Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
2 197
Tai " JYTKY-HALLIKSI ".....
Tuo olis hyvä kyllä ;) Sloganiksi vois iskeä tohon perään " Tunne, jota et muualta saa" ;) Ja hallin katolle uusi Peten patsas ja pantteri viereen, vois Rannikonkin patsaan iskee samaan.. ;) Paniikkinappula katolle tulevia torijuhlia varten ;)
 
Viestejä
2 197
Nyt on pikkulauantai, joten pienet sille ;) Ja kohta on Lauantai, jollon motonetissa saunotaan, tyhjennetään hanat baarista ja ruuat kioskeista samalla kun pojat paukuttaa palloa koriin ja ison kirkon vieraat lähtee kotimatkalle tyhjin käsin ;)

Oisko TJ kehitelly jotain uutta ottelutapahtumaan? Vielä ei olla nähty katosta laskeutavan mitään - onko luvassa lauantaina? ;) Pomppulinnat löytyy lauantaina, mutta muutakin jytkäytettävää oisko tulossa.. Hieno kausi menossa, päivä pitenee, kevät lähestyy, joten ei muuta kun puksutellaan eteenpäin! ;) Voitto kotiin la, ja ei muuta kun saunomaan sitten! Etkot, jatkot, ja jatkojen jatkot, ja siinä välissä täyttä timanttia!
 
Viestejä
6 144
Paljon pitää Katajan parantaa jotta Gullit kaatuu..
 
Viestejä
2 197
Huomenna jytisöö areenalla niin jotta tuntuu, ei muuta kun halli täyteen ja jytkyttämään ;) Muutama heikompi matsi ollu kovan reenijakson keskellä, mutta eiköhän huomenissa jalat liiku, ja käsi näy niin jotta korisukka vaan suhisoo ;) Voitettiinha myös gullit cupissahi.. Puks! JOE paikalle myös rillaamaan, ja veke kompastelemaan johtoihin ;)
 
Viestejä
2 197
Tänään parketilla paukutellaan oikein kunnolla, hieno ilta tulossa ja kausien kausi menossa ;) Ei muuta kun voitto kotiin ja baarin kaapit tyhjäksi, tänään kaatuu gullit 95-81 :cool:
 
Viestejä
733
Hävettävää tuomaritoimintaa... Pääsarjatasolla kuitenkin pelataan. Yleensä en tuomaria kritisoi, mutta nyt täytty kuppi.
 
Viestejä
41
Samaa mieltä tuomari toiminnasta ja älä askelmerkki huoli kyllä Hirvonen palaa kokoonpanoon ,nythän voit nauttia Turnerin osaamisesta
 
Viestejä
1 977
Samaa mieltä tuomari toiminnasta ja älä askelmerkki huoli kyllä Hirvonen palaa kokoonpanoon ,nythän voit nauttia Turnerin osaamisestaEn oo niin masokisti jotta tuosta nauttisin.

Elkää kehata Tumppi kortilla selitellä, ei se mikään Rannikko oo
 
Viestejä
41
Nauti askelmerkki mistä haluat,ei se kai muille kuulu ja en ainakaan minä ole Hirvosta mitenkään Rannikkoon verrannu,ei kuulu nyt tähän ollenkaan,,toivottavasti itse olet todella helmi työssäsi mitä teet kun pystyt täällä muita arvostella ja arvioida,hyvä syy muuten katsoa peiliin.... Tsemppiä Kataja seuraavaan matsiin,keväällä sitten ratkotaan kuka on kuka
 
Viestejä
733
Ymmärrän hyvin @askelmerkki , tunteisiin kävi tämä peli täällä myös. En tiedä...

Jotenkin ihmettelen akselin Lindberg, Knihtinen ja Lommi virettä... Minne on itseluottamus mennyt? Okei kannustaa pitää, ei haukkua, mutta tietysti 0 pistettä (Knihtinen poislukien) ei ihan lupaavalta näytä. Okei, ohi peli? Montako 0-5 pisteen peliä Lindbergillä, Lommilla tai knihtisellä on ollut? 1....5....10...15?

Tuomala. Kaveri saa muutaman minuutin peliaikaa ja tekee 8... Miksi ei saa pelata enemmän.. okei, hän on SF paikan pelaaja ja ymmärrän RHJ ja Tumban vievän sieltä minuutit, mutta kyllä minä mielummin 0 pisteen Lindberg/Lommi-akselin sijaan laittaisin Tuomalaa kentälle. Laittaisin itseasiassa jopa Kalle Kuivalaisen tai Danesin rotatioon.

Turner on taidoiltaan loistava, mutta tarviisi varmasti hieman urheilupsykologin palvelua. Tämä ei ole vittuilua, vaan ihan positiivisessa mielessä oleva vihje. Kaverin taidot ovat Korisliigan parhaimmistoa, mutta arkuus johtaa 1) pelin pysähtymiseen 2) kiireeseen 3) menetyksiin.

Tänään Tumba, Tuomala ja RHJ saa minulta kehut. Toivotaan Hirvosen pikaista paluuta.
 
Viestejä
1 977
Nauti askelmerkki mistä haluat,ei se kai muille kuulu ja en ainakaan minä ole Hirvosta mitenkään Rannikkoon verrannu,ei kuulu nyt tähän ollenkaan,,toivottavasti itse olet todella helmi työssäsi mitä teet kun pystyt täällä muita arvostella ja arvioida,hyvä syy muuten katsoa peiliin.... Tsemppiä Kataja seuraavaan matsiin,keväällä sitten ratkotaan kuka on kukaNo jopas meni tunteisiin mutta tunteiden purkaminen on hyvä asia!

Luetun ymmärtäminen olisi myös hyvä taito, ehkä kirjoittaminenkin.

Ja ai niinkö se on ettei täällä saa arvioida mitään. Onpa ajat muuttuneet!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös