liian laajaan rotaatioon luottava valmentaja. Joensuun kannalta toivon, että Salmista ei edes harkita. Päävalmentajaksi liigassa hänestä ei ole. Ylen lähetyksissä hehkutettiin sitä miten Poikola antaa vastuuta apuvalmentajille. Salminen tekee näin koko hyökkäyksen kanssa, koska ei itse osaa. Muita (kotimaisia) vaihtoehtoja tuskin edes harkitaan.
 
Viestejä
1 789
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Katajan hienon porukan olisi ehkä hyvä ottaa nyt hengähdystauko mestaruusjahti mielessä.

Yleisökin, me, voisimme vaihteeksi ottaa vähän rennommin kun runkosarjassa alle 20p voittokin tuntuisi hyvältä, voitot ylipäänsä. Ja jos play offeihin päästään niin kaikki plussaa silloin.

Joukkueen runko olisi juuri Nenonen-Niemi-Naapi ja tietysti Rannikko jos haluaa tähän sapluunaan jäädä. Jos ei halua niin sopimus puretaan yhteisymmärryksessä.

Rannikko jos jäisi ottaisi Naapin opetusohjelmaansa ja Naapi olisi oikeasti se toinen pointti reilulla peliajalla.

Wesbyltä heti nimi paperiin ja kaveriksi kysyttäisiin Jonte Flowersia jos on ehjänä. Rahaa palkkaan jäisi rutkasti kun pois ovat SL, Kanervo,Toijala,Pete, Mäkäläinen ja J Lehtoranta. Joka kyllä voisi olla mukana enai kaudellakin ja vastuuta hyökkäyspäässä rutkasti lisää ja oikeus joskus myös (kuten muillekin..) epäonnistua ilman että viltti heti heiluu ja fläppitaulut lentelevät.

Oli muuten mielenkiintoista miten Mäkäläinen istutettiin penkille 4.jaksolla. Mies pelasi hyvin,taisteli,puolusti,otti hyökkäys levypalloja ja sitten unohduksiin. Tuolla meiningillä olisi paikka tuohon ensi kauden porukkaankin.

Pelipaikaksi voisi muuttaa urheilutalon jos,kuten paljon mahdollista, tämä uusi projekti ei 700-1000 katsojaa per peli kiinnostaisi. Back to basics siis, tuonne 2000 luvun alkuun pelipaikan suhteen.Hieno oli meininki ja tunnelma silloin Urheilutalollakin ja erityisesti juuri siellä.

Tuovi voisi sopia juuri tällaiseen projektiin, tai sitten jos Pete on käynyt kurssit niin suoraan vaan ruoriin, hyvinhän nuo alkulämmittelyjen vedotkin onnistuivat.
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Katajan kausi päättyi eilen jälleen pettymykseen. Vaikka pettymystä ei voi millään mittarilla verrata kahden ensimmäisen hopean , -03 ja -06 (varsinkin tämä riipaisi todella syvältä), niin kyllähän se vaan harmittaa, vaikkakin näihin hetkiin jo jotenkin turtunut. Ja vaikkakin kaksi ensimmäistä hopeaa kirpaisi eniten, jälkikäteen hopea en tuntunut kammottavan häpeältä. Nyt pettymys ei ehkä ole niin syvä kuin ennen, mutta myöskään hopea en tunnu enää miltään. Hävitty mitali. Vain voittajat muistetaan.

En jaksanut tehdä enää menneen kauden topiikkiin mitään yhteenvetoa. Tulkoon se siis tässä uuden kauden topiikin aloitusviestissä seuraavanlaisesti...

On aika mennä eteenpäin. Muttei niin, että ummistaa silmänsä menneeltä. Menneisyydestä on yhä enemmän opittavaa. Sitä ei missään nimessä unohtaa vaan siitä pitää pyrkiä ottamaan opiksi. Tämä koskee seurajohtoa, valmennusjohtoa ja pelaajistoa. Katajan taustat ja taustavaikuttajat ovat huippuluokkaa. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Kuitenkin valmennusjohdossa ja pelaajistossa tämä neljän vuoden ajanjakso ei tuonut merkittävää kehitystä aikaan, vaikkakin alamäki kausi kaudelta katkaistiin hienosti komealla Bisons-välierävoitolla.

Mitä näistä neljästä kaudesta on jäänyt päällimmäisenä mieleen? Ensimmäinen Coach Toijalan kausi, joka oli varsinainen nousu takaisin jalustalle. Silloin ikimuistoisen hienot finaalikotivoitot kahden vahvan jenkin johdolla. Seuraavaksi mieleen tulee kauden 13-14 upeat europelit, jolloin Toijalan eran Kataja pelasi ehkä Kataja-historian parasta koripalloa. Kolmanneksi mieleen jäi upeat tietyt upeat jenkkiyksilöt: Newson (vain kaudella 10-11), Conley, Smith, Flowers, Terrell ja Wesby. Harmi toki, että esim. paperilla mahtavan Fieldsin Kataja-ura hajosi vammakierteeseen. Valitettavasti Korisliigan arvopeleistä muistot eivät ole muistamisen arvoisia. Tästä mennestä kaudesta tulee nostaa esiin kuin tuo Bisons-välieräsarja, vaikka se veikin ehkä fyysisyydessään parhaan puhdin finaaleista (tosin tuskin edes tietynlainen fressiys olisi auttanut Katajaa Pyrintöä vastaan). Oli kuitenkin eteenpäin menoa voittaa aiemmin tosipeleissä voittamaton, henkisesti kova vastus. Valitettavasti yhden, henkisesti ylivertaisen joukkueen kukistaminen antaa odottaa itseään.


Tulevalle kaudelle tarvitsemme enemmän voittajatyyppejä, uutta verta. Sellaisia, joita häviäminen kirpaisee todella syvältä. Sellaisia, jotka eivät voi sietää pronssi- tai hopeamitaleja kaulassa saati sitten jäämistä niidenkin ulkopuolelle. Rannikko ja Niemi on tälle tielle erinomainen alku. Jatkuvuus on tiettyyn mittaan hienoa asia, mutta pitkässä juoksussa se voi muuttua rasitteeksi. Uusiutuminen innostaa, niin parketilla kuin katsomossakin.

Nykyinen valmennustroikka (ei siis koske huoltajaa eikä fyysistä valmennusta!) on tullut tiensä päähän. Kun tietty ideologia ei toiminut neljänä kautena kuin lähes täydellisesti vain EuroChallengessa, on aika uuden valmentajan ja pelikirjan. Valitettavasti on todettava edelleen, että pelikirja ei ollut mestaruustasoa tai pelaajisto tai osa siitä oli siihen totaalisen vääriä palasia. Katajan peli eli ja kuoli liikaa kaukoheitoista (kolkit ja pitkiin kakkoset) sekä alati ailahtelevasta levypallopelistä (= osittain epäonnistumiseen ison jenkin valinnassa). Fakta on myös se, että tosipeleissä rotaatiota pitää tiivistää 7-8 mieheen ja pitää "lämpimät" pelaajat pidempiä vaihtoja kentällä.


Nyt on aika spekuloida tulevaan!


Kataja 2014-2015


Aloitetaan valmennuksesta... Toijalan nelivuotinen kausi päättyi siis eilen. Todella harmillinen asia, että Toiviainen päätti lähteä Kauhajoelle. Mestaruusvalkkuja ei ole koskaan liikaa markkinoilla ja häneen olisi pitänyt "iskeä kynnet kiinni jo aikaisessa vaiheessa. Skenaario kaksi lienee nuoruus, mutta kunnianhimoisuus. Lassi Tuovi lienee korkealla Katajan arvosteluissa. Huhut kiirivät tässä keväällä, että Pete Virtanen olisi jo menneellä kaudella osallistunut vahvasti skouttaushommiin. Näin elättelin toivoa Tuovi & Virtanen-parivaljakosta, ovathan he tuttuja jo Peten Namika-visiitin ajalta. Kuitenkin aamun Karjalainen kertoo, että Pete jatkaa pelaajauraansa Katajassa, joten taitaa olla tuo valkkuduo vain haave. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa Ari Tammivaarasta. Ehkä sielläkin toki rotaatio on liian laajaa, mutta puolustuspeli vahvaa ja sisäpeliä arvostetaan enemmän. Salmisen Pekka ei ole huono vaihtoehto, vaikkei toki ensimmäisiäkään. Puolustus on silloin kunnossa ja rähinää parketilla. Kauden 09-10 kevät on jäänyt positiivisesti mieleen. Silloin oli hyvä henki, ainakin kentällä. Jonkun pitäisi vain valita jenkit Pekan sijaan. Ellei sitten houkuttelisi esim. menneen kauden loistovalintaa, Burrowsia mukaan. Tämän jälkeen onkin edessä tyhjiö. Onko muita tietyt kriteerit täyttävää valmentajaa vapaana? Vieläkö Espoon Midaksella olisi käyttöä suomalaisessa koripallosssa?


Sopimuspelaajat

Jesse Niemi 2 v.
Teemu Rannikko 1 v.

Teemun jatko Katajan pelaamisen kiinnostavuuden takia on valtaisan tärkeä. Hän tarvitsee enemmän apuja kuin yhden huippujenkin Uskon hänen tuovan Joensuuhun ainakin yhden kotimaisen profiilipelaajan.

Jesse on kahden mestaruuden roolipelaaja, duunari. Kausi hajosi harmittavasti akillesjänteen repeämään. Uudella kaudella uudet kujeet ja isompi rooli. Muistakaahan se, että tämä mies pysäytti kevään -10 finaaleissa Hanno Möttölän!


Todennäköiset jatkajat

Petri Virtanen
Kalle Naapi


Peten jatko taisi tulla Karjalaisen viimeisen finaalin otteluraportissa selväksi. Menneellä kaudella Pete ei pahemmin pettänyt Rannikon backupina. Minuutteihin nähden yllättävän pirteää menoa. Olisin myös nähnyt mielelläni kakkosvalkkuna penkin päässä.

Naapin opinnot jatkuvat Joensuussa. Olisi mielenkiintoista nähdä hieman isommassa roolissa. Kaavailinkin jo Peten paikalle. Hyvä kaukoheittäjä ja pallollisen puolustaja.


Jatko toivottavaa

Alex Wesby

Viime kauden ainut pelaaja, joka pystyi tosipeleissä ylisuorittamaan. Yllätti hyvällä puolustuksella. Kokemus ja tahto korvaamatonta. Täysipainoinen 3-paikan pelaaja, jolla ei ole oikeastaan mitään erityisiä heikkouksia. Pystyy ratkaisemaan erimittaisilla heitoilla tai ajoilla. Hyvä pelisilmä. Ikää on, muttei se lopulta näy otteissa, kun välttynyt loukkaantumiskierteiltä. Tällaisia swingmanejä ei tartu verkkoon joka vuosi. Kataja, nyt pitää takoa, kun rauta on kuumaa! Alexille jatkosoppari ehdottomasti! Sanoi eräässä ruotsalaishaastattelussa, että haluaa tulevalla kaudella pelata sellaisessa paikassa, jonne voi koko kaudeksi tuoda perheensä. Tämä tuskin on mahdotonta Katajankaan johdossa järjestää.


Rajatapaukset/jatko epäselvä

Juho Nenonen
Antti Kanervo

Neponen lienee jatkamassa, jos työt jatkuvat yliopistolla. En tosin ihmettelisi, vaikka siirtyisi pelaamaan eteläänkin. Kehitys ottanut vähän takapakkia. Siviilikiireilläkin voi olla osansa asiassa. Keskityttävä vahvuuksiinsa jatkossa eli puolustamiseen ja hyvän heittoon. Parhaimmillaan joukkueelle elintärkeä tsemppari, mutta pahimmillaan joukkueen pelin virheillään ja huonoilla hyökkäysvalinnoilla pilaava sähläri. En osaa oikein sanoa itse juuta enkä jaata tähän.

Antti on hyvä heittäjä ja ok puolustaja, mutta kulmikas liikkeiltään ja paljon heittonsa varassa. Kiikun kaakun... Tekisikö maisemanvaihto hyvää?


Seuran jättävät

Sami Lehtoranta
Vesa Mäkäläinen
Juho Lehtoranta
Jared Newson
Mike Morrison


Samilla hieno Kataja-ura! Kiitos näistä vuosista! Etenkin niistä huippuvuosista, jolloin tituleerasin hänet "köyhän miehen Nowitzkiksi". Persoona, joka jakoi mielipiteitä. Nyt niitä on Korisliigassa taas yksi vähemmän.

Mäkäläinen valitettavasti alati loukkaantuneena ja lopulta näköjään loukkaantumiset olivät tehneet etenkin hyökkäyskorilla araksi. Kiitos ja näkemiin! Palannee kasvattajaseuraansa.

Julli oli hyvä rooli pelaaja ensimmäisellä Kataja-kaudella, muttei päässyt siihen enää tässä menneellä. En tiedä, oliko skismaa valmennuksen kanssa. Flegmaattinen ilmestys, passiivinen pelityyli ja heiton panttaus. Kiitos ja näkemiin!

Jared oli kuin varjo entisestä. Ei pahempia vammoja tällä kertaa, mutta treenaako himotreenaaja liikaa puntilla taitopuolen jäädessä minimiin. Hyökkäyspeli ailahtelevan heiton varassa ja ajouhka minimissä. Puolustajana rautaa, mutta se ei valitettavastio riitä. Taantunut ja väärä palanen joukkueeseen, jossa tulee olemaan taitava 3-paikan jenkki (Wesby, Flowers,...jne.). Ei jatkoon!

Mikessa on paljon hyvää. Toijalan ajan ylivoimaisesti paras sisäpelaaja (poislukien Terrell ja jos se Fields olisi ollut kunnossa...) Jotenkaan en vain usko, että Katajan hänen kanssaan jatkoa rustaa. Hieno Joakim Noah-mainen korispersoona. Hieno blokkiuhka. Propsit donkkien harrastamisesta. Pituisekseen ailahteleva levypalloissa. Kaipaisi rinnalleen monipuolista 4-paikan jenkkiä, joka olisi pitänyt ottaa alunperinkin (Newsonin sijaan). Vasta 23-vuotias! Uskon, että kehittyy. En pistäisi jatkoa pahakseni, mutten valitettavasti usko siihen.

Perinteisesti jenkkivalintojen pohdinnat taas vasta sitten, kun uusi valmentaja ja kotimainen runko suurin piirtein kasassa. Paljon riippuu, saadaanko rekrytoitua uusia isoja kotimaisia. Muuten on mahdollista, että nähdään 4- ja 5-paikan jenkit (plus kakkonen tai swingman) Katajassa. Näistä sitten myöhemmin, heinä-elokuussa, lisää.

Nyt innolla odottamaan sopimusuutisia valmennuksen ja kotimaisen osaston osalta! Huhujakin saisi tulla! Niitä nyt tuhottoman vähän!

Tässä vaiheessa hyvää ja mielenkiintoista kesää tasapuolisesti KAIKILLE Katajan kannattajille!

PS. YLLÄPITO! Sen toisen topiikin voi liittää tähän tähän siellä muutama hyvä pohdinta.
 
Viestejä
492
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

jos joensuu haluaa oikeasti jotain uudistusta niin kyllä sitä coachia kannattaa hakea jostain aivan muualta kuin tästä liiton kultapossukehosta.huom kaikilla niillä on se sama pelikirja.
en usko että tuovi , salminen,tammivaara jne jne.... toisi mitään uutta auringon alle.samaa tylsää.te tarvitsette jyri lehtosen tyylisen poikkeavuuden tästä harmaasta massasta.
tuo pavicevic esim olisi aivan upea valinta sillä herralla ei ole mitään siteitä liiton herrojen miellyttämiseen.
 
Viestejä
391
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Tuovi lienee yksi vahvimmista ehdokkaista uudeksi päävalmentajaksi. Huhujen mukaanhan LT oli vahvasti Katajan kiikarissa jo vuosi sitten mutta Lassi päättikin jatkaa vielä vuoden Lappeenrannassa ja Kataja päättikin jatkaa vielä Toijalan komennossa. Tuovikin vissiin halajaa pestiä maan rajojen ulkopuolelta, joten who knows...
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Vielä se jäi mainitsematta, että Karjalaisessa myös vahvistus siitä, että Kataja pelaa EuroChallengeä myös tulevalla kaudella. Onko se sitten taas kolaus mestaruushaaveille? Ei jos joukkue on oikein ja harkiten koottu. Pyrintö osoitti, että kun on tahtoa, röyhkeyttä ja tervettä itseluottamusta, niin europelit eivät ole este Pantteripatsaan nostelulle.

Edelleen uskon, että pelaajistossa Teemu Rannikon seura ja EC-pelit houkuttelevat uusia kotimaisia Joensuuhun. Heitä ei pidä vain haalia kaikkia vaan valikoida ne joukkueeseen sopivat voittajatyypit.

Sama pätee valmennukseen. Varmasti jokainen kunnianhimoinen valmentaja haluaa valmentaa Katajaan, jos siviilipuolen asiat eivät sitä estä. Saa muuten valtavasti glooriaa se valmentaja, joka johdattaa Katajan ensimmäiseen mestaruuteen.


Edessä siis mielenkiintoinen loppukevät ja alkukesä!
 
Viestejä
16 284
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Jaska sanoi:
Tuovi lienee yksi vahvimmista ehdokkaista uudeksi päävalmentajaksi. Huhujen mukaanhan LT oli vahvasti Katajan kiikarissa jo vuosi sitten mutta Lassi päättikin jatkaa vielä vuoden Lappeenrannassa ja Kataja päättikin jatkaa vielä Toijalan komennossa. Tuovikin vissiin halajaa pestiä maan rajojen ulkopuolelta, joten who knows...
Joku vääräleuka voisi nurista Tuovin Namikoiden pelitavasta, siis sielläkin sisäpelaamisesta... Mutta kuten sanoin jo aiemmin, uskon, että Namikan pelitapa ja etenkin jenkkivalinnat muokkaantuivat pitkälti pelimerkkien tai pikemminkin niiden vähäisyyden mukaan. Kunnon sisäpelaajaan ei Namikan resursseilla ollut rahaa.
 
Viestejä
1 789
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Eipä saa täällä kannatusta tuo hapen vetämisen vuosi.

Jos samalla tavalla jatketaan, kun kerran europeleihin mennään, niin hyvä homma tuo Peten jatkaminen,hieno mies muutenkin.

Tärkein asia on sitten valmentajakuvio. Muut on nähty ja kun Pieti ei ehkä ole käytettävissä niin.. Pietihän tykkää extreme haasteista ja tässä Katajan Suuri Kultaryöstö projektissa olisi se suunnittelijan paikka toivottavasti auki. Luulisi Tampereen Pientä Suurta Miestä kiehtovan tämän tarinan ratkominen.

Jos Pieti siis ei ole käytössä niin hyvä ehdokas valkuksi olisi Sami Laaksonen, hän täyttäisi perusehdot eli olisi Kouvolasta ja ex Katajan pelaaj, kova sellainen. Olisi oikeaa röyhkeyttä pistää hommat paikoilleen ja henkisissä/fyysisissä väännöissä myös vastustaja nuhteeseen. Ja on edelleen aina Katajan puolesta tsemppaamassa kun Kouvot ei oo vastassa.
 
Viestejä
1 034
Vs: Joensuun Kataja 2014-15

Taitaa mennä jälleen niin, että
Toijala jatkaa
Kanervo jatkaa
Nenonen jatkaa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös