Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
458
Eka pelataan oikeasti hyvää korista, käydään tauolla ja sen jälkeen pelataan surkeaa koripalloa?

Helpot korit ohi, puollustus lähti Unison Coffeelle (TAAS), Hermot ja hammas kiristyy ja hyökkäyspeli pysähtyy...

Jaa a? S
 
Viestejä
458
Huhu.. No nyt sauna lämpeää.


Edith: Mattila ja Walton halusivat näköjään vielä Pyynikissä viettää jatko-aikaa...

.... .... .... .... syötä suomalainen voima sana tähän ... ... ... ... ...


Hieno peli... Hieno peli... Mitähän tässä sanoisi...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
206
Kyllä on taas pyrintö, tuuri, tuomarit ja selostajat Katajaa vastaan... ja tietysti ite ovat itsensä suurin vastustaja. Perkele!
 
Viestejä
1 999
Ja taas turpaan jatkoajalla. Kyllä vituttaa ja paljon. Wilson oli loistava ja nyt pitää toivoa ettei Wilson loukkaantunut pahemmin. Walton oli ihan hyvä samoin Odomes ja Fayne. Semple pehmeä ja Mattila heitti paljon ohi samoin Alanen joka lopussa teki sit kovia koreja. Taas kerran Kataja hävisi levypalloja ja vastustajan paras kolmostenheittäjä Heinonen sai liikaa tilaa heittää ja Gonzalves oli myös peliä ratkaisemassa
 
Viestejä
19 300
Kyllä on lapanen tuo Semple. Alaselta taas peiliinkatsomisen paikka. Vaikka pari kovaa kolkkia, niin sittenkin ohiroiskimiset ja menetykset ratkaisivat pitkälti pelin.

Tämä oli täysin voitettavissa oleva ottelu jälleen kerran, mutta kun ei niin ei. Tuomaritkin päättäneet jo ennen peliä, ettei Teku-Virtasen joukkueelle voittoa anneta? Se oli lisärangaistus tuomioiden arvostelusta.

Semplen tilalle pitäisi kyllä joku kovempi kaveri vielä hankkia, mutta eihän sitä tietenkään enää hankita. Eihän.

Tähän vielä Jammun loukkaantuminen....

Montako yhden tai kahden korin peliä Kataja on tällä kaudella hävinnyt?

Tuo kaveri selostamossa, joka oli kommentaattorina, on varmaan yksi maailman viisaimmista tietäjistä.....?
 
Viestejä
458
Joku organisaatiomuutos on tapahduttava, jotain joka sytyttää tuon joukkueen. En muista milloin olisin nähnyt kaikkensa antavia ja uhrautuvia Kataja pelaajia viimeksi?

Alasen loppupeli on sitä mihin mies pitäisi pysttä läpi pelin. Samoin Mattila.

Miten siinä käy niin, että haalitaan kovasti taistelevat suomalaiset tähdet Katajaan ja taso tippuu suoraan -30-40%? Jossain tehdään jotain väärin.

No en sen enempää sano, ettei Twitterin herrat järkyty, mutta parempaan on pystyttävä.

Onhan meillä Suomen sarjan kovimmat suomalaiset Gullejen jälkeen? Vähintään Vilppaan kanssa tasossa. Alanen, Mattila, Mervola, Jammu, Vanttaja, Lommi... Pitäisi pystyä parempaan.

Jenkit on hyvät, paitsi Semple. Semplen ongelma on se, ettei hänellä riitä tekniikka hyökkäyspäässä, eikä voima. Itse olen pistänyt merkille, että kaverilla on vähintäänkin epävarma tyyli tehdä pisteitä. Levypalloissa pitäisi olla hyvä? Keskitytään penkin päässä siihen? Miten Semplea tulisi hyödyntää?


Saa nähdä saa nähdä. Syksystä ollaan parannettu, mutta riittääkö se mihinkään? Saa nähdä.
 
Viestejä
163
No onneksi pian on lauantai 6.2 ja pääsee nautiskelemaan pelin tuoksinasta, kaljat makkarat pöytään. Koo Bee Ko Bee , kumpi parempi?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 514
 

42

Viestejä
3 145
No onneksi pian on lauantai 6.2 ja pääsee nautiskelemaan pelin tuoksinasta, kaljat makkarat pöytään. Koo Bee Ko Bee , kumpi parempi?
Kobe-härkä on kuulemma aivan parasta. Ei kyllä ole ollut varaa kokeilla. :cool:
 
Viestejä
19 300
Ei sota yhtä miestä kaipaa...

No Tumppii on kuulemma kuitenniin tiedusteltu korvaajaksi, josko suuressa rahapulassa kittuuttava kouvot möisi hänet tänne.....

Vielä on mahiksii vaikka mihin. Veturi kyllä vähän tupruttaa, mutta puksuttaa...Köh,köh....
 
Viestejä
255
Jammun loukkaantuminen huono myös maajoukkue-matsien kannalta. Jammua oltaisiin tarvittu Sveitsin ja Georgian kaatoon. Matsit 19.2 ja 21.2 Georgian kuplassa . Tärkeät matsit jäävät nyt väliin.
 
Viestejä
1 999
Jammun loukkaantuminen huono myös maajoukkue-matsien kannalta. Jammua oltaisiin tarvittu Sveitsin ja Georgian kaatoon. Matsit 19.2 ja 21.2 Georgian kuplassa . Tärkeät matsit jäävät nyt väliin.
Hauvajengin korkea aika opetella pelaamaan ilman Wilsonia. Nyt jo korkea aika tehdä kunnon nuorennusleikkaus. Mitä tulee huomiseen Karhu vs Kataja peliin niin se ois ihme jos Kataja voittaisi varsinkin kun Wilson ei pelaa. Toki jos Katajalla jenkit, Mattila ja Alanen pelaa hyvin niin voitto on mahdollinen
 
Viestejä
19 300
Katajan ongelmista on yksi, muttei suinkaan vähäisin, ettei koskaan satu sellaista peliä, missä kaikki pelaisivat hyvin, saati edes tyydyttävästi. Aina on pari kolme, jotka niin sanotusti " pettävät "....

Jos joskus sattuisi semmoinen peli, että kaikki onnistuisivat hyvin, niin voitot olisivat mahdollisia jopa ilman Jammuakin. Siihen kyllä vaaditaan valmennukseltakin onnistuminen. Mitään turhia tekuja ei kärsisi ottaa sieltä penkiltäkään, saati kentältä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös