Koripallo.com

Joensuun Kataja Basket 2018-2019

Välivuosi

Menestys maksaa. Nyt ei maksettu. Yksikään Katajan kotimainen mies ei pysty joukketta viemään mestaruuteen. Ei ihme, ettei joensuulaisia enää Katajan touhut kiinnosta. Välivuosi!
 
Viestejä
666
Näillä kotimaisilla siis mennään.

Eli kun paketti näyttää tältä:
kataja-depth_edited-3.jpg

Oletettavasti ulkomaanavut ovat tulossa pelipaikoille (perässä kunkin toissijainen pelipaikka) 5-4, 3-4, 3-2 ja 1-2.

Toiveissa: Jupen puolustus + Peten hyökkäys + yritteliäs ilme + yllättävän hyvä levypallopeli... eli islantilaista koripalloa :cool:

EDIT: tuosta Vanttajan @bigjouni Instagram-tilistä tuli mieleen, että lieneekö Samuli myös Twitterin @bigjouni -käyttäjätunnuksen takana. Eipä siinä mitä, osoittaisi vaan häneltä yllättävää huumorintajua.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 864
No niin, Vanttajahan sieltä tuli. Kohtuu positiviiselta näyttää kotimainen rosteri. Liekö Jesse vielä jatkamassa vai meneekö muualle? Olikos julkistustilaisuudessa mitään europe cupiin liittyvää, oliko joku paikalla? Joka tapauksessa, kun nyt vaan ne jenkulat/kanukit osus kohdilleen kerrankin niin, että samat kaverit olis koko kauden alusta loppuun. Unelma olis Bristoli ja Mullingsi jos vanhoja kosiskellaan. Jotenkin alkaa luotto kasvaa Peten& Jupen proggikseen hiljalleen. Kyllä tuolla kotimaisten rosterilla pitäs 4joukkoon olla minimitavoite.
 
Viestejä
6 198
Josko tällä viikolla ensimmäinen ulkomaalaishankinta??
 
Viestejä
1 734
No jotain sopimuksia tuli tänään :)

Edustusjoukkue vahvistuu kahdella fysiikkavalmentajalla - KatajaBasket.fi

siinä mielessä voi katsoa, että viime vuodesta on opittu, että nyt painopiste on tällä osiolla loukkaantumisten ehkäisyssä enemmän.

Optimi toki olisi, että pikkuhiljaa myös Amerikan uutisia alkaisi tulla. Tarjouksia agenteilla jo nyt kuitenkin lähtee, joten sen enemmän huomio valmennuksella jäisi valmentamiseen, kun joukkue olisi hyvissä ajoin koossa.
 
Viestejä
2 397
Katajan kotimainen osasto on ihan hyvä mutta mielestäni se liideri puuttuu. Seppälä, Palmi ja Ojala on hyviä pelaajia Korisliigaan mutta onko heistä ottamaan seuraavaa askelta urallaan. Huolila ja Herrala on puolustuspään pelaajia joten vaikea uskoa että kumpikaan tekee hirveästi pisteitä. Vanttaja on ok pelaaja mutta pienet on olleet levypallomäärät ottaen huomioon miehen pituus. No ulkomaalaiset ratkaisee sen miten Kataja menestyy eurokentillä ja Korisliigassa. Hyvä ois olla 4 joukossa runkosarjassa
 
Viestejä
2 864
Milloinha lie vahvistuksista tietoa tuloillaan.. Pitäs ainakin osaltaan tukeutua ainakiin ns. tuttuun kaveriin joista tietää mitä saa (asenne,motivaatio,joukkueelle pelaaminen).. Olishan se suotavaa jos olis paketti kasassa hyvissä ajoin elokuun alkupuolella. Kataja aloittaa Europe Cupin karsinnat 20.syyskuuta, mielenkiintoista kuka sieltä tulee vastaan, tarjolla olis mm. Ironi Nes Ziona, jossa pelaa eräs kova kotimainenkin..
 

jopsista joo

Yksi tuttu nimi vahvistukseksi on ainakin pyörinyt vahvoissa spekulaatioissa. Kanadasta.
 
Viestejä
2 864
Saa nähä kuka tulee vastaan eurokarsinnassa.. Södertälje tuosta ruotsista on myös yks mahdollisuus, viime kauden kataja Eric Garcia muuten meni sinne..
 
Viestejä
55
Jonkun tilaston mukaan Mullings ei ole pelannut lainkaan sitten Kataja-kauden.Toki on jonkin kanadalaisen seuran listoilla pelaajana.
 

Muuan Hevosmies

Jonkun tilaston mukaan Mullings ei ole pelannut lainkaan sitten Kataja-kauden.Toki on jonkin kanadalaisen seuran listoilla pelaajana.

Ei oo pelannu missää viime kaudel. Mestaruuden jälkeen polvileikkaukseen ja kuntoutti sitä koko kauden.

Nyt kesäl saattanu pelata Crown-liigaa (Kanadan versio Drew Leaguesta) ja ollu myös (haastaja-)maajoukkueen mukana.

Pikkulinnut rääkyy jostain buyout-pykäläst... Jos sellain nii varmaan Manganon tyylinen.
 
Viestejä
1 734
Mullings on ollut pelimies, mutta periaatteessa heittouhkaa vailla oleva kakkonen (joka ei myöskään tuuraa pointtina) ei ole se optimaalisin palanen pakettiin. Katsellaan, mitä Juppe ja Pete meinaa.

Näköjään tänä kesänä tulevat sopimukset on olleet "hevosmiesten" tiedossa jo viikkoa ennen julkistuksia. Parin edellisen valmentajan aikaan niistä ei spekuloitu perskärpästen kanssa...

Pahoittelut tästä lauantaiaamuisesta negatiivisuudesta.
 
Viestejä
6 198
Menneen kauden hankinnat menivät kokonaisuutena niin penkin alle, että nyt ilmeisesti harkitaan tarkkaan, ketä otetaan. Hyvä niin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös