Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
19 541
Pehmot Waltterssi ja Morris. Ei saakeli, mitä pelaamista. Mistähän niillekin maksetaan? Kyllä on Rätliäkin ikävä. Eipä tässä ketään muutakaan voi alkaa kehumaan. Katajan kotimaiset sillä omalla tasollaan, mutta ulkkarit vaan pettävät koko ajan.

Mutta mikä pahinta, niin juuri sen kaverin annetaan heittää kolkkeja, jota nimenomaan pitäisi pitää ihan iholla koko ajan. Siis Melssonin. 22 pistettä. Voihan herranen aika. Kaveri yksin ratkaisee pelin ja Katajan pelaajat vain katsovat ja kaivavat nenäänsä. Ei tässä oikein tiedä, pitäisikö taas itkeä vaiko nauraa. Itku ei yleensä auta, joten nauran.
 
Viestejä
19 541
9 hyökkäyslevypalloa jo annettu Kouvvoloille puoliaikaan mennessä. Sama tahti varmasti jatkuu.

No saa nähdä, mitä Velho-Steeni keksii tauolla? Kai sillä jotain käärmekeittoa on kattilassa? Kuten aina ennenkin on ollut......
 
Viestejä
776
Kova tempo tuossa pelissä ainakin on. Melson 21 pinnaa ekalle 20 minuutille, kohtuullisen hyvällä prosentilla. Toinen jakso vielä arvoitus. Yleensä saman pelaajan tahti toisella jaksolla hiukan hiipuu, joten tuskin tässä mitään murskatappiosta kannattaa katajalaisten puhua. Tiedä sitten vaikka Kataja alkaa upottaa kaukaakin vapaat heitot sisään. 20 minsaa jäljellä.
 
Viestejä
19 541
On siinä hieman eroa ulkkareissa. Kouvvot 39- Kataja 17. Siirretään myös JoJo ja Kalhuuni Pehmo-osastolle. Kalhuunilla ja Waltterssilla kummallakin jo 3 menetystä. Mihin lukuun herrat vielä pääsevätkään ennenkuin peli on ohi?

Vielä on Katajalla kyllä mahkuja. Jos Melsson loukkaantuu heti puoliajan jälkeen.....
 
Viestejä
829
Niin siipirikko, kuin Kataja onkin, niin pahasti näyttää siltä, että tämäkin onnistutaan sössimään. 10+ pisteen ero sulanut hetkessä... No, sinällään ei mitään yllättävää. Palloa sisään Waltersille, eikä muuta tarvita. Kiitos Duken fantastisten puolustustaitojen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
19 541
Nooh. Herättiin ja Kouvvot kuoli. Mutta ei nyt aleta liikaa leveillä, sillä pelihän oli puoliaikaan mennessä Katajalta aivan surkeaa. Ja aika lähellä oltiin vielä ote menettääkin. Kiitos esim. Aidoon räpeltämisillä.

Jokin käärmekeitto siellä kopissa Steenillä oli vai väsähtikö Melssoni välillä? Tuli kuitenkin lopussa hänkin vielä. Contsahan tämän oli ratkaista Kouvvoille, mutta sitten lopulta ratkaisikin toisin päin menetyksellään.

Mitkäs Steenin seliselitykset oli? Ilmeisesti " Ei oltu alussa valmiita ja hereillä ".

No jytkytetään nyt kuitenkin niin, että tanner tömisee!
 
Viestejä
19 541
Oli miten oli ja meni miten meni, niin kuitenkin taidettiin peli voittaa kotimaisilla verrattuna kouvvojen kotimaisiin. Ulkkareissahan hävittiin. Eniten olen iloinen Herralan puolesta. Pitkään aikaan hyvä peli häneltä.

Kouvvojen Storgåårtti oli kyllä yllättävänkin hyvä.

Kalhuuni vaeltaa varjojen mailla, mitä kolmosiin tulee. Tule Rätli pian takaisin! Ja Alanen! Voitais vaikka voittaa levypallotkin. Eikä ainakaan antaa vastustajille niin paljoa hyökkäyslevareita.
 
Viestejä
829
Ja muuten jopa Vanttajalla olisi tänään mahdollisuus näyttää pelimieheltä, kun meillä tuo korinalusta on ns. defense free zone

Tähän viitaten, kolmen sekunnin alueelta laskettiin "vaan" 54 pinnaa. Mut onnittelut Katajalle. Sten sai jatkoaikaa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös