Koripallo.com

Karhubasket 2022-23

Viestejä
1 409
Mihin aikaan tuo huominen matsi pelataan? Vastus on siis Patrioti Levice Slovakiasta...

Edit: täällähän se oli, plus kaikki muu tarvittava. Klo 18.30 huomenna siis.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
223
Nyt sellainen juttu ,että kun ulkopaikkakuntalainen tuloo Kauhajoelle ja laittaa osoitteesi Pikitie 6, haluaa tulla katsomaankorismatsia IKH areenalle, ei ainakaan Google maps tunne tällaista osoitetta. Minnehän se ohjaa, jonnekin Rahikkatielle. Kaikki kauhajokisethan tietää, että areena on Kenttätiellä. Mitähän tälle olis tehtävissä. Sama koskee naapurin padel hallia. Se on jossain pelitiellä vaikka sekin on kenttätiellä.
 
Viestejä
2 024
Ota silmälasit otsalta ja katso uudelleen. Taitaa kateus kaikua?

Tervetuloa Suomen hienoimmalle korisareenalle ;) Motonet Areena, Kisapolku 1 / 80110 Joensuu. Osoite on helppo lukea ;) Ja sen jälkeen kauhajoelle sitten ;) Tsemppiä illan bcl matsiin, se on korkattava ginipullo auki illalla ja kahtoa matsi ;)
 
Viestejä
1 192

Aika rumasti tuli turpaan. Se mitä sieltä täältä (silloin kun striimi toimi) katselin vähän, oli hyökkäyspeli todella, todella tukkoista. Ei löytynyt ketään skoraajaa ja vaikeita heittoja kerta toisensa jälkeen. Puolustus oli vähän parempaa, mutta ei sekään auta oikein, kun vastustaja turhan harvoin joutuu poimimaan palloa omalta päätyrajaltaan.
 
Viestejä
5 327
Taitaa myös nää pari "kehitysjenkkiä" (Kuany & Patterson) jatkaa kehittymistä jossain muualla kuin Suomessa.
 
Viestejä
487
Rousku on Karhun apuvalmentaja? Sitä vaan, kun Koskimies luottaa selvästi analyysiin ja laskelmiin, niin siihen vastapainoksi olisi hyvä olla tsemppari ja ehkä hieman "perse edellä puuhun" -kaveri. En siis tiedä millainen valmennus Karhulla on, kunhan analysoi tän päivän ottelua.
 
Viestejä
2 024
Fiba Europe Cupissa nähdään ;) Tänään nähtiin, mikä ero on korisliigalla vrt.eurooppa. pelikovuus ihan eri tasoa, intensiteetti aivan eri luokkaa, toki, tänään, vastustaja pisti karhun pelisysteemistä puolet romukoppaan. Saa nähdä, miten täällä idässä, jenkulat vaikuttaa hyviltä, ja vaikka on nuorta kaartia, monet yllättyy. Todella urheilullinen porukka kasassa joten eiköhän Nährä Euroopassa ;). Ens viikolla meidän aika Jytkyttäää karsin;)toja, ja tulee muutakin kun voitto , tällä haavaa voitto riittää lohkovaiheeseen :cool: Hieno peli , ei vaan aivan riittänyt teillä tänään. Tsemppiä kauteen :cool: Ps. Molemmilla hienoimmat Areenat
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös