Koripallo.com

Karhubasket 2023-2024

Viestejä
86
"Pollard oli hetkeä myöhemmin hakemassa uutta hyökkäyslevypalloa, mutta Vilppaan Juho Nenonen (5/5/2) tempaisi miestä kaulaan kyynärpäällä. Hämmästyttävää, että Nenonen selvisi vain EU-virheellä."

Nyt voitaisiin Kauhajoella vetää pikkasen happea tähän väliin...
katso liitettä 3576
Onse vain kummallista miten samalle miehelle aina sattuu ja tapahtuu..
 
Viestejä
1 509
Jahas, tänään taas mennään kapealla tänään... 3x75%= 2,25/3, eli toivottavasti saadaan kaksi kolmesta GTD-ukosta kentälle asti.
Joskus mentiin jopa kuudella miehellä hyvällä menestyksellä, mutta oletettavasti Lahti repii ja raastaa kun haistaa veren, joten oletettavat virhevaikeudet on niin piinaavia, että toivois että saadaan tänään jalkeille vähintään kahdeksan pelaajaa.
 
Viestejä
1 650
Case closed, tuomaristo on asian linjannut ja Nenoselle synninpäästö kun ei osunut päähän mutta kuitenkin tämän mukaan ylävartalo kontakti... .
Lopputulos KB 2points, Vilpas 0points.
Eteenpäin uutta peliä kohti ja terveyttä kaikille.


Nenoselle tuomittiin epäurheilijamainen virhe Kauhajoen ja Salon Vilppaan 16.12. pelatussa Korisliiga-ottelussa. Tuomio pysyi samana erotuomareiden suorittaman videotarkistuksen jälkeenkin.

Tilanteessa puolustajan kyynärvarsi ei tuomariston näkemyksen mukaan noussut pään alueelle, ja kontaktin aiheuttamaan valitettavaan seuraukseen (loukkaantuminen) vaikuttaa osaltaan myös hyökkääjän oma vauhti kohti puolustajaa.
 
Viestejä
1 212
Givensiltä taas uskomattomat tilastot, 13p, 10r, 8a, 3s ja blokki. Kannattelee koko pelintekoa, ja Innamaakin pelannut viime pelit hyvin ku ei ole tarvinnut toimia pointtina. Hyvin alkaa rullata koko peli. Tähän vielä neljäs hyvin osuva jenkki ja taitaa finaalipari olla taas selvillä
 
Viestejä
581
Givensiltä taas uskomattomat tilastot, 13p, 10r, 8a, 3s ja blokki. Kannattelee koko pelintekoa, ja Innamaakin pelannut viime pelit hyvin ku ei ole tarvinnut toimia pointtina. Hyvin alkaa rullata koko peli. Tähän vielä neljäs hyvin osuva jenkki ja taitaa finaalipari olla taas selvillä
Givens on osoittautunut ihan hyväksi pointiksi varsinaisen pointin puuttuessa. Kun myös Sandford selviää tuosta roolista mainiosti -(Innamaan lisäksi) niin uskon Koskimiehen hankkivan ihan jotain muuta kuin uuden pointin.
 
Viestejä
1 650
Kesän suomikolmikon poistuminen ja sitä ennen linjattujen jenkkirykryjen epäonnistuminen ja vielä vain omaa napaa tuijottaneen isoego takurin sekasoppa täytti foorumin (ulkopuolelta omien fanien) ja heitettiin Karhubasket jo ulos kärkijoukkueista, kyseenalaistettiin valmennuskaksikkoa, haukuttiin mm kotimaiset täysin....Nyt standardi min 50p per peli.
Vieläkään ei ole mitään varmistettu vaikka muutama peli voitettukin MUTTA kun mädät omenat on poistunut rivistä niin yhtäkkiä kentällä onkin Givensin / Palmin johtama JOUKKUE jolloin toteutaan sovittua pelitapaa joukkueen eduksi. Ihmeellistä että divarista pongattu sentteri istuu kuin tatti joukkueen pelitapaan ja pystyy tekemään oikeita juttuja kentällä.
Pelitapa rakennettu nyt pelaajien vahvuuksille jossa sentterit antaa puolet esim syötöistä.
Ja vieläkin mennään kolmella jenkillä, mille pelipaikalle seuraava(t) rekryt osuu, perinteinen takamies vai perinteinen sentteri vai löytyykö vielä jokin yllätys millä joukkue saa jenkki tasapainon kilpailjoita vastaan.

Perjantaina äärimmäisen tärkeä peli, hyvin vieraspelit hoitanut KTP vastassa hyvin levänneenä kun KB matkustellut ja pelannut enemmän. Voittaja vahvistaa merkittävästi asemiaan runkosarjassa.
 
Viestejä
317
Kauden toinen triplatupla lähellä.
Screenshot_20231222_185528_Gallery.jpg
 
Viestejä
1 212
Kukaan ei enää ole Koskimiehelle potkuja huutelemassa? Niin vain ongelma olikin kahdessa jenkissä eikä penkin päässä, vaikka täällä niin tykättiin huudella että Koskimiehen piikkiin ja ura ohi. Pollard + Givens kaksikko painaa lähelle triplatuplaa illasta toiseen ja kotimaiset painaa 75% joukkueen pisteistä. Hienoa seurattavaa.
 
Viestejä
1 650
Joulutauko käsillä ja KB on back to business.
Tänään alkuun hyökättiin ja vähemmän puolustettiin mut 28-29 tilanteessa napsahti jotain. Sen jälkeen kentällä vain yksi joukkue ja todellinen tyrmäys.

KB tuli joka puolelta ja 7 pel yli 10p ja taas givens/pollard kaksikko hoiti hommansa järkyttävän hienosti. Eemin ja Eeron (+-43 ja +-33) ehkä kauden paras esitys ja toki Palmi on huikeessa kunnossa.
Pollardin rivi on 'Hattu pois päästä'
11p/11lev/8s/+-36.

Näin se vain nyt on syksy oli irvailujen aikaa, niin nyt kuten SS kirjoitti, joulurauha meni, Karhuvaara tuli. Kova taistelu vielä edessäpäin kun pienen joulutauon jälkeen kouvot/gulls/kataja/bisons rundi hoidettavana, edelleen vaatisi min 3/1 saldon että ote ylemmästä loppusarjasta on käsissä.

Rosteri kaipaa lisää miehiä joka tapauksessa, kun ikkelä viä lähtee armeijaan niin särkymävara on olematon.

Nyt kinkku uuniin ja palataan torstaina kehiin kun keventynyt Gibson III -> 2,5 saapuu taas Kauhajoelle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös