Koripallo.com

Joensuun Kataja Basket 2018-2019

Viestejä
2 901
Kyllä Mullinen ehdottomasti menee plussan puolelle hankintana. Kyllä jos tohon saatais vielä Bristol ja sitten vaikka Arnoldin tyylinen kaveri/ Horton, olis huippuu.
 
Viestejä
966
Eihän tuosta puuttuisi kuin pointti enää... Vai Arnold tai Horton? Eikös nuo ole täysin eri tyyppisiä pelaajia? Toinen huippu skoraaja ja toinen enemmänkin ulottuva puolustava, mutta pisteisiinkin pystyvä pelaaja.
 
Viestejä
1 734

Ennen kuin Sukkana Koriin -pojat tekevät videon, jossa kertovat, että hyvän sentterin löytyminen on nyt erityisen tärkeää, niin sanoisin että tärkein noista kolmesta puuttuvasta on se kolmospaikan pelaaja.
Ei se Hektuuri uskonut, vaan kertoi, että pointti ja sentteri ovat tärkeitä. Äläkkää kanniin uskoko. Mutta joo: kolme äijää pitäisi löytyä noin kuukauden sisään eli tasaisen tahdilla tässä reilun viikon välein, jos putkahtelis uutista niin nou wörries.
 
Viestejä
1 681
Savon Sanomien mukaan Kataja pelaa Kuopiossa liigapelin maaliskuussa. Mielenkiintoinen idea.

Hyvä idea lajin markkinoinnin kannalta. Olenkin jo pitkään ihmetellyt miksi Kuopio tuntuu olevan suomikoriksen musta aukko. Suhteellisen iso kaupunki mutta koristoiminta näyttelee onnistuneesti kuollutta.
 
Viestejä
2 901
Pitäishän tässä kohta puoliin jo jonkinnäköistä pelaajauutista taas ruveta tiputtelemaan, reilun kk päästä pitäis olla jo täydessä iskussa.. Onkos pikkulinnut laulelleet taas jotain huhua tulevasta? ..
 
Viestejä
1 734
Juu siellä ollaan myö, Kouvot ja KTP vasta yhden jenkkulan julkaisseina odottamassa niitä kuuluisia ostajan markkinoita, joita ei koskaan tule. Tämän suhteen ei näköjään viime vuodesta opittu. Kaksi rookie valmentajaa ohjaksissa mini-jenkki-budjetilla, josta verottajalle meksetaan varmuuden vuoksi verot kahteen kertaan. Saunakerhosta Riku Tapio näyttäisi osan aikaa työskentelevän yrittäjäjärjestön projekteissa, ja Törmälä ja Miinin lämmittävät vielä mökkisaunojaan. Ja näin. Alan haistaa toisen välivuoden tuoksun.
 
Viestejä
6 214
Elokuussa olisi hyvä olla joukkueen kasassa, tiukkaa tekee...
 
Viestejä
966
Viime vuonna jenkkien sopimukset julkistettiin 21.8., 28.8. ja 7.9. Eiköhän olla vielä aikataulussa.

Kauden parhaat pelitkin olivat kaksi ensimmäistä...
 
Viestejä
2 412
Rahlin Hollis-Jefferson siis Katajan uusin jenkkihankinta. Vaikuttaa ihan hyvältä hankinnalta mutta pelit näyttää onko millainen hankinta
 
Viestejä
6 214
Suuri potentiaali on tässä kaverissa. Meriitit hyviä. Mutta pelit tosiaan vasta näyttää.
 
Viestejä
666
Pystynee tuuraamaan nelospaikallakin kotimaan peleissä.

Korisliigan mediatouhuajille muuten vinkiksi, että ottelukohtaiset pelaajakoosteet näyttäisi olevan muotia:



Kyseisessä pelissä (Iowa Wolves at Northern Arizona Suns, Nov 11, 2017 | Basketball-Reference.com) pelasi Northern Arizona Sunsin avausviisikossa RHJ:n lisäksi:
-(surullisen) kuuluisa NBA:n ykkösvaraus Anthony Bennett,
-ollut matsissa joukkueen 3 paras pistemies. Matsissa RHJ:ta kovemmat pinnat tehneistä joukkuekavereista Askia Booker päätyi Espanjan pääsarjaan ja Derrick Jones jr päätyi Miami Heatiin.
 

Hyväsignaus

Kova kaveri Suomen sarjaan Tuollaista ei olisi ollut millään varaa palkata alkukesästä.
 
Viestejä
4 076
Wesley Saunders ollut näköjää osana Bennettin kauppaa viime vuonna, kaikki kietoutuu siis Katajaan.
 
Viestejä
666
Ehkä on hyvä, että tähän väliin tuli kokemusta: onhan siellä myös Tommi jakamassa minuutteja. Enää yksi pala: pointin paikalle voitaisiinkin sitten kunnon riski-rookie räväyttää ;).
kataja-depth_edited-5.jpg
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös