Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
831
Ei tullut murskajaisia, vaikka pelin alku olikin odotetunlaista dominointia. Jälkimmäinen puolisko laskettiin vähän turhan tiukaksi näin vanhan miehen hermoille. Tulos kuitenkin kelpaa.

Tumppi aitona kouvolalaisena selvästi halusi Kouvot mukaan ylempään jatkosarjaan, kun jätti ystävällisesti pelin väliin.
 
Viestejä
2 982
4 peli viikon sisään ja n 3000km bussissa. Huono alku mutta Pete juotti giniä pojille tauolla niin johan jytkytti. Ei hätiä, 3 paikka runkosarjassa ennen salon velikultia, eli ei hätiä ;) Ja hait ei tipu ikinä:cool:
 
Viestejä
186
Tumppi aitona kouvolalaisena selvästi halusi Kouvot mukaan ylempään jatkosarjaan, kun jätti ystävällisesti pelin väliin.

Kyllä tässä oli pelkästään Peten kiitokset viimekeväisestä Jyrille.

Jyrihän on koutsannut Peteä valmentamisessa jo vuosia ja viimekeväinen vahinko mentoria kohtaan lienee nyt korvattu.

Tänään joukkue, ennätysyleisö sekä fanit hieman kärsii mutta mehän ollaan siihen totuttu.

Runkosarjan kolmas sija onkin sitten parasta mitä tälle kaudelle on saavutettavissa.
 
Viestejä
40
On se Lehtosen poika aika velho, Pete näytti ihan tavalliselta Virtaselta.
Ei sen puoleen, kyllä lopun sekoilua voi laittaa Turnerinkin piikkiin.
 
Viestejä
2 982
Nyt on kuulkaa muuten Jytkyttävän loistavat pelipäivät tuleville ylemmän jatkosarjan matseille, kaikki kotimatsit jytkytetään motonetissa Lauantaisin! Ei yhtään viikkopeliä, joten mikäs on lauantaina ahtautua motonettiin, tyhjentää kioskista pullat ja baarista hanat ;) Viikonloppumatsit tuo aina enempi porukkaa lehtereille ;) Hieno kausi mänössä, ja sen kun jatkuu! Puksuti!
 
Viestejä
1 106
Tumballe jatkosopimus ensi kaudeksi. Hyvä juttu, ja viimeinkin saatu sovittua pelaajan jatkoista hyvissä ajoin eikä entiseen malliin vasta kauden päätyttyä.
 
Viestejä
1 106
Tässä uutinen

Masi on todella kehityskelpoinen pelaaja, hyvä että pysyy mukana seuraavan kauden.
 
Viestejä
6 228
Tuo jatkosarjan ohjelma ei kai vielä virallinen. Voi muuttuakin päivät. Hyvä juttu Tumpan jatko!
 
Viestejä
2 982
Nonniin, nyt jytkähti ulos lopullinen jatkosarjan ohjelma. Muuta päivä muuttui, mutta loistavaa kuitenkin. Ja huomionarvoista, TJ on tehnyt toimistolla hommia, ja yksikään matsi ei ole yhtäaikaa muiden jengien kanssa, esim JOKP;n. Jopa 18.2. la, jollon kaupungissa on matseja eri lajeissa vaikka muille jakaa, siinäki on luoti väistetty kun motonetissa jytkytetään jo klo 15 ;) Hienoa, kaikki jengit voittaa kun porukka kuitenkin käy suurilta osin kattomassa muutakin kun korista. Samalla kiittää baarin hanat ;) Ei muuta kun perjantaita kohti, sillon Jytkytellään kolmosia säkkiin kotkassa! Puksuti! Juna kulkee, raiteet vie ;)
 
Viestejä
1 046
Puksutia vaan Joensuuhun. Hyvää työtä teette ja josta esimerkkinä kokonaan uuden joukkueen kokoaminen, Peten jatko kritiikistä huolimatta ja nyt pelin kehittyminen kauden aikana. Puksutuksia päätepysäkille asti.
 
Viestejä
1 737
Kolkkiuhasta taisi luottotoimittajakin viime kolumnissaan mainita. Ihan prosenttien valossa:
Screenshot_2023-01-25-11-38-35-134.jpeg

-Ekegekeze, Turner ja RHJ prosentit ovat hyvät. Itse asiassa Lommikin.
-Lindberg ja Knihtinen prosentit huonot. Ei hirveästi yrityksiäkään. Molemmat sopimuksen alla ensi kaudeksi. Lindbergillä pitäisi kyllä olla skoorauspotenttiaalia viime kauden perusteella: ehkä ei pääse rytmiin nykytilanteessa?
-Tumba ja Hirvonen prosentti jää alle kolmenkymmenen ja yrityksiä kun kertyy aika paljon. Molemmat sopimus on ensi kaudesta...

Valmennuksella varmaankin on tiedossa, että optimaalisin tilanne hyökkäyksessä ei ole Tumba päivystämässä kaarella tai Hirvosen haastettu rangekolkki.
 
Viestejä
42
Voi teitä valittajia,on teillä paha olla! Onnittelut Katajalle cupin voitosta ja nyt taistelemaan ylemmän jatkosarjan peleissä!
 
Viestejä
2 982
Huomenna pärähtää nakkibussi kohti kotkaa, eiköhän rävväytetä voitto niin jotta heilahtaa ;) Millä miehistöllä huomenissa, onko tumppi jo takas, vai paukuttaako törneri elämänsä pelin ;) Hieno kausi menossa, ja hieno perjantai-ilta tulossa! Ei auta muuta kun ruutu aukasta huutaa kurkku suorana, kun kolmoset tippuu sukkana sisään ;) Lets etiäpäin ja keväällä torille!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös