Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
1 178
Nii ja mitä siitä ennakkoja tekemään, kun vastassa vain karhut.....?
Sitä mä ajattelinkin, ettei näistä väliviikkojen välipaloista välttämättä laiteta mitään. Ja vanhanaikaistakin taitaa tuollaiset jo olla. No, Kauhajoella tekemistä on pimeän talven aikana niin paljon vähemmän, että tekevät edelleen lyhyitä katsauksia tuleviin peleihin. Ja koska jokunen sana siinä on myös Katajan osalta pohdittu, niin laitan sen vielä tänne Katajankin ketjuun. :)

 
Viestejä
112
Hienoa korista.. Kauhajoki vs Joensuu kummallakaan ei taida olla ensimmäistäkään paikkakuntalaisia pelaajaa. Tai ei ainakaan ole mitään asiaa pelaamaan.
 
Viestejä
355
Erittäin viihdyttävä ensimmäinen puolikas, toivotaan että peli pysyy tasaisena loppuun saakka.
Ja väkeäkin tuntuu Tv-kuvan ja selostajan perusteella olevan paikalla
 
Viestejä
19 066
Kyllä kaikki Katajan pelaajat tietääkseni on paikkakuntalaisia.......Karhuista ei kukaan ole paikkakuntalainen.

Taitaa Veikko taas huolehtia aivan turhaan. Mutta hänhän ei ymmärrä näinkään yksinkertaisia asioita.

Katajalle tuli muutamia helppoja menetyksiä. Muuten ihan ok peliä.
 
Viestejä
112
Olipahan taas kommentti.

Montako Gulls kasvattia Gullseissa pelaa? Montako salolaista oikeasti pelaa?
No olis edes paikkakunnalta mutta kun ei edes välttämättä samalta puolelta Suomea.. En yhtään ihmettele että Joensuussakin ollaan siirrytty pesiksen pariin..
Mutta näinhän siinä käy, pari kolme hassua kautta keikutaan kärjessä kun joku hölmö laittaa paikkakunnalla rahansa jenkkeihin. Sitten kun tajuaa ettei ole järjen hiventäkään maksaa tappiollisesta toiminnasta. Ja kun niitä ns halpoja oman kylän poikia ei ole ensimmäistäkään tai jos niin peli kokemus ja osamiinen on täysi nolla. Alkaa väistämätön mäen laskua.
Ja tämä nyt tarkoittaa montaa muutakin eikä pelkästään Katajaa, joka nyt on kylläkin keikkunut maakunta joukkueeksi yllättävänkin kauan kärkikahinoissa. Käytännössä ostoporukalla lähes 20 vuotta
 
Viestejä
1 384
Miehet vastaan pojat. Morris&Bradley ilm. värisokeita. Sohlaamista js menetyksiä. Walters kiskoo kolkkeja j

Jaksojen alut ovat tärkeitä. Sten aloittaa aina Herrala&Vanttaja kaksikolla. Ja aina tuli turpiin. Loistavaa koutsausta.

Samaa scheissea oli kuin koko kausi.

Puolustusta ei ole olemassakaan. Eikä tule. Välivuosi 2 edellisen lisäksi, sarjassa säilytään.
 
Viestejä
5 036
Wilsonilta voimakas paluu Korisliigaan.

EDIT: Tulee olemaan kova luu keväällä silti, uskoisin näin.
 
Viestejä
19 066
Jammulla liikaa peliaikaa vielä. Morris oli huono. Morrisin ja muidenkin menetykset. Yksi napsu pitäisi vielä tehdä. Eli Morris vaihtoon. Olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Ihmeen hyvin kuitenkin varmalle mestarille pantiin hanttiin....Karhut pisti muutaman tosi kovan kolkin. Siinä sitä.
 
Viestejä
19
Nyt kai se mahdotoon Jammu Jammu fanitus alkaa hiljeneen. Karhubasket juna jatkaa kulkuaan. Toivottavasti saadaan Kataja pudotuspeleihin vastaan niin päästään hyvin jatkoon 3-0.
 
Viestejä
1 178
Nyt kai se mahdotoon Jammu Jammu fanitus alkaa hiljeneen. Karhubasket juna jatkaa kulkuaan. Toivottavasti saadaan Kataja pudotuspeleihin vastaan niin päästään hyvin jatkoon 3-0.
Älä mitä. Mun mielestä Kataja pelasi hyvän pelin, ja tulee olemaan paha vastus kun tästä vielä piirun parantaa, niinku olettaa sopii. Walters on hyvä match-up Spencerille ja scoraajia löytyy. Aika monta jengiä ottaisin mieluummin vastaan kuin Katajan...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös