Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
182
Onnittelut
1673719966281.png
Suomen Cup mestaruudesta 2022!

1673719798360.png


Vielä mahtuu urheilukaupunki Joensuun torille voitonjuhliin.
 
Viestejä
2 963
Onnittelut hienosta taistelusta ja voitosta.
Tuntuu olevan iloista väkeä pitkin suomea kun Gullsit kaatui!!

Tervetuloa keskiviikkona Kauhajoelle mittaamaan siityiskö Kataja liigan ennakkosuosikiksi.
Tottakai siirtyy ;) :cool: pojat ja Pete juhlii bussissa, nakkibussin keittimet kuumina, tänään sallittu myös rillimakkarat! Hanoista tulee tavallista terävämpää, bussin takanurkka olikin jo varattu paikallisille virvokkeille ;) Pojat juhlii nyt ja voiton tuoma buusti jatkuu koko kevään ;)

Joten ke paukutellaan taas, toisesta kblta loppuu bensa ku aurinko pilkistää ;) Hienot finaalit tulossa, Ja meillä Turner varsstossa vielä ;) Hieno kausi!
 
Viestejä
6 228
Upea suoritus Katajalta! Antaa uskoa kevääseen että isotkin on lyötävissä! Katajan pelaamista on kyllä ilo seurata. Kokonaisuutena loistavat ulkomaiset, Hirvonen ollut hyvä vaikkei heitot olekaan uponneet ihan toivotulla tavalla. Tumba ollut tosi positiivinen, kotimainen runko oli arvoitus mutta hyvin roolitettu porukka ja joukkuehenki vaikuttais olevan nyt oikeasti hyvä. Tunnustusta pitää antaa myös valmennukselle. Kyllä Kataja pelaa keväällä mitaleista - jos ei niin se on valtaisa pettymys. Mutta peli kerrallaan. Jännittävä loppukausi varmasti tulee se on varma! Onnea Kataja!
 
Viestejä
1 704
Katajalla ruuhka painaa. Viikonloppuna 1000km ja 2 peliä, tänään taas 1000km.

Aloittanevat kotimaisella viisikolla, Hirvonen sentterinä.
No tuohan ei nyt oo mitään, päivämatkailua...

No toki varmaan oudokseltaan olla raskaampaa jalkaa. Mut Turner levännyt reilun viikon niin pelaa 40min, 50p ja 15syöttöä...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös