Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
19 065
Tuolla asenteella ja vittuilulla kannattajia ja yleisöä kohtaan, Siromaa vain kaivaa yhä syvempää ja ylipääsemätöntä kuoppaa niiden vähäisten katsojien eteen, joilla vielä mielenkiintoa riittäisi tulla Areenalle. Varovaisesti laskien niin eilenkin katsomossa oli noin 400 henkeä.

Ja vielä että rumpalitkin siirretty muita häiritsemästä....? Jospa seuraavaan peliin rummut takavarikoidaankin jo ovella? No voihan sitä " kritiikistä " rankaista noinkin....
 
Viestejä
1 381
Asiahan ei tietenkään minulle kuulu, mutta Veli Askelkeppi lienee totuuden lähteillä. Katajan omnipotenssin harha johtaa valitettavan usein siihen toiseen äärilaitaan tarpeeksi jatkuttuaan. Peili käteen ja avainhenkilöt vaihtoon hallinnossa ja penkillä!Näin on näreet!

Potenssista puheen ollen, pitäiskö katajaisen kansan tai ainakin joidenkin lähteä käymään Kaamasen tiellä jos siellä olis vielä se Nuorgamin Jouni myymässä sitä potenssiainetta.

Jos se suorituskyky nousisi myös kun käydään vieraissa. Kotonahan asiat on kunnossa!

Ensi kauden teema vois siis olla Matkalla Pohjoiseen, ei enää Elävänä Euroopassa.

Vaikkei asia minullekaan kuulu. Tä?
 
Viestejä
5 930
Voi olla että rummut jää varastoon loppukaudeksi. Ollaan se porukka joka tunnelmaa yrittää luoda kaudesta toiseen, ja sitten kiitoksena pistetään surkeille paikoille. Viestihän on tullut selväksi, ettei kritiikkiä saa antaa. Lapsentarha meininkiä.
 
Viestejä
36
Voi olla että rummut jää varastoon loppukaudeksi. Ollaan se porukka joka tunnelmaa yrittää luoda kaudesta toiseen, ja sitten kiitoksena pistetään surkeille paikoille. Viestihän on tullut selväksi, ettei kritiikkiä saa antaa. Lapsentarha meininkiä.
Veikkaan, ettei kritiikin antamisella ja rumpujen paikan siirtämisellä ole mitään yhteyttä. Sen sijaan luulen, että kausikorttiosastosta on tullut valitusta ja organisaatio toteuttaa näiden tahtoa. En siis ottaisi henkilökohtaisesti, vaikkakin onhan se surkeeta, että fanit istutetaan hallin huonoimmille paikoille.
 
Viestejä
681
Veikkaan, ettei kritiikin antamisella ja rumpujen paikan siirtämisellä ole mitään yhteyttä. Sen sijaan luulen, että kausikorttiosastosta on tullut valitusta ja organisaatio toteuttaa näiden tahtoa. En siis ottaisi henkilökohtaisesti, vaikkakin onhan se surkeeta, että fanit istutetaan hallin huonoimmille paikoille.
Eiköhän se ole niin kuin sanoit. Itsekin tykkään että hallissa rummut paukkuu mutta en haluaisi istua itsekään ihan niiden lähellä kun se käy korviini jotka ei tykkää kovasta metelistä. Uudessa hallissa tulevaisuudessa asia korjaantuu, sieltä voi osoittaa äänekkäälle fanitoiminnalle oman sektorin hyvältä paikalta, ja kun kumpikin katsomon puolikas on yhtä hyviä, on kausikortin ostajallakin valinnan varaa.
 
Viestejä
808
Olisi ihan mielenkiintoista nähdä jotain lukuja siitä, miten moni suomalainen käy katsomassa urheilua ottelutapahtuman tunnelman vuoksi. Olen ymmärtänyt, että maailmalla ja myös suomalaisessa jalkapallossa faniosasto nähdään osana ottelutapahtumaa, eikä vain katsojina. Espoolaisena tiedän kyllä ihan hyvin, ettei hallissa viihdy kukaan vaikka koris olisikin hyvää, mutta jos tunnelma on kuin kirkossa.

En halua tukea Katajan toimintaa käymällä matseissa, jos he kohtelevat tärkeimpiä fanejaan näin.
 
Viestejä
808
Lisäisin vielä, että sen verran lajifanaatikko ja puristi olen, että minulle on todellakin merkitystä sillä MITEN joukkue voittaa ottelunsa.
 
Viestejä
306
Aika kallis on 15€ jo muutenkin apeasta tunnellmasta. Nyt kun ei enää opiskelija statusta omaa, voi olla, että viihteellä katson muutaman pelin.

Vai laittoi ne Leppäsen kentälle ja Hektuurin koiran koppiin. Mahtavan koomista. Huhu.
 
Viestejä
588
Joku atleettisen näkönen jenkula istuskeli katsomossa eilen, näytti ihan pelintekijältä ja ymmärsi koripallostakin aika paljon kun muutaman sanan seuralaisensa kanssa tuli kuultua ;) Helkkarin tuttu kasvo, mutta kun ei nimeä iskostu nyt päähän. Tai sitten se oli vaan jonkun meidän jenkulan agentti joka oli tullu paikan päälle.. Mutta kyllä se ihan urheilijalta näytti.. No, kausi on joka tapauksessa Hieno, ja keväällä ollaan pitkällä ;) Nyt vaan huomenna jytkytetään voitto sieltä kotkasta!
 
Viestejä
19 065
No niin. Sitten huomiseen. Yksi kauden tärkeimmistä otteluista huomenna, mitä tulee runkosarjan sijoitukseen. Vaikka kaikki loput pelit ja aikaisemmatkin tärkeitä on.

Voitolla huomenna vielä mahikset viiden joukkoon. Teoreettisesti vielä ehkä jopa neljänkin joukkoon. Tappiolla alkaa jo olla kuudes tila maksimi.

Saa nähdä, jäikö Areenalta mitään hyviä fiiliksiä eilisen pelin toiselta puolikkaalta mukaan viemisiksi Kotkaan? Voitto Kotkasta olisi jonkinlainen yllätys, aika suurikin. Varsinkin, kun JoJo ei ole mukana. Mutta poissaoloihin ei kannata liikaa vedota. Niitä on kaikilla joukkueilla jossain vaiheessa. Toisaalta niin ei Kotkakaan mikään ylivoimainen vastus ole. Tietenkin voitto vaatisi huippupelin Katajalta ja Kotkalta hiukan surkeamman. Mutta pallohan on pyöreä. Ainakin lähes.
 
Viestejä
5 930
Kyllä, maanantaina iso ottelu Karhuvuoressa. Vierasvoitto pitäis kairata, jotta kotiedusta puolivälieriin voidaan tavoitella vielä. Tappiolla todennäköisesti 6 sija maksimi. Sen verran heikosti on vieraissa tuloksellisesti mennyt, ja kun Jackson edelleen sivussa, ja kun KTP kotonaan eritoten ollut hyvä, niin yllätys vierasvoitto olisi. Edellyttää Morrisilta, Alaselta, Waltersilta ja Bradleylta yhtä hyvää iltaa kuin eilen. Plus Jonilta samaa hyvää tekemistä kun viime ajat. Ei mahdoton tehtävä, toivotaan, jotta kotipelien pääasiassa hyvä ilme saataisiin vihdoin myös vieraskentälle, niin että se ilme kestäisi koko pelin. Vaaditaan hyvää alkua, Kotka jos päästetään heti ekalla kympillä karkuun, niin hankalaa on.
 
Viestejä
112
Veikkaisin Katajalle aikamoista turpasaunaa tänään Karhuvuoressa. Waltersin Poissaolo jättää niin suuren aukon katajan puolustuksee, ettei kyllä kummassakaan päästä ole juuri korinaalla mitään sanomista.
 
Viestejä
19 065
Joopa joo ja niinpä niin. Nyt alkaakin olla jo paha paikka Katajalla. Ja kun ei sitä viidettä varajenkulaakaan ole pistää kentälle. Mutta ei huolta. Katajan toimistollahan ei kuulemma tumput suorina seisoskella, vaan koko ajan mietitään, mitä pitäisi tehdä.....

Toki ainahan voitonkin kairaaminen ja kotimatkalla jytkyttäminen on mahdollista. Ei se mitenkään aivan mahdotonkaan ole. Nyt kun korinsaluspeliä ei ole ollenkaan varsinkaan hyökkäyspäässä, niin täytyy roiskaista niitä kolkkeja ilmaan ihan sikana. Veikkaan, että jos vaan Kataja saa kolmosrosentin pysymään koko pelin ajan siellä 80-90 rosentissa, niin ollaan vahvoilla. Siihen kun vielä lisätään Kamisen ja pelaajien takkien napit, jotka on lentäneet jonnekin Huitsin Nevadaan, niin a'vot Kataja.
 
Viestejä
730
Niin tänään onkin parasta löytää toimistolta se pelikirja oikeesti.
Loukkaantumisiin ja poissaoloihin on aika vaikea vastata pelikirjalla. Tänään mennään vaistolla ja tuurilla lähinnä.

Itse elättelen toivetta, että ennen pudotuspelejä olisi jonkinlainen pelikonsepti hallussa koko joukkueella. Puolustus pitäisi saada tiivistettyä parin piirun verran ja hyökkäyksessä variaatioita koko 40 minuutin ajaksi. ja kaikki ukot ehjiksi pienenä bonuksena.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös