Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
126
On hieno kausi menossa. Suomi teki eilen saman kun Kataja monesti, kotimaassa tai eurokentillä.. Annetaan ensin pikkusen siimaa kaverille, sitten tullaan jytkytetään rinnalla, painetaan talla pohjaan ja jytkytetään ohi voittoon. ;)

JW on lahjakas kaveri, tuo paljon arvoa joukkueelleen, jos katsoo vaikkapa menneiden kausien/ tämän kauden statseja mitä on tullut, ja ennen kaikkea pelaa joukkueelle, eikä itselleen.

Kohtapa se JW finnairin siivillä länsi-siperian kentälle laskeutuu, suoraan siitä sitten reeneihin, ja sitten alkaa sellanen JYTKYTYS jota ei koko suomessa ole nähty. Veikkaampa, että takoo kauhajoki ja nokia peleissä koreja sisään hyvällä prosentilla ja tuo johtajuutta kentälle ja puolustukseen.

Ihan kun tuoksahtais hieman pieni kateellisuus jostain päin tätä hienoa suomenmaata...? ;) No, kannattaa mietiskellä miksi JW katajaan tulla tupsahti, ehkäpä täällä asiat vaan hoidetaan hyvin +pelataan europelejä , kuten eräs T.Rannikko viimeksi eilen kommentaattorin roolissa Ylellä lipsautti (vahingossa varmaankin..) ;)

Ja tosiaan, kunhan Jammu vielä sitä rukiista piirakkaa maistaa, ja la.nokia pelin jälkeen maistelee poikien pitsaa ja sitä maankuulua paikallisen panimon giniä ja lonkeroa muutaman siinä saunan lauteilla, niin satavarmasti siivittää katajan mestaruuteen ja tekee 5v jatkosopimuksen heti, kun tykästyy niin kaupunkiin ;)

Jytkytetään!
Höpö höpö, mitään kateutta. Jos joku haisee, niin omakehu, kun sattuu idästä puhalteleen ;)
Kaikki me toivotamme Joensuun Jalmarin lämpimästi tervetulleeksi Korisliigaan ja mielenkiinnolla jäämme odottamaan sitä, minkälaista Jytkytystä ja Jammuntaa hän saa Katajafaneissa aikaan.
 
Viestejä
19 066
Onkos Katajalla enää faneja...?

Mitä Jammuun tulee, niin onkos tällä hetkellä korisliigassa kovemmilla meriiteillä olevaa takamiestä? Rannikkohan olisi, mutta ei ole nyt käytettävissä. Tosin meriitithän ei tunnetusti kulje peleissä mukana, mutta paperilla kuitenkin....

Ja näkihän kaikki puolisokeatkin näissä kahdessa pelissä, että Jammulla on pelitaukoa. Sikäli melko tyhmääkin peluuttaa niin paljon, kun peluutettiin.
 
Viestejä
588
Idästä puhaltaa parasta aikaa niin kylmä siperialainen viima, että tällänen parin asteen pakkanenkin tuntuu ainakin -30. Se on enne sille, että vastustajat pelaajista valmentajiin on niin jäässä kun jammun ja ison mörön &kumppanit näkevät, etteivät tiedä mihin päin kenttää pitäis juosta, tekevät muutamia omia korejakin ;)

Kävin muuten shellillä pitkästä aikaa, ei ollu mitään uutta kerrottavaa tällä kertaa. Sitten kävin salilla punttia nostamassa ja oikein kunnolla jytkyttämässä jalkaprässiä. Alkaa olla jo niin tikissä kunnossa, että jos sattuu vielä loukkaantumisia loppukaudella, niin ehdottomasti voin hypätä kentälle ja jytkytellä kolmosia pussiin (osumatarkkuun on muuten aika kova). No, salilta menin sitten paikalliseen ravintolaan syömään, siellä tiesivät kertoa ens kaudella on todella kova nippu katajalla kasassa ;)

Että ei muuta kun jytkytellään!

Ja nyt sitten pitää muutama palautusjuoma illalla ottaa, jotta palautuu kunnon reenistä, että pääsee huomenna uudelleen reenaamaan. Karhua kaadettiin tuossa äskettäin, mutta nyt voittaa kyllä kylmä, paikallinen lonkero.

Ja pittää vielä sen verran kertoa, että kun mäkäräis-kaisakin tuossa nurkan takana assuu, niin on luvattu, että osuma- tarkkuus paranee loppukautta kohden myös koko Katajan joukkueella, jota liigan kovin takamies JW pyörittelee. Anttokin kattoo ihan ihmeissään kädet lanteilla, että mitä helkuttia nyt tapahtuu..;) Niin Mari on tuttuja muutenkin ;)

Juna puksuttaa, Jytkyttää oikein ;)
 
Viestejä
5 932
Liekö Jackson pelikunnossa keskiviikkona? Huhut kertoo selän edelleen vaivaavan.
 
Viestejä
307
Liekö Jackson pelikunnossa keskiviikkona? Huhut kertoo selän edelleen vaivaavan.
Paha ois jos näin olisi. Ja paha olisi jos Jammu hankittiin nimenomaan hänen korvaajakseen. Toivottavasti ei, siklä rotaatiota ei kyllä ole ollut lähimaillekkaan liikaa.
 
Viestejä
112
Ei kyllä vakuuttanut Jammu tipan vertaa susien peleissä.. Todella paljon minipoika menetyksiä, epä itsekkäitä ajoja joissa ei ollut päätä eikä häntää. Välillä tuntui että Jammua suorastaan pelotti tuoda palloa ylös.
Epäilen että saattaa myös lisätä Katajaan kurittomuutta, ja pelaajien ennestään suurta kiukuttelua toisiaan kohtaan.. Nythän esimerkiksi Herrala on saannut olla täysin herra ja hidalgo ykkös paikalla, eikä kiukuttelua juurikaan ole nähty mieheltä, niin kuin aiempina vuosina. Mutta nyt kun minuutit eivät olekkaan enää 30, niin mielenkiintoista nähdä kuinka hermo kestää..
Veikkaan vajaan 20p selkäsaunaa Karhulta.
 
Viestejä
19 066
No sehän on jo hyvä lopputulos, jos varmalta mestarilta ei tule kuin vajaa 20 pistettä persuuksille.

Ja turhaan huolehdit Veikkoseni. Kurittomuutta ei nimittäin Katajaan voi lisätä enää kukaan.....Ollos siis huoleton sen suhteen.
 
Viestejä
588
Huomenna tärkeät pisteet jaossa! Koko rosteri käytössä, vaikuttaa hyvältä. Karhu toki vaikea vastus, mutta kotikentällä, tällä nipulla, pitäisi hoitaa voitto kotiin! Jammulla varmaan vielä muutama matsi menee, ennen kun pääsee kunnolla kuvioihin sisään, mutta veikkaan, että heti jo huomenna Jytkyttää oikein kunnolla parketilla. Hermokontrollin pitää pitää huomenna, ja loppukaudella, kaikki energiat pelaamiseen.

Tosin, muutama tuomarikolmikko on kyllä sellaista tasoa kun katajan matsissa viheltävät, että sille ei kertakaikkiaan vaan voi mitään, että hermot menee, niin käsittämättömiä puhalluksia aina tulee.

Ja niin hei, eihän meillä mitiä hätiä ole muutenkaan- viimeks hävittiin edellinen peli, niin sehän on huomenna voiton paikka joka tapauksessa ;) Sitten taas voittosuhde olis tasan- olis jopa mahdollistaa kääntää tällä viikolla positiiviseksi, kun la. nokia vastassa.

Mutta, huomenna on niin seksikkään silmiä hivelevää korista, että pakkohan se on lähteä kattomaan.. Eikähän sitä uskalla edes kattoa, ellei pikkusen ennen ottelua virvoketta maista ;)

Jytkytetään!

Ja jos markkinointikoneisto olis hereillä toimistolla, niin olis voinu harkita vaippa lauantain matsista ilmaista /liput -50%, nyt olisi iskun paikka toimistollakin ;) Toki vois myös järjestellä anniskelualueen areenalle, josta keskikeppanaa ja paikallista kaikenlaista sais ;).. Mutta tuleehan se ainakin uuteen mehtimäki halliin se baari, mutta nyt jo ennen sitä..;)
 
Viestejä
1 178
Eikö Kataja tee peleistään ennakkoja? Vai painaako hiihtoloma vain päälle tämänpäiväisen kohtaamisen osalta...?
 
Viestejä
5 932
Kataja ei ole vuosiin tehnyt enää liigapeleistä ennakoita, en tiiä miksi? Europeleistä kyllä isot jutut tehdään. Mutta kun "vain" korisliiga niin mitäpä sitä tekemään..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös