Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
645
Herrala meni kotkaan sitten, mutta oiskohan meillekkin tulossa sieltä jotain mukavaa koht'sillee.. ;) kohtsillee vois jotai sieltä paukahella, veikkaillaanhan iso reippaasti että ens viikolla kuullaan ;)
 
Viestejä
645
Nonniin, aletaanha hieman jo jytkytellä jälleen..Eurooppaan me mennään taas, mites ne Eput lauloikaan.. ;) europelit on varmistunu, kun hieman verkkoa selailee niin joukkueen nimi on listoille ilmestynyt, europe cupia paukutellaan jälleen mänemään niin jotta joensuun torikin alkaa täristä ja järistä, hytkyy ja jytkyy oikein kunnolla ;).. Tässähän vois kohta alkaa jo mehustella ja jytkytellä vahvistuksilla, ketähän jenkuloita/kanukkeja sieltä alkaa ekana jysähellä rosteriin, ja eiköhän sieltä joku kotimainenkin tule vielä ;) ja millonhan sieltä paukutellaan uutista ulos, kausareistakin vois hiljalleen jysäytellä tietoa pihalle.. Jonkinlaista kausarikamppista vois jytkyttää tulilleen taas hiljalleen ;) Tuleeko runkosarjakausarikamppista,tuleeko yhteiskausaria hurmoksen kanssa, mitä tulee, millon tulee.. Mertarannan sanoin, "Taivas Varjele mitä sieltä tulee".. Jotain jytkyä nimittäin tulee takuulla ;) Toimiston ovella on lappu vielä, jotta "suljettu", mutta silti siellä vaan liikettä näkyy aina ohi kävellessä.. Joukkuekki alottelee yhteisreenejä parin viikon päästä jo, siellä on kuulkaa tilakalenterit jo varattu täyteen, tässähä alkaa kohta jo oikein kunnolla jytkyttää, kun alkaa pojat hiljalleen kotiutua kaupunkiin ;) Ne, ketkä on jo kaupungissa, on paukutelleet palloa koriin lyseon pihalla ;) Torilla muuten kuulin, että eräälle kaverille on nimikkoannos nyt valmiina, on luvannu tarvittaessa tiskin alta paikallista giniäkin tarjota jotta saahaan sulalla nimi paperiin rapsuteltua, ellei muuten luonnistu..;) Ja siinä yhessä kahviossa oottavat kovasti, että poijat kotiutuu kaupunkiin, karjalaiset piirakat munavoilla on luvanneet tarjota firman piikkiin kaikille.. Kauden alotuspalaveri pietään nimittäin torilla, niin siinä on hyvä kunnon eväät olla tarjolla ettei vaan lipsu hommat sivuraiteille ;).. Puksutellaan! Onkos JOE puukkoja vielä vuolellu siellä metän keskellä, vai mitenkä lie päivät menny.. ;)
 
Viestejä
19 116
Metän keskellä olin tänäänkin neljä tuntii. Tai paremminkin metän reunassa....Jytkyttelin harvennuspuita nurin niin että lienee kuulunut Joensuun torille asti. Akkusahalla kyllä tein ettei kovaa meteliä tullut kirkkouskovaisille, kun kuitenkin siellä oli omakotitaloja 50 metrin päässä. Ei siellä metässä mittään puukkoja vuolla, mutta kirveenvarsiaihioita otin taas puolenkymmentä. Niitä vuollaan sitten takapihalla.

Joku Kauhee Jytky on kuuleman mukaan Katajalle tulossa. Niin on iso nimi, että ei riitä enää sopparin allekirjoitukseen sulkakynä ja tavan paperi, vaan jouvuttaan kiinnittämään harjanvarren tai peräti rautakangen päähän leveä tussi.....Soppari kirjoitetaan sitten UPM:ltä haettuun erikoissuureen vaneriin.....Se vedetään ensi kaudeksi Areenan kattoon kaikkien ihailtavaksi.
 
Viestejä
645
Joo, Iso Jytky on tulossa kyllä, oikein kunnon paukku, siinä monella suu auki loksahtaa ja hampaat kolisee kunha se nimi jytkähtää pihalle sieltä.. ;) kaupungin parhaalla lihatiskillä kuulin, että ihan pirssi ois luvattu kaverille alle, niin ei tarvii talven liukkailla fillarilla ajella..ja vielä ihan nimi teipattuna auton oikeeseen takaikkunaan pelinumeron kera ;) Fillareihin on muuten tuleville kausille saatu kaikkiin nastarenkaat alle, ettei vaan käy kuten rätlille viime talvena ;) On hienoa aikaa tää, kun voipi vaan ootella, millon alkaa niitä Jytkyjä yks toisensa perään tipahella sieltä ulos.. Ensin tulloon se Kunnon Jytky, sitten pari pienempää ja sitten jytkytelläänki jo jenkuloita ;) "Jos minä oisin sinä" , Iso Mörkö tulis takasin ja Rätli myös, ihan vaikka ihan penkintäytteeks jos ei muuta.. Sellanen on hivelevä olo, että sieltä paukahtaa kunnon sentterijytky pihalle.. Iso Mörkö sitten siihen kaveriksi vielä jytkyttämään..! Hieno kausi on tulossa. Hallikin nousee vauhilla pystyyn.. Ja vaneritehtaalla muuten on huoltoseisokki nyt, mutta TJ on onneks jo valmiiks muutaman ison plakaatin tilannu valmiiks, niin ei tarvii hätäillä sitäkään ;)
 
Viestejä
645
Seisokki päällä, piirakoita jytkytellään munavoilla by Iso Mörkö.

Mihin tässä vielä ehitään kauden mittaan?
No kyllähän tässä pitkälle ehitään vielä, ja kausikaan ei oo vielä alkanutkaan ;) On hienoa aikaa. Jokohan tällä viikolla paukutellaan.. elokuukin pyörähtää kohta ;) puks!
 
Viestejä
1 292
Näköjään Karhu ja Kataja menossa Europe Cupiin, CL-karsintaan ei tänä vuonna suomalaisia joukkueita.

Mikäli noita nyt edes ensi kaudella pelataaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 837
Näköjään Karhu ja Kataja menossa Europe Cupiin, CL-karsintaan ei tänä vuonna suomalaisia joukkueita.

Mikäli noita nyt edes ensi kaudella pelataaan.
Mistäs tällainen tieto?
 
Viestejä
359
Tampereella tiesivät sanoa, että Joensuun on JOEn kaupunki.

Jos saisin valita 2 vahvistusta niin Daniel "terrieri" muulinen ja Palmi kiitos. Viime kauden jengistä pitäisin Big big dogin (suomeksi iso isö-mörkö) ja JOJin. Sitten olisi JOE ja JOJi.
 
Viestejä
5 977
Eka jenkki signaus. Vaikea juuri mitään sanoa, potentiaalia lienee, mutta jytkystä en lähtisi puhumaan. Legendaarinen lause pelit näyttää pätee tässäkin.
 
Viestejä
645
Nyt Jytkytetään! Liikkuva, atleettinen kaveri, joka pelaa joukkueelleen, tullee olemaan sarjan parhaita jenkuloita. Pituuttakin piisaa. 1 Jytky pihalla, mutta vasta alkusoittoa.. Eiköhän me kohta Jytkytellä lisääkin, oikein urakalla.. Tiesivät kertoa torikahviossa, että piakkoin kuullaan vielä hieman isommistakin jytkyistä, on nimittäin iso kala uimassa haaviin, ellei pääse verkosta läpi.. ;) Ja tälle ekalle kaverille oli sopimusta tehtäessä luvattu myös nimikkodrinkki paikallisesta baarista, Philli'es drink, sisältää paikallista puolukkaginiä,jossa hieman inkiväärin ja limen vivahteita. On maukasta muuten varmasti tuo, uutuustuote perinteisen rinnalle, kannattaa maistaa ;) ja kun kaveri kaupunkiin saapuu, ensimmäisenä on tj vastassa kädessään drinkkilasit, ja viimestään siinä kohtaa kaveri on täysin myyty kun päätti tulla tänne ;).. Siitä sitten hiljalleen reenailemaan poikien kanssa, ja tutustumaan muutenkin kaupunkiin ja sen maukkaisiin antimiin,ja ihmettelemään länsi-siperian kaunista luontoa, joka näyttäytyy myös kaupungilla..;).. Mutta voishan tuohon vielä Ison Mörön ottaa kaveriks, vaikka varoilta... ;)

Jytkyä sieltä kohta varmaan lisää pukkaan, ootellaan.. Hieno kausi tulossa, ae että pojat ja tyttäret, kunhan se pyörähtää alkuun ;)
 
Viestejä
749
Se on hyvä että vahvistusten löytämisen kannalta toiseksi vaiko jopa ensimmäiseksi vaikeimmalle paikalle on löydetty pelaaja, joka ei edes ole rookie.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 286
 
Viestejä
359
Sanoin just autossa emännälle, että jos tulee Californian auringosta tänne pelamaan, niin aika makeat piiraat saa olla, ettei talvella tule pakokauhua.

Aika näyttää. Ei uskalla jytkyttää, toivottavasti juna jyskyttää ja LeBrownjnz katsomossa hytkyttää
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös