Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
55
Eikös se Kuopion kenttä oo auki, eihän tuo nyt oo matka eikä mikään jollekin bulgaariporukalle bussissa istua 1,5 tuntia. Ja saavat kaupan päälle piipahtaa Savon syvämessä!
Ei varmasti jää lennoista kiinni jos Kataja haluaa pelata europelejä ja rajat on auki ilman karanteenipakkoja.

Perustelut lentoihin: a) em. Kuopioon Finnairin reittilennot, b) Finnairille tulee painetta maakunnasta, eilen Itä-Suomen uutisissa kerrottiin että tavoitteena on saada alkusyksystä lähtien yksi lento päivässä tai vähintään ns. taksilentoja, c) käsittääkseni Joensuunkin kenttä palvelee jos on liikennettä joten jos em. ei toteudu, Kataja voisi sarjan järjestäjän kanssa pyytää tarjoukset tilauslennoista muiltakin kuin Finnairilta, esim. reittiä HEL - Savonlinna lentää joku latvialainen yhtiö Airlinkin nimissä joka saattaisi olla kiinnostunut jos koneet olisivat muuten ko. aikoihin Suomessa maassa.

Perustelut rajoihin: mukana on ollut joukkueita mm. Venäjältä ja Turkista, voisi olla pelipoliittisesti hankalaa pelata vain joidenkin Schengen-maiden kesken ja jättää esim. noiden Suomea suurempien koripallomaiden joukkueet pois jos viranomaiset eivät sallisi huoletonta matkustamista. Ehkä tämän voisi ratkaista nimeämällä sarja uudelleen ja virallisesti pitää välivuosi ns. arvokkaamman sarjan osalta mutta olisiko kellään halua tehdä sitä.
 
Viestejä
645
Herrala jatkaa ja kohta varmasti Jytkytetään muutakin uutista tuutista ulos.

Ja kyllähän Kataja Europe-Cupiin lähtenee jälleen varmasti, tällä kertaa taskussa hyvinkin varmasti suora lohkopaikka ilman karsintoja, viime kaudellahan jo oli aivan hilkusta kiinni tämä. Mutta nyt varmastikin jo vahvistettu paikka niiden 16 seuran joukossa jotka suoraan ilman karsintoja lohkoon menevät. Eli kyllä ne euromatsit ja rankingpisteet alkavat nyt hiljalleen näkyä.

Hienojahan ne europelit ovat, syksyn piristeitä ja kovempia jengejä vastaan pääsee pelaamaan kun kotimassa pl.pari kärkiporukkaa. Tuovat myös seuraa ja kaupunkia, ja Suomea hienosti esille. Seuran taustajoukkojen tahtotilahan on koko ajan ollut pelata myös eurosarjoja, joten tuskimpa tästä luovutaan tulevillakaan kausilla. Ja varsinkin tulevalla kaudella,kun liigan ottelumäärä tippuu muutenkin, niin todellakin kannattaa lähteä mukaan. Tulevan kauden eurosarjat varmaan vaan hieman myöhemmin alkavat ja menevät pidemmälle kevääseen.

Ja ei se menestys ole kiinni europeleistä keväällä. Parilla viime kaudella meiltä on vaan puuttunut se ns. henkinen johtaja, mutta nyt kun Jammu meillä on, niin sitäkään ongelmaa ei ole enää. Ja uskoo ken tahtoo, mutta tuskimpa Jammukaan olisi tehnyt diiliä, ellei europelejä tiedossa olisi. ;)

Eiköhän sieltä kohta Jytkytellä muutaman jenkulankin nimet pihalle myös ja muutakin Jytkyn tapaista varmasti tulee ;) Iso-Mörkö kyllä pitäis pitää, vaikka iha vaan vaikka vitosjenkulana jos ei muute messiin mahdu ;)

Puksutellaan! Uuden hallin paalutuksetkin on kohta jo ihan valmiit,niin alkaa halli kohota. Jytkyt.. eiku, puksutellaan ;)
 
Viestejä
1 404
Jammulle tuskin kukaan on europelejä luvannut.

n.69% varmuudella niitä ei koronan takia pelata lainkaan. Jos ei Joensuun Bubblessa turnauksena.
 
Viestejä
1 291
Viimeksi muokattu:
Viestejä
19 114
Nyt ei oo varraa mittään uusia lippiksiä hankkia. Kaikki sukanvarretkin kuulemma tyhjennetään, että saadaan Palamin poika takaisin tänne......Sitten kevväällä niitä mestaruuslippiksiä voi ostaa.....
 
Viestejä
19 114
Ei oo ennen mittään kuulunut, mutta nyt kuulemma tulevista kuuluu Cary Mooren kitarasooloja, kun kortin ottaa päivänvaloon. Ne on älykortteja viimeisen päälle. Kataja tässäkin, kuten niin monessa muussakin asiassa, on edelläkävijä liigassa......
 
Viestejä
645
Jytkytellään, eiköhän sieltä kohta puske sellasta jytkyä pihalle että JOEtakin alkaa heikottaa niin pahasti jotta paikallista giniä on pakko maistella usempi pikkupullo kerralla että helpottaa ;) Torilla kuulu huhua, jotta sieltä ois semmonen paukku tulossa että vietnamilaisessakin ovat nimikkoannosta jo väsäämässä kasaan, kuulema luvattu kaverille oma nimikkoannos, muuten ei pistä nimeä paperiin.. ;) Toimistonkin ovella oli lappu, jotta suljettu, kun ohi kuljin eilen,mutta silti siellä perähuoneessa vaan valot palo, lieköhän ollu taas sulka ja mustepurkki käytössä.. Kassakaapin lukko kuulema reistaillu, lukkoseppääkin harkittu kuulema huoltamaan lukko, mutta ei oo siihen vielä lähdetty.. Paniikkinappula on kaapin perällä edelleen oikein omassa erillisessä lukitussa astiassa,ettei kukaan siihen vaan koske.. ;) .. Jytkytellään!
 
Viestejä
645
Ja luulisin että kausareistakin kohtapuoliin jotain kuuluu, tässä varmaan ootellaan muutaman asian vahvistumista vielä, ja sitten aletaan jytkytellä kausariasiaakin pihalle ;) Ja luulisin että tulevalla kaudella kaupungin eri seuratkin tekevät yhteistyötä aiempaa enemmän.. Puksutellaan! puks.. ;)
 
Viestejä
5 977
Sarja avaus Katajalla siis Kotkassa ja kotiavauksessa Pyrintö. Tuo matsi lienee myös se yhteistapahtuma Hurmoksen kanssa. Ihan herkulliset avauspelit.
 
Viestejä
645
Kohtahan se kausi jo starttaa, eihän tässä ole enää kun 3kk aikaa ;) Kataja tekee lopullisen päätöksen eurooppaan lähdöstä muutaman viikon sisällä, mutta tuskimpa tuossa isompia epäselvyyksiä asian suhteen lienee.. On muuten Hieno kausi tulossa, ja motonet areenakin nousee kovaa vauhtia pystyyn, niin mikäs tässä on paukutellessa.. ;) Nyt kun tuohon rosteriin vielä muutama kunnon jytky pamahtaa niin eihän tässä oikein enää jaksa odotella edes koko kauden alkua, kun pojat pääsee parketille taas kirmaamaan ;) .. Kesällä kun heitelty vaan lyseon pihalla palloa koriin.. Eiköhän sitä kohtapuoliin kuullakkin jo jotain, sekä kausarista että pelaajista.. ;) Jytkytellään! Kaunis kesäilta, niin jos vaikka paikallista giniä kävis maistelemassa muutaman, vaikkapa suvannon santrassa ;) .. Hieno kausi tulee!
 
Viestejä
5 977
Tuskin ennen elokuuta uusista sopimuksista kuullaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös