Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
1 420
Viihteellinen peli. Vilppaalta kyllä loppuhetkillä hölmöä pelaamista hyökkäyksessä. Pakki hyvää mut Katajalta kovia kuppeja.
 
Viestejä
601
Semple päätti sitten pelin ratkoa... hieno peli kaikin puolin, Koivistolta pari todella kovaa kolkkia jatkoaikaan
 
Viestejä
19 300
Pelejä voi hävitä monella eri tavalla: Faynen vaparit, Peten tekut. Semplen EU ja lopun syöttämättäjättäminen ja tietenkin Alasen epäonnistunut peli.

Toki Vilpas onnistui ratkaisuhetkillä hyvin. Teemu, Neponen, Koivari. Kovia kolkkeja.
 
Viestejä
601
Kertokaahan joku onko tuo kiellettyä olla puheluyhteydessä ulosajetun valmentajan kanssa?
 
Viestejä
1 583
Pelejä voi hävitä monella eri tavalla: Faynen vaparit, Peten tekut. Semplen EU ja lopun syöttämättäjättäminen ja tietenkin Alasen epäonnistunut peli.
Ja tärkeimmässä roolissa oli kuitenkin Katajan puolustus. Vähän vähemmän pitäisi antaa kotikentällä Vilppaalle kuin 96 pinnaa varsinaisella peliajalla. Ei toki Vilppaallaakaan ollut puolustuksellisesti kovin hyvä päivä.

Pelin katsottuaan ei olisi kovin helposti uskonut, että Jammun pistesarakkeesta löytyy 27 pinnaa. Aika huomaamatta tulivat nuo pisteet.

Mutta hyvää viihdettä oli.
 
Viestejä
1 438
Hauskaa katsella Vilppaan aikalisiä, kun Teemu on äänessä ja päävalmentaja yrittää sönköttää jotain väliin Ei kyllä tule taaskaan mestaruutta. Joukkue on ihmeissään kuka tätä peliä oikein johtaa. Paras olisi jättää pelaajille.

Virtanen vois jättää pelinjohtamisen Jammulle.
 
Viestejä
1 968
Täytyy kyllä ihmetellä Semplen täysin käsittämätöntä EU:ta ja joitain hetkiä myöhemmin Virtasen täydellistä kilahtamista potku rikkeen puhaltamisesta. Tuomari joka tuon rikkeen puhalsi oli kahden metrin päässä tilanteesta ja selkeä näkymä tapahtumaan. Virtanen aivan toisessa päässä kenttää ja kilahtaa ihan täysin tästä.

Outo tapahtuma kaikenkaikkiaan.
 
Viestejä
206
Pete halusi ulos pelistä. Hyvä tapa herätellä joukkuetta ja pojat sai tuumailla keskenään miten pelataan. Ja sehän vain vahvistaa kohti kevään torijuhlia! Onhan patsaassa tilaa Petelle?!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös