Koripallo.com

Karhubasket 2023-2024

Viestejä
1 186
No ei näistä mikään peli ole ratkennut tuomareihin joten ei muutakuin peliä
 
Viestejä
99
onko tää sjöölund joku suomen kaksoiskansalainen vai onko karhu tosissaan hommannut ulkomaanvahvistukseksi??? Olisi saanut jö divarissakin kenkää
 
Viestejä
1 186
Ei taaskaan tullu turhaa reissua IKH areenalle. Puolueettomalle koriksen ystävälle tuli taas viihdettä koko rahan edestä.

Ja taisimpa nähdä koskimiehellä ”hymyn tapaisen” ottelun jälkeen.
Ei muutakuin tervetuloa nauttimaan koriksesta kun karhu pelaa lokkeja vastaan
 
Viestejä
1 688
Voitto puolivälierissä Vilpaasta oli lähes mestaruuden arvoinen vaikean kauden jälkeen.
Kauden avaustappiot UU ja Nokia aiheutti kovasti ihmetystä mutta ei ollutkaan sattumaa kun nuo oli jatkosarjan jälkeen 2. Ja 3..
Kotimaisen kolmikon poistuttua rivistä ja jenkki valintojen epäonnistuminen valutti joukkueen lähes hännille.
karmeita tappioita vieraissa, pyrintö, bisons, kobrat jne.

Jälleen kerran täytyy nostaa valmennukselle ja taustoilla hattua. Virhevalinnat (nimekkäitä pelaajia) vaihdettiin ja nostettiin kaksikon Givens & Palmi johdolla kotimaiset isoon rooliin, luotiin nopeasti kokonaan uusi pelitapa ilman varsinaista takamiestä/sentteriä sekä todelliset jokerikortit jenkeiksi, divarista superpakkaus Pollard, Saksasta Sjölund sekä Australiasta Madut, kommenttia tuli omiltakin aika paljon että wtf!

No Vilpas sarja kuitenkin näytti valintojen osuneen kohdilleen kun jokainen jenkki oli tietyissä peleissä ratkaisemassa voittoa. Eilen toki oli Innamaa show mutta kun Sammy sai 5. Virheensä niin vilppaan penkillä jo nuoltiin huulia, mutta tällöin Pollard näki mahdollisuutensa ja oli suorastaan loistava mm viime hetkillä kun sai riiston jälkeen pallon vielä Madutille ja siitä game over ja valot sammuksiin Salosta.

Välieräsarja gullsin kotiedulla näyttäisi olevan vaan suupala mutta katsotaan saadaanko Nikkarinen jotenkin aisoihin, mikäli ei niin Ohams donkkaa, okko leipoo kolkit sisään tuhoisasti.
Kaikki paineet stadissa nin toivotaan että nyt nuorijoukkue pystyy vapautuneesti ylittämään itsensä, kolme kotiottelua olis loistava saavutus tälle kaudelle.
Tunnelmaa riittää ainakin, sen osoitti vilpasta vastaan kaksi kotiottelua että Areena on melko pauhuisa ja vaikea paikka hakee voitto.
Fanit ovat jälleen osoittaneet voimansa, pertsan johdolla jokaisessa vieraspelissä ollut äänekäs faniryhmä mukana ja kotona faniryhmä sytyttää koko katsomon nyt mukaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
180
Meinaatko että Karhubasket fanit tarttuisi täkyyn
Ihan vapaasti sehän on jokaisen oikeus kuten tänä päivänä on tapana sanoa. Kyllä sitä osaamista Kauhajoelta löytyy.

"Olemme saavuttaneet 2000-luvulla 13 mitalia Korisliigassa, 4 Suomen Cup -mestaruutta sekä pelanneet yli 100 kansainvälistä ottelua, joita olemme voittaneet enemmän kuin mikään toinen suomalainen koripalloseura. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet tulevaisuudelle."
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 622
Topias Palmi pelaa Karhubasketin kanssa huippukautta, toipui käsivammastaan ennätysnopeasti ja haluaa tuoda Pantterin taas Pohjanmaalle.


Loistokauden pelannut Palmi on epäilemättä yksi kärkikandidaateista voittamaan Korisliigan parhaan kotimaisen tittelin. Yksilötason palkintoja enemmän fokus on kuitenkin joukkueen menestymisessä.

– Totta kai haluan [voittaa sen], mutta ehdottomasti Pantterin nostaminen pään päälle on tärkeämpi asia. Kun arvokkaimpia pelaajia ajatellaan, helpoin valita olisi mennä aina parhaan joukkueen parhaimmalla pelaajalla. Toki valinnat eivät aina niin mene, mutta minun mielestäni se olisi täysin oikeutettua.

– Jos se minulle osuisi, se olisi hieno tunnustus, mutta tässä vaiheessa uraa tavoittelen enemmän sitä, että pääsisimme joukkueena nostamaan Pantteria.
 
Viestejä
1 025
Katsomon ja erityisesti pikkujunnujen käytös esim vierasjoukkueen pelaajia kohtaan on todella huonoa. Nyt vähän rotia Kauhajoelle, huono suunta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös