Koripallo.com

Karhubasket 2023-2024

Viestejä
1 665
Jaahas, uutta kaveria saapunut. Hyvä niin.
Katsotaan ja tuomitaan sitten helmikuussa kun nähdään mit sjolund pystyy esittämään ja onko Sanford täydessä pelikunnossa jo tammikuussa jolloin nähdään KB:n jenkkien todellinen taso/kunto vs kovimmat haastajat. Ja sitten on vielä aikaa löytää jostain se 208cm pomppukone sentteri ja joku nykyisistä siirtyy 5.jenkin rooliin. Ja toki myös jatkaako KB ylemmässä vai alemmassa loppusarjassa, koska tulee järkyttävän tasainen lopputulos sijoille 4-9.
12-10 saldolla pitäisi olla jatkossa, 13-9 on varmasti, 11-11 saattaa liitolla laskettavaa aika paljon runkosarjan jälkeen .
 
Viestejä
582
Jos Saksan kakkostasolla ei pärjää, ei ole syytä odottaa kovin suurta roolia Korisliigassa. Tämä pelaaja ei ole varsinaisesti hyvä, mutta voi olla sopiva.
 
Viestejä
2 895
No ei ollut carroll. Saattaapa tuo toimia, saattaapi olla toimimatta. Onko viimeisen palasen nyt tarkoitus olla iso vai pieni, vai onko vielä tulossa molemmat? Laitaosasto alkaa nyt olla kyllä jo kunnossa, mutta riittääkö tämä pelityyli läpi koko kevään, vai oppiiko vastustajat uusiin kujeisiin. Levypalloissa annetaan aivan liikaa tasoitusta, siihen katajapelikin eniten kaatui...

Muistan vielä Spencerin sopimuksen julkistamisessa, että kyseisellä pelaajalla haettiin juuri sitä puuttuvaa elementtiä, eli korinpäällä pelaamista. Onko tästä pelityylistä nyt luovuttu ja rakennetaan täysin uusi? Samapa tuo, kunhan torilla tavataan! Kaupunki vain vielä vähän auki...
Täällä
 
Viestejä
537
Moni pelaaja ei allekirjoittaneelle resonoi milläänlailla Karhun tämän hetken joukkueessa. Osa pelaajista on jopa oikeasti siistejä, kuten Givens.

Mutta kyllä sapettaa tuo Hopkinsin kaatuilu ja ainainen potkiminen jokaisessa vähänkään haastetussa kolmen pisteen heitossa.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 587
Viestejä
50
Jos voisi jopa sanoa että kannattajien arvostus tiedottamisen suhteen ollut kuluvalla kaudella varsin surkeaa.
Tähän voisin kyllä myös yhtyä. Ei vastaavaa puutettakaan ole tiedottamisessa ennen ollut. Onko esim spencerin sopimuksen purusta mitään infoa julkisuudessa, kun esim fortsonista kerrottiin? Onko tulossa vielä väkeä avuksi vai onko luovutettu panttetin suhteen? Noh pääasia että pian taas pelataan!
 
Viestejä
3 161
No en tuosta tiedä sanoa… mun mielestä on pääasia että seurassa yritetään tehdä voittavia tekoja?
Tiedottaminen ja voittavien tekojen tekeminen ei kyllä mitenkään poissulje toisiaan.
Vähän heikkoa toi tekeminen tiedottamisen suhteen on Karhulla ollut viimeaikoina, toki
silloin kun menee hyvin on kiva tiedottaa kaikenlaista kivaa, mutta ammattimaisuus mitataan
silloin kun ei mene ihan niin hyvin.
Karhubasketilla kun on tavoitteena olla johtava korisseura suomessa ja menestyä myös ulkomailla
niin tuonkin osa-alueen olisi syytä olla kuosissa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös